nikos523 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Τα έχεις μπερδέψει. Τα edge panels είναι απλά μια εφαρμογή που εμφανίζει συντομεύσεις ΜΕΣΑ στην οθόνη και απλά εμφανίζεται με τα swipe από το πλάι. Δεν υπάρχει έξτρα edge κομμάτι στην οθόνη για έξτρα λειτουργίες όπως το αρχαίο note 4. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να δουλέψεις την συσκευή και θα καταλάβεις. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ισχύει ότι δεν έχω δει το κινητό από κοντά και έχω στο μυαλό μου το s8 edge ή note 7 που είπες. Εγώ προσωπικά δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου το edge κομμάτι του κινητού. Και το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι πίσω στο κινητό είναι βολικό? Γιατί εγώ με το s7 έχω συνηθίσει να είναι στο κουμπί home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 εγω το χρησιμοποιω μονο γιατι εχει ενα feature που κανεις screenshot οτι κομματι της οθονης θες και μπορεις να το στειλεις καπου χωρις να το αποθηκευσει.. το δαχτυλικο βολευει αρκετα και ειδικα το feature που αν το συρεις προς τα κατω ανοιγει την μπαρα ειδοποιησεων...πολυ βολικο επισης αμα πατησεις στην μεση κατω κατω στην οθονη αναβει την οθονη..οποτε εν μερει ειναι κουμπι χωρις δαχτυλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ισχύει ότι δεν έχω δει το κινητό από κοντά και έχω στο μυαλό μου το s8 edge ή note 7 που είπες. Εγώ προσωπικά δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου το edge κομμάτι του κινητού. Και το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι πίσω στο κινητό είναι βολικό? Γιατί εγώ με το s7 έχω συνηθίσει να είναι στο κουμπί home.Δεν υπάρχει καν χρηστικότητα πλέον σε αυτό το θέμα. Η συσκευές βγαίνουν με κυρτη οθόνη στα άκρα (αξιοποιήσιμη οθόνη) μόνο για να ξεχωρίζουν. Είτε χρησιμοποιείς τα edge panels για κάποιες συντομεύσεις ή όχι, δεν θα χάσεις κάτι από την εμπειρία της συσκευής. Ο σαρωτής είναι σε περίεργη θέση, άλλους τους βολεύει άλλους όχι. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα. Θέλω από σας να τσεκάρετε κάτι με το nfc και να γράψετε τα αποτελέσματα σας μαζί και πότε φτιάχτηκε η συσκευή σας. Εμένα που φτιάχτηκε τον Μάρτιο το έχει το συγκεκριμένο θέμα πχ. (Το έβαλα και στο thread του Plus μιας και το διαβάζουν περισσότεροι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 [..............] Και το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι πίσω στο κινητό είναι βολικό? Γιατί εγώ με το s7 έχω συνηθίσει να είναι στο κουμπί home. Η δική μου άποψη είναι πως το δακτυλικό αποτύπωμα μπροστά (αλά S7) ή στο πλάι (βλέπε Xperia XZ1 ή Razer Phone) είναι ασύγκριτα πιο βολικό. Με το δακτυλικό αποτύπωμα πίσω, πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να τοποθετήσεις τον δείκτη (ή τον μέσο) στον αναγνώστη. Αντίθετα, με τις 2 πρώτες υλοποιήσεις, είτε απλώς ακουμπάς το δάχτυλό σου στον αισθητήρα είτε πιάνεις έτσι πλάγια το κινητό (χωρίς να χρειαστεί να το σηκώσεις και να το "βολέψεις" στο χέρι σου) και ξεκλειδώνει ωραία. Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπερα,κατοχος και εγω του κινητου,πραγματικα κοσμημα στο χερι.Το always display on καταναλωνει σχετικα περισσοτερη μπαταρια οταν ειναι ενεργοποιημενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπερα,κατοχος και εγω του κινητου,πραγματικα κοσμημα στο χερι.Το always display on καταναλωνει σχετικα περισσοτερη μπαταρια οταν ειναι ενεργοποιημενο; 1% υποτίθεται καίει την ώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπερα,κατοχος και εγω του κινητου,πραγματικα κοσμημα στο χερι.Το always display on καταναλωνει σχετικα περισσοτερη μπαταρια οταν ειναι ενεργοποιημενο; Εαν το εχεις ενεργοποιημενο και το φορτισεις στο 100% ειναι σαν να ξεκινας με 70-75% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά γειά σας. Έχετε πάρει όλοι Την pie; Μιλάω για το s9 πάντα. Αναβαθμίζεται με ΟΤΑ ή συσκευή; Ευχαριστώ και χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παιδιά γειά σας. Έχετε πάρει όλοι Την pie; Μιλάω για το s9 πάντα. Αναβαθμίζεται με ΟΤΑ ή συσκευή; Ευχαριστώ και χρόνια πολλά οχι..επισημα το εχουν παρει 5 χωρες (γερμανια,ενωμενα αραβικα εμιρατα,ιταλια,ολλανδια,τουρκια και αλλη μια) αν εχεις ελληνικη υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 οχι..επισημα το εχουν παρει 5 χωρες (γερμανια,ενωμενα αραβικα εμιρατα,ιταλια,ολλανδια,τουρκια και αλλη μια) αν εχεις ελληνικη υπομονη Και Ελβετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εμενα με CSC G960FOXM2BRGA που νομίζω ειναι Γερμανία δεν την εχει παρει και κανω καθημερινά έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εμενα με CSC G960FOXM2BRGA που νομίζω ειναι Γερμανία δεν την εχει παρει και κανω καθημερινά έλεγχο.Αυτό που παρέθεσες είναι το build no, όχι το csc. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Δεν το εχω αναβθμισει ακομη αλλα διαβαζωντας αυτο...περιμενω ακομη λιγο https://techmaniacs.gr/to-android-9-pie-samsung-one-ui-update-prokalei-exantlisi-tis-mpatarias-se-samsung-syskeyes/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Δεν το εχω αναβθμισει ακομη αλλα διαβαζωντας αυτο...περιμενω ακομη λιγο https://techmaniacs.gr/to-android-9-pie-samsung-one-ui-update-prokalei-exantlisi-tis-mpatarias-se-samsung-syskeyes/ Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο, μιας κ σημερα δεν ημουν σπιτι, κ αναγκαστικά δεν είχα να φορτισω το κινητο.... Απο 12% μου πηγε 8% με 30 λεπτα Wifi κ σερφαρισμα μεσω chrome.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο;ψαχνω με το imei αλλα δεν βρισκω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 ρυθμισεις -> σχετικα με τηλεφωνο -> λογισμικο και ψαξε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7745888#post7745888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Δεν το εχω αναβθμισει ακομη αλλα διαβαζωντας αυτο...περιμενω ακομη λιγο https://techmaniacs.gr/to-android-9-pie-samsung-one-ui-update-prokalei-exantlisi-tis-mpatarias-se-samsung-syskeyes/ Με Γερμανική έκδοση δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Αντιθέτως η συσκευή συμπεριφέρεται υποδειγματικά μετά την αναβάθμιση. Για να είμαι ειλικρινής μακράν η καλύτερη αναβάθμιση που έχω δει σε Samsung συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Αν αφήσουμε Location=ON, δε θα τρώει μπαταρία? Που ξέρω αν δουλεύει το GPS ή/και τα data/wifi? Τελικά ξέρουμε πως (απ)ενεργοποιείται το GPS? Το Location το θέλω ΟΝ αλλά να δουλεύει με internet. Αυτό που κάνω όταν έχω δουλέψει GPS και θέλω να το κλείσω, είναι να κλείσω τελείως το Location (off), να μπαίνω σε μια εφαρμογή που απαιτεί location και να μου ζητάει "enable location", να παταω yes και να μου κάνει το Location ON μόνο με internet. Αλλά είναι σπαστική σα λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μα το γραφει στο μενου "ρυθμισεις"της συσκευης αυτο που θες . Πας ρυθμισεις / συνδεσεις / θεση / μεθοδος εντοπισμου / εξοικονομηση μπαταριας . Εκει δουλευει η με Data η με Wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Να ρωτήσω κάτι σχετικό... Άμα έχουμε ενεργό το location δουλεύει πάντα ή όταν χρειαστεί; Π.χ όταν ανοιγουμε εφαρμογές maps ? Θέλω να το έχω μόνιμα ανοιχτό σε περίπτωση που συμβεί κάτι πχ και χρειαστεί να ανοίξω το fondmydevice κλπ αλλά δεν μαρεσει η ιδέα του realtime tracking και της χρήσης μπαταρίας χωρίς λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Να ρωτήσω κάτι σχετικό... Άμα έχουμε ενεργό το location δουλεύει πάντα ή όταν χρειαστεί; Π.χ όταν ανοιγουμε εφαρμογές maps ? Θέλω να το έχω μόνιμα ανοιχτό σε περίπτωση που συμβεί κάτι πχ και χρειαστεί να ανοίξω το fondmydevice κλπ αλλά δεν μαρεσει η ιδέα του realtime tracking και της χρήσης μπαταρίας χωρίς λογο Μπαινει σε μια κατασταση αδρανειας οταν θα βγεις απο την πλοηγηση πχ. με chrome . Υπαρχουν ομως και "πονηρες"εφαρμογες που το εχουν συνεχεια .Πχ. Οταν κανουμε login στο facebook πεταει μηνυμα να ειναι ενεργο το location.Πολλοι απο συνηθεια πατανε γρηγορα και το ενεργοποιουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Όχι νταξει..αφού έστησαν το κινητό κοίταξα στις άδειες νανδω μήπως έδωσα κάπου κάτι που δεν πρέπει ...π.χ Facebook location κλπ... Και έχω δώσει μόνο τα απαραίτητα που χρειάζεται κάθε εφαρμογή... Ωραία με καλύψεις όμως.. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts