FIREBLADE1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 :worry: - 11 του μηνος εφθασε σε μας και ως σημερα 14 ειναι μη σκαναρισμενο, καπου το εχουν παρκαρει και να δουμε ποτε θα βγει για διανομη χαχα πλακα μας κανεις, δεμα με postnl απο 24-11 σταματημενο στο arrived at destination..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 χαχα πλακα μας κανεις, δεμα με postnl απο 24-11 σταματημενο στο arrived at destination..... Χειρότερος και από εμένα. Σταματημένος στο Arrived at destination (GR) από 27/11. Πήγα ρώτησα στα ΕΛΤΑ, το σύστημα τους δείχνει ότι ακόμα δεν έχει φύγει καν από Σιγκαπούρη (Items in Packing, από Κίνα έρχεται αλλά Singapure Air Mails). Περίεργο λέει, άργησε αρκετά. Άλλη φορά δεν έχει παραγγελίες τέλη Νοέμβρη...το πήραμε το μάθημα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πάντως εμένα, πραγματάκια που ειχα πάρει με 3 ημέρες διαφορά από eBay, από διαφορετικούς πωλητές. Ήρθαν αυτά που είχα παραγγείλει αργότερα. Έκαναν 40 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Και γω παιδιά συμπασχω μαζί σας. Το 17track λέει ότι είναι Ελλάδα αλλά στα ΕΛΤΑ ακόμα λέει Σιγκαπούρη. Αγορά περίπου 20 Νοεμβρίου . Έχω ξεχάσει ποτέ τα πλήρωσα. Γτ μέχρι να γίνουν shipped έκαναν 10 μέρες επιπλεον Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Και γω παιδιά συμπασχω μαζί σας. Το 17track λέει ότι είναι Ελλάδα αλλά στα ΕΛΤΑ ακόμα λέει Σιγκαπούρη. Αγορά περίπου 20 Νοεμβρίου . Έχω ξεχάσει ποτέ τα πλήρωσα. Γτ μέχρι να γίνουν shipped έκαναν 10 μέρες επιπλεον Καλά είσαι. Απο 26\11 και 30\11 περιμένω απο το αγγλικό Amazon και δεν βλέπω φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Έστειλα και σε ενα email που μου δώσανε απτο τηφωνο στα ελτα και μου απαντησανε: Αγαπητέ κύριε, Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος και σύμφωνα με το Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες, σας πληροφορούμε ότι μέχρι σήμερα 15.12.2015, δεν υπάρχει καταγραφή άφιξης / διαχείρισης του εν λόγω αντικειμένου στην Ελλάδα Έχουμε κανα λινκ επικοινωνιας με singapore post? Edited December 15, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση προσωπικών δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλά είσαι. Απο 26\11 και 30\11 περιμένω απο το αγγλικό Amazon και δεν βλέπω φως. Τελικά όταν κλαιγεσαι βγαίνει! Μπήκε Ελλάδα σήμερα! Πάρτι θα κάνουμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτο το banggood απο Όταν έβαλε αυτήν την flytexpress έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Ενα φλις περιμένω και απο της 21 Νοε είναι χαμένο... Το προηγούμενο που είχα πάρει ήρθε σε 12 μέρες..για Ρίξτε και εσείς καμία μάτια RI738685406CN Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτο το banggood απο Όταν έβαλε αυτήν την flytexpress έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Ενα φλις περιμένω και απο της 21 Νοε είναι χαμένο... Το προηγούμενο που είχα πάρει ήρθε σε 12 μέρες..για Ρίξτε και εσείς καμία μάτια RI738685406CN Μια απο τα ίδια RI740246099CN, κάπου στα φώτα κι αν παραλάβουμε. Αυτές οι μέρες είναι πολύ δύσκολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτο το banggood απο Όταν έβαλε αυτήν την flytexpress έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Ενα φλις περιμένω και απο της 21 Νοε είναι χαμένο... Το προηγούμενο που είχα πάρει ήρθε σε 12 μέρες..για Ρίξτε και εσείς καμία μάτια RI738685406CN μια χαρα εισαι, με cn post εχει μολις 15 εργασιμες που εφυγε απο κινα, ειναι σιγουρα ελλαδα, βαλε τις απεργιες και τις καθυστερησεις που εχουν τα τελωνεια και τα ελτα απο 15 - 11 και μετα.....οποτε μπορεις να περιμενεις κ αλλο, εγω με postnl 24-11 εφυγε για ελλαδα κ ακομη ταξιδευει, τι στο διαστημα? με γαιδουρακι ερχεται? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτο το banggood απο Όταν έβαλε αυτήν την flytexpress έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Ενα φλις περιμένω και απο της 21 Νοε είναι χαμένο... Το προηγούμενο που είχα πάρει ήρθε σε 12 μέρες..για Ρίξτε και εσείς καμία μάτια RI738685406CN Η Flyt κάνει τη δουλειά της. Μετά η Κινεζο-Ποστ κάνει το πακέτο, μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και το τρέχει απο γραφείο σε γραφείο. Μαζί με ένα δικό μου έφυγε απο Κίνα, 21 Νοεμβρίου. Σήμερα έκλεισε απο Αθήνα ένα άλλο δικό μου που έφυγε τρεις μέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 χαχα πλακα μας κανεις, δεμα με postnl απο 24-11 σταματημενο στο arrived at destination..... :confused: - αν και ακόμη "ασκαναριστος" έχεις παραπανω δικιο απο μενα, πάντως ταχυδρόμο βλέπαμε 5 φορες την εβδομαδα μα τον τελευταίο καιρό όλο και αραιώνει, έχει φτάσει τις 3 ακομη και 2 φορες την εβδομάδα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 :confused: - αν και ακόμη "ασκαναριστος" έχεις παραπανω δικιο απο μενα, πάντως ταχυδρόμο βλέπαμε 5 φορες την εβδομαδα μα τον τελευταίο καιρό όλο και αραιώνει, έχει φτάσει τις 3 ακομη και 2 φορες την εβδομάδα (!) Λογικό να αραιώνει λόγω των ημερών λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών.Εγώ έχω arrival 17/11 και περιμένω.υπομονή.Θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosweby Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτο το banggood απο Όταν έβαλε αυτήν την flytexpress έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Ενα φλις περιμένω και απο της 21 Νοε είναι χαμένο... Το προηγούμενο που είχα πάρει ήρθε σε 12 μέρες..για Ρίξτε και εσείς καμία μάτια RI738685406CN Μια απο τα ίδια RI740246099CN, κάπου στα φώτα κι αν παραλάβουμε. Αυτές οι μέρες είναι πολύ δύσκολες. Καλά είσαστε μην υπάρχει αγχος, υπάρχει μια πολυ έντονη καθυστέρηση απο Κίνα με china post αυτόν τον καιρό. http://i67.tinypic.com/15g9rx5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Την δικιά μου περίπτωση δεν την έχω ξανά συναντήσει τόσο καιρό που κάνω αγορές από έξω. Αγορά στις 15/11 από banggood με nl post. Από 3/12 δείχνει ότι έρχεται Ελλάδα από Ολλανδία. Και από κει και πέρα καμιά ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Την δικιά μου περίπτωση δεν την έχω ξανά συναντήσει τόσο καιρό που κάνω αγορές από έξω. Αγορά στις 15/11 από banggood με nl post. Από 3/12 δείχνει ότι έρχεται Ελλάδα από Ολλανδία. Και από κει και πέρα καμιά ενημέρωση. Μια από τα ίδια, από 4/12 ταξιδεύει για Ελλάδα με nl post. Υπάρχουν καθυστερήσεις γενικά, οπότε υπομονή. Από ότι έγραψαν αλλά παιδιά, συνήθως γύρω στις 15-20 μέρες κάνει να φανεί Ελλάδα. Μάλλον το φέρνουν περπατώντας... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Λογικό να αραιώνει λόγω των ημερών λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών.Εγώ έχω arrival 17/11 και περιμένω.υπομονή.Θα έρθει To λογικό είναι να βγαίνει ο ταχυδρόμος για διανομή πιο συχνά, όχι πιο αραιά. Παλιότερα, τέτοιες μέρες έκαναν διανομές και τα Σάββατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε παιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στο track του εξωτερικού λέει ότι έχει φτάσει στον προορισμό του και στου ΕΛΤΑ ότι είναι ακόμα στη Σιγκαπούρη. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν καθυστερήσεις και να εμπιστεύομαι το δικό τους σύστημα. Τελικά ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και τελικά ποιο σύστημα λέει την αλήθεια και ποιο μας κοροιδεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε παιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στο track του εξωτερικού λέει ότι έχει φτάσει στον προορισμό του και στου ΕΛΤΑ ότι είναι ακόμα στη Σιγκαπούρη. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν καθυστερήσεις και να εμπιστεύομαι το δικό τους σύστημα. Τελικά ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και τελικά ποιο σύστημα λέει την αλήθεια και ποιο μας κοροιδεύει; Στα ΕΛΤΑ θα εμφανιστεί όταν ανοίξουν το σάκο και το σκαναρουν..έως τότε υπομονή. Γενικά υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις αλλά τώρα έχει αρχίσει να φαίνεται ότι μπαίνουν σε μια σειρα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Επιτέλους είδα κίνηση σήμερα από 27/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 .και Εγώ έκλεισε το φλις απο αεροδρόμιο Αθηνών...χαχαχαχαχαχαχα..πάντως λόγω των πολλών παραγγελιών δεν αργούν μονο τα ΕΛΤΑ..γίνεται ενα μπάχαλο και στο εξωτερικό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλά είσαι. Απο 26\11 και 30\11 περιμένω απο το αγγλικό Amazon και δεν βλέπω φως. Τελικά όταν κλαιγεσαι βγαίνει! Μπήκε Ελλάδα σήμερα! Πάρτι θα κάνουμε Χίλια δίκια είχες, σήμερα ήρθαν τα πακέτα μου :) Άρχισε να κινείται πάλι ο μηχανισμός των ΕΛΤΑ. Μέσα σε 24 ώρες είχα νέα\παραλαβή 4 αγνοούμενων πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε μπας και είχαν πάει διακοπές οι υπάλληλοι? Όλα τα δέματα ξεμπλοκαραν χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μια ερώτηση απ την περασμένη τέταρτη μου έχουν στείλει δέμα εσωτερικού με τα ΕΛΤΑ είναι λογικό που δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μια ερώτηση απ την περασμένη τέταρτη μου έχουν στείλει δέμα εσωτερικού με τα ΕΛΤΑ είναι λογικό που δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα? Το tracking τι λέει; Θα έπρεπε να είχαν φτάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts