testatos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παιδια,περιμενω ειδοποιητηριο απο ελτα απο χθες αλλα ειδα την πορεια του δεματος ειναι "ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ,Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" που εμφανιζεται δυο φορες σε δυο μερες! Τι σημαινει αυτο; Που ειναι ο σταθμος; Ειναι οτι δεν υπάρχει ταχυδρόμος η ειναι σε άδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 konstheo και testatos, σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Γιατί υποθέτεις ότι είχε *πολλά* δέματα να κουβαλήσει; Αν δεις το log πιο πάνω η δουλειά του σήμερα ολοκληρώθηκε σε δύο ώρες (7.41 με 9.44) ενώ συνήθως τελειώνουν μετά τις 13.00. Πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα είχε ελάχιστα γράμματα-δέματα να μοιράσει. Ακόμη και πολλά να είχε όμως να κουβαλήσει, να πάρει καροτσακι λαϊκής αγοράς στην τελική και να τα έχει μαζί του. Από τη στιγμή που είναι μέρος της δουλειάς του να παραδίδει τα συστημμένα οφείλει να το κάνει, κι όχι να μεταθέτει σε εμένα τη δουλειά του αυτή εξαναγκάζοντάς με να τρέχω εγώ στα ΕΛΤΑ. Εμένα με ρώτησε κανένας αν έχω χρόνο να τρέχω κάθε τρεις και λίγο και να στήνομαι στις ουρές; Κι εγώ έχω βαρύ φόρτο εργασίας, δε μετέθεσα όμως καμία από τις ευθύνες μου και το φόρτο εργασίας μου σε άλλον. Σκληρή η πραγματικότητα, δε λέω, αλλά καθένας με τα προβλήματά του. Anyway, μπορώ κάτι να κάνω; Το log είναι για το δικό σου δέμα, δεν είναι ολόκληρη η ημερήσια διανομή που έπρεπε να παραδώσει. Ο κάθε ταχυδρόμος μπορεί να πάει πολλές φορές στη Μ.Δ να πάρει γράμματα και δέματα και να πηγαίνει να τα παραδώσει. Εμένα άλλαξε ο ταχυδρόμος της περιοχής μου πρίν από περίπου ένα χρόνο. Στην αρχή τα ίδια έκανε και σε εμένα ο δικός μου ταχυδρόμος, του εξέφρασα ευγενικά τα παράπονα μου και μου είπε ότι είναι καινούριος στην περιοχή και δεν έχει μάθει ακόμα καλά της οδούς και με παρακάλεσε να κάνω λίγο υπομονή. Η απάντηση του δεν μου φάνηκε "άκυρη" και το σεβαστηκα. Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dontneedit Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό: 19.08.2016 12:08 No delivery service, for this product/service, to the specified delivery point Sweden Το εμφανίζει στα ΕΛΤΑ αλλά όχι στο Σουηδικό.Παραδόθηκε κανονικά αλλά μου έμεινε η απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastoras Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εχουμε εξελιξεις με το θεμα μου.Απο τα ελτα μου δωσαν βεβαιωση που θα προσκομησω στην βικμαλλ με φωτογραφια οτι το δεμα το παρελαβαν τα ελτα κλεισμενο με την διαφανη ταινια πανω και οτι μου το παρεδωσαν στο σπιτι.Απο κει και περα το paypal ζηταει μια αναφορα γεγονοτος απο την αστυνομια .Police report εχω παει ειδη 2 φορες και ο καθενας μου λεει τα δικα του,θα παει με μυνηση κλπ .Το paypal μου δινει περιθωριο μεχρι της 22 για να μου κανουν αυτο το ρεπορτ και να τους το στειλω με fax αλλιως χανω το κλαιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Απο κει και περα το paypal ζηταει μια αναφορα γεγονοτος απο την αστυνομια .Police report εχω παει ειδη 2 φορες και ο καθενας μου λεει τα δικα του,θα παει με μυνηση κλπ Νομιζω με υπευθυνη δηλωση και σφραγιδα απο αστυνομικο τμημα θα εισαι οκ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Δεν τους έφτανε επίσημο έγγραφο από τα ΕΛΤΑ θέλουν και καταγραφή γεγονότος από την αστυνομία. Με λίγα λόγια μπούρδες. Αν είναι να ανακατεύω και την αστυνομία κάθε φορά που θα έχω πρόβλημα με ένα πακέτο να τις **** τις αγορές από τους κινέζους και από το ίδιο το PayPal. Δεν μας έφταναν οι κινέζοι που έχουν γίνει χειρότεροι και από τους <<κινέζους>> τα τελευταία χρόνια στην πονηριά , τώρα διαβάζουμε και καταγραφή γεγονότος από την αστυνομία θέλουν. Αγορές εντός Ευρώπης και από ευρωπαίους. Edited August 24, 2016 by impreza_sti Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Το επίσημο έγγραφο από τα ελτα λέει ότι απλά του το παρέδωσαν κλειστό, καμία πληροφορία για το βάρος κτλπ του δέματος για να φανεί εαν δεν έγινε καμία βλακεία κατα την διάρκεια ολόκληρης της αποστολης Όταν σε κλέψουν δεν πρέπει να το δηλώσεις δηλαδή στην αστυνομία; Και από την ευρώπη να παραγγείλεις εαν γίνει το ίδιο περιστατικό, το paypal πάλι τα ίδια θα σου ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εχουμε εξελιξεις με το θεμα μου.Απο τα ελτα μου δωσαν βεβαιωση που θα προσκομησω στην βικμαλλ με φωτογραφια οτι το δεμα το παρελαβαν τα ελτα κλεισμενο με την διαφανη ταινια πανω και οτι μου το παρεδωσαν στο σπιτι.Απο κει και περα το paypal ζηταει μια αναφορα γεγονοτος απο την αστυνομια .Police report εχω παει ειδη 2 φορες και ο καθενας μου λεει τα δικα του,θα παει με μυνηση κλπ .Το paypal μου δινει περιθωριο μεχρι της 22 για να μου κανουν αυτο το ρεπορτ και να τους το στειλω με fax αλλιως χανω το κλαιμ. Συγνωμη εχουν τα ΕΛΤΑ το δεμα σου σε φωτογραφια ετσι οπως ηταν πριν το παραλαβεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Το επίσημο έγγραφο από τα ελτα λέει ότι απλά του το παρέδωσαν κλειστό, καμία πληροφορία για το βάρος κτλπ του δέματος για να φανεί εαν δεν έγινε καμία βλακεία κατα την διάρκεια ολόκληρης της αποστολης Όταν σε κλέψουν δεν πρέπει να το δηλώσεις δηλαδή στην αστυνομία; Και από την ευρώπη να παραγγείλεις εαν γίνει το ίδιο περιστατικό, το paypal πάλι τα ίδια θα σου ζητήσει. Αν μπουν μέσα στο σπίτι σου, το αυτοκίνητο σου, σε σταματήσουν στο δρόμο εκεί που περπατάς και σου πάρουν κάτι που έχεις επάνω σου η μέσα στο σπίτι η το αυτοκίνητο σου, τότε ναι αυτο είναι κλεψιά και πας στην αστυνομία. Ο συνδυασμός αγορά μέσω ίντερνετ PayPal ΕΛΤΑ και παραλαβή άδειου κουτιού πχ, που κολλάει η αστυνομία; να σου κάνει τι; να αρχίζει να ψάχνει δάχτυλικα αποτυπώματα επάνω στο κουτί να βρει πόσοι το βάλανε χέρι; Έτσι όπως πάει το PayPal και προσπαθεί να βγάζει τον πισινό του έξω σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε ωραία ασφάλεια είναι ποια... Όλοι γραμμένους μας έχουν, εντός και εκτός συνόρων Έτσι όπως γίναμε.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα εκανα στις 7/8 μια παραγγελεια μεσω Κινας την Κυριακη 21/8 στο 17track μου γραφει αυτο The item has arrived in the country of destination αλλα στο site της ελτα δεν μου το εμφανιζει στην ελλαδα Υπαρχει περιπτωση να χαθηκε το δεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα εκανα στις 7/8 μια παραγγελεια μεσω Κινας την Κυριακη 21/8 στο 17track μου γραφει αυτο The item has arrived in the country of destination αλλα στο site της ελτα δεν μου το εμφανιζει στην ελλαδα Υπαρχει περιπτωση να χαθηκε το δεμα? Τιποτα υπομονη καποια στιγμη θα ξεκολησει εγω περιμενω απο τις 15 Αυγουστου. Προφανως λογω αδειων καλοκαιριου και με το ειδη μειωμενο προσωπικο η δουλει πηγε πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εσυ ποτε πιστευεις θα κανει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εσυ ποτε πιστευεις θα κανει update? Νατος παλι ειπαμε υπομονη μπορει και αυριο μπορει και μετα απο μια εβδομαδα κανεις δεν μπορει να δωσει τετοια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εσυ ποτε πιστευεις θα κανει update? Βρε μην ποστάρεις σε 2 θέματα τα ίδιο πράγμα :lol: Χρειάζεται λίγο υπομονή απλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου! Σε καμια βδομάδα ΤΟ ΠΟΛΥ θα κάνει update. Εγώ νομίζω σε 1-3 μέρες... Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, στην συγκεκριμένη περίοδο υπάρχουν τέτοια κολλήματα... Υπομονή. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Από 10 Αυγούστου "Item has arrived in post destination (Greece)" και ακόμα το περιμένουμε, έχουν περάσει 2 βδομάδες. Το tracking των ΕΛΤΑ φυσικά έχει κολλήσει στο "Item has left country of origin" εδώ και κανά μήνα+. Πρέπει να πέφτει τρελό γέλιο στα ΕΛΤΑ με την πάρτη μας, "Άστους λίγο να ψηθούνε! Δεν θα πάθουν τίποτα!". :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αν μπουν μέσα στο σπίτι σου, το αυτοκίνητο σου, σε σταματήσουν στο δρόμο εκεί που περπατάς και σου πάρουν κάτι που έχεις επάνω σου η μέσα στο σπίτι η το αυτοκίνητο σου, τότε ναι αυτο είναι κλεψιά και πας στην αστυνομία. Ο συνδυασμός αγορά μέσω ίντερνετ PayPal ΕΛΤΑ και παραλαβή άδειου κουτιού πχ, που κολλάει η αστυνομία; να σου κάνει τι; να αρχίζει να ψάχνει δάχτυλικα αποτυπώματα επάνω στο κουτί να βρει πόσοι το βάλανε χέρι; Έτσι όπως πάει το PayPal και προσπαθεί να βγάζει τον πισινό του έξω σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε ωραία ασφάλεια είναι ποια... Όλοι γραμμένους μας έχουν, εντός και εκτός συνόρων Έτσι όπως γίναμε.. Μα η δήλωση στην αστυνομία είναι για να γίνει επίσημη η αναφορά σου ότι δεν τα πήρες εσύ, έτσι ώστε να αναγκαστεί η άλλη μεριά να κάνει έρευνα για το πακέτο. Όταν ο ένας ( πωλητής ) λέει ότι το έβαλε μέσα και ο άλλος ( αγοραστής ) λέει ότι δεν είχε τίποτα μέσα ποιά πλευρά θες να πάρει ακριβώς; Δεν ζήτησε καμία έρευνα από την αστυνομία αλλά απλή αναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Σημερα 2 δεματα εμφανιστηκαν στο tracking των ελτα, παραγγελιες απο vickmall και τι αλλο? κινητα. Μου εστειλε mail η vivian (υπ. του vickmall) να μην παραλαβω εαν το δεμα μου φανει πολυ ελαφρυ ή ανοιγμενο, ο μεταφορεας ειναι φυσικα netherlands post, και τα γραφω αυτα επειδη διαβαζω το περιστατικο που ετυχε στον συμφορουμιτη με το δεμα που ειχε θηκες μεσα. Παιδια εχει αλλος καποιο θεμα μεχρι στιγμης? μηπως εχουμε ελαφροχερη καπου στην διαδρομη? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Σημερα 2 δεματα εμφανιστηκαν στο tracking των ελτα, παραγγελιες απο vickmall και τι αλλο? κινητα. Μου εστειλε mail η vivian (υπ. του vickmall) να μην παραλαβω εαν το δεμα μου φανει πολυ ελαφρυ ή ανοιγμενο, ο μεταφορεας ειναι φυσικα netherlands post, και τα γραφω αυτα επειδη διαβαζω το περιστατικο που ετυχε στον συμφορουμιτη με το δεμα που ειχε θηκες μεσα. Παιδια εχει αλλος καποιο θεμα μεχρι στιγμης? μηπως εχουμε ελαφροχερη καπου στην διαδρομη? Πες στη vivian να προσέχουν να στέλνουν τις σωστές παραγγελίες στο σωστό παραλήπτη και να μην ξεχνάνε να βάζουν τα κινητά μέσα στο δέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν τους έφτανε επίσημο έγγραφο από τα ΕΛΤΑ θέλουν και καταγραφή γεγονότος από την αστυνομία. Με λίγα λόγια μπούρδες. Αν είναι να ανακατεύω και την αστυνομία κάθε φορά που θα έχω πρόβλημα με ένα πακέτο να τις **** τις αγορές από τους κινέζους και από το ίδιο το PayPal. Δεν μας έφταναν οι κινέζοι που έχουν γίνει χειρότεροι και από τους <<κινέζους>> τα τελευταία χρόνια στην πονηριά , τώρα διαβάζουμε και καταγραφή γεγονότος από την αστυνομία θέλουν. Αγορές εντός Ευρώπης και από ευρωπαίους. Τι λετε ρε παιδια? Αν ηταν απλα με ενα paypal dispute να αποζημιωνεσαι ετσι απλα, θα ειχε γεμισει το paypal με disputes χιλιαδων πονηριδιδων τριγυρω μας, που θα παραλαμβαναν πακετα και θα ζηταγαν αποζημιωσεις. Παρομοια παραδειγματα εκατονταδες και πρεπει να υπαρχει καποιος ελεγχος... ΥΓ Αν ασφαλισεις οτιδηποτε (αυτοκινητο, σπιτι, μέχρι και τα... οπισθια της Lopez, αν απαιτηθει να διεκδικηθει αποζημιωση, ΠΑΝΤΑ πρεπει να υπαρχει δηλωση της επισημης αστυνομικης αρχης, για ευνοητους λογους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πες στη vivian να προσέχουν να στέλνουν τις σωστές παραγγελίες στο σωστό παραλήπτη και να μην ξεχνάνε να βάζουν τα κινητά μέσα στο δέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αυτο που λες εχει συμβει, αλλα επειδη το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι σοβαρο, με ενημερωσαν πολυ πριν παραλαβω και φυσικα ειχαν ηηδη στειλει αυτο που ξεχασαν. Το θεμα ειναι οτι τα δεματα μας επανω γραφουν "may be opened officially" αν ομως ανοιχτουν, μπορουμε να ξερουμε που και απο ποιον? τα ελτα μπορουν να δωσουν τετοια πληροφορια? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχουμε εξελιξεις με το θεμα μου.Απο τα ελτα μου δωσαν βεβαιωση που θα προσκομησω στην βικμαλλ με φωτογραφια οτι το δεμα το παρελαβαν τα ελτα κλεισμενο με την διαφανη ταινια πανω και οτι μου το παρεδωσαν στο σπιτι.Απο κει και περα το paypal ζηταει μια αναφορα γεγονοτος απο την αστυνομια .Police report εχω παει ειδη 2 φορες και ο καθενας μου λεει τα δικα του,θα παει με μυνηση κλπ .Το paypal μου δινει περιθωριο μεχρι της 22 για να μου κανουν αυτο το ρεπορτ και να τους το στειλω με fax αλλιως χανω το κλαιμ. Ισως να βγαινουμε εκτος θεματος, αλλα.... το χαρτι αυτο στο ζηταει το paypal γτ το vickmall πληρωνει ασφαλεια στο paypal για καθε δεμα βαση της αξιας του, στην προκειμενη περιπτωση το vickmall σου ζητησε ενα εγγραφο οτι το δεμα σου ηρθε κλειστο και σφραγισμενο, αρα απο πλευρας του ειναι οκ, θα μεταφερει λοιπον την ευθυνη στο paypal το οποιο με την σειρα του θα πρεπει να σε αποζημιωσει "με δικα του χρηματα" εφοσον εχει πληρωθει η ασφαλεια δεματος, για αυτο και σου ζηταει επισημο εγγραφο των αρχων, στην περιπτωση που παρεις την αποζημιωση θα δεις οτι θα στο λεει ξεκαθαρα οτι την ζημια την "εφαγε " το paypal και οχι ο πωλητης. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastoras Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Αυτο που λες εχει συμβει, αλλα επειδη το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι σοβαρο, με ενημερωσαν πολυ πριν παραλαβω και φυσικα ειχαν ηηδη στειλει αυτο που ξεχασαν. Το θεμα ειναι οτι τα δεματα μας επανω γραφουν "may be opened officially" αν ομως ανοιχτουν, μπορουμε να ξερουμε που και απο ποιον? τα ελτα μπορουν να δωσουν τετοια πληροφορια? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως να βγαινουμε εκτος θεματος, αλλα.... το χαρτι αυτο στο ζηταει το paypal γτ το vickmall πληρωνει ασφαλεια στο paypal για καθε δεμα βαση της αξιας του, στην προκειμενη περιπτωση το vickmall σου ζητησε ενα εγγραφο οτι το δεμα σου ηρθε κλειστο και σφραγισμενο, αρα απο πλευρας του ειναι οκ, θα μεταφερει λοιπον την ευθυνη στο paypal το οποιο με την σειρα του θα πρεπει να σε αποζημιωσει "με δικα του χρηματα" εφοσον εχει πληρωθει η ασφαλεια δεματος, για αυτο και σου ζηταει επισημο εγγραφο των αρχων, στην περιπτωση που παρεις την αποζημιωση θα δεις οτι θα στο λεει ξεκαθαρα οτι την ζημια την "εφαγε " το paypal και οχι ο πωλητης. ΑΠο τα ελτα πηρα την επιβεβαιωση οτι το δεμα ηρθε κλειστο μεν αλλα με την διαφανη ταινια στο πανω μερος,το οποιο μου ειχε επισημανει και το βικμαλλ οτι αποτελει στοιχειο οτι ανοιχτηκε και ξανασφραγιστηκε με τη διαφανη ταινια .ΑΠο το βικμαλλ οταν το στειλαν ισχυριζονται οτι δεν βαζουν τετοια ταινια.Τα ελτα μου το επιβεβαιωσαν και εχω και φωτο με την επιβεβαιωση απο την υπαλληλο και την σφραγιδα των ελτα που την εστειλα με μαιλ στο βικμαλλ.Πηγα και στην αστυνομια για να μου γραψουν μια αναφορα για το τι εγινε ακριβως και να παραθεσω και τα στοιχεια η οποια θα βγει σε 2-3 μερες απο τωρα και θα την στειλω με φαχ στο paypal.Απο κει και μετα περιμενουμε απαντηση κυριως απο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μεγάλη γκαντεμιά να σου τύχει τέτοιο πράγμα και λογικό να ψάχνεις κάποιον να κατηγορήσεις, αλλά το μόνο που δεν φταίει είναι το Vickmall στην συγκεκριμένη περίπτωση. Να ήταν κανά ύποπτο μαγαζί, άγνωστο εντελώς, να έλεγα ναι, αυτά γίνονται. Το Vickmall και καταστήματα του μεγέθους του δεν έχουν λόγο να κάνουν απατεωνιές και να "ξεχάσουν" να σου στείλουν το κινητό. Χιλιάδες κινητά στέλνουν, εννοείται πως δεν τους συμφέρει να τους χαλάσει το όνομα για 100 και 200 ευρώ. Κάποιος υπάλληλος στα ενδιάμεσα από τους δεκάδες που το πιάσανε στα χέρια τους έκανε την ζημιά. Όταν παραγγέλνουμε από Κίνες και ιστορίες και γυρνάει τον μισό πλανήτη το δέμα, κάποιος υπάλληλος είναι πιθανό να κάνει την μα****** και φυσικά άντε βρες τον μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση.Μου εχουν στειλει ενα δεμα απο Gearbest με τσεχικο ταχυδρομειο (?) Αυτη τη στιγμη δεν εχει εμφανιστει ακομα στο σαιτ του τσεχικου ταχυδρομειου αλλα το κανω τρακ απο το Sky56.Αυτη τη στιγμη βρισκεται στο Frankfurt Sorting Center.Και επειδη δεν βρηκα πουθενα τι ακολουθει μετα σε καποιον αντιστοιχο οδηγο κλπ,ξερει κανενας να μου πει τα επομενα βηματα ή/και ποσο καιρο θα το περιμενω ακομα;ο αριθμος ειναι RR508314193CZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση.Μου εχουν στειλει ενα δεμα απο Gearbest με τσεχικο ταχυδρομειο (?) Αυτη τη στιγμη δεν εχει εμφανιστει ακομα στο σαιτ του τσεχικου ταχυδρομειου αλλα το κανω τρακ απο το Sky56.Αυτη τη στιγμη βρισκεται στο Frankfurt Sorting Center.Και επειδη δεν βρηκα πουθενα τι ακολουθει μετα σε καποιον αντιστοιχο οδηγο κλπ,ξερει κανενας να μου πει τα επομενα βηματα ή/και ποσο καιρο θα το περιμενω ακομα;ο αριθμος ειναι RR508314193CZ Αμέσως μετά θα σου πει "information sent to Czech" (σε δικό μου δέμα μετά από 2 μέρες ενημερώθηκε) και μετά θα μπορείς να το βλέπεις στο 17track. Με το καλό να παραλάβεις!;) Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts