IliasBlast Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγώ πάντως αντιμετωπίζω ένα bug με την pie,δεν παίζει μουσική με τα airpods,ενώ στις κλήσεις ακούγονται κανονικά. Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Για να απενεργοποιησετε εντελώς το bixby, δοκιμάστε αυτό! Ρυθμίσεις /επιλογές προγραμματιστη /έλεγχος παρασκηνίου..... Και απενεργοποιηστε όλα τα bixby.... Κάντε μια επανεκκίνηση κ κομπλέ! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisjunior Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλησπέρα παίδες, έχω το s9 και θέλω να βάλω μέσω odin την νέα ρομ. Το s9 μου προφανώς φέρει την rom της vodafone αλλά δεν είναι locked όπως είναι γνωστό. Θα παίξει κανένα πρόβλημα αν φλασάρω την κανονική ρομ και όχι την vf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλησπέρα παίδες, έχω το s9 και θέλω να βάλω μέσω odin την νέα ρομ. Το s9 μου προφανώς φέρει την rom της vodafone αλλά δεν είναι locked όπως είναι γνωστό. Θα παίξει κανένα πρόβλημα αν φλασάρω την κανονική ρομ και όχι την vf? Προχώρα όπως είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Για να απενεργοποιησετε εντελώς το bixby, δοκιμάστε αυτό! Ρυθμίσεις /επιλογές προγραμματιστη /έλεγχος παρασκηνίου..... Και απενεργοποιηστε όλα τα bixby.... Κάντε μια επανεκκίνηση κ κομπλέ! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έκλεισε τελείως. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Για να απενεργοποιησετε εντελώς το bixby, δοκιμάστε αυτό! Ρυθμίσεις /επιλογές προγραμματιστη /έλεγχος παρασκηνίου..... Και απενεργοποιηστε όλα τα bixby.... Κάντε μια επανεκκίνηση κ κομπλέ! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και δεν θα κλεισει... Αυτο ανέφερα πριν καποια ποστ.. Εως το Patch δεκεμβρη ηταν κομπλε... Μας Πηραν χαμπαρι κ πλέον δεν κλεινει... Αλλαζεις να ανοιγει το κουμπι με διπλο χτυπημα κ προσπαθουμε να το ξεχάσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Α εγώ έχω ακόμα patch Δεκεμβρίου ίσως γι αυτό είναι τελείως απενεργοποιημενο. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έχω μια απορία.Φίλος θέλει να πάρει το S9 από Skroutz και παρατήρησε ότι σε κάποια καταστήματα το γράφει ως G960F και σε άλλα ως σκέτο G960.Τι να προτιμήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Από ότι έχω διαβάσει όταν ο bl γίνει u3 δε θα μπορείς να γυρίσεις πίσω. Τώρα είναι fxxu2csa2.Αυτό για τον bootloander.σε ορεο μπορείς να γυρίσεις. Στο odin δεν είναι υποχρεωτικο να περάσεις κ τα 4 αρχεία .η ρομ είναι το αρχείο ΑP. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα δηλ περναω μονο το αρχειο ΑΡ στο Odin και θα κουμπωση η Oreo ROM παλι πισω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλημερα δηλ περναω μονο το αρχειο ΑΡ στο Odin και θα κουμπωση η Oreo ROM παλι πισω ;Ναι Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisjunior Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Προχώρα όπως είσαι. Όταν λες προχώρα όπως εισαι; προχώρα άλλαξε το ή προχώρα με την rom της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Όταν λες προχώρα όπως εισαι; προχώρα άλλαξε το ή προχώρα με την rom της Vodafone Ήταν απάντηση στο "θα παίξει κανα πρόβλημα αν φλασάρω την κανονική;" Άρα άλλαξε και βάλε την κανονική να ξεμπερδεύεις με την αηδία της vodafone. ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το home csc. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν δεις τα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisjunior Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ήταν απάντηση στο "θα παίξει κανα πρόβλημα αν φλασάρω την κανονική;" Άρα άλλαξε και βάλε την κανονική να ξεμπερδεύεις με την αηδία της vodafone. ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το home csc. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν δεις τα αρχεία. Σε ευχαριστώ. Το home προφανώς το λες για το clean instal έτσι; αν βάλω το home θα κρατήσει τις αηδίες της vf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Στις πληροφορίες για το λογισμικό, στο Έκδοση Android 9, πατώντας 3 φορές πολύ γρήγορα μου βγάζει αυτό; http://www.mediafire.com/file/5w2gg3b3vhc5yov/zzzzzz.jpg/file με διάφορα χρώματα. Τι είναι αυτό;!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Μάγκες, κατέβασα αλλά δε θέλω να εγκαταστήσω ακόμη την Pie. Επιμένει όμως το notification για την αναβάθμιση. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Στις πληροφορίες για το λογισμικό, στο Έκδοση Android 9, πατώντας 3 φορές πολύ γρήγορα μου βγάζει αυτό; http://www.mediafire.com/file/5w2gg3b3vhc5yov/zzzzzz.jpg/file με διάφορα χρώματα. Τι είναι αυτό;!!!1 To easter egg της pie είναι εξου και το μεγάλο P. Υπάρχει αντίστοιχο σε όλες τις εκδόσεις android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Σε ευχαριστώ. Το home προφανώς το λες για το clean instal έτσι; αν βάλω το home θα κρατήσει τις αηδίες της vf Ακριβώς ! Οπότε πριν κάνεις το οτιδήποτε, κράτα backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα στο forum. Μετά από 4 χρόνια με το LG G2 ήρθε η ώρα για αλλαγή. Είμαι ανάμεσα σε Huawei P20 και S9. Σαν κάτοχοι του S9 με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Η οθόνη ξέρω ότι είναι κορυφή. Με ενδιαφέρει η κάμερα και η μπαταρία. Ακόμα με ενδιαφέρει να μάθω τι προβλήματα βγάζει ή μπορεί να βγάλει το κινητό για να ξέρω τι να περιμένω. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το οικονομικό είναι πάντα σημαντικός παράγοντας πόσες διαφoρές έχει το S9 από το περσινό S8; Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για το S9 ή μπορώ να γλυτώσω λίγα χρήματα και να βολευτώ και με το S8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα στο forum. Μετά από 4 χρόνια με το LG G2 ήρθε η ώρα για αλλαγή. Είμαι ανάμεσα σε Huawei P20 και S9. Σαν κάτοχοι του S9 με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Η οθόνη ξέρω ότι είναι κορυφή. Με ενδιαφέρει η κάμερα και η μπαταρία. Ακόμα με ενδιαφέρει να μάθω τι προβλήματα βγάζει ή μπορεί να βγάλει το κινητό για να ξέρω τι να περιμένω. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το οικονομικό είναι πάντα σημαντικός παράγοντας πόσες διαφoρές έχει το S9 από το περσινό S8; Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για το S9 ή μπορώ να γλυτώσω λίγα χρήματα και να βολευτώ και με το S8; Είναι μεγάλη η διαφορά τους και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο. ΑΝ έχεις πρόβλημα με το οικονομικό όμως και δεν μπορείς να διαθέσεις το επιπλέον 100ρι (τόσο νομίζω είναι η διαφορά τους) τότε πήγαινε σε S8. Δεν αναφέρθηκα κάν στο P20 γιατί το θεωρώ σκουπίδι σε σχέση με το S8/S9 ειδικά σε θέμα λογισμικού. (άποψη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Νομίζω πως με το s8 είσαι κομπλέ φίλε μου και γλυτώνεις κι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. 4-64 και τα δύο ίδιες οθόνες και επεξεργαστή με ίδια λιθογραφία απλά του s9 είναι πιο ψηλά χρονισμένος. Το s9 σίγουρα έχει λίγο καλύτερη κάμερα όμως μεγάλη η διαφορά τιμής, αν μου έλεγες για το plus θα σου έλεγα Ναι!!! Με 2 επιπλέον γιγα ΡΑΜ, stereo sound και διπλές κάμερες... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Νομίζω πως με το s8 είσαι κομπλέ φίλε μου και γλυτώνεις κι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. 4-64 και τα δύο ίδιες οθόνες και επεξεργαστή με ίδια λιθογραφία απλά του s9 είναι πιο ψηλά χρονισμένος. Το s9 σίγουρα έχει λίγο καλύτερη κάμερα όμως μεγάλη η διαφορά τιμής, αν μου έλεγες για το plus θα σου έλεγα Ναι!!! Με 2 επιπλέον γιγα ΡΑΜ, stereo sound και διπλές κάμερες... lol. Stereo sound έχει και το απλό S9. Επίσης οι φωτογραφίες του απλού με το plus είναι ακριβώς οι ίδιες, απλά δεν έχει "καθαρό" optical zoom x2 λόγω του φακού. Αυτά που αξίζουν για να πάει στο plus, είναι ΜΟΝΟ τα 2gb ram και η καλύτερη μπαταρία η οποια είναι 1 ώρα και κάτι παραπάνω sot. Την οθόνη δεν την βάζω καν στα + μιας και άλλοι γουστάρουν μικρές οθόνες και άλλοι γουστάρουν μεγάλες. Αν θυμάμαι καλά, πριν μέρες πήρες S9 εσύ, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ναι έχεις δίκιο, νόμιζα ότι δύο ηχεία είχε μόνο το plus, ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα στο forum. Μετά από 4 χρόνια με το LG G2 ήρθε η ώρα για αλλαγή. Είμαι ανάμεσα σε Huawei P20 και S9. Σαν κάτοχοι του S9 με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Η οθόνη ξέρω ότι είναι κορυφή. Με ενδιαφέρει η κάμερα και η μπαταρία. Ακόμα με ενδιαφέρει να μάθω τι προβλήματα βγάζει ή μπορεί να βγάλει το κινητό για να ξέρω τι να περιμένω. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το οικονομικό είναι πάντα σημαντικός παράγοντας πόσες διαφoρές έχει το S9 από το περσινό S8; Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για το S9 ή μπορώ να γλυτώσω λίγα χρήματα και να βολευτώ και με το S8;Δεν θα αρχίσω να λέω αν αξίζει το s9 ή όχι, μιας και δεν έχω καμία όρεξη να μαλώνω για μια συσκευή που με απογοήτευσε. Θα σου πω απλά να πας σε plus μοντέλο και ΤΙΠΟΤΕ άλλο στη σειρά S. Καλή συνέχεια στην αναζήτηση συσκευής! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanDr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Νέος κάτοχος s9(3 ημέρες)!! Ευχαριστημένος πάρα πολύ έως τώρα.. λίγες ώρες αφού άνοιξα το κινητό μου πέρασε την pie!! Δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα αλλά κατέβασα την Samsung music εφαρμογή που δούλευε τέλεια στο s6 και βάζοντας την συντόμευση στην αρχική δεν παιζει πλεον κατευθειαν τραγουδια.. έχει και θέμα ο chrome μου σε κάποιες σελίδες αναβοσβήνει.. πιστεύετε είναι θέμα αναβάθμισης που κάθισε η 9 στην 8 χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων η είναι θέμα κινητού; είμαι ακόμα μέσα στις 7 πρώτες ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Διαβασε και εδω γενικες πληροφοριες ρυθμισεων----->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474665 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts