mol Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 από την παρασκευή το δέμα μου βρίσκεται στο ΚΔ αθηνας. πότε επιτέλους θα ρθει θεσ/νικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Λογικά αύριο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 από την παρασκευή το δέμα μου βρίσκεται στο ΚΔ αθηνας. πότε επιτέλους θα ρθει θεσ/νικη; Μεθαύριο λογικά θα παραλάβεις απ το ταχυδρομείο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 μακαρι, γιατι περιμενω πως και πως το hero 10. υπαρχει περιπτωση να το φερει ο ταχυδρομος σπιτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 μακαρι, γιατι περιμενω πως και πως το hero 10. υπαρχει περιπτωση να το φερει ο ταχυδρομος σπιτι? Το συστημένο πρέπει να το υπογράψεις κατά την παράδοση. Αν το φερει κ σου χτυπήσει κουδούνι, οκ. Αυτό γίνεται σε χωριά με ελάχιστους κατοίκους, σε πόλεις ειναι πολύ σπάνιο. Αν το φέρει και το παρατήσει έτσι σπίτι, απλά επειδή σε ξέρει, ειν παράνομο, αλλά στην ελλάδα όλα γινονται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 για σας παιδια μου ηρθε μια ελαττωματική μπαταρια απο το εβΑΥ και μου ειπαν να τν στειλω πισω να την αντικαταστησουν λοιπον παιδια τι πρεπει να πω στα ελτα ,επισης μου ειπε να του στειλω και το τρακινγκ ναμπερ .Ποια υπηρεσία των ελτα μου προτεινεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το συστημένο πρέπει να το υπογράψεις κατά την παράδοση. Αν το φερει κ σου χτυπήσει κουδούνι, οκ. Αυτό γίνεται σε χωριά με ελάχιστους κατοίκους, σε πόλεις ειναι πολύ σπάνιο. Αν το φέρει και το παρατήσει έτσι σπίτι, απλά επειδή σε ξέρει, ειν παράνομο, αλλά στην ελλάδα όλα γινονται σημερα το φερε ο ταχυδρομος τελικα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Περιμενω πακετο απο κινα απο 24/5 εχω και το νουμερο αλλα δε μου βγαζει τιποτα στα ελτα μονο στο κινεζικο site λεει οτι εφυγε 26/5. Καποιες φορες μου ειχε ερθει σπιτι παρολο που παλι δε μου εβγαζε πληροφοριες tracking στα ελτα. Γιατι γινεται αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 για σας παιδια μου ηρθε μια ελαττωματική μπαταρια απο το εβΑΥ και μου ειπαν να τν στειλω πισω να την αντικαταστησουν λοιπον παιδια τι πρεπει να πω στα ελτα ,επισης μου ειπε να του στειλω και το τρακινγκ ναμπερ .Ποια υπηρεσία των ελτα μου προτεινεται ; Τη τυλίγεις με bubbles και τη βάζεις σ ένα φάκελο, και τη στέλνεις με αλληλογραφία συστημένη, απλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ...σε ποια ΕΛΤΑ έχουν παρατηρηθεί οι κλοπές; Είναι γενικευμένο ή μόνο σε συγκεκριμένα για την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ...σε ποια ΕΛΤΑ έχουν παρατηρηθεί οι κλοπές; Είναι γενικευμένο ή μόνο σε συγκεκριμένα για την ώρα;ελτα πειραιά στη φίλωνος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Τα συστημενα που εχουμε παραλαβει και ειναι πειραγμενα -κλοπες τα εχουμε παραλαβει απο το καταστημα πειραια.. Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εκει γινονται...!! Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν είναι κλεισμένο πάλι με ταινία υπάρχει περίπτωση στην άκρη της, στη μεριά της κόλλας, να είναι τα αποτυπώματα του δράστη, την ώρα που πιάνει την ταινία για την τραβήξει. Αν η νέα ταινία ξεκολλάει εύκολα, π.χ. είναι πάνω στην άλλη ταινία 'η πάνω σε κάτι γυαλιστερό, ίσως και να βρείτε κάτι...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Τα συστημενα που εχουμε παραλαβει και ειναι πειραγμενα -κλοπες τα εχουμε παραλαβει απο το καταστημα πειραια.. Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εκει γινονται...!! αν ήταν αλλού, δε θα συνέβαινε και σ άλλα ταχυδρομεία; στη διανομή πειραιά γίνεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Γιατί δεν κάνετε μία αναφορά στα κεντρικά όταν γίνεται αυτό το πράγμα? Ε πάει στο καλό, αν μέσα σε 1 μήνα πάνε στη διεύθυνση των ΕΛΤΑ 10 αναφορές για χαμένα δέματα, θα το ψάξουν και μπορεί να τρομάξει ο αετονύχης... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Γιατί δεν κάνετε μία αναφορά στα κεντρικά όταν γίνεται αυτό το πράγμα? Ε πάει στο καλό, αν μέσα σε 1 μήνα πάνε στη διεύθυνση των ΕΛΤΑ 10 αναφορές για χαμένα δέματα, θα το ψάξουν και μπορεί να τρομάξει ο αετονύχης...Το έχω κάνει, και πλέον περνάνε τα πακέτα από ειδική διαχείριση (όπου γράφουν το βάρος πάνω στο πακέτο πριν πάει στο ΚΔ αεροδρομίου), και στο κατάστημα πειραιά οι υπάλληλοι σου λένε να το ανοίξεις μπροστά τους να το ελέγξεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Α ωραία! Πάλι καλά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Singapore Register Mail Πόσο καιρό να υπολογίζω? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Singapore Register Mail Πόσο καιρό να υπολογίζω? Εγώ 2 φορές που πήρα με Singapore, μέσα σε 2 βδομάδες τα είχα στα χέρια μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εγώ 2 φορές που πήρα με Singapore, μέσα σε 2 βδομάδες τα είχα στα χέρια μου. σήμερα το στείλανε και μου δώσανε και tracking number, ακόμη δεν φαίνεται κάτι στο σύστημα. Αν μου ρθει και μένα σε 2 βδομάδες είναι μια χαρά Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Περιμένω ένα δέμα. Στο site της USPS λέει πως είναι στο Ελληνικό τελωνείο από 27/5/2013. Στο site των ELTA courier λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22/5/2013, όταν δηλαδή το έστειλε ο αποστολέας. Πόσες εβδομάδες θέλει τυπικά ένα δέμα να φτάσει; Μου κόστισε 240€ περίπου, και να περάσει τελωνείο δεν με πειράζει, θα πάρω τιμολόγιο. Με ενδιαφέρει να μην χαθεί μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 StavrosD, ο συνολικος χρόνος είναι ΟΚ ακόμα, αλλά αν όντως είναι στο τελωνείο από 27/5 έχει αργήσει... Σίγουρα δε δέχτηκες τηλέφωνο? Εγώ εν τω μεταξύ είδα το εξής κουλό: "Tendered for delivery without success because it was wrongly directed. The item is being forwarded or redirected." Έλεγξα τη διεύθυνση που τους έδωσα και είναι σωστή... Τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 το geekbuying μου λεει we can't be able to send you pics bcs it's not us to ship your goods, it's the warehouse worker κατι μου μυριζει ή οντως δεν γινεται...??? κατι μου ειπε για βιντεο αλλα.... τι λετε Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 το geekbuying μου λεει we can't be able to send you pics bcs it's not us to ship your goods, it's the warehouse worker κατι μου μυριζει ή οντως δεν γινεται...??? κατι μου ειπε για βιντεο αλλα.... τι λετε Ποιό ακριβώς έιναι το θέμα σου? Δεν έχεις ποστάρει κάτι στις τελευταίες 2 σελιδες... (τα Mind-reading skills μου είναι πολύ κακά ακόμα, σόρι... :Ρ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 του ζητησα να μου στειλουν φωτογραφια πριν κλεισουν το δεμα και δεν θελουν..μου λενε οτι δεν γινεται Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts