Fade2Black Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τελείως λάθος Γιατί;;; Αυτό που ξέρω εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ότι η ελπίδα του φίλου να έρθει το δεμα με κρατικό ταχυδρομείο για να μη πληρώσει τελωνείο δεν ευσταθεί γιατί εμένα όλα τα τελωνεία που έχω πληρώσει είναι με δέματα που ήρθαν με κρατικό ταχυδρομείο... Για αυτό δεν κατάλαβα το συλλογισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Γιατί;;; Αυτό που ξέρω εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ότι η ελπίδα του φίλου να έρθει το δεμα με κρατικό ταχυδρομείο για να μη πληρώσει τελωνείο δεν ευσταθεί γιατί εμένα όλα τα τελωνεία που έχω πληρώσει είναι με δέματα που ήρθαν με κρατικό ταχυδρομείο... Για αυτό δεν κατάλαβα το συλλογισμό δεν εχει σχεση κρατικο ή οχι ταχυδρομειο. Οι επιστολές ΔΕΝ περνάνε τελωνείο. Τα δέματα μπορεί να περάσουν. Τα δέματα με απλό ταχυδρομειο και με EMS συνήθως δεν χρεώνονται στο τελωνείο, εκτός κι αν έχουν μεγάλυ αναγραφόμενη τιμή ή είσαι πολύ άτυχος. Με εταιρίες courier, DHL, Fedex, TNT κλπ, πάντα τα εκτελωνίζει η courier, και μάλιστα χρεώνει αστρονομικά ποσά (προμήθεια υπαλλήλου, κόστος αποθήκευσης στην αποθήκη τους ανα ημέρα, δεκάδες ευρώ) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Οκ έτσι ναι απλά δεν είχα προσέξει ότι μιλάμε για επιστολή.. Κι εγώ για δεμα μιλούσα τόση ώρα.. Σόρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλησπερα σας.Εχω κανει μια παραγγελια απο Ισπανια.Το πακετο μ μεταβιβαστικε απο την εταιρεια seur στην γερμανικη DPD.Απο εκει και περα εχασα επαφη το που βρισκεται το πακετο μου.Παντος επρεπε να φτασει σε εμενα στις 31 Ιανουαριου συμφωνα με τον πωλητη.Δεν ξερω τι γινεται.Να παρω τηλ στα κεντρικα της ελτα στην Αθηνα??Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλησπερα σας.Εχω κανει μια παραγγελια απο Ισπανια.Το πακετο μ μεταβιβαστικε απο την εταιρεια seur στην γερμανικη DPD.Απο εκει και περα εχασα επαφη το που βρισκεται το πακετο μου.Παντος επρεπε να φτασει σε εμενα στις 31 Ιανουαριου συμφωνα με τον πωλητη.Δεν ξερω τι γινεται.Να παρω τηλ στα κεντρικα της ελτα στην Αθηνα??Ευχαριστω. Ότι γράφουμε και πιο πριν. Έχεις tracking number? Αν ναι, τι βγάζει στο site των ΕΛΤΑ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγω που χα παραγγειλει απο αμαζον, και θα ρχοταν απο γαλλια, εβαζα τον tracking number στη σελιδα των ελτα και δε μου εβγαζε κανενα αποτελεσμα. Μονο εμφανιζοταν στην αντιστοιχη του γαλλικου ταχυδρομειου που εγραφε οτι εφυγε κ εφτασε ελλαδα. Αν δεν εμφανιζεται στη σελιδα των ε.λ.τ.α τι νοημα εχει ο κωδικος? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγω που χα παραγγειλει απο αμαζον, και θα ρχοταν απο γαλλια, εβαζα τον tracking number στη σελιδα των ελτα και δε μου εβγαζε κανενα αποτελεσμα. Μονο εμφανιζοταν στην αντιστοιχη του γαλλικου ταχυδρομειου που εγραφε οτι εφυγε κ εφτασε ελλαδα. Αν δεν εμφανιζεται στη σελιδα των ε.λ.τ.α τι νοημα εχει ο κωδικος? Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα από Γερμανία, και το tracking number που μου έδωσε ο Γερμανός, εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ μόλις ήρθε Ελλάδα. http://i1284.photobucket.com/albums/a577/b21models/th_trackrs6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τι να σου πω φιλε μου, εμενα 31/1 ειχε ερθει Ελλαδα, και το κοιταξα προχθες. Εβαζα τον κωδικο, κι εγραφε οτι ειναι αγνωστος. Χτες μου ηρθε το ειδοποιητηριο ευτυχως γιατι καπου ειχα αγχωθει Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τι να σου πω φιλε μου, εμενα 31/1 ειχε ερθει Ελλαδα, και το κοιταξα προχθες. Εβαζα τον κωδικο, κι εγραφε οτι ειναι αγνωστος. Χτες μου ηρθε το ειδοποιητηριο ευτυχως γιατι καπου ειχα αγχωθει εδώ είναι ελλάδα, το να δουλεύει κάτι σωστά είναι θέμα τύχης. έχω δει απίστευτα πράγματα στο σύστημα tracking των ελτα:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Βαζω το tracking number στην σελιδα tracking ελτα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.Εστειλα email στα κεντρικα Αθηνα και περιμενω να δω.Ελπιζω σημερα να δω ειδοποιητηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Βαζω το tracking number στην σελιδα tracking ελτα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.Εστειλα email στα κεντρικα Αθηνα και περιμενω να δω.Ελπιζω σημερα να δω ειδοποιητηριο. Για πιο άμεση αντιμετώπιση, θα πρότεινα τηλέφωνο στο τηλέφωνο που έχουν στην σελίδα για την ανίχνευση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μωλις πειρα τηλεφωνο στα κεντρικα Αθηνα.Μου ειπαν πως δεν εχουν καποιο πακετο με αυτο το tracking.Θα ρωτησουν και DHL.Ειναι δυνατον να ειναι ακομα στην Γερμανικη εταιρεια DPD?Εχει περασει ενα 10ημερο απο τοτε που πηγε εκει μπορει και παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bababoulas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να στείλω ένα φάκελο με το βιογραφικό μου, ως απάντηση σε μία αγγελία, σε μία εταιρεία η οποία όμως δίνει ως στοιχεία επικοινωνίας στην αγγελία, μία ταχυδρομική θυρίδα και ταχυδρομικό κώδικα. Δεν αναφέρει τίποτα άλλο, ούτε επωνυμία, ούτε τίποτα!!! Αυτό συνηθίζεται σε αγγελίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία. Το πρόβλημα είναι πως πήγα σήμερα σε δύο διαφορετικά ταχυδρομεία, όπου και τα δύο μου είπαν πως δεν μπορώ να το στείλω εάν δεν αναγράψω όνομα παραλήπτη. Τους εξήγησα πως δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία μα η απάντηση ήταν κάθετη. Από τη στιγμή που υπάρχει αριθμός Τ.Θ. την οποία προφανώς έχει νοικιάσει η εν λόγω εταιρεία και Τ.Κ. όπου μπορεί να βρεθεί η περιοχή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι αδύνατη η αποστολή. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ελαβα το πακετο μου τελικα ειρθε με acs.Ευχαριστω για την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αν εξηγήσεις στον πωλητή την κατάσταση? Βέβαια 'η θα νομίσει ότι τον δουλεύεις, 'η ότι η Ελλάδα είναι χώρα της Αφρικής... :( - μπα μην το λες ξερουν τι γινεται γιαυτο και δεν στελνουν με αντικαταβολη, απο βουλγαρια ειχα παρει ενα δεματακι και ο πωλητης μου ετειλε tracking number και μου ειπε να επιβεβαιωσω με mail την παραλαβη, οταν εκανα τον κινεζο και ρωτησα γιατι η απαντηση ηταν "με ολα αυτα που ακουμε εκει δεν ξερω αν θα φτασει" - ρεζιλι (!) Το λέω γιατί κάποιος παραπάνω έγραψε πως αφού φύγει από την Ελλάδα δεν μπορείς να το κάνεις track καθόλου. :cool: - αν λες εμενα ενννουσα απο το site των ΕλΤα ,εχει και αλλο site που σου βγαζει αναλογα την εταιρια που μεσολαβει το που βρισκεται (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Να πω κατι που μου χει κανει κακιστη εντυπωση? πηγα και προχτες να παραλαβω το δεμα μου, εδειξα το ειδοποιητηριο & μου το εδωσαν χωρις να ζητησουν ταυτοτητα. Δηλ. Μπορει πολυ ευκολα καποιος, να παρει το χαρτι απ την πορτα μου πριν το δω, και να παει να το παρει! Δε θα πρεπε να ζητανε ταυτοτητα? ειναι δυνατον ετσι χυμα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 :( - μπα μην το λες ξερουν τι γινεται γιαυτο και δεν στελνουν με αντικαταβολη, απο βουλγαρια ειχα παρει ενα δεματακι και ο πωλητης μου ετειλε tracking number και μου ειπε να επιβεβαιωσω με mail την παραλαβη, οταν εκανα τον κινεζο και ρωτησα γιατι η απαντηση ηταν "με ολα αυτα που ακουμε εκει δεν ξερω αν θα φτασει" - ρεζιλι (!)που να δεις τι μου πε κινέζος «Dear customer, we suggest you to pay for EMS, as local post office service in Greece is too unreliable and risky. Hope you understand» ρεζίλι έχουμε γίνει :X Να πω κατι που μου χει κανει κακιστη εντυπωση? πηγα και προχτες να παραλαβω το δεμα μου, εδειξα το ειδοποιητηριο & μου το εδωσαν χωρις να ζητησουν ταυτοτητα. Δηλ. Μπορει πολυ ευκολα καποιος, να παρει το χαρτι απ την πορτα μου πριν το δω, και να παει να το παρει! Δε θα πρεπε να ζητανε ταυτοτητα? ειναι δυνατον ετσι χυμα?Εμέν 1.μου ζητάνε ταυτότητα, και μου δίνουν δέμα από ειδοποιητήριο με άλλο όνομα, μονο και μόνο επειδή είναι στην ίδια πολυκατοικεια. Βέβαια αν το ψάξει ο άλλος μπορεί να βρει ότι το πήρα εγω 2.Δίνω ειδοποιητήριο, και μου δίνουν τελείως λάθος δέμα. Ευτυχώς το επέστρεψα, αφού το πρόσεξα. Αλλά άνετα θα μπορούσα να το πάρω, και μετα με τον κωδικό να ζητήσω και το δικό μου δέμα. Κι ο άλλος μετά απλά χάνει το δέμα, και τρέχει για αποζημίωση, που σίγουρα θα ναι μικρότερη της αξίας του δέματος 3.Ο ταχυδρόμος στη διανομή πειραιά, γράφει 2 ειδοποιτήρια στο όνομα μου, με 4 δέματα. τα 3 ήταν δικά μου, το ένα ήταν αλλουνού στη πολυκατοικεία. Τρέχα γύρευε. πάω, χωρίς να ξέρω τι ειναι ο κωδικός, και ζητάω το δέμα. αλλά δεν το βρισκαν επειδή δεν ήταν στο όνομά μου. τελικά το βρήκαν, και μου παν να συνεννοηθώ με το γείτονα, να πάμε να το παραλάβουμε μαζί.:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Να πω κατι που μου χει κανει κακιστη εντυπωση? πηγα και προχτες να παραλαβω το δεμα μου, εδειξα το ειδοποιητηριο & μου το εδωσαν χωρις να ζητησουν ταυτοτητα. Δηλ. Μπορει πολυ ευκολα καποιος, να παρει το χαρτι απ την πορτα μου πριν το δω, και να παει να το παρει! Δε θα πρεπε να ζητανε ταυτοτητα? ειναι δυνατον ετσι χυμα? Πάντα ως τώρα μου ζητάνε ταυτότητα και να υπογράψω στο ειδοποιητήριο. Μια φορά που είχα ξεχάσει την ταυτότητα μου, δε μου το δίνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 που να δεις τι μου πε κινέζος «Dear customer, we suggest you to pay for EMS, as local post office service in Greece is too unreliable and risky. Hope you understand» ρεζίλι έχουμε γίνει :X :worry: - σε εμενα ηταν πιο "ευγενικος", μου ζητησε ενα ελαχιστο ποσο παραπανω για να μου το στειλει συστημενο με tracking number και οχι σαν απλο, οταν του ειπα πως εχω ξαναπαρει απο ebay ετσι και τον ρωτησα γιατι μου απαντησε: "ειναι περιοδος εορτων και για να μην χαθει επειδη το τοπικο ταχυδρομειο θα ειναι πολυ απασχολημενο" μας εχουν παρει χαμπαρι παγκοσμιως (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Τελικα ουτε αυτο λειτουργει καλα, κ ειναι αν θα πεσεις σε σωστο υπαλληλο!!! Στο τελος για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο θα πληρωνουμε κουριερ Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 :cry: - μπα μην το λες συνφορουμιτη,βλεπε για παρδειγμα με την ACS: μου στελνουν απο εταιρια κινητης δεματακι,ερχεται ειδοποιηση στο κινητο απο την ACS πως τριτη ειναι προς διανομη,περιμενω τιποτα,ομοιως τεταρτη τιποτα,πεμπτη μεσημερι παιρνω τηλεφωνο και μου απαντουν πως ναι μεν το εχουν στα γραφεια τους αλλα αν θελω να παω να το παρω εγω (!) αυτοι λεει θα εβγαιναν για διανομη την δευτερα και κατα τα αλλα το δεμα επανω ειχε παραληπτη κανονικα με την διευθυνση μου οχι ενδειξη να το παραλαβω απο τα γραφεια τους Τοτε προς τι το μηνυμα στο κινητο με κωδικο κλπ οτι το εχουν προς διανομη ? Ας μου ελεγαν το εχουμε εδω αλλα περαστε να το παρετε εσεις, κατα τα αλλα κουριερ (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μου εχουν στειλει απο UPS μια ηλεκτρονικη ετικετα. Το θεμα ειναι οτι UPS εχει σε επιλεγμενες πολεις... και φυσικα οχι στην δικια μου. Πως μπορω να την χρησιμοποιησω για να στειλ ω ενα δεμα στην Γερμανια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 καλησπερα, περιμένωντας το ainol fire απο ipadalternative και συμφωνα με το TN το " εντοπισμος αντικειμένου" των ΕΛΤΑ μου βγαζει αυτα: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 10:31:18 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αντικείμενα σε Συσκευασία Κατάσταση Επίδοσης: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 10:34:49 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: [b] Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, 5:16:35 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αντικείμενα σε Συσκευασία Κατάσταση Επίδοσης[/b]: Θα πρέπει να ανησυχω για κατι? Γνωρίζετε γιατι μπορει να ξαναηρθε σε κατασταση "αντικείμενα σε συσκευασία " ενω απο χτες ειχε γινει "αποστολή συσκευασίας" ; Απλα ανησυχώ μην γίνει καμιά στραβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 καλησπερα, περιμένωντας το ainol fire απο ipadalternative και συμφωνα με το TN το " εντοπισμος αντικειμένου" των ΕΛΤΑ μου βγαζει αυτα: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 10:31:18 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αντικείμενα σε Συσκευασία Κατάσταση Επίδοσης: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 10:34:49 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: [b] Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, 5:16:35 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αντικείμενα σε Συσκευασία Κατάσταση Επίδοσης[/b]: Θα πρέπει να ανησυχω για κατι? Γνωρίζετε γιατι μπορει να ξαναηρθε σε κατασταση "αντικείμενα σε συσκευασία " ενω απο χτες ειχε γινει "αποστολή συσκευασίας" ; Απλα ανησυχώ μην γίνει καμιά στραβή. από εμπειρία, μην παίρνεις στα σοβαρά το tracking system των ΕΛΤΑ. έχω δει πιο κουλά πράγματα, πχ να πηγαινοέρχεται 4 φορές σε μια μέρα απ το ΚΔ Πειραιά στο Ταχ. Γραφείο Πειραιά, ή ακόμη και λάθη τρανταχτά (πχ να δείχνει δέμα ακόμη στο κεντρο διαλογής λάρισας, ενώ ο άλλος το χει παραλαβει μέρες τώρα απ το Βόλο) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση σου. Ελπιζω να ειναι ετσι. θα τους κανω ενα τηλεφωνο να δω τι παιζει αυριο το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts