koklas Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Απο hong kong μου εχουν δωσει tracking number εδω και δυο ημερεσ αλλα δεν μου το βγαζει ακομα. Ξερετε μετα απο ποσεσ το εμφανιζει; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Απο hong kong μου εχουν δωσει tracking number εδω και δυο ημερεσ αλλα δεν μου το βγαζει ακομα. Ξερετε μετα απο ποσεσ το εμφανιζει; καμια εβδομαδα μεγιστο... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδιά δέμα από amazon.co.uk (από την αποθήκη τους υποτίθεται σύμφωνα με την παραγγελία) πόσο καιρό το υπολογίζω; Ενώ μου λέει στο "My orders" tracking number μετά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο για την εν λόγω παραγγελία... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδιά δέμα από amazon.co.uk (από την αποθήκη τους υποτίθεται σύμφωνα με την παραγγελία) πόσο καιρό το υπολογίζω; Ενώ μου λέει στο "My orders" tracking number μετά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο για την εν λόγω παραγγελία... Δεν υπάρχει στάνταρ. Ανάλογα τον πωλητή. Μπορεί 1 βδομάδα, μπορεί και 3. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει από το asos και ebay στις 16 και 18 Αυγούστου αντίστοιχα, είναι λογικό να μην έχω λάβει ΕΛΤΑ ειδοποίηση ακόμα? Μου φαίνονται αρκετές 10 μέρες για UK. Δυστυχώς είναι χωρίς tracking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει από το asos και ebay στις 16 και 18 Αυγούστου αντίστοιχα, είναι λογικό να μην έχω λάβει ΕΛΤΑ ειδοποίηση ακόμα? Μου φαίνονται αρκετές 10 μέρες για UK. Δυστυχώς είναι χωρίς tracking και εγω εχω δυο παραγγελιες απο banggood στις 17-αυγουστου shipped με Uk Standard International Shipping δηλαδη χωρις tracking, μεχρι σημερα τιποτα. Ξερει κανεις κατι να βοηθησει? χωρις tracking θα μας αφησει ειδοποιητηριο? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει από το asos και ebay στις 16 και 18 Αυγούστου αντίστοιχα, είναι λογικό να μην έχω λάβει ΕΛΤΑ ειδοποίηση ακόμα? Μου φαίνονται αρκετές 10 μέρες για UK. Δυστυχώς είναι χωρίς tracking Πέρυσι τον Αύγουστο περίμενα ένα δέμα από Αγγλία. Ηρθε σε 15 ημέρες περίπου Είναι λόγω αυγούστου πιο πολύ. Θα έρθει πιστεύω την άλλη εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εγω εχω δυο παραγγελιες απο banggood στις 17-αυγουστου shipped με Uk Standard International Shipping δηλαδη χωρις tracking, μεχρι σημερα τιποτα. Ξερει κανεις κατι να βοηθησει? χωρις tracking θα μας αφησει ειδοποιητηριο? Το ίδιο ισχυεί και για εσένα. Εξαρτάται εάν είναι βαρύ/άβολο το δέμα κατά 99% να σου αφήσει ειδοποιητήριο διαφορετικά στο κουτί μαζί με τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Έχω κάνει μια Αγορα από Αγγλία και επειδή έχω κάνει λάθος αν έρθει το πακέτο και το στείλω πίσω χωρίς να ανοίξω θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Πέρυσι τον Αύγουστο περίμενα ένα δέμα από Αγγλία. Ηρθε σε 15 ημέρες περίπου Είναι λόγω αυγούστου πιο πολύ. Θα έρθει πιστεύω την άλλη εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο ισχυεί και για εσένα. Εξαρτάται εάν είναι βαρύ/άβολο το δέμα κατά 99% να σου αφήσει ειδοποιητήριο διαφορετικά στο κουτί μαζί με τα άλλα. 17 εφυγαν, 28 εχουμε, αρα απο βδομαδα πρεπει να τα εχω.....για να δουμε! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Σε εμένα ο ταχυδρόμος περνάει όποτε του βαρέσει. Έχει να έρθει από την προηγούμενη Παρασκευή(14/8). Απλά τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 και ενα γραμμα την ημερα να ειχαν προς παραδοση τα ελτα,και παλι θα φωναζαν οτι εχουν ελειψεις... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 και ενα γραμμα την ημερα να ειχαν προς παραδοση τα ελτα,και παλι θα φωναζαν οτι εχουν ελειψεις... ετσι ειναι, αν αναλογιστεις οτι τα δεματα απο κινα εχουν περιοριστει παααααρα πολυ, τα ΕΛΤΑ επρεπε να πετανε τωρα, αντι αυτου κανουν 15 μερες για δεμα απο αγγλια....ελεος! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ετσι ειναι, αν αναλογιστεις οτι τα δεματα απο κινα εχουν περιοριστει παααααρα πολυ, τα ΕΛΤΑ επρεπε να πετανε τωρα, αντι αυτου κανουν 15 μερες για δεμα απο αγγλια....ελεος! Εντάξει, καλοκαιρινή περίοδος είναι, λογικά πολλοί είναι αδειουχοι, οπότε...οπως παντα...μια πασχα, μια Χριστούγεννα, πάντα υπαρχει μια δικαιολογία για τα ελτα.. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εντάξει, καλοκαιρινή περίοδος είναι, λογικά πολλοί είναι αδειουχοι, οπότε...οπως παντα...μια πασχα, μια Χριστούγεννα, πάντα υπαρχει μια δικαιολογία για τα ελτα.. Ενταξει το δεχομαι οτι ειναι καλοκαιρι και υπαρχουν αδειες, δεν ειναι ομως λογικη να λεμε μια ετσι μια αλλιως τελικα ποτε δεν δουλευει το δημοσιο.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Πέρυσι τον Αύγουστο περίμενα ένα δέμα από Αγγλία. Ηρθε σε 15 ημέρες περίπου Είναι λόγω αυγούστου πιο πολύ. Θα έρθει πιστεύω την άλλη εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο ισχυεί και για εσένα. Εξαρτάται εάν είναι βαρύ/άβολο το δέμα κατά 99% να σου αφήσει ειδοποιητήριο διαφορετικά στο κουτί μαζί με τα άλλα. σε ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Διαγράφηκαν off topic ποστ. Για ότι έχει σχέση με τα ΕΛ.ΤΑ. συζητάμε εδώ. Τα υπόλοιπα στα Λοιπά κινητά τηλέφωνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Έχουν καθυστερήσει γύρω στις 3-4 μέρες τα πράγματα που παρήγγειλα από UK, μέχρι και στα ελτά της περιοχής μου πήρα... πφφφ. Μαρούσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Έχουν καθυστερήσει γύρω στις 3-4 μέρες τα πράγματα που παρήγγειλα από UK, μέχρι και στα ελτά της περιοχής μου πήρα... πφφφ. Μαρούσι εγω απο τις 17-08 σημερα παρελαβα απο uk. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εγω απο τις 17-08 σημερα παρελαβα απο uk. Ε και μένα οι παραγγελίες και το shipping 17-18 έγιναν, προφανώς μετράει και από ποιο σημείο UK φυσικά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ε και μένα οι παραγγελίες και το shipping 17-18 έγιναν, προφανώς μετράει και από ποιο σημείο UK φυσικά ... Ισως, παντως ηταν χωρις tracking και πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη, ο ταχυδρομος ευτυχως ειναι σωστος και μου ειπε οτι αν εχω τετοια δεματα να του κανω τηλ να τον ενημερωνω. Μερικες φορες δεν ξερω, να του δωσω κατι? ειναι τοσο εξυπηρετικος. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Επειδή κάνει σωστά τη δουλειά του? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ισως, παντως ηταν χωρις tracking και πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη, ο ταχυδρομος ευτυχως ειναι σωστος και μου ειπε οτι αν εχω τετοια δεματα να του κανω τηλ να τον ενημερωνω. Μερικες φορες δεν ξερω, να του δωσω κατι? ειναι τοσο εξυπηρετικος. Αυτό θα περίμενα να το ακούσω από την μάνα μου, όχι από νέο άνθρωπο. Ακόμα στην Ελλάδα πρέπει να παίζει "χαρτζιλίκι" για να κάνει κάποιος σωστά την δουλειά του; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Επειδή κάνει σωστά τη δουλειά του? επειδη την παρακανει καλα, αν δεν με βρει παιρνει τηλ. ή τα αφηνει στον επανω οροφο, παντα τα προσεχει γιατί ξερει οτι ειναι κινητα drones εξαρτηματα κλπ ηλεκτρονικα, ενταξει τον εχω εξυπηρετησει και εγω, του εχω επισκευασει κινητο..... ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό θα περίμενα να το ακούσω από την μάνα μου, όχι από νέο άνθρωπο. Ακόμα στην Ελλάδα πρέπει να παίζει "χαρτζιλίκι" για να κάνει κάποιος σωστά την δουλειά του; Μην το βλεπεις ετσι.....για μενα φιλε ειναι πανω απ ολα πολυ πολυ εξυπηρετικος. Εκ της διαχείρισης: Απαγορεύεται η χρήση γραφής sms. Παρακαλώ να γράφονται ολόκληρες οι λέξεις ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματα στους χρήστες. Edited September 2, 2015 by mirrorofsorrow Γραφή sms Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Κι εγω σημερα παρελαβα από uk. Η μια αποστολή προ 15/8 η αλλη μετα... Μαλλον ειναι θεμα καλοκαιρινων αδειων κ διαθεσιμοτητας υπαλληλων. Παντως ειχε πλακα γιατι επιασα κουβεντα με τον ταχυδρομο πρωι πρωί κ με ρωτουσε πως τα εφερα απ' εξω .. Οποτε καταληξαμε να του εξηγώ πως λειτουργεί το paypal balance .. Χαχαχαχ!!! Paypal Balance : Connecting People Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 :cool: - λεμε για τα ΕΛΤΑ πολλα ομως να λεμε και του στραβου το δικιο: παρηγγειλα απο Αγγλια και θα ερχοταν συστημενο, στο site τελικα βλεπω πως δεν θα ειναι με ΕΛΤΑ μα θα ερθει με GLS Γερμανιας που ειδα τα κανει πασα στην ACS Παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω εαν γινεται να παραδωθει παραδιπλα γιατι θα ελειπα,ευγενικος ο υπαλληλος στο τηλεφωνο με εξυπηρετησε ομως μολις του ειπα να γραψει το τηλεφωνο μου ειπε πως δεν χρειαζεται,λεω γιατι? αμα δεν ακουω το κουδουνι ή πχ ειμαι στη βεραντα κλπ,ανθρωποι ειμαστε το τηλεφωνο για ειδοποιηση ειναι, μου απαντησε πως τα παιδια που κανουν διανομη δεν παιρνουν τηλεφωνο τον παραληπτη (!) αρα τσαμπα λεμε στο μαγαζι να βαζει το τηλεφωνο μας επανω στο δεμα? ειπαμε τα ΕΛΤΑ δεν σε παιρνουν ποτε των ποτων τηλεφωνο αλλα ουτε και οι ιδιωτες (?) ε για φαντασου τοτε να γινουν Ιδιωτικα με τετοιο προσωπικο τι χαμο θα εχουμε Το δεμα το εφερε ενας πακιστανος ή μπαγκλαντεσιανος δεν ξερω ακριβως, μην μου πειτε πως δεν μπορουσε να παρει στο κινητο και να μιλησει Ελληνικα να μιλησει με καποιον παραληπτη γαιτι στην Γενικη Ταχυδρομικη απο οτι εχω δει σε καλουν αμα δεν σε βρισκουν Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts