Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έρχεται με τρένο η φορτηγό, να το καταλάβω: είναι κλειστά τα σύνορα.

Το air-mail όμως γιατί να αργεί τόσο; Απο Amazon περιμένω 2-3 πακέτα και πέρασαν 10-12 μέρες.

Ένα άλλο που έστειλαν με Chronopost ήρθε σε 48 ώρες, μέσω Γαλλίας μάλιστα όπου έχουν λόγους να είναι πιο προσεκτικοί.

Δεν έχει στάνταρ χρόνους το Αμαζον.

Εγώ ψωνίζω από το Αγγλικό και έχει τύχει πράγμα αξίας 150€ να κάνει 15 μέρες να φτάσει και άλλο αξίας 30€ να θέλει 3.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχει στάνταρ χρόνους το Αμαζον.

Εγώ ψωνίζω από το Αγγλικό και έχει τύχει πράγμα αξίας 150€ να κάνει 15 μέρες να φτάσει και άλλο αξίας 30€ να θέλει 3.

Παλιά είχε στάνταρ χρόνους. Τώρα που στέλνουν με 45 διαφορετικούς τρόπους τα έκαναν μαντάρα.

http://s20.postimg.org/5sl5u1a5p/image.jpg

Φέεεταααααααα , τι να πω? Μια βδομάδα είναι εδώ και κάθονται στο αεροδρόμιο :lost:

Edited by dark_master
Mi Note 3

http://s15.postimg.org/ykjld1u2z/Snap1.jpg

Πας κόντρες? :p

Ενημέρωσε αν θες πότε θα παραλάβεις γιατί παραπάει το κακό..

Πας κόντρες? :p

Ενημέρωσε αν θες πότε θα παραλάβεις γιατί παραπάει το κακό..

Μια απ'τα ίδια και είναι και με priority :rolleyes:

http://i64.tinypic.com/2i1gks1.png

Μια απ'τα ίδια και είναι και με priority :rolleyes:

http://i64.tinypic.com/2i1gks1.png

Δεν υπάρχει priority στα ελτα! :p :p :p

Δεν υπάρχει priority στα ελτα! :p :p :p

Tελικά εμένα ξεκόλλησε και έφτασε πριν απο λίγο :D

Edited by adversus

Δέν έχουν τον θεό τους αυτά τα ΕΛΤΑ έχω αγοράσει κατι από Γερμανία μεσω e-bay,και ενω μέσω tracking δειχνει στο γερμανικό οτι απο τις 28 Νοεμβριου βρισκεται στην Ελλαδα,στα ΕΛΤΑ εδώ δείχνει κολλημένο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-11-2015 05:49 ΓΕΡΜΑΝΙΑ .

Αντε να δούμε πότε θα πάρουνε μπροστά....

Δέν έχουν τον θεό τους αυτά τα ΕΛΤΑ έχω αγοράσει κατι από Γερμανία μεσω e-bay,και ενω μέσω tracking δειχνει στο γερμανικό οτι απο τις 28 Νοεμβριου βρισκεται στην Ελλαδα,στα ΕΛΤΑ εδώ δείχνει κολλημένο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-11-2015 05:49 ΓΕΡΜΑΝΙΑ .

Αντε να δούμε πότε θα πάρουνε μπροστά....

μαλλον πηρανε νωρις τις αδειες τους....

μπορει να θελουν να κανουν χριστουγεννα επι 1 μηνα :rolleyes:

πνευματικα ειναι στην δουλεια :p

αλλα σωματικα ειναι... :X

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

μαλλον πηρανε νωρις τις αδειες τους....

μπορει να θελουν να κανουν χριστουγεννα επι 1 μηνα :rolleyes:

πνευματικα ειναι στην δουλεια :p

αλλα σωματικα ειναι... :X

Υποστελεχωμένες δημόσιες υπηρεσίες, τι περιμένεις. Λευκή απεργία.

εδω ρε παιδια αργει δεμα απο ελληνικη πολη σε αλλη.απο πεμπτη περιμενω γραμμα απο καρπενησι.οκ δεν ειναι κ αθηνα να παραλαβω την επομενη,αλλα σημερα ακομα,τιποτα.
Vamos Aris

Παιδιά απο 29/11 κολημένο στο αεροδρόμιο μόλις παρέλαβα. POSTNL απλό (δεν κάνει διαφορά αν είναι signed).

απλα μαλλον δεν ενημερωνουν το τρακινγκ... εμενα το post nl το δειχνει ελλαδα. αλλα στα ελτα το δειχνουν ακομη ολλανδια...

Η ενημέρωση του tracking γίνεται αυτόματα, μόλις περάσει το barcode απο το scanner.

Η ενημέρωση του tracking γίνεται αυτόματα, μόλις περάσει το barcode απο το scanner.

Ουσιαστικά το πακέτο σου είναι Ελλάδα στο αεροδρόμιο αλλά λόγο φόρτου δεν το έχουν σκανάρει ακόμα. Κάθεται σε μια γωνιά και περιμένει...

Ουσιαστικά το πακέτο σου είναι Ελλάδα στο αεροδρόμιο αλλά λόγο φόρτου δεν το έχουν σκανάρει ακόμα. Κάθεται σε μια γωνιά και περιμένει...

Ναι αλλά με τόσα δέματα που μαζεύτηκαν σε αυτή την γωνιά να περιμένουν, θα πάθουν καμια ασφυξία!

Ωπ!!! Μεγάλε έχασες που ήθελες κόντρα , εμένα είναι αγαλματάκια ακούνητα τα δικά μου στο αεροδρόμιο και μέρα και νύχτα :lol:

EDIT: ΑΣΧΗΜΑ τα νέα παιδιά... ρώτησα και έμαθα οτι θα καθυστερήσουν κι άλλο....το ματάκι του scanner έπαθε ΕΠΙΠΕΦΥΚΙΤΙΔΑ και δε βλέπει να διαβάσει τα barcode!

Edited by dark_master
Mi Note 3

Καλησπέρα. Δηλαδή και το δικό μου που το δειχνει ελλδα απο της 29 έχει μπλοκαρει στο αεροδρομιο; Edited by babadook

Καλησπέρα. Δηλαδή και το δικό μου που το δειχνει ελλδα απο της 29 έχει μπλοκαρει στο αεροδρομιο;

Ναι ακριβώς αυτό λέμε όλοι εδώ. Τα δέματα φτάνουν Ελλάδα, όπου και αναγκαστικά θα "ξεκουραστούν" για κάποιο χρονικό διάστημα , άγνωστο πόσο.

Παιδια εχω κανει και εγω μια παραγγελια μεσω της singpost (απο 19/11) το ενα μου εβγαλε 01-12-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) και το αλλο στις 27/11/2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) δυο φορες εχω παρει τηλ ελτα γιατι στο σαιτ τους μου βγαζει οτι ειναι σιγκαπουρη και μου λενε οτι ειναι εκει.Τελικα τι παιζει ειναι εδω και δεν τα εχουν ανοιξει στο αεροδρομιο η οντως δεν εχουν ερθει ακομα;Εχω αρχιζει και εκνευριζομαι εχουν περασει 15 μερες σχεδον που ειναι ελλαδα.υπαρχει τροπος να επισπευθει η διαδικασια;

Παιδια εχω κανει και εγω μια παραγγελια μεσω της singpost (απο 19/11) το ενα μου εβγαλε 01-12-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) και το αλλο στις 27/11/2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) δυο φορες εχω παρει τηλ ελτα γιατι στο σαιτ τους μου βγαζει οτι ειναι σιγκαπουρη και μου λενε οτι ειναι εκει.Τελικα τι παιζει ειναι εδω και δεν τα εχουν ανοιξει στο αεροδρομιο η οντως δεν εχουν ερθει ακομα;Εχω αρχιζει και εκνευριζομαι εχουν περασει 15 μερες σχεδον που ειναι ελλαδα.υπαρχει τροπος να επισπευθει η διαδικασια;

μου φαινεται οτι τα αργουν περισσοτερο τα postnl sing post-τα china post ερχονται συντομοτερα.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.