Green_Dragon Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλημέρα παίδες! Είμαι κάτοχος του S8+ πάνω από ένα χρόνο και πολύ ευχαριστημένος θα έλεγα. Σκεφτόμουνα τη μετάβαση σε S9+ σαν αναβάθμιση, αλλά παρακολουθώντας το νήμα, βλέπω ότι συστήνετε αναμονή για το 10. Υποθέτω ότι το S9 δεν έχει και πολλές αλλαγές σε σχέση με το S8. Οπότε η γνώμη σας είναι να περιμένω και εγώ το 10; Ξέρετε πότε κυκλοφορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Οντως.Το s8 ειναι εξαιρετικο.Δε νομιζω το s9 να διαφερει και πολυ απ'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλημέρα παίδες! Είμαι κάτοχος του S8+ πάνω από ένα χρόνο και πολύ ευχαριστημένος θα έλεγα. Σκεφτόμουνα τη μετάβαση σε S9+ σαν αναβάθμιση, αλλά παρακολουθώντας το νήμα, βλέπω ότι συστήνετε αναμονή για το 10. Υποθέτω ότι το S9 δεν έχει και πολλές αλλαγές σε σχέση με το S8. Οπότε η γνώμη σας είναι να περιμένω και εγώ το 10; Ξέρετε πότε κυκλοφορεί; Για κάποιον που δεν έχει κανένα απ τα 2, πάει σε S9. Για κάποιον που έχει S8 PLUS, κάθεται στα αυγά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Έτσι επέλεξα κι εγώ..κο κο κο... με s8 plus Χαχαχα Εν αναμονή της νέας σειράς s10 ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλημέρα παίδες! Είμαι κάτοχος του S8+ πάνω από ένα χρόνο και πολύ ευχαριστημένος θα έλεγα. Σκεφτόμουνα τη μετάβαση σε S9+ σαν αναβάθμιση, αλλά παρακολουθώντας το νήμα, βλέπω ότι συστήνετε αναμονή για το 10. Υποθέτω ότι το S9 δεν έχει και πολλές αλλαγές σε σχέση με το S8. Οπότε η γνώμη σας είναι να περιμένω και εγώ το 10; Ξέρετε πότε κυκλοφορεί;Μην κάνεις το λάθος να δώσεις το s8+ φίλε! Πας για s10 καρφί και αν δεν σ'αρέσει, ΑΝΕΤΑ περιμένεις το S11! Με το s8+ πάντα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Για κάποιον που δεν έχει κανένα απ τα 2, πάει σε S9. Για κάποιον που έχει S8 PLUS, κάθεται στα αυγά του. Έτσι επέλεξα κι εγώ..κο κο κο... με s8 plus Χαχαχα Εν αναμονή της νέας σειράς s10 ;) Μην κάνεις το λάθος να δώσεις το s8+ φίλε! Πας για s10 καρφί και αν δεν σ'αρέσει, ΑΝΕΤΑ περιμένεις το S11! Με το s8+ πάντα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Βλέπω υπάρχει ομοφωνία, οπότε δεν έχω λόγο να προβληματίζομαι άλλο. Περιμένω το S10 και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εβαλα και εγώ pie μέσω odin και βλέπω ότι και οι υπόλοιποι νύχτα με την μέρα δηλαδή, πετάει το τηλέφωνο πλέον. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις εφαρμογές ράδιο μέσω ίντερνετ έχω κατεβάσει πολλές και καμια δεν δουλεύει, αντιμετωπίζει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εβαλα και εγώ pie μέσω odin και βλέπω ότι και οι υπόλοιποι νύχτα με την μέρα δηλαδή, πετάει το τηλέφωνο πλέον. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις εφαρμογές ράδιο μέσω ίντερνετ έχω κατεβάσει πολλές και καμια δεν δουλεύει, αντιμετωπίζει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα. Δεν γνωριζω για ποιες μιλας αλλα εγω ακουω αθλητικες μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Δοκιμασα διαφορες αλλα δεν μου παιζει καμια.Βασικα ομως ειχα την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios&hl=el Ενω ανοιγουν δεν παιζουν καθολου ουτε με δεδομενα ουτε με wifi Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δοκιμασα διαφορες αλλα δεν μου παιζει καμια.Βασικα ομως ειχα την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios&hl=el Ενω ανοιγουν δεν παιζουν καθολου ουτε με δεδομενα ουτε με wifi Α οκ καταλαβα.Λαθος δικο μου.Εγω εδω και 2 χρονια δεν δουλευω εφαρμογες ραδιο .Μαζευω ολους τους στσθμους φτιαχνοντας ενα φακελο στην κεντρικη επιφανεια εργασιας.Ετσι καθε φορα που θελω ενα σταθμο μπαινω πατωντας το icon το οποιο το δημιουργει ο chrome.Εχω ενα φακελο με 10 σταθμους.Δεν βαζω ποτε πλεον εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κατάλαβα αλλά γενικά σε όλα μου τα κινητά τον Chrome τον απενεργοποιώ γιατί μου αρέσει ο Στοκ της Samsung. Απλά αν έχει κάποιο παιδί από εδώ χρόνο ας δοκιμάσει να κατεβάσει μια εφαρμογή στην καλύτερη αυτή που ποσταρα από πάνω να μας πει αν του δουλεύει ή μόνο σε μένα δεν παιζουν. Ξέρω εγώ τώραεω μην έχω πειράξει τίποτα. Εννοείται πως απευθύνομαι σε κάποιον που έχει πάρει pie. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Εβαλα και εγώ pie μέσω odin και βλέπω ότι και οι υπόλοιποι νύχτα με την μέρα δηλαδή, πετάει το τηλέφωνο πλέον. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις εφαρμογές ράδιο μέσω ίντερνετ έχω κατεβάσει πολλές και καμια δεν δουλεύει, αντιμετωπίζει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το VRadio, παίζει με την pie όπως πριν, ιδια εγκατάσταση στο plus Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Και εγώ με vradio και TuneIn κανένα πρόβλημα. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Κατάλαβα αλλά γενικά σε όλα μου τα κινητά τον Chrome τον απενεργοποιώ γιατί μου αρέσει ο Στοκ της Samsung. Απλά αν έχει κάποιο παιδί από εδώ χρόνο ας δοκιμάσει να κατεβάσει μια εφαρμογή στην καλύτερη αυτή που ποσταρα από πάνω να μας πει αν του δουλεύει ή μόνο σε μένα δεν παιζουν. Ξέρω εγώ τώραεω μην έχω πειράξει τίποτα. Εννοείται πως απευθύνομαι σε κάποιον που έχει πάρει pie. Δεν κάνεις κανα Clear Cache (ή στην χειροτερη απεγκατασταση - εγκατασταση; ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Το βρήκα το adguard μου την έκανε και εκανα εξεύρεση της εφαρμογής. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δούλεψε και τον kiwi browser, τον θεωρώ εξαιρετικό μαζί με τον Samsung. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Πήρε το Vietnam σήμερα την 9 pie. Αντε να δουμε εμείς Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Πήρε το Vietnam σήμερα την 9 pie. Αντε να δουμε εμείς Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φέεεετααααα :( Με τον ρυθμό που το πάει και τα CSC που υπάρχουν καλό Φλεβάρη το βλέπω :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δούλεψε και τον kiwi browser, τον θεωρώ εξαιρετικό μαζί με τον Samsung. Τοσο καλος ειναι αυτος ο kiwi ?? Ελαφρύς?? Οικονομικος σε δεδομένα?? Απο θεμΑ παταρία πως τα παει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Φέεεετααααα :( Με τον ρυθμό που το πάει και τα CSC που υπάρχουν καλό Φλεβάρη το βλέπω :X Βάλτε μέσω odin τη Γερμανική να δείτε καμία άσπρη μέρα νωρίτερα. Εγώ προσωπικά αυτό εκανα Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Και στην Ουγγαρία το update Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Να δεις που θα έρθει σήμερα αύριο και εγώ την πέρασα πριν λίγο μέσω Odin.χαχα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Τοσο καλος ειναι αυτος ο kiwi ?? Ελαφρύς?? Οικονομικος σε δεδομένα?? Απο θεμΑ παταρία πως τα παει ? Άψογα!! Μπλοκάρει και πολύ σαβούρα από τις διαφημίσεις π.χ. meteo.gr ρολαρει τέλεια όπου εκεί οι περισσότεροι γνωστοί browser τα βρίσκουν σκούρα από τις πολλαπλές διαφημίσεις. Δοκίμασε τον δεν χάνεις τίποτα, αν δεν σου αρέσει τον κάνεις απεγκατάσταση. Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε γρήγορος και σε κατανάλωση όπως ο Samsung. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Και στην Ουγγαρία το update Κι εγω Ουγγαρια... Μια ερωτηση γιατι μου φαινεται πολυ αστειο το σκηνικο που ζω! Μου ηρθε η αναβαθμιση... Την κατεβαζω... Παρολα αυτα πριν κανω εγκατασταση, με πιανει και κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Αφου τελειωσε η επαναφορα μου βγαζει κατι ουγγρικα σχετικα με την SIM αν καταλαβα καλα, παταω μια απο τις 2 επιλογες και γυρναει η συσκευη στα Ελληνικα... Κανω τις αρχικες ρυθμισεις και μπαινω στο μενου... Πλεον οσες φορες και να πατησω ενημερωση λογισμικου ΔΕΝ μου βγαζει το Update και εχω ξεμεινει με την Oreo... Τι στο καλο εγινε? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Επρεπε να το κανεις update και μετα επαναφορα .τωρα γύρισε σε ελληνικο και θα περιμενεις να παρεις update με τα ελληνικα . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts