mol Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Τι λές????? Εμένα ακόμη έρχονται. Βέβαια τον τελευταίο μήνα δεν παρήγγειλα κατι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Καλησπέρα. Μέτα από πολύυυ καιρό παράγγειλα κατι απόEbay και ήρθε σε λιγότερο από 2 βδομάδες. Αυτά του ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Λέτε να άλλαξε κάτι? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aπό διάφορες παραγγελίες που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό, δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι δραματικά είτε θετικά, είτε αρνητικά... Απλά ορισμένουν φορές τυχαίνει να έρθει κάτι νωρίτερα απ' ότι περιμένουμε βάσει εμπειρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testif Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Σε μένα που παραγγέλνω συχνά απο eBay, ο χρόνος μπορεί να κυμανθεί απο 2 εβδομάδες μέχρι πάνω απο 2 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα σας, όταν κάνουμε μια παραγγελία από aliexpress, σε τι ποσό το δέμα γίνετε συστημένο; παίζει ρόλο η τιμή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Καλησπέρα σας, όταν κάνουμε μια παραγγελία από aliexpress, σε τι ποσό το δέμα γίνετε συστημένο; παίζει ρόλο η τιμή; Ευχαριστώδεν παίζει ρόλο η τιμή. απλά πολλές φορές στα πολύ χαμηλού κόστους Δέματα το tracking number που δίνουν δεν λειτουργεί. σε πιο σημαντικές παραγγελίες με μεγαλύτερο κόστος μεταφορικών λειτουργεί, και όντως είναι συστημένο γιατί υπογραφεις στο ταχυδρομείο όταν το παραλαβαινεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 δεν παίζει ρόλο η τιμή. απλά πολλές φορές στα πολύ χαμηλού κόστους Δέματα το tracking number που δίνουν δεν λειτουργεί. σε πιο σημαντικές παραγγελίες με μεγαλύτερο κόστος μεταφορικών λειτουργεί, και όντως είναι συστημένο γιατί υπογραφεις στο ταχυδρομείο όταν το παραλαβαινεις.Ευχαριστώ. Μου έτυχε να παραγγείλω οθόνη ενός κινητού, να παραλάβω από ελτα δηλαδή συστημένο, μου έτυχε και να μου φέρουν στην διεύθυνση. Ότι να ναι είναι δηλαδή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 δεν παίζει ρόλο η τιμή. απλά πολλές φορές στα πολύ χαμηλού κόστους Δέματα το tracking number που δίνουν δεν λειτουργεί. σε πιο σημαντικές παραγγελίες με μεγαλύτερο κόστος μεταφορικών λειτουργεί, και όντως είναι συστημένο γιατί υπογραφεις στο ταχυδρομείο όταν το παραλαβαινεις. Ναι δεν έχει σχέση με την τιμή, αλλά δε νομίζω ότι είναι random αν θα δουλέψει το tracking... Σε εμένα αυτό που έχω δει να συμβαίνει είναι ότι αν επιλέξω free shipping ακόμα και αν βγάζει δίπλα tracked, πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό που λες... Δε λειτουργεί ή λειτουργεί μέχρι ένα σημείο... Σε παραγγελίες που έχω επιλέξει shipping με κόστος 2-3 $ το tracking μου δουλεύει πάντα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 δεν ξέρω τι λέτε σε μένα τελευταία περνάνε όλα μα όλα από το τελωνείο (τα ανοίγουν κιόλας) (από το track το βλέπω...) πάντως όταν μπαίνει υπολόγισε κάνα 2 βδομάδες μόνο εκει (minimum) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 (edited) δεν ξέρω τι λέτε σε μένα τελευταία περνάνε όλα μα όλα από το τελωνείο (τα ανοίγουν κιόλας) (από το track το βλέπω...) πάντως όταν μπαίνει υπολόγισε κάνα 2 βδομάδες μόνο εκει (minimum) Aν σταματήσουν τελωνείο, προφανώς και τα ανοίγουν... Αλλιώς πως θα κρίνουν αν χρειάζεται να το ψάξουν περισσότερο (να σου ζητήσουν Paypal/απόδειξη); Θα μυρίσουν το πακέτο; Και ναι τον τελευταίο πολύ καιρό, οτιδήποτε tracked από Κίνα σκαλώνει τελωνείο για κάνα διβδόμαδο... Τα καλά αν υπάρχουν είναι 2: 1) Aν όντως την πατήσεις και σου ζητήσουν απόδειξη, μόλις τη στείλεις ξεμπλοκάρει γρήγορα, δεν υπάρχουν μεγάλες αναμονές 2) Για πραγματάκια που είναι προφανές ότι είναι μικρής αξίας (καλώδια, θήκες, λουράκια etc) δεν το σκαλίζουν και μόλις ανοίξουν το πακέτο δε σε πρήζουν να στείλεις αποδεικτικά και τα αποδεσμεύουν πάλι γρήγορα Για πράγματα μεγαλύτερης αξίας, εγώ μόνο Banggood... Σφαιράτο EU Priority (σε ~2 εβομάδες στα χέρια σου) και από τις προσφάτες εμπειρίες μου, καμία παραγγελία δεν σταμάτησε τελωνείο... Edited May 5, 2019 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Aν σταματήσουν τελωνείο, προφανώς και τα ανοίγουν... Αλλιώς πως θα κρίνουν αν χρειάζεται να το ψάξουν περισσότερο (να σου ζητήσουν Paypal/απόδειξη); Θα μυρίσουν το πακέτο; Και ναι τον τελευταίο πολύ καιρό, οτιδήποτε tracked από Κίνα σκαλώνει τελωνείο για κάνα διβδόμαδο... Για πράγματα μεγαλύτερης αξίας, εγώ μόνο Banggood... Σφαιράτο EU Priority (σε ~2 εβομάδες στα χέρια σου) και από τις προσφάτες εμπειρίες μου, καμία παραγγελία δεν σταμάτησε τελωνείο... θέμα δεν είναι το τελωνείο (όσες φορές χρειάστηκε πληρώνω χωρίς κανένα θέμα) δεν με νοιάζει ο εκτελωνισμός...... το θέμα είναι ότι αργεί απίστευτα ειδικά αν θέλει αποδείξεις κλπ άστο 2 μήνες μετά την αγορά σου φτάνει το προϊών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 (edited) Δεμα 24 κιλων με DPD που φορτωθηκε απο Γερμανια στις 24 Απριλιου εχει κολλησει Βουλγαρια (Σοφια) απο τις 30 του μηνα. Πηρα τηλ DPD στη Θεσσαλονικη να ρωτησω και μου ειπανε δεν ξερουμε γιατι δεν προχωραει μαλλον με το δεμα σας υπαρχει καποιο προβλημα και μου το κλεισανε.:lol::lol::lol: Εχει αναλογη εμπειρια κανεις ? Ευτυχως πληρωσα με paypal. Edited May 6, 2019 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanctusmob Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Προσωπικό ρεκόρ! Από eBay Αποστολή 05/12/2018... παραλαβή σήμερα 08/05/2019 !!!! Παράθεση There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don’t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erwinor Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Προσωπικό ρεκόρ! Από eBay Αποστολή 05/12/2018... παραλαβή σήμερα 08/05/2019 !!!! Eεεε.....το παράκαναν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εγώ απλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει με καθυστερήσεις ή/και κόστος τώρα που τα φύγει το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ. Το 90% των πραγμάτων που έχω πάρει από ebay με filter "Europe" είναι από UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλα κατσε να φυγει πρωτα και το συζηταμε μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 3/5/2019, 05:55:08 ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Ξέρουμε περίπου τον ΜΟ ημερών που ξεκολλάνε από αυτή την φάση τα δέματα; Υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά, βρίσκομαι στο εξωτερικό και περιμένω ένα δέμα να έρθει στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Τώρα που δεν μπορώ να το παραλάβω εγώ, τι μπορεί να γίνει; Μπορεί να το παραλάβει κάποιος με φωτοτυπία της ταυτότητας μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά, βρίσκομαι στο εξωτερικό και περιμένω ένα δέμα να έρθει στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Τώρα που δεν μπορώ να το παραλάβω εγώ, τι μπορεί να γίνει; Μπορεί να το παραλάβει κάποιος με φωτοτυπία της ταυτότητας μου;Μια υπογραφή θέλει στο χαρτάκι του πακέτου και καλά από σένα. Αν έχεις κάποιον γνωστό ας βάλει την υπογραφή σου, ας σημειώσει και τον αριθμό ταυτότητας σου πάνω στο χαρτί και μπορεί να το παραλάβει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Μια υπογραφή θέλει στο χαρτάκι του πακέτου και καλά από σένα. Αν έχεις κάποιον γνωστό ας βάλει την υπογραφή σου, ας σημειώσει και τον αριθμό ταυτότητας σου πάνω στο χαρτί και μπορεί να το παραλάβει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Σε μενα ζητανε και ταυτοτητα.Βεβαια πχ τον πατερα μου αφηνουν να τα παρει,αλλα βλεπουν στη ταυτοτητα του το ιδιο επιθετο. Με φιλο δυσκολο,οποτε μονο εξουσιοδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Λίγο off topic αλλά μπορεί κάποιος να γνωρίζει... Έχω πάρει ένα παλιό laptop από Hνωμένο Βασίλειο και έρχεται με UPS. Το θέμα είναι ότι έφυγε από Αγγλία 29 Απριλίου και τελευταία φορά εμφανίστηκε στο Μιλάνο στις 3 του μήνα. Είναι δυνατόν τόσο μεγάλη καθυστέρηση όταν δέματα από Ρωσία έρχονται σε μια μέρα; Στην Ελλάδα ποιος παραδίδει τα UPS; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Είναι η οδική υπηρεσία της ups κάνει μια εβδομάδα να έρθει Ελλάδα ,η γενική ταχυδρομική τα φέρνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Ναι δεν έχει σχέση με την τιμή, αλλά δε νομίζω ότι είναι random αν θα δουλέψει το tracking... Σε εμένα αυτό που έχω δει να συμβαίνει είναι ότι αν επιλέξω free shipping ακόμα και αν βγάζει δίπλα tracked, πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό που λες... Δε λειτουργεί ή λειτουργεί μέχρι ένα σημείο... Σε παραγγελίες που έχω επιλέξει shipping με κόστος 2-3 $ το tracking μου δουλεύει πάντα κανονικά.Έχω προσέξει ότι λειτουργεί το track ID μέχρι ενός σημείου σε αρκετές περιπτώσεις που αγόρασα κι από το AliExpress αλλά και από eBay. Αυτό οφείλεται σε μεταφόρτωση δέματος από τη μια ταχυδρομική εταιρεία σε άλλη. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα για track ID και προσθέσεις το ίδιο ID στη πρώτη που σου βγάζει και είναι σίγουρα αυτή που το παρέλαβε, βάλεις και στην ELTA πχ που είναι ο τελικός μεταφορέας, θα δεις ότι θα ενημερωθεί κι αυτό κάποια στιγμή που θα παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ και θα είναι πλήρως ενημερωμένη όλη η διαδρομή του πακέτου σου. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση 3/5/2019, 05:55:08ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Ξέρουμε περίπου τον ΜΟ ημερών που ξεκολλάνε από αυτή την φάση τα δέματα; Υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις ; Πως θα κάτσει είναι φίλε.Και εγώ έχω από 3/5 και περιμένει.Μπορει να πάρει και 20 μέρες έτσι. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) ???!!!!!!! Edited May 14, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Τι γίνεται τόσες μέρες; Δέμα αξίας 11€ και δεν έχει μπει τελωνείο, αλλά δεν προχωράει... :wacko: 16/4/19 05:06 - Track added 20/4/19 10:02 - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 20/4/19 10:02 - Acceptance, Guangdong Dongguan Acceptance Center 20/4/19 10:25 - Departure, Guangdong Dongguan Acceptance Center 20/4/19 10:31 - Has left,to the next station processing center, Guangdong Dongguan Acceptance Center 20/4/19 10:39 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 20/4/19 10:39 - Arrival at exchange office, Dongguan International 20/4/19 16:24 - Departure from outward office of exchange, Dongguan International Processing Center 20/4/19 16:24 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 21/4/19 10:09 - Arrival, Guangzhou 交换 Processing Center 21/4/19 11:05 - Air transport 21/4/19 11:05 - Air transport 24/4/19 07:25 - Air transport 11/5/19 09:07 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 11/5/19 09:11 - "},{"date":"11-05-2019","time":"12:13","place":"Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)","status":"ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 11/5/19 12:07 - 已到达寄达地 11/5/19 12:13 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 12/5/19 09:52 - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts