Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά εδώ κάποιες μέρες το κινητό μου έκανε αναβάθμιση και δεν μπορώ ποια να κάνω ηχογράφηση κλήσης μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι

να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα?

Μάλλον πέρασες νέα έκδοση Android 9.0, στην οποία η Google απαγορεύει πλέον την ηχογράφηση κλήσεων.

Δεν πρόκειται για πρόβλημα, αλλά για περιορισμό της Google στη συγκεκριμένη έκδοση δυστυχώς.

Εμενα το δικο μου γιατι δεν εχει παρει ακομα την pie δεν ξερω, ακομα με 8 ειμαι..

Και γω μια απτά ίδια εμένα είναι αγορασμένο από Γερμανό άρα είναι brand της cosmote

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εμενα ειναι απο σκρουτζ στο phone info app λεει 2 χωρες Germany και Vietnam Που απο οτι βλεπω και οι 2 το εχουν παρει. Περιεργο

Εμενα ειναι απο σκρουτζ στο phone info app λεει 2 χωρες Germany και Vietnam Που απο οτι βλεπω και οι 2 το εχουν παρει. Περιεργο

Δεν έχουν καμία σχέση αυτά που βλέπεις στο phone info.

Το κινητό σου είναι BRANDED δηλαδή έχει COS και όχι EUR, αρα θα περιμένεις λίγες ακόμα μέρες να έρθει εκτός αν περάσεις MANUAL την EUR και σου έρχονται γρηγορότερα μετά.

Οι branded συσκευές (cosmote / vodafone) παίρνουν αργά τα updates εκτός αν κάνεις αυτό που σου είπα και τα παίρνεις κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους.

Ξέρει κάποιος αν στην Pie μπορώ να επαναφέρω το p.m./a.m. που έλεγε δίπλα στην ώρα;

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Ότι και να κάνεις δεν υπάρχει σωτηρία!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας παιδιά έχει περίπου μία εβδομάδα που έχω κάνει την αναβάθμιση σε android 9 και βλέπω ότι η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ήδη τις πιο πολλές εφαρμογές τις έχω σε αδράνεια;):confused:

Προσευχη, μετάνοια, εξομολόγηση.... Καθε μερα...

Νηστεια για 2 βδομαδες....

Ριξε μια ματια στο θεμα για εξοικονόμηση μπαταρίας για pie κ θα κανεις δουλιτσα!

Κι άλλη ερώτηση για την Pie ελπίζω να μην έχει ερωτηθεί ήδη.

Στο μενού των πρόσφατων εφαρμογών, στο Oreo υπήρχε σε κάθε παραθυράκι ένα μικρό εικονίδιο που ήταν για το split-screen. Αυτό δεν εμφανίζεται στην Pie; Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλουμε επί τόπου μια εφαρμογή σε μισό παράθυρο;

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Γεια σας παιδιά έχει περίπου μία εβδομάδα που έχω κάνει την αναβάθμιση σε android 9 και βλέπω ότι η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ήδη τις πιο πολλές εφαρμογές τις έχω σε αδράνεια;):confused:

εγώ, αντιθέτως, βλεπω οτι εχω καλυτερη συμπεριφορά της μπαταρίας με την pie.

Εχω μόνιμα το night mode, δοκιμασε το, μπορει να βοηθαει

Πατάς επάνω στο εικονίδιο και μετά το άνοιγμα σε προβολή διαχωρισμενης οθόνης

Είσαι μόρτης. Ούτε που θα το σκεφτόμουν. Ευχαριστώ

Phone History:

που μπορω να βρω φιλε μου....??:(

Μετα απο το πατερ ημων, κ μια προσευχη, διαβασε την παρακάτω εξομολόγηση....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474665

Ειμαι εδω και 3 μερες με pie κατα την κληση μεχρι να απαντησει ο αλλος η οθονη "τρεμοπαιζει" οταν απαντηση σταματαει. Ειναι φυσιολογικό το κανει και σε εσας?

Ειμαι εδω και 3 μερες με pie κατα την κληση μεχρι να απαντησει ο αλλος η οθονη "τρεμοπαιζει" οταν απαντηση σταματαει. Ειναι φυσιολογικό το κανει και σε εσας?

Στις επιλογες προγραμματιστη, εβαλες την επιλογη κλιμακα nimation off....

Βαλτ την 0,5 ... Οπως εβαλες κ τις αλλες 2 στο 0,5.

Καλησπέρα υπαρχει θεμα με την κάμερα θελω να βγάλω φωτογραφία πορτραίτου και δεν έχουν οι φωτογραφίες το θόλωμα μήπως με την αναβάθμιση έχει αλλάξει κάτι; ;

Καλησπέρα υπαρχει θεμα με την κάμερα θελω να βγάλω φωτογραφία πορτραίτου και δεν έχουν οι φωτογραφίες το θόλωμα μήπως με την αναβάθμιση έχει αλλάξει κάτι; ;

Βασικα, το εχουν... Αλλα θελει υπερβολικά να το παρατηρησης... Δεν εχει καμια σχεση με το βάθος πεδιου που ρυθμίζεις στις κανονικες φωτογραφικες.... Εχω προσπάθησει κ γω αλλα δεν βρηκα κάτι

Βασικα, το εχουν... Αλλα θελει υπερβολικά να το παρατηρησης... Δεν εχει καμια σχεση με το βάθος πεδιου που ρυθμίζεις στις κανονικες φωτογραφικες.... Εχω προσπάθησει κ γω αλλα δεν βρηκα κάτι

Πρίν την αναβάθμιση έβγαζε μια χαρά τις φωτογραφίες πορτραιτου και είχε το θολωμα κανονικά τώρα αυτό δεν υπάρχει

Με αυτά που διαβάζω στο νήμα για την διαχείρηση μπαταρίας μετά την Pie μήπως να το ξανασκεφτώ για το S9;

Μήπως να σκεφτώ την επιλογή του Pixel 2;

Πρίν την αναβάθμιση έβγαζε μια χαρά τις φωτογραφίες πορτραιτου και είχε το θολωμα κανονικά τώρα αυτό δεν υπάρχει

Βρες κάνα mode gcam να. Κανείς τη δουλειά σου απτό xda εφόσον δεν έχεις δεύτερη κάμερα πίσω είναι δύσκολο να πετυχαίνει θόλωμα χωρίς το mode

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπερα πως γινεται να κανω πολλαπλα παραθυρα ;Μετα την αναβαθμιση σε android 9 δεν μπορω να το βρω

Μια σελίδα πίσω:

Κι άλλη ερώτηση για την Pie ελπίζω να μην έχει ερωτηθεί ήδη.

Στο μενού των πρόσφατων εφαρμογών, στο Oreo υπήρχε σε κάθε παραθυράκι ένα μικρό εικονίδιο που ήταν για το split-screen. Αυτό δεν εμφανίζεται στην Pie; Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλουμε επί τόπου μια εφαρμογή σε μισό παράθυρο;

Πατάς επάνω στο εικονίδιο και μετά το άνοιγμα σε προβολή διαχωρισμενης οθόνης

Phone History:

• The title was changed to Samsung Galaxy S9