karajim80 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Να κάτσεις εκεί που είσαι γιατί ακόμη έχει θεματάκια..Μην βιάζεσαι.Κάτσε να έρθουν μια δύο διορθώσεις και μετά. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Λες ε; Την έχεις βάλει στο δικό σου; Τι θεματάκια έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Μην παίρνεται και όρκο ότι θα έρθουν διορθώσεις βέβαια. Το note 9 πήρε άλλες 2 ενημερώσεις μετά την πρώτη με android 10 και καμία από τις 2 δεν είχε ούτε ένα bugfix. Κατά τα υπόλοιπα, εγώ δεν είδα κανένα θέμα εδώ και 1 εβδομάδα περίπου στο s9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 (edited) Έχω το S9, G960F. Μου ρθε το update για Android 10, το πέρασα αλλά τα πρώτα σημάδια είναι εκνευριστικά. Μου είχε αλλάξει το font (minor θέμα) σε Samsung Sans. To Smart typing δε παίζει καν!! Ενώ τα έχω όλα On (predictive typing, swiping, κλπ), δεν μου βγάζει προτεινόμενες λέξεις, δε κάνει auto-correct, δεν εμφανίζει καν το λεξιλόγιο από παλιότερες λέξεις που χρησιμοποιώ συχνά, το swype δε παίζει καν. Όλα αυτά στο Samsung keyboad, οπως είχα τόσο καιρό. Ακόμα και με νέο update, θα φτιαχτεί που δεν έχω το λεξιλόγιο πιστεύετε? Edit: βασικά το κάνει στο English (UK). Στα ελληνικα φαίνεται να παίζει κανονικά. Edited February 3, 2020 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 εκανα κι εγω το update σε android 10.οκ..δεν εχω δει καμια τρελλη διαφορα σε παριβαλλον χρησης..αλλωστε τα μαυρα μενου τα ειχα και απο πριν..απο μπαταρια σε αναμονη νομιζω τα παει καλα.αυτο που μεξενερωσε εμενα λιγακι ειναι η καμερα οχι σε αποδοση αλλα σε χρηση..πλεον για να ανοιξω την επιλεκτικη εστισαση θα πρεπει να παω σετην επιλογη αλλες.πριν με βολευε που τις ειχε ολες μαζι τις επιλογες.επισης εχω την εντυπωση οτι η ενταση των ηχων δυναμωσανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 εκανα κι εγω το update σε android 10.οκ..δεν εχω δει καμια τρελλη διαφορα σε παριβαλλον χρησης..αλλωστε τα μαυρα μενου τα ειχα και απο πριν..απο μπαταρια σε αναμονη νομιζω τα παει καλα.αυτο που μεξενερωσε εμενα λιγακι ειναι η καμερα οχι σε αποδοση αλλα σε χρηση..πλεον για να ανοιξω την επιλεκτικη εστισαση θα πρεπει να παω σετην επιλογη αλλες.πριν με βολευε που τις ειχε ολες μαζι τις επιλογες.επισης εχω την εντυπωση οτι η ενταση των ηχων δυναμωσανε.Μπορείς να το βάλεις στην κεντρική μπάρα με το ς υπόλοιπες λειτουργιες Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 εκανα κι εγω το update σε android 10.οκ..δεν εχω δει καμια τρελλη διαφορα σε παριβαλλον χρησης..αλλωστε τα μαυρα μενου τα ειχα και απο πριν..απο μπαταρια σε αναμονη νομιζω τα παει καλα.αυτο που μεξενερωσε εμενα λιγακι ειναι η καμερα οχι σε αποδοση αλλα σε χρηση..πλεον για να ανοιξω την επιλεκτικη εστισαση θα πρεπει να παω σετην επιλογη αλλες.πριν με βολευε που τις ειχε ολες μαζι τις επιλογες.επισης εχω την εντυπωση οτι η ενταση των ηχων δυναμωσανε. Ισχύει, την ίδια εμπειρία και εγω... Τα gestures δεν νομίζω ότι με βολεύουν, μάλλον θα γυρίσω στο παλιό με τα 3 Buttons. Το dark mode εντάξει είναι πιο ομοιόμορφο πλέον (βλ. notifications που παλιά ήταν λευκά κλπ). Αυτό που σίγουρα μου φαίνεται χειρότερο είναι η αναγνώριση στο auto-complete. Έχει γίνει λίγο πιο αργό/inaccurate. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 (edited) Εμένα με βόλεψε τo "force dark mode" καθώς οι εφαρμογές που δουλεύω δείχνουν πολύ ωραίες με αυτό... Μόλις ανακάλυψα ότι το απενεργοποιεί σε κάθε επανεκκίνηση και δεν σκοπεύω να το κάνω enable κάθε φορά... :mad: Edit ---- Επίσης υπάρχει bug στην υποστήριξη του ANT+, οι εφαρμογές σκάνε μόλις πάνε να κάνουν detect το sensor... Αρα, όσοι γυμνάζεστε και το ANT+ heart rate strap σας είναι απαραίτητο - ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ στην ενημέρωση! Εμένα μου σκάνε Endomondo, Pulsometer και σήμερα θα δοκιμάσω το Garmin Connect. Θα δουλέψω λίγες μέρες με το ρολογάκι και θα το σκεφτώ αν θα προχωρήσω σε downgrade ή θα αγοράσω κάποιο strap που να υποστηρίζει BT Edited February 7, 2020 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Γα$# την Google και το Android σας !! Προχώρησα σε αναβάθμιση του S9 σε android 10 μέσω ΟΤΑ και ΑΜΕΣΩΣ (μετά έκανα factory reset . To πρόβλημα είναι ότι έχασα τα πάντα από app data (sms/ wallpaper κτλ), ευτυχώς διατηρήθηκαν οι επαφές. Προφανώς το πρόβλημα προέκυψε επειδή το backup είναι από android 9 και δεν το φέρνει σε 10.. Καμιά ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 (edited) Κάποιο λάθος έχεις κάνει Γιατί εγώ με αναβάθμιση από 9 Android σε 10 και στο καπάκι hard reset το backup των sms και των κλήσεων έγινε κανονικά μέσω Google και τα wallpaper και εφαρμογές επανήλθαν από το backup της Samsung. Edited February 8, 2020 by nikosdoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Προφανως και το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ότι το back up είναι με Android 9. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει sync ακόμα όλα τα στοιχεία του Google account ή πριν το hard reset δεν είχες κάνει sync για να τα πάρει το Google account. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Μία μικρή και επαρκώς εκνευριστική αλλαγή που παρατήρησα είναι στο πως ξεκλειδώνει με τις έμπιστες συσκευές Bluetooth. Με το 9 με το που συνδεόταν με το bluetooth του αυτοκινήτου, το κινητό ήταν έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις, και μπορούσες πάνω στη βάση του να ενεργοποιήσεις κανονικά την οθόνη του. Τώρα ξεκλειδώνει "μερικώς". Δηλαδή, από τα χειριστήρια του αυτοκινήτου μπορείς να κάνεις κλήση, να απαντήσεις κλπ, αν πατήσεις πάνω στην οθόνη το κινητό ζητάει πιν ή αποτύπωμα για μια φορά. Άπαξ και ξεκλειδώσει, παραμένει ξεκλειδωμένο, όπως και παλιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Γα$# την Google και το Android σας !! Προχώρησα σε αναβάθμιση του S9 σε android 10 μέσω ΟΤΑ και ΑΜΕΣΩΣ (μετά έκανα factory reset . To πρόβλημα είναι ότι έχασα τα πάντα από app data (sms/ wallpaper κτλ), ευτυχώς διατηρήθηκαν οι επαφές. Προφανώς το πρόβλημα προέκυψε επειδή το backup είναι από android 9 και δεν το φέρνει σε 10.. Καμιά ιδέα ??? Εμείς πως κάναμε restore ; Απλά έκανες πατάτα. Δεν σου φταίει η google και η κάθε google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Τι πατάτα μπορεί να συμβεί;; η όλη διαδικασία ήταν τόσο απλή και έχει εκτελεστεί τόσες φορές που απλά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.. Το backup το βλέπω στο Google drive αλλά μετά από reset δεν μου δίνει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω.. Γα&$%$/% η Google και το Android λέμε... Τουλάχιστον το update φαίνεται καλό.. Αααα ξέχασα το led δουλεύει στα missed calls ?? Τι Όχι ?? Είμαστε για κλάματα.. Τα λέω σε φίλους με iPhone και γελάνε με τα χαλιά μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Το backup της συσκευής είναι το smart switch και το Samsung cloud. Επίσης δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνεις επαναφορά. Και τέλος, πως γίνεται να μιλάμε για ledάκια εν ετει 2020, δεν ξέρω. Άντε πες ότι δεν έχεις smartwatch, έχεις AOD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Ναι ναι φίλε χάλια! Και με τα Xiaomi και τα Ulophone γελανε, άστα! Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Τι πατάτα μπορεί να συμβεί;; η όλη διαδικασία ήταν τόσο απλή και έχει εκτελεστεί τόσες φορές που απλά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.. Το backup το βλέπω στο Google drive αλλά μετά από reset δεν μου δίνει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω.. Γα&$%$/% η Google και το Android λέμε... Τουλάχιστον το update φαίνεται καλό.. Αααα ξέχασα το led δουλεύει στα missed calls ?? Τι Όχι ?? Είμαστε για κλάματα.. Τα λέω σε φίλους με iPhone και γελάνε με τα χαλιά μας.. Αρχικά, κακώς δεν έκανες Back up σε Samsung Cloud. Κανένας από εμάς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε επαναφορά από back up. Όταν έχουμε τόσο συημαντικά αρχεία στη συσκευή μας, οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε τα πάντα διαθέσιμα πριν κάνουμε επαναφορά. Και αν δεν είσαι σίγουρος, παίρνεις backup με καλώδιο. Πιοα πλή διαδικασία πεθαίνεις. Οι φίλοι σου με τα Iphone γιατί γελάνε? Για το led ειδοποίησης ή για το ότι δεν κράτησες σωστά back up? Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Ναι... παιδιά το να χαλάσει κάτι τόσο απλό όσο ένα λαμπάκι που σου δείχνει χαμένες κλήσεις, το λες και για γέλια. Δε θα γελάμε μόνο εμείς όταν η apple στέλνει updates που κάνουν αργά τα παλιά iphones :lol: Πατάτες όλοι κάνουν, τουλάχιστον ας τις διορθώνουν, όπως (εύχομαι) επαναφέροντας το motion effect στην αρχική οθόνη! ΥΓ: Υπάρχουμε κάποιοι που δε θέλουμε να καίμε τη μπαταρία στην aod και μας αρέσει το λαμπάκι Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 ΥΓ: Υπάρχουμε κάποιοι που δε θέλουμε να καίμε τη μπαταρία στην aod και μας αρέσει το λαμπάκι Και καλά κάνετε εφόσον σας βολεύει. Εγώ μιλάω για εμένα, δεν εκπροσωπώ κανένα γκρουπ. Και για εμένα, το να κυνηγάω ένα ledάκι, να περιμένω να δω χρώμα, ρυθμό και να αποκρυπτογραφησω, μου θυμίζει δεκαετία 1999-2009, γιατί ακόμα και με το πρώτο galaxy s είχαμε το NoLed. Ειδικά όταν μπορώ να δω όλες τις ειδοποιήσεις μου με ενα tap (γιατί η AOD έχει και επιλογή tap to show), πιο γρήγορα και αναλυτικά από το led, χωρίς καν να είναι αναμμένη συνέχεια, δεν μπορώ να βρω χρήση για το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Ναι... παιδιά το να χαλάσει κάτι τόσο απλό όσο ένα λαμπάκι που σου δείχνει χαμένες κλήσεις, το λες και για γέλια. Δε θα γελάμε μόνο εμείς όταν η apple στέλνει updates που κάνουν αργά τα παλιά iphones :lol: Πατάτες όλοι κάνουν, τουλάχιστον ας τις διορθώνουν, όπως (εύχομαι) επαναφέροντας το motion effect στην αρχική οθόνη! ΥΓ: Υπάρχουμε κάποιοι που δε θέλουμε να καίμε τη μπαταρία στην aod και μας αρέσει το λαμπάκι Δεν υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσουμε;;; ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ!!! :( Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Και καλά κάνετε εφόσον σας βολεύει. Εγώ μιλάω για εμένα, δεν εκπροσωπώ κανένα γκρουπ. Και για εμένα, το να κυνηγάω ένα ledάκι, να περιμένω να δω χρώμα, ρυθμό και να αποκρυπτογραφησω, μου θυμίζει δεκαετία 1999-2009, γιατί ακόμα και με το πρώτο galaxy s είχαμε το NoLed. Ειδικά όταν μπορώ να δω όλες τις ειδοποιήσεις μου με ενα tap (γιατί η AOD έχει και επιλογή tap to show), πιο γρήγορα και αναλυτικά από το led, χωρίς καν να είναι αναμμένη συνέχεια, δεν μπορώ να βρω χρήση για το led. Σίγουρα ότι βολεύει τον καθένα. Γι' αυτό, όμως, δίνεις επιλογές. Δεν τις αφαιρείς. Γιατί να κάνω ταπ, όταν μπορώ να μην κάνω; Μεταξύ μας τώρα, πόση αποκρυπτογράφηση θέλει ότι το μοβ είναι για viber και το μπλε για fb messenger; :rolleyes::O Φαντάζομαι bug είναι, θα φτιάξει. Ως τότε, καλό είναι και το android 9. Δεν υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσουμε;;; ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ!!! :( :( Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Παιδιά, έχει κάνει κανείς downgrade σε 9; :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Εγώ είμαι έτοιμος για downgrade σε Oreo. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν περίμενα κάνα δίμηνο για να βάλω τη 10, αλλά προφανώς είναι beta. Σήμερα δεν άνοιγε η κάμερα και ήθελε επανεκκίνηση. Ο launcher κάνει συνεχή redraw, λόγω έλλειψης ( ; ) μνήμης. Γενικά εκεί που ήταν αξιοπρεπέστατο με pie, τώρα είναι άλλο τηλέφωνο. (Oreo θέλω να το πάω γιατί εκεί δουλεύει το hack με τις δύο SIM και SD ταυτόχρονα στο slot) Edited February 10, 2020 by ttlog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) 7Κατι αλλο θα συμβαινει . Εγω με το που βγηκε η 10 την κατεβασα απο την πρωτη μερα την φλασαρα με Odin. Απο τοτε τρεχει μονινα fb , ο browser Opera με 8-10 καρτελες ανοιχτες η μνημη δεν εχει πεσει ποτε το υπολοιπο κατω απο 1-1.2 giga .Ουτε ποτε εχω προβλημα με την εφαρμογη καμερα. Βαζω την εφαρμογη φροντιδα καθε νυχτα οταν πεφτω για υπνο να κανει μεσα στην φορτιση αυτοματη βελτιστοποιηση. Κανενα προβλημα εδω και μερες. Edit: Απο το πρωι μεχρι το βραδυ μου δειχνει οτι και να τρεξω στα στατιστικα περιπου ετσι οπως παρακατω χωρις να κλεισω τιποτα παρα μονο την νυχτα στον υπνο που κανει αυτοματη βελτιστοποιηση : Edited February 10, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Τι εννοείς βάζεις την εφαρμογή της φροντίδας; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία για την βραδυνή φόρτιση; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts