akilleas Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Παρήγγειλα μάσκες από Αλί στις 18 Νοεμβρίου. Χθες ήρθανε στην πόλη μου και μου έστειλαν ΣΜΣ για να περάσω να παραλάβω, με χρέωση 2,5€ Ταχύτατοι!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 (edited) On 5/12/2021 at 11:01 ΜΜ, vasilismf said: του χρονου σε κοβω να παραλαμβανεις Το δικό μου δεματάκι είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο από 9 Νοεμβρίου. Το παράξενο είναι οτι το τράκινγκ του Αλι γράφει οτι είναι από τις 9/11 στο τοπικό ταχυδρομείο, έτοιμο για παράδοση. Με δυο λόγια, πιάσε τον έναν, χτύπα τον άλλο. Ουστ. Ρεζίλια Edited December 7, 2021 by notisjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 10 ώρες πριν, akilleas said: Παρήγγειλα μάσκες από Αλί στις 18 Νοεμβρίου. Χθες ήρθανε στην πόλη μου και μου έστειλαν ΣΜΣ για να περάσω να παραλάβω, με χρέωση 2,5€ Ταχύτατοι!!! με τι το εστειλαν? θυμασαι τι σου εγραφε στο shipping carrier? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 13 ώρες πριν, dkostas said: με τι το εστειλαν? θυμασαι τι σου εγραφε στο shipping carrier? Καλημέρα. Κοίταξα την παραγγελία και το μόνο που γράφει είναι AliExpress Standard Shipping. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Εκεί που σταματά η λογική αρχίζουν τα ΕΛΤΑ , έστειλα δέμα σε φίλο μου ,στον ίδιο δρόμο αριθμός 141 και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο 181 ,αντί να του πάνε το δέμα του πήγαν ειδοποίηση να πάει να πάρει το κατάστημα να το πάρει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Στην πόλη μου έχουν σταματήσει πολύ καιρό να φέρνουν συστημένα δέματα. Αφήνουν χαρτάκι κατευθείαν και τώρα τελευταία ξεκίνησαν και τα ΣΜΣ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 11 minutes ago, akilleas said: Στην πόλη μου έχουν σταματήσει πολύ καιρό να φέρνουν συστημένα δέματα. Αφήνουν χαρτάκι κατευθείαν και τώρα τελευταία ξεκίνησαν και τα ΣΜΣ. Το πιο εξωφρενικό από τα έλτα 4 μέρες μετά αφού σου αφήνουν το σημείωμα ,σε χρεώνουν και τέλος αποθήκευσης του δέματος 0,20 για κάθε μέρα που καθυστέρεις να πας να πάρεις το δέμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 23 ώρες πριν, pagouras7 said: Το πιο εξωφρενικό από τα έλτα 4 μέρες μετά αφού σου αφήνουν το σημείωμα ,σε χρεώνουν και τέλος αποθήκευσης του δέματος 0,20 για κάθε μέρα που καθυστέρεις να πας να πάρεις το δέμα . Εδω δεν χρεώνουν κάτι τέτοιο. Το πήρα 3 ημέρες μετά από το ΣΜΣ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Σήμερα 12 Δεκεμβρίου και αυτοί των ελτα στο αεροδρόμιο δεν έχουν ακουμπήσει το δεματάκι από τις 9 Νοεμβρίου. Αν εγώ στη δουλειά μου είχα κάνει κάτι παρόμοιο, θα με είχαν απολύσει. Αυτοί όμως πληρώνονται κανονικά (από εμάς που έχουμε πληρώσει τα μεταφορικά) και δεν τρέχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 1 ώρα πριν, notisjim said: ΕΛΤΑ: ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΖΟΥΝΕ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ) ΑΚΟΜΗ (Από την Ελληνική ταινία "Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη") Σήμερα 12 Δεκεμβρίου και αυτοί των ελτα στο αεροδρόμιο δεν έχουν ακουμπήσει το δεματάκι από τις 9 Νοεμβρίου. Αν εγώ στη δουλειά μου είχα κάνει κάτι παρόμοιο, θα με είχαν απολύσει. Αυτοί όμως πληρώνονται κανονικά (από εμάς που έχουμε πληρώσει τα μεταφορικά) και δεν τρέχει τίποτα. Ρεζίλια. Πολύ πιθανό να μην έχει άλλη ενημέρωση το τρακινγκ και τις επόμενες μέρες να σου έρθει το δέμα στο σπίτι ή να σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmemos Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Καλησπέρα. Τι πάει λάθος εδώ?? Δέμα από Ισπανία συστημένο RF.........ES 19/11/2021, 13:12 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/11/2021, 23:08 ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 2/11/2021, 17:37 ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Έστειλα δυο φορές μήνυμα στο ΓΕΤΑ για να μάθω αλλά καμμία απάντηση. Πήρα τηλ. και μου είπαν ότι θα το δουν αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 (edited) 6 ώρες πριν, leo06 said: Πολύ πιθανό να μην έχει άλλη ενημέρωση το τρακινγκ και τις επόμενες μέρες να σου έρθει το δέμα στο σπίτι ή να σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος Δεν πιστεύω στα θαύματα. Ειδικά με τα ελτα, ούτε ο Θεός μπορεί να κάνει κάτι. Το tracking είναι πάντα λεπτομερές, πάντα γράφει και την παραμικρή κίνηση (για αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει), τα ελτα δεν κάνουν κίνηση, οπότε και το tracking δεν αλλάζει Edited December 12, 2021 by notisjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 59 minutes ago, notisjim said: Δεν πιστεύω στα θαύματα. Ειδικά με τα ελτα, ούτε ο Θεός μπορεί να κάνει κάτι. Το tracking είναι πάντα λεπτομερές, πάντα γράφει και την παραμικρή κίνηση (για αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει), τα ελτα δεν κάνουν κίνηση, οπότε και το tracking δεν αλλάζει Δεν είναι θέμα θαύματος, το δέμα σου είναι untracked, UA. Κάποιες φορές μπορεί να έχει ενημέρωση, κάποιες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Δεν είναι θέμα ΕΛΤΑ. Η καθυστέρηση στο αεροδρόμιο είναι πάντα του τελωνείου. Όχι ότι τα ΕΛΤΑ δεν καθηστερούν, αλλά αυτή η καθηστέρηση είναι από την ώρα που θα φύγει από το αεροδρόμιο μέχρι να έρθει στο σπίτι , που μπορεί να κα΄νει και 10 ημέρες,.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 On 12/12/2021 at 8:38 ΠΜ, notisjim said: Σήμερα 12 Δεκεμβρίου και αυτοί των ελτα στο αεροδρόμιο δεν έχουν ακουμπήσει το δεματάκι από τις 9 Νοεμβρίου. Αν εγώ στη δουλειά μου είχα κάνει κάτι παρόμοιο, θα με είχαν απολύσει. Αυτοί όμως πληρώνονται κανονικά (από εμάς που έχουμε πληρώσει τα μεταφορικά) και δεν τρέχει τίποτα. Το πράμα έχει ως εξής. Τα ίδια έπαθα και εγώ με 3 πακέτα από αρχές Αυγούστου. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών των ελτα και μου είπε ότι, λόγω ότι το πακέτο μου είχε ξεπεράσει 60 ημέρες, απέκλειαν το γεγονός να είναι σταματημένο στο τελωνείο. Το πιθανότερο έλεγαν είναι να μην ήρθε ποτέ. Μου είπαν επιπλέον ότι αυτός ο αριθμός δεν είναι ανιχνεύσιμος, είναι λέει ο αριθμός αποστολής. Δηλ μου λέει, όταν παραλαμβάνουν ένα σάκο έχει έναν αριθμό, μόλις σκανάρουν τον αριθμό αυτόματα ενημερώνει τι έχει μέσα, αν είναι μέσα ή όχι όμως δεν το ψάχνουν διότι δεν τους ενδιαφέρει, εφόσον δεν είναι συστημένο. Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, όταν δεν θα παραλάβεις, επειδή δεν το έβαλαν οι Κινέζοι ή Ούγγροι ή το έχασαν στα ελτα, δεν πρόκειται να πάρεις πίσω τα λεφτά σου διότι αυτό θα εμφανίζεται ότι έχει φτάσει στον προορισμό του και δεν το παρέλαβες. Το dispute μου το έβγαλε invalid, τράβα να το πάρεις μου είπαν. Ας ελπίσουμε ότι η δικιά σου περίπτωση δεν είναι όπως την δικιά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 2 ώρες πριν, toni3 said: Το πράμα έχει ως εξής. Τα ίδια έπαθα και εγώ με 3 πακέτα από αρχές Αυγούστου. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών των ελτα και μου είπε ότι, λόγω ότι το πακέτο μου είχε ξεπεράσει 60 ημέρες, απέκλειαν το γεγονός να είναι σταματημένο στο τελωνείο. Το πιθανότερο έλεγαν είναι να μην ήρθε ποτέ. Μου είπαν επιπλέον ότι αυτός ο αριθμός δεν είναι ανιχνεύσιμος, είναι λέει ο αριθμός αποστολής. Δηλ μου λέει, όταν παραλαμβάνουν ένα σάκο έχει έναν αριθμό, μόλις σκανάρουν τον αριθμό αυτόματα ενημερώνει τι έχει μέσα, αν είναι μέσα ή όχι όμως δεν το ψάχνουν διότι δεν τους ενδιαφέρει, εφόσον δεν είναι συστημένο. Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, όταν δεν θα παραλάβεις, επειδή δεν το έβαλαν οι Κινέζοι ή Ούγγροι ή το έχασαν στα ελτα, δεν πρόκειται να πάρεις πίσω τα λεφτά σου διότι αυτό θα εμφανίζεται ότι έχει φτάσει στον προορισμό του και δεν το παρέλαβες. Το dispute μου το έβγαλε invalid, τράβα να το πάρεις μου είπαν. Ας ελπίσουμε ότι η δικιά σου περίπτωση δεν είναι όπως την δικιά μου. @toni3. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Από την ομοιότητα της δικής μου περίπτωσης με τη δική σου, συμπεραίνω οτι το δεματάκι είναι χαμένο και δεν μπορώ να αποδείξω ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό, ο κινέζος, ο ούγγρος, ο εσκιμώος ή τα ελτα. Είχα την εντύπωση οτι εφ όσον πλήρωσα στον κινέζο για αποστολή με tracking number, αυτός θα το έστελνε συστημένο, όπως γινόταν ως τώρα. Οπότε ένα review με ένα αστέρι είναι η απάντησή μου στον κινέζο για τη μπαμπεσιά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Αναφορά στην τράπεζα για το ότι δεν παρέλαβες, και σύντομα θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAYER Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει το μήνυμα «ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ» ? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το μήνυμα… Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ (Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών) και μου είπαν να επικοινωνήσω με το τελωνείο. Παίρνω τηλέφωνο στο τελωνείο εδώ και ώρες και δεν το σηκώνει κανένας… Είναι λάθος η διεύθυνση, ή χρειάζονται παραστατικά (απόδειξη paypal κλπ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 3 ώρες πριν, SLAYER said: Μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει το μήνυμα «ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ» ? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το μήνυμα… Πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ (Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών) και μου είπαν να επικοινωνήσω με το τελωνείο. Παίρνω τηλέφωνο στο τελωνείο εδώ και ώρες και δεν το σηκώνει κανένας… Είναι λάθος η διεύθυνση, ή χρειάζονται παραστατικά (απόδειξη paypal κλπ) ? Μάλλον δεν φαίνονται τα στοιχεία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 On 17/12/2021 at 1:57 ΜΜ, SLAYER said: Μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει το μήνυμα «ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ - ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ» ? Παίρνω τηλέφωνο στο τελωνείο εδώ και ώρες και δεν το σηκώνει κανένας… Μηπως σκιστηκε το αυτοκολλητο,επεσε το δεμα σε νερα κλπ και δεν φαινονται καποια στοιχεια. Γιατι να το σηωσουν; δημοσιο ειναι, εδω δεν το σηκωνει ιδιωτης πχ Acs και θα το σηκωσουν οι ρεκλες; Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjim Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 (edited) Καινούρια κόλπα από το Aliexpress. Επειδή διαπίστωσαν οτι μέσα στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ καθυστερούν μήνες την παράδοση, εφαρμόζουν το εξής: Μόλις σκαναριστεί για πρώτη φορά στο "Βενιζέλος" το πακετάκι, (screenshot ), αμέσως στο tracking τους γράφουν "Delivering Parcel at destination office for final delivery",(screenshot ). Αυτό όμως είναι ψέμα, αφού μετά ακολουθεί ο γολγοθάς του τελωνείου, του κέντρου διαλογής Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, για να καταλήξει στο Βόλο, όπου κάθεται άλλες 2-3 εβδομάδες στη διαλογή Βόλου, μέχρι να στείλουν ειδοποίηση για να πας να το πάρεις από το γκισέ. Με το ψέμα αυτό απορίπτουν και κάθε dispute όταν περάσουν οι 90 ημέρες και δεν έχει γίνει παράδοση με υπαιτιότητα ΕΛΤΑ και όχι δική μου, αφού γράφουν " we kindly suggest you pick up your package as soon as you can" και καθάρισαν. Πως να το πάρεις όμως,όταν ούτε τηλέφωνο δεν σηκώνουν στα ΕΛΤΑ Βόλου, για να τους πεις το πρόβλημα; Edited January 12, 2022 by notisjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Και γιατί να αλλάξει το χρονικό όριο αφού δεν έχεις παραλάβει κάτι; Δεν νομίζω να τους απασχολεί το τι γίνεται στην Ελλάδα. Είμαστε πολλή μικρή αγορά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Έχω στείλει δύο συστημένα δεματάκια, Ουγγαρία & Αγγλία από 14/1 & 24/1 και ακόμα δείχνουν ότι φύγανε από την Ελλάδα...τι διάολο, στις αποστολές δεν είχα θέματα, άρχισαν & εκεί τα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως επιλέγεται αν ένα δέμα από Γερμανία θα το χειριστεί Ελλάδα η dhl ή τα Ελτά? Τι εννοώ?Παρέλαβα πριν από περίπου δύο μήνες ένα δέμα με tracking της μορφής cyxxxxxxxxxde το παρέλαβα με dhl κ τώρα ένα που που περιμένω με την ίδια μορφή τράκινγκ ανιχνεύεται στα ΕΛΤΑ και το στάτους λέει: "Thursday, February 3rd, 2022, 7:50 a.m., Feucht, Germany The shipment is transported to the destination country/destination area and handed over to the delivery organization there." Φαντάζομαι ότι θα αργήσει πολύ περισσότερο από ότι το άλλο. Ξέρουμε περίπου πόσο?Κ πως επιλέγεται ποιος θα το χειριστεί εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 11 ώρες πριν, spirospatra said: Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως επιλέγεται αν ένα δέμα από Γερμανία θα το χειριστεί Ελλάδα η dhl ή τα Ελτά? Τι εννοώ?Παρέλαβα πριν από περίπου δύο μήνες ένα δέμα με tracking της μορφής cyxxxxxxxxxde το παρέλαβα με dhl κ τώρα ένα που που περιμένω με την ίδια μορφή τράκινγκ ανιχνεύεται στα ΕΛΤΑ και το στάτους λέει: "Thursday, February 3rd, 2022, 7:50 a.m., Feucht, Germany The shipment is transported to the destination country/destination area and handed over to the delivery organization there." Φαντάζομαι ότι θα αργήσει πολύ περισσότερο από ότι το άλλο. Ξέρουμε περίπου πόσο?Κ πως επιλέγεται ποιος θα το χειριστεί εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ πολύ! Και αυτό ταξιδεύει με DHL (απλό, όχι courier) και μάλιστα οδικώς προς Ελλάδα. Το χαρακτηριστικό είναι ότι έφυγε από το Feucht, που είναι ο τελευταίος σταθμός στη Γερμανία. Προς το τέλος της εβδομάδας θα φτάσει στις αποθήκες της DHL, θα αλλάξει κωδικό (θα τον βρεις στην ιστοσελίδα της DHL και από εκεί σ' εσένα, αν έχει κατάστημα η DHL στην Πάτρα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts