Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε λίγες μέρες κοντεύω τις 2 βδομάδες από την τελευταία ενημέρωση που είχα από πακέτο εξ αμερικής. Ειλικρινά....να μην ανησυχώ τώρα;

Aπο 11 του Σεπτεμβρη περιμενω πακετο με hk post και ακομα δεν εχει ερθει τιποτα.

Στο σαιτ του hk λει οτι εχει φυγει απο τις 25 Σεπ.Στο σαιτ τον ελτα δε λεει τιποτα.

Κοντευω τις 30 μερες αναμονης και δε ξερω τι να κανω.

Δε ξερω αν ειναι θεμα τον ελτα.

Να συζητησω refund απο τον πωλητη?

Ενω ειμαι ακομη στο περιμενε για δεμα που περιμενω απο Κίνα απο μεσα αυγουστου, την προηγουμενη Δευτέρα παραγγειλα απο Αγγλία αλλο δεματακι και εχθες ηταν στην πορτα μου...τι στο καλο γινεται??? Edited by truckman

Aπο 11 του Σεπτεμβρη περιμενω πακετο με hk post και ακομα δεν εχει ερθει τιποτα.

Στο σαιτ του hk λει οτι εχει φυγει απο τις 25 Σεπ.Στο σαιτ τον ελτα δε λεει τιποτα.

Κοντευω τις 30 μερες αναμονης και δε ξερω τι να κανω.

Δε ξερω αν ειναι θεμα τον ελτα.

Να συζητησω refund απο τον πωλητη?

σίγουρα για να φυγε στις 25, άργησε κι ο πωλητής καμια βδομάδα να το ταχυδρομήσει, αλλά εφόσον έφυγε στις 25, σύντομα θα το χεις

:mad: - παιρνεις τηλεφωνο,ακουστικο μηνυμα πως οι γραμμες ειναι κατειλημμενες και να ξαπαρεις,παιρνεις μια απο τα ιδια, καποια στιγμη πιανεις γραμμη,ακους κατι ειστε σε γραμμη προτεραιοτητασ-τα Ελτα κλεινουν τοσα χρονια και αλλα ασχετα μετα τουτ-τουτ

ε ρε λες Οκ θα το σηκωσει καποια στιγμη ο υπαλληλος,αμ δε μετα απο καμποση ωρα ηχογραφημενο μηνυμα για ωρες λειτουργιας και κλεινει η γραμμη τουτεστιν 10' τσαμπα περιμενε (!) ξανα και ξανα η ιδια ιστορια και τελικα αργα το απογευμα το σηκωσε υπαλληλος

Φυσικα και το http://212.205.82.71/trackandtrace/ που σου λεει αναλυτικα την πορεια του δεματος εδω και μερες δεν δουλειει αρα βραδια-κυριακες κλπ εισαι στο σκοταδι, αντε περιμενε Δευτερα να ξαναπερασεις το λουκι που περιεγραψα, αναθεμα την τυχη μου μεσα (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

γεια,λοιπον εχω παραγγηλει απο κινα μεσω china post air mail κινητο απο της 4 σεπτεμβριου ενω το track ελεγε οτι εφυγε για ελλαδα μετα απο τοσες μερες ξαφνικα εβγαλε το status null,επικοινωνο με τον κινεζο σελλερ και του λεω φιλε τι γινεται εχει σχεδον 40 μερες και το κινητο δεν το εχω,μου λεει οκ θα παω να ρωτησω στο ταχυδρομειο,παει και σημερα βλεπω εκανε extend order dates ενα μηνα ακομα,και μου λεει το πολυ περιεργο οτι το κινητο ηρθε ελλαδα!γυρισε πισω κινα και τωρα ξαναερχεται..εγω ομως διαβαζα κατι σελιδες πριν για κλοπες κινητων απο κατι απατεωνακια τον ελτα και με εχουν ζωσει τα φιδια..δεν ξερω τι να κανω..στα ελτα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη διοτι ενα μικρο γραμμα που ειχε μεσα κατι οχι φακελο δεν ηρθε ποτε σε εμενα απο ρουμανια,επισης μου εστειλαν απο σκοπια 2 δεματα και αυτα δεν ηρθαν..τα οποια ηταν και καποιας αξιας..στο ταχυδρομειο οποτε παω μου λενε πρεπει να σου ερθει ειδοποιηση πρωτα για να ερθεις να παραλαβεις και συνεονησου με τον ταχυδρομο της γειτονειας σου,δεν ξερω πολυ περιεργα τα λενε κατι βρωμαει εδω..μυριζει λαμογια απο χιλιομετρα..ρε τα κλεφτρονια.

γεια,λοιπον εχω παραγγηλει απο κινα μεσω china post air mail κινητο απο της 4 σεπτεμβριου ενω το track ελεγε οτι εφυγε για ελλαδα μετα απο τοσες μερες ξαφνικα εβγαλε το status null,επικοινωνο με τον κινεζο σελλερ και του λεω φιλε τι γινεται εχει σχεδον 40 μερες και το κινητο δεν το εχω,μου λεει οκ θα παω να ρωτησω στο ταχυδρομειο,παει και σημερα βλεπω εκανε extend order dates ενα μηνα ακομα,και μου λεει το πολυ περιεργο οτι το κινητο ηρθε ελλαδα!γυρισε πισω κινα και τωρα ξαναερχεται..εγω ομως διαβαζα κατι σελιδες πριν για κλοπες κινητων απο κατι απατεωνακια τον ελτα και με εχουν ζωσει τα φιδια..δεν ξερω τι να κανω..στα ελτα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη διοτι ενα μικρο γραμμα που ειχε μεσα κατι οχι φακελο δεν ηρθε ποτε σε εμενα απο ρουμανια,επισης μου εστειλαν απο σκοπια 2 δεματα και αυτα δεν ηρθαν..τα οποια ηταν και καποιας αξιας..στο ταχυδρομειο οποτε παω μου λενε πρεπει να σου ερθει ειδοποιηση πρωτα για να ερθεις να παραλαβεις και συνεονησου με τον ταχυδρομο της γειτονειας σου,δεν ξερω πολυ περιεργα τα λενε κατι βρωμαει εδω..μυριζει λαμογια απο χιλιομετρα..ρε τα κλεφτρονια.
Πες μας το τρακινγκ

[...]Φυσικα και το http://212.205.82.71/trackandtrace/ που σου λεει αναλυτικα την πορεια του δεματος εδω και μερες δεν δουλειει [...]

http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

το track annd trace των ελτα δεν λειτουργει εδω και μερες..το αλλο το απλο μου βγαζει αυτο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

04-09-2013

18:56

IPS

το οποιο ειναι πολυ παλιο και δεν υπαρχει καλη ενημερωση,τι να πω δεν ξερω απλως περιμενω τωρα..

το track annd trace των ελτα δεν λειτουργει εδω και μερες..το αλλο το απλο μου βγαζει αυτο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

04-09-2013

18:56

IPS

το οποιο ειναι πολυ παλιο και δεν υπαρχει καλη ενημερωση,τι να πω δεν ξερω απλως περιμενω τωρα..

Καταργήθηκε το αναλυτικό τράκιγνκ εσωτερικού των ελτα

Καταργήθηκε το αναλυτικό τράκιγνκ εσωτερικού των ελτα

αφού δεν λειτουργεί το τράκινγκ πλέον, πιο εύκολα τα πράγματα για τους μακρυχέρηδες.

υπάρχει σκοπός για αποστολή συστημένου απο εξωτερικό και Ε.Ε τώρα;

Από τις 27/9 μέχρι και σήμερα κλείσιμο ips,μήπως παραάργησε;

μια χαρα ειν

τα συστημενα ποσο καιρο καθονται στο ταχυδρομειο μεχρι να επιστραφουν πισω?

ο κανονισμός λέει 15 μέρες, οι υπάλληλοι μπορεί να το παρατησουν κ παραπάνω

Από τις 27/9 μέχρι και σήμερα κλείσιμο ips,μήπως παραάργησε;

Mια χαρά είσαι.Ενα δέμα μου είναι σε αυτή την φάση απο 2-9-13 και ο κινέζος μου απάντησε σήμερα (μετά το dispute που έκανα την δευτέρα) ότι ειναι φυσιολογικό να αργεί τόσο λόγω china post και ξαναέστειλε μέσω paypal το email με το tr και shipping details και ακόμη ένα ίδια κατάσταση απο 23-9 (μέσω aliexpress είναι αυτό το πακέτο και θέλω να πιστεύω ότι αν δε παραλάβω στις 60 ημέρες που γράφει,θα μου επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα)και περιμένω.Πάντως οι κινέζοι θα έπρεπε να κάνουν κάτι ώστε να διευκολύνουν την αποστολή των πακέτων,γιατι τώρα κάνουν το αντίθετο.Ξέρω κόσμο που δεν παραγγέλνει απο κίνα μόνο για τον λόγο ότι υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στην παραλαβή-επιστροφή σε περίπτωση βλάβης

Edited by bbbb

Mια χαρά είσαι.Ενα δέμα μου είναι σε αυτή την φάση απο 2-9-13 και ο κινέζος μου απάντησε σήμερα (μετά το dispute που έκανα την δευτέρα) ότι ειναι φυσιολογικό να αργεί τόσο λόγω china post και ξαναέστειλε μέσω paypal το email με το tr και shipping details και ακόμη ένα ίδια κατάσταση απο 23-9 (μέσω aliexpress είναι αυτό το πακέτο και θέλω να πιστεύω ότι αν δε παραλάβω στις 60 ημέρες που γράφει,θα μου επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα)και περιμένω.Πάντως οι κινέζοι θα έπρεπε να κάνουν κάτι ώστε να διευκολύνουν την αποστολή των πακέτων,γιατι τώρα κάνουν το αντίθετο.Ξέρω κόσμο που δεν παραγγέλνει απο κίνα μόνο για τον λόγο ότι υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στην παραλαβή-επιστροφή σε περίπτωση βλάβης

και εγω ιδια φαση ειμαι φιλε,απο 4-9 εχω το δεμα αλλα ακομα να ερθει σημερα ο κινεζος εκανε extent period ενα μηνα ακομα 8α περιμενω 2 3 βδομαδες ακομα πριν κανω dispute,ηξερα οτι τα china post ειναι αργα και οτι να ναι αλλα οχι και τοοοοοσο πολυ...

παιδια ειναι γενικο το προβλημα απο οτι καταλαβαινω, αρκετοι απο εμας περιμενουν πολυ καιρο τωρα τις παραγγελιες τους

εγω ανοιξα case στο paypal την 41η μερα αφου ειχα επικοινωνησει με τον πωλητη 3 ημερες πριν χωρις να παρω απαντηση

βεβαια εκ των υστερων διαπιστωσα οτι ολα αυτα τα εκανα την εβδομαδα που οι κινεζοι ειχαν αργια (!) οποτε ηταν λογικο να μη λαβω απαντηση!

Οπως και να εχει μου απαντησε και συμφωνησαμε να περιμενω λιγο ακομα, εξαλλου απο τη στιγμη που ανοιγεις case εχεις 20 ημερες για να ζητησεις τα χρηματα σου πισω

Φανταζομαι δε φταιει ο κινεζουλης, αλλα προφανως δε φταιω ουτε εγω και δε θελω να χασω τα χρηματα μου, οποτε γυρω στην 20η μερα θα ζητησω τα χρηματα μου πισω αν μεχρι τοτε δεν εχει φτασει η παραγγελια μου

ειδομεν.....

επισης χτες πηγα στο ταχυδρομειο της περιοχης μου, μιας και εχω μια γνωστη υπαλληλο, με την ελπιδα μηπως εχει φτσει αλλα εχει κολλησει εκει

φυσικα τιποτα, αλλα η υπαλληλος μου εδωσε ενα τηλεφωνο των ελτα (210 33353777) οπου δε μου ειπαν τιποτα καινουριο και απο εκει περα απο αυτα που βγαζει το http://www.track-trace.com/post

Edited by kakofonixx

...εννοειται οτι αυριο θα παρω τηλ. αλλα ξερει κανεις τι παιζει?

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-10-2013 03:38 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 04-10-2013 16:01 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-10-2013 10:53 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-09-2013 15:13 IPS

ειναι απο 7 του μηνος ,δεν θα επρεπε να το εχω?σας εχει συμβει ποτε?

...εννοειται οτι αυριο θα παρω τηλ. αλλα ξερει κανεις τι παιζει?

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-10-2013 03:38 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 04-10-2013 16:01 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-10-2013 10:53 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-09-2013 15:13 IPS

ειναι απο 7 του μηνος ,δεν θα επρεπε να το εχω?σας εχει συμβει ποτε?

το ξεχασαν στην αποθήκη, ή το φαγαν

εμενα παλι το δεμα το εκαναν βολτα σε ολο το κοσμο..

Ειναι δυνατον να εχει κανει την παρακατω διαδρομη??

2013-10-11, have been delivered, Athens, Greece

2013-10-11, departure, Zurich, Greece

2013-10-11, have been delivered, Sao Paulo, Greece

2013-10-10, have been delivered, Dublin, Greece

2013-10-08, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Greece

2013-09-14, delivery route, Beijing, Greece

2013-09-13, exports total package interoperability seal to open, Beijing International, Greece

2013-09-13, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Greece

2013-09-09, exports total package interoperability seal, sealing Hangzhou International, Greece

2013-09-09, exports total package interoperability seal to open, Hangzhou, Greece

2013-09-08, acceptance office acceptance, international mail centers in Hangzhou packet processing center, Greece

[sIGPIC][/sIGPIC]

για αποστολές από ασία δλδ κινα,ιαπωνία,ταιβάν κλπ κλπ πόσες μέρες να υπολογίζουμε γενικά για απλό γράμμα-πακέτο χωρίς κωδικό για εντοπισμό στις μεταφορικές?

δεν εχω ξαναπάρει από εκεί και ένα mousepad κοντευει τον μήνα.....

μπορώ κάπως να απευθυνθώ στα ελτα μήπως και έχει ξεχαστει στις αποθήκες τους?

Πόσες μέρες κάθεται ένα δέμα στο αεροδρόμιο πλέον;

Από εχθές που έγραψε Κλείσιμο από Κ.Δ.Αεροδρομίου,δε θα έπρεπε να έχει φτάσει στα Ελτα της περιοχής μου;

Xiaomi 12 Pro

το ξεχασαν στην αποθήκη, ή το φαγαν

η αυτό,αλλά δε περνάς και μια βόλτα να ρωτήσεις;

Xiaomi 12 Pro