Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μόλις το πήρα.. Ερώτηση:φορτίζει μόνο με τον μαμά φορτιστή; το εβαλα με άλλον να φορτίσει κλειστό και μου έβγαλε ένα εικονίδιο σταγόνας στην οθόνη

Παιδια μόλις το πήρα.. Ερώτηση:φορτίζει μόνο με τον μαμά φορτιστή; το εβαλα με άλλον να φορτίσει κλειστό και μου έβγαλε ένα εικονίδιο σταγόνας στην οθόνη

Καλοδουλευτο Με μια θηκη να το προσεχεις καθοτι λεπτο γλυστρα σαν χελι

Να μη το ξαναφορτισεις κλειστο .Ανοιξε το και βαλτο στην λειτουργια πτησης.

Καλοδουλευτο Με μια θηκη να το προσεχεις καθοτι λεπτο γλυστρα σαν χελι

Να μη το ξαναφορτισεις κλειστο .Ανοιξε το και βαλτο στην λειτουργια πτησης.

Συγγνώμη αλλά δεν κάνει να το φορτιζουμε κλειστό? Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω είδα αυτό που έγραψες

Συγγνώμη αλλά δεν κάνει να το φορτιζουμε κλειστό? Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω είδα αυτό που έγραψες

Μια χαρά κάνει να το φορτίζουμε κλειστό...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μια χαρά κάνει να το φορτίζουμε κλειστό...

Καλημερα! Οχι οτι παθαινει κατι κλειστο.Οταν ειναι εντελως καινουργιο πηγαινουμε στο μενου της εφαρμογης μπαταριας και απενεργοποιουμε την "ενεργη" ταχυφορτιση γιατι η συσκευη ερχεται με "ενεργοποιημενη" την συγκεκριμενη λειτουργια.Καλο ειναι στις πρωτες φορτισεις η συσκευη να δεχεται ρευμα στην κανονικη φορτιση οχι στην ταχεια....

Edited by s_wind

Καλησπερα σε ολους. Νεος κατοχος S9 μετα απο 1 χρονο που ειχα στη κατοχη μου το s7..καμια σχεση τα δυο κινητα και απολυτα ευχαριστημενος-ενθουσιασμενος με το s9(λιγο η μπαταρια αλλα οκ...).Θελω να κανω την αναβαθμιση σε android 9 και δε ξερω αν χρειαζεται να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπως εχω διαβασει απο μερικους και αν ναι πριν την αναβαθμιση η μετα η επαναφορα?

Καλησπερα σε ολους. Νεος κατοχος S9 μετα απο 1 χρονο που ειχα στη κατοχη μου το s7..καμια σχεση τα δυο κινητα και απολυτα ευχαριστημενος-ενθουσιασμενος με το s9(λιγο η μπαταρια αλλα οκ...).Θελω να κανω την αναβαθμιση σε android 9 και δε ξερω αν χρειαζεται να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπως εχω διαβασει απο μερικους και αν ναι πριν την αναβαθμιση η μετα η επαναφορα?

Κάνε μετά.

Καλησπερα με ευχαριστα νεα σας ανακοινωνω πως εβαλα την Oreo Aug 2018 Eur (Greece)

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9/SM-G960F/EUR/download/G960FXXU2BRGA/230085/

οπως αγοραστηκε το κινητο μου και δουλευουν ολα θαυμασια χωρις καποιο σφαλμα απλος ξεκλειδωσα τον ΟΕΜ (Unlocked OEM) απο τις επιλογες για προγραμματισμου και ενεργοποιησα τον εντωπισμο σφαλματων με την βοηθεια του οδηγου βεβαια:

https://techbeasts.com/downgrade-galaxy-s9-s9-plus-to-android-oreo-from-android-pie/

Drivers:

https://developer.samsung.com/galaxy/others/android-usb-driver-for-windows

Odin 3.13.1

https://techbeasts.com/download-odin-3-13-1-for-pc/

<ID:0/003> Added!!

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Please wait..

<OSM> Leave CS..

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Please wait..

<OSM> Leave CS..

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Please wait..

<OSM> Leave CS..

<ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1301)..

<ID:0/003> File analysis..

<ID:0/003> Total Binary size: 6909 M

<ID:0/003> SetupConnection..

<ID:0/003> Initialzation..

<ID:0/003> Set PIT file..

<ID:0/003> DO NOT TURN OFF TARGET!!

<ID:0/003> Get PIT for mapping..

<ID:0/003> Firmware update start..

<ID:0/003> NAND Write Start!!

<ID:0/003> SingleDownload.

<ID:0/003> sboot.bin

<ID:0/003> param.bin

<ID:0/003> up_param.bin

<ID:0/003> cm.bin

<ID:0/003> keystorage.bin

<ID:0/003> boot.img

<ID:0/003> recovery.img

<ID:0/003> system.img

<ID:0/003> vendor.img

<ID:0/003> dqmdbg.img

<ID:0/003> userdata.img

<ID:0/003> modem.bin

<ID:0/003> Transmission Complete..

<ID:0/003> Now Writing.. Please wait about 2 minutes

<ID:0/003> Receive Response from boot-loader

<ID:0/003> modem_debug.bin

<ID:0/003> Transmission Complete..

<ID:0/003> Now Writing.. Please wait about 2 minutes

<ID:0/003> Receive Response from boot-loader

<ID:0/003> cache.img

<ID:0/003> omr.img

<ID:0/003> odm.img

<ID:0/003> hidden.img

<ID:0/003> RQT_CLOSE !!

<ID:0/003> RES OK !!

<ID:0/003> Remain Port .... 0

<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

<ID:0/003> Removed!!

Στιγμιοτυπο οτι πετυχε οντως και περασεεε PASS:

image.png

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Και ποια ακριβώς είναι τα ευχάριστα νεα; ότι πήγες πίσω 5 μήνες σε update η ότι έμεινες στην oreo;

Και ποια ακριβώς είναι τα ευχάριστα νεα; ότι πήγες πίσω 5 μήνες σε update η ότι έμεινες στην oreo;

Οτι πετυχα την επαναφορα και εμεινα πισω στην Oreo μου αρεσει καλυτερα να σ πω την αληθεια και αυτα θεμα γουστου ειναι του καθενου.

Ωχ, αυτός ο Κύπριος είναι που έκανε και βίντεο στο youtube είναι και τον κράζει το μισό φορουμ.

Μη μας ζαλίσεις και εδώ με τις ακυρίλες σου ε. Για τον θεό..

Ωχ, αυτός ο Κύπριος είναι που έκανε και βίντεο στο youtube είναι και τον κράζει το μισό φορουμ.

Στείλε μου το βίντεο (link) σε παρακαλώ. Είμαι Follower..

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Τι εννοεις με κραζει το μισο φορουμ ; Εδω και ενα χρονο σταματησα να κανω unboxing βιντεο επειδη βαρεθηκα πολυ απλα και ας ανταλλασα τοσες και τοσες συσκευες μεσα στο 2017 2018. Μαγκα μου αν κανω βιντεο unboxing και το φορουμ το μισο οπως λες αλλη δουλεια δεν εχει να ασχολειται λες μονο μαζι μ την εννοια μου εχουν ολοι ετσι νομιζεις αντε ρε ανθρωπε μου μην σου πω καμια βαρετη κουβεντα κοιτα την δουλεια σου καλυτερα και ασε με και μενα να κανω την δουλεια μου ο καθενας με τις δικες του ασχολειες.

Κάποιο καλό widget με καιρό για την κεντρική οθόνη???

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιο καλό widget με καιρό για την κεντρική οθόνη???

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστός... Κ με ωραια εμφάνιση - γραφικα !

Ναι.

Μην αγχώνεσαι.

Για ολα φταινε τα Hz της λάμπας.

Στον ήλιο αργη κίνηση και ολα οκ

Ντίνος

Καλησπέρα!! Στην αργη κίνηση Στην κάμερα κάτω από λάμπες τρεμοπαιζει η οθόνη ο φωτισμός της.. συμβαίνει και σε σας;;;

Το ιδιο βλεπουν κ τα ματια σου οταν βλέπεις απο ενα βουνό μια μακρινη πολη η ενα χωριο, η γενικα οταν βλεπεις απο μεγάλη απόσταση φωτα !

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι όσο ψάχνω τόσο το ψήνω πιο πολύ να το αγοράσω και απαμακρύνομαι περισσότερο από το P20.

Είναι μεγάλη η διαφορά τους και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο.

ΑΝ έχεις πρόβλημα με το οικονομικό όμως και δεν μπορείς να διαθέσεις το επιπλέον 100ρι (τόσο νομίζω είναι η διαφορά τους) τότε πήγαινε σε S8.

Δεν αναφέρθηκα κάν στο P20 γιατί το θεωρώ σκουπίδι σε σχέση με το S8/S9 ειδικά σε θέμα λογισμικού. (άποψη μου)

Γιατί θεωρείς τόσο μεγάλη την διαφορά S8 από S9 και γιατί λες ότι είναι σκουπίδι το P20; Από πλευράς software ή hardware;

Δεν θα αρχίσω να λέω αν αξίζει το s9 ή όχι, μιας και δεν έχω καμία όρεξη να μαλώνω για μια συσκευή που με απογοήτευσε.

Θα σου πω απλά να πας σε plus μοντέλο και ΤΙΠΟΤΕ άλλο στη σειρά S.

Καλή συνέχεια στην αναζήτηση συσκευής!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Δεν λες όμως γιατί σε απογοήτευσε. Με ενδιαφέρει. Δεν μαλώνουμε, κουβέντα κάνουμε.

Μήπως τώρα που πλησιάζει η ώρα της παρουσίασης του S10 να κάνω λίγη υπομονή για να πέσει η τιμή του και άλλο γιατί με τις τιμές που είδα ακόμα και για το S10 Lite δύσκολο το βλέπω.

Καλησπέρα παιδιά εδώ κάποιες μέρες το κινητό μου έκανε αναβάθμιση και δεν μπορώ ποια να κάνω ηχογράφηση κλήσης μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι

να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα?

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Μήπως τώρα που πλησιάζει η ώρα της παρουσίασης του S10 να κάνω λίγη υπομονή για να πέσει η τιμή του και άλλο γιατί με τις τιμές που είδα ακόμα και για το S10 Lite δύσκολο το βλέπω.

Θα πεσει κ η τιμή του s8+ ομως.... Οποτε σκεψου οτι με κανα 300 ευρω θα το εχεις ευκολα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι όσο ψάχνω τόσο το ψήνω πιο πολύ να το αγοράσω και απαμακρύνομαι περισσότερο από το P20.

Γιατί θεωρείς τόσο μεγάλη την διαφορά S8 από S9 και γιατί λες ότι είναι σκουπίδι το P20; Από πλευράς software ή hardware;

Δεν λες όμως γιατί σε απογοήτευσε. Με ενδιαφέρει. Δεν μαλώνουμε, κουβέντα κάνουμε.

Το έχω αναφέρει πολλάκις στο νήμα.

Όλα ήταν άψογα στη συσκευή, κανείς δεν είχε πρόβλημα, αλλά τελικά μόλις το πήρα στα χέρια και ανέφερα την ΤΡΑΓΙΚΗ αυτονομία (εγώ και ένα άλλο παιδί), τότε αναφέρθηκε και από άλλους.

Η διαφορά που έχω δει εγώ από το s8+, είναι ήχος.

Κατά τα υπόλοιπα, χειρότερη μπαταρία σε ποσοστό κάτι παραπάνω από 100% διαφορά.

Τίποτα παραπάνω.

Στη θέση σου θα περίμενα το s10 όπως είπες. Αλλιώς χτυπάς ένα s9 plus μόλις βγει το s10 σε ακόμη χαμηλότερη τιμή.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Εγώ πιστεύω με τις τιμές του s10 στον Θεό βλέπω αύξηση λόγω Ζήτησης του s9 plus θα ανέβει η σειρά 9

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• The title was changed to Samsung Galaxy S9