Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση. Άμα έχω το κινέζικο tracking της flyt express, γίνεται να τους πάρω στα ΕΛΤΑ και να μου δώσουν το δικό τους tracking;;

Παρηγγειλα πριν ενα μηνα,

κατι απο Ιταλια,

κατι απο Αγγλια.

Απο την Ιταλια (αυτοι κι αν ειχαν coronavirus!), εφτασε σε 15 μερες.

Απο Αγγλια, τιποτε!

Ενας μηνας, και περιμενω.

Επειδη ενας μηνας, ειναι too much εντος ΕΕ, και tracking number δεν μου εδωσε ο seller, ετοιμαζομαι για ebay case και refund στο ebay.

Από Αγγλία όντως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, περιμένω δυο πακετάκια Untracked περίπου 3 βδομάδες. Δεν βλέπω φως και μάλλον στον 1,5 μήνα θα πάμε για refund.

Από Αγγλία όντως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, περιμένω δυο πακετάκια Untracked περίπου 3 βδομάδες. Δεν βλέπω φως και μάλλον στον 1,5 μήνα θα πάμε για refund.

εμένα έπρεπε να έχει έλθει από τις 28/02 από την Αγγλία,αλλά τίποτα.Αγόρασα από τηνΑμαζον Αγγλίας.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

εμένα έπρεπε να έχει έλθει από τις 28/02 από την Αγγλία,αλλά τίποτα.Αγόρασα από τηνΑμαζον Αγγλίας.
Δεν λέει τίποτα το Αμαζον Αγγλίας.

Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν κινέζος ο πωλητής;

Πόσα έδωσες για μεταφορικά και τι έγραφε ως εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν λέει τίποτα το Αμαζον Αγγλίας.

Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν κινέζος ο πωλητής;

Πόσα έδωσες για μεταφορικά και τι έγραφε ως εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

28/02 έγραφε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

:mad: - τα Elta Courier αντιγραφουν τους δημοσιους των Ελτα, 13 μαϊου απο το καταστημα μου στελνουν το δεματακι, στις 18 φτανει στην αθηνα και απο τοτε μεχρι σημερα 22 μαϊου βλεπω το:

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18-05-2020 05:02 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

πηγα να το παρω μονος μου αλλα μου λενε ακομη ειναι μεσα στο φορτιο ασκαναριστο,εχουν μαζευτει πολλα και δενε χουν ατομα,οταν ανοιχτει και σκαναριστει θα φανει στο συστημα κλπ αρα παμε για δευτερα 25 στην καλυτερη (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:mad: - τα Elta Courier αντιγραφουν τους δημοσιους των Ελτα, 13 μαϊου απο το καταστημα μου στελνουν το δεματακι, στις 18 φτανει στην αθηνα και απο τοτε μεχρι σημερα 22 μαϊου βλεπω το:

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ18-05-202005:02Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

πηγα να το παρω μονος μου αλλα μου λενε ακομη ειναι μεσα στο φορτιο ασκαναριστο,εχουν μαζευτει πολλα και δενε χουν ατομα,οταν ανοιχτει και σκαναριστει θα φανει στο συστημα κλπ αρα παμε για δευτερα 25 στην καλυτερη (!)

Είναι ανάλογα την περιοχή!

Όλες οι Courier έχουν πιεστεί.

Στη δική μου πόλη τα ΕΛΤΑ Courier είναι η πιο γρήγορη απ' όλες τις Courier και πολύ εξυπηρετικοί!

Όλος ο κόσμος έχει παράπονα απ' τις ιδιωτικές!

Το κατάστημα της Speedex είναι στη γειτονιά μου! Όλη την ημέρα έχει μονίμως 20 άτομα απ' έξω να περιμένουν! Χθες είχα και την προσωπική μου εμπειρία με τη Speedex. Πήγα πρωί, 10 λεπτά πριν ανοίξουν και είχε ήδη 5 άτομα πριν από μένα! Πήρα το δέμα μου μιάμιση ώρα μετά και απ' τους 5 που ήταν πριν από μένα οι 2 έφυγαν χωρίς το δέμα τους γιατί απλά..... δεν μπόρεσαν να το βρουν στο βουνό!! Κάποιοι περίμεναν 2 εβδομάδες απ' την παραγγελία τους.

Τους είπαν "θα το βρούμε και θα σας ειδοποιήσουμε"!

Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο!

Edited by Titarasaudi

GR, YOUR SHIPMENT HAS ARRIVED AT THE POSTAL OPERATOR OF THE COUNTRY OF DESTINATION AND WILL BE DELIVERED IN THE COMING DAYS.

Μετάφραση:

Δηλαδη ΕΛΤΑ.

Δηλαδη, ισως και βδομαδες για την παράδοση.

Σωστα;

Δηλαδη, ισως και βδομαδες για την παράδοση.

Σωστα;

:rolleyes: - οχι ''ισως'' αλλα ''απολυτως σιγουρα'' και μαλιστα αρκετες.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Οτι θα περιμένεις ακομα εβδομάδες (!) οπως παει με τα νεα δεδομένα. Έχω πολλα μικροδεματα σε αυτη τη κατάσταση. Υπομονή θα έρθει αφου έφτασε Ελλάδα.

Το μηνυμα

Last mile=> Destination country post

τι σημαινει;

Ότι προωθείται στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού.

Το θέμα είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλά δέματα στα ΕΛΤΑ και καθυστερεί σημαντικά η παράδοσή τους.

Είναι να μου έρθει καινούριο router από cosmote και μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις καθυστερήσεις..

Ξέρετε γιατί βγάζει 3 φορές το ίδιο ? ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ? Ξέρετε τι σημαίνει?

Μας δουλεύουν ? Στο ραντεβού που είχαμε κλείσει να μου το φέρουν δεν ήρθαν ποτέ..

89zGuDp.png

Η πιθανή ερμηνεία είναι ότι καθυστερούν λόγω φόρτου εργασίας, λόγω ιού, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού.

Πιθανά, γιατί πάει να ξεκινήσει μετακίνηση σε επόμενο βήμα, αλλά αυτή αναβάλλεται για κάποιο λόγο.

Παρόμοιο θέμα είχα πριν λίγες μέρες με την Wind, και μόνον όταν τους έκραξα στο facebook το προχώρησαν την επόμενη μέρα.

καλησπέρα πριν 20 μέρες παράγγειλα από bangood και σήμερα εμφανίστηκε στην γερμανια.Γνωριζεται μετά απο πόσες μέρες περίπου από την εμπειρία σας φτάνει οδικώς στην χώρα μας :O

καλησπέρα πριν 20 μέρες παράγγειλα από bangood και σήμερα εμφανίστηκε στην γερμανια.Γνωριζεται μετά απο πόσες μέρες περίπου από την εμπειρία σας φτάνει οδικώς στην χώρα μας :O

από τη στιγμή που θα σου γράψει ότι είναι Feucht, Germany υπολόγισε χοντρά 10 μέρες και θα είναι σπίτι σου έρχεται με DHL σπίτι σου η με SPEEDEX ανάλογα τη έχει η περιοχή σου εγώ περιμένω δέμα με EU priority line από 8 του μηνός σήμερα έγραψε ότι είναι Feucht, Germany σε 10 μέρες θα το έχω μπορεί λιγότερο μπορεί και περισσότερο αλλά πάνω κάτω τόσο κάνει

από τη στιγμή που θα σου γράψει ότι είναι Feucht, Germany υπολόγισε χοντρά 10 μέρες και θα είναι σπίτι σου έρχεται με DHL σπίτι σου η με SPEEDEX ανάλογα τη έχει η περιοχή σου εγώ περιμένω δέμα με EU priority line από 8 του μηνός σήμερα έγραψε ότι είναι Feucht, Germany σε 10 μέρες θα το έχω μπορεί λιγότερο μπορεί και περισσότερο αλλά πάνω κάτω τόσο κάνει

Speedex τι τραγικοί δέμα απο Αθήνα για Χανιά σταλμένο στις 14/5 ακόμα δεν έχει κάνει αφιξη Χανιά...

Ειναι ότι νάναι.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

άμα γράψει για το κινητό που παράγγειλα Feucht θα αρχίσω να κλαίω :lol::lol:

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

άμα γράψει για το κινητό που παράγγειλα Feucht θα αρχίσω να κλαίω :lol::lol:

απο χαρά πάντα :lol:

http://prntscr.com/so2oud

σε καλό δρόμο :):)

έχουμε μία μέρα διαφορά ελπίζω να έρθουν μαζί με το δικό σου σε καμιά 10 μέρες

εγώ έκανα 4/5 την παραγγελία,πριν μια βδομάδα που έστειλα μνμ μου απάντησε τα παρακάτω οπότε μιλάμε όλα υπολογισμένα

http://prntscr.com/so46sd