Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σκισμένο και χωρίς περιεχόμενο απο που προκύπτει;:confused:

Βλέπω πάντως συνέχεια σε αυτό το θέμα μια βιασύνη λες και έχετε παραγγείλει απο το delivery της γειτονιάς και έχει αργήσει μισή ώρα να έρθει.:wacko::rolleyes:

Το σκισμένο και χωρίς περιεχόμενο απο που προκύπτει;:confused:

Βλέπω πάντως συνέχεια σε αυτό το θέμα μια βιασύνη λες και έχετε παραγγείλει απο το delivery της γειτονιάς και έχει αργήσει μισή ώρα να έρθει.:wacko::rolleyes:

κοιτα αυτος ο κυκλος που κανει το καθε δεμα σχεδον στη μιση υφηλιο , ειναι καπως...ανησυχητικο!! :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

το περίεργο που το βλεπεις????????????

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 22-07-2016 11:58 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Με την NL έχουμε θέμα; έχω ένα δέμα από coolicool.com και από 12 του μηνός έχει κολλήσει στο... Ταξιδευεμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την NL έχουμε θέμα; έχω ένα δέμα από coolicool.com και από 12 του μηνός έχει κολλήσει στο... Ταξιδευεμα

Έχει κολλήσει στον δρόμο προς Ελλάδα;

Τώρα τελευταία το έχουν αναφέρει αρκετοί αυτό το κόλλημα.

Παλαιότερα φαίνεται να κολλούσε αρκετά μέχρι να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ ότι έφθασε Ελλάδα , πλέον όμως αυτό το στάδιο γίνεται αρκετά γρήγορα και αργεί το προηγούμενο.

Μην αγχώνεσαι, όπως και να χει όλοι κάποια στιγμή θα παραλάβουμε. :)

παιδια παραγγειλα στις 20 του μηνος ενα κινητο απο το Gearbest και μια δυο βλακειες των 2€ απο το ιμπει.Το κινητο μου σταλθηκε με NL Post και το ενα απο τα δυο πακετα με Yun Express(?).Και ενω το NL εχει κολλησει εδω και 5 μερες στο Item Is Pre-Advised,μαντεψτε!Η Yun Express μολις μου εδειξε στο τρακινγκ οτι εφτασε στην ελλαδα.....Σε 5 μερες!!!

παιδια παραγγειλα στις 20 του μηνος ενα κινητο απο το Gearbest και μια δυο βλακειες των 2€ απο το ιμπει.Το κινητο μου σταλθηκε με NL Post και το ενα απο τα δυο πακετα με Yun Express(?).Και ενω το NL εχει κολλησει εδω και 5 μερες στο Item Is Pre-Advised,μαντεψτε!Η Yun Express μολις μου εδειξε στο τρακινγκ οτι εφτασε στην ελλαδα.....Σε 5 μερες!!!

Κατα 99% θα ειναι σαν απλο δεμα τωρα στην Ελλαδα και θα ερθει σε 20-30 μερες.

... Από 12 του μηνός με την NL ακόμα ταξιδεύει από Ολλανδία... Τόσο μακριά είναι πια; άλλος με NL τρομάρα;

... Από 12 του μηνός με την NL ακόμα ταξιδεύει από Ολλανδία... Τόσο μακριά είναι πια; άλλος με NL τρομάρα;

Και με τα ΕΛΤΑ τι σχέση έχει το ποστ σου;

Δεν έχεις άδικο, κεκτημένη ταχύτητα σε ένα βαθμό

Eφαρμογη aftership παιδια! Βρισκει με ενα σκαναρισμα η πληκτρολογηση του τρακ ναμπερ τα παντα με ποιον μεταφορεα ερχεται κτλ κτλ ..

Μου εχει λυσει τα χερια...

ΥΓ... δεν ξερω αν υπαρχει το συγκεκριμενο app και για android wmobile ....

Εκανα παραγγελία απο Oneplus και μου στελνουν το δεμα με PL POST (Πολωνία).Το sait της Οneplus γραφει εκτιμώμενη παράδοση 12/08.Είναι αξιοπιστη η PL POST?Πεφτει μέσα σε χρόνους ή είναι ασ'τα να πάνε?
Mi 9 128gb :shoot:

Kαλησπερα, εχω το εξης tracking RS144959085CN κ εχω καταμπερδευτει, ερχεται ελλαδα και απο εκει το στελνουν denmark..... και γραφει delivered στο 17track.... τι παιζει?
With great power, comes great responsibility...

Δεν λέει ούτε "delivered"ούτε στον πελάτη, λέει πως έφτασε στη Δανία "receive item at office of exchange". Άφού τα στέλνουν μέσω Δανίας, προφανώς υπάρχει κάποιος χώρος-στάση που φτάνουν τα δέματα πριν ξαναξεκινήσουν για πορεία προς Ελλάδα (ή σε όποια άλλη χώρα είναι να φύγουν, φαντάζομαι παίζει ο διαχωρσμός εκεί για τους διάφορους τελικούς προορισμούς), ίσως να δεις κι άλλες ενδιάμεσες στάσεις σε άλλες χώρες πριν σου έρθει. Edited by apVga

Δεν λέει ούτε "delivered"ούτε στον πελάτη, λέει πως έφτασε στη Δανία "receive item at office of exchange". Άφού τα στέλνουν μέσω Δανίας, προφανώς υπάρχει κάποιος χώρος-στάση που φτάνουν τα δέματα πριν ξαναξεκινήσουν για πορεία προς Ελλάδα (ή σε όποια άλλη χώρα είναι να φύγουν, φαντάζομαι παίζει ο διαχωρσμός εκεί για τους διάφορους τελικούς προορισμούς), ίσως να δεις κι άλλες ενδιάμεσες στάσεις σε άλλες χώρες πριν σου έρθει.

Στο 17track λέει delivered και είναι πράσινο το εικονίδιο, επίσης πριν πάει δανια πέρασε από Ελλάδα, μην βλέπεις μόνο το τέλος, δες όλη την πορεία, πραγματικά δεν βγαίνει νόημα, να ανοιξω dispute ή όχι?

With great power, comes great responsibility...

Στο 17track λέει delivered και είναι πράσινο το εικονίδιο, επίσης πριν πάει δανια πέρασε από Ελλάδα, μην βλέπεις μόνο το τέλος, δες όλη την πορεία, πραγματικά δεν βγαίνει νόημα, να ανοιξω dispute ή όχι?

Στειλε ενα μηνυμα στο καταστημα μηπως σου εχουν δωσει λαθος t n .

Χρονια πολλα !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλησπερα,

εχω τον αριθμο RS567908105NL απο κινα....το δεμα εφυγε 21 απο κινα και 30 εφυγε απο ολλανδια αλλα ακομα δεν εχει φανει κατι....να το περιμενω να φανει ελλαδα μεσα στη βδομαδα η να μην εχω ελπιδες;

Kαλησπερα, εχω το εξης tracking RS144959085CN κ εχω καταμπερδευτει, ερχεται ελλαδα και απο εκει το στελνουν denmark..... και γραφει delivered στο 17track.... τι παιζει?

Πάρε στο 8001182000 και ρώτα τους.

Παίδες, γνωρίζει κανείς το Τηλέφωνο της Μ.Δ. (μονάδα διανομής) Ανατολικής Θεσσαλονίκης;

Το ειχα παλιότερα αλλα δεν θυμάμαι που το ειχα γράψει...Παρε τηλέφωνο στα ελτα 8001182000 και θα στο δώσουν απο εκει.

Το ειχα παλιότερα αλλα δεν θυμάμαι που το ειχα γράψει...Παρε τηλέφωνο στα ελτα 8001182000 και θα στο δώσουν απο εκει.

Το ζήτησα, δεν μου το έδωσαν...η κυρία δεν είχε ιδέα καν για τον τρόπο που λειτουργεί η παράδοση, πως έρχεται κατευθείαν από τη ΜΔ και δεν περνάει πρώτα από το ταχυδρομείο...

...μου έλεγε να πάρω τηλέφωνο στο τοπικό μου ταχυδρομείο...

Το ζήτησα, δεν μου το έδωσαν...η κυρία δεν είχε ιδέα καν για τον τρόπο που λειτουργεί η παράδοση, πως έρχεται κατευθείαν από τη ΜΔ και δεν περνάει πρώτα από το ταχυδρομείο...

...μου έλεγε να πάρω τηλέφωνο στο τοπικό μου ταχυδρομείο...

Ελα στο βρήκα! :P 2310900908 και 2310923992