dragonmaster Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 περιεργο αλλα αληθινο δεμα απο αγγλια παραληφθηκε σε 4 ημερες θαυμα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Για την περιπτωση μου καμμια ιδεα? Θα μου ερθει ποτε? Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Για την περιπτωση μου καμμια ιδεα? Θα μου ερθει ποτε? Φίλε , δεν νομίζω να υπάρχει κανείς να σου πει με σιγουριά! Μόνο ο Θεός... Είναι τι θα σου τύχει απ' ότι κατάλαβα και φυσικά να μην πέσεις σε πολλές αποστολές! Παρ' όλα αυτά αν ξέρεις το αριθμό παραγγελίας μπορείς να παίρνεις και κάπου κάπου τηλ. στο ΕΛ.ΤΑ. της πόλης σου και να ρωτάς! (και φυσικά να το πάρεις εσύ , μιας και σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που λόγο πολλών αποστολών θα είναι σε καμιά αποθήκη μέχρι να έρθει η σειρά σου να στο φέρουν)! Anyway , τα φαντάζομαι όλα αυτά!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 περιεργο αλλα αληθινο δεμα απο αγγλια παραληφθηκε σε 4 ημερες θαυμα Καθόλου παράξενο. Μένω Αγγλία και κάθε φορα που μου στέλνουν κάποιο δέμα η στέλνω εγώ στα Γιάννενα κάνει 4 μέρες. Σπανίως 5 - το έχω πάρει ακόμα και σε 3!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Πρέπει να στείλω στις ΗΠΑ μία χρεωστική VISA κάρτα χωρίς να πληρώσω τζάμπα λεφτά σε courier (ζητάνε 30-40 Ευρώ). Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος επίδοσης απλά μην πέσει σε λάθος χέρια. Με το express και συστημένο των ΕΛΤΑ τι χρόνο επίδοσης να αναμένω; Υπάρχει κάποια υπηρεσία courier φθηνότερη των 30 Ευρώ για την περίπτωσή μου; Πάντως και οι τράπεζες στέλνουν τις κάρτες σε φακέλλους, εντός Ελλάδας φυσικά, ωστόσο αν κάποιος ξέρει το νούμερο αφού είναι VISA δεν θα μπορούσε να με χρεώσει; Το εκτιμώμενο βάρος φακέλλου 0.50-0.80 γρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Γνωμη μου να την στειλεις την καρτα Spiros_k με ΕΛΤΑ συστημενο+εξπρες οπως λες. Υπολογιζω πως σε 5-7 εργασιμες την καρτα θα την εχει στα χερια του (στις ΗΠΑ). Δεν υπαρχει λογος για πεταμενα χρηματα σε κουριερ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Απλώς να προτείνω συστημένο σκέτο, OΧΙ συστημένο+express. Παραπάνω λεφτά τσάμπα, δεν πρόκειται να γλυτώσεις κάτι σε χρόνο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος εδώ αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο θέμα παρόμοιο... Είμαι αρχάριος στις Online αγορές και δε γνωρίζω..Αγόρασα ένα αντικείμενο προχτές το βράδυ,χτες το βράδυ το στείλανε από Γερμανία και σήμερα πρωί είναι στα γραφεία της DHL στην Ελλάδα.Υπάρχει περίπτωση να το παραλάβω σήμερα ή από Δευτέρα? έχει κανείς εμπειρία από τη DHL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 BOMBER, πάρε τηλ. στα κεντρικά και θα σου πουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχουν ανανεώσει το site των ΕΛΤΑ προς το καλύτέρο, όντως, αλλά δεν βλέπω πουθενά την αναζήτηση αποστολής! Την βγάλανε; Και πως θα κάνουμε τώρα αναζήτηση στις αποστολές των ΕΛΤΑ μέσω του tracking number;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχουν ανανεώσει το site των ΕΛΤΑ προς το καλύτέρο, όντως, αλλά δεν βλέπω πουθενά την αναζήτηση αποστολής! Την βγάλανε; Και πως θα κάνουμε τώρα αναζήτηση στις αποστολές των ΕΛΤΑ μέσω του tracking number;; http://212.205.82.71/trackandtrace/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 http://212.205.82.71/trackandtrace/ :thanks: Μα καλά, κρυφό το έχουν; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Θέλω να κάνω μία μαζική αποστολή επιστολών στους 300 της Βουλής. Έχω ετοιμάσει τους 300 φακέλους με τις επιστολές και τα ονόματα των Βουλευτών και σκέφτομαι αντί να στείλω την κάθε μία ξεχωριστά, να τις στείλω όλες μαζί στη Βουλή και να μοιραστούν στις θυρίδες τους. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Θα έχουν στα ΕΛΤΑ κάτι να τις βάλουν μέσα ή θα πρέπει να τις βάλω εγώ σε καμιά κούτα (πολύ κιτς μου φαίνεται :p ) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 το καλυτερο ειναι να τις πας εσυ ο ιδιος αφου εχεις καλεσει και 5-6 καναλια για συμπαρασταση :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 "Δυστυχώς" μένω μακρυά κι ο φακός δε με κολακεύει :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλυτερη λυση δεν θα ηταν να τα στειλεις στα πολιτικα τους γραφεια?αλλωστε και στην μια και στην αλλη καποια γραμματεας θα τα διαβασει(?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Αυτο θα ήταν πιο δύσκολο γιατί πρέπει να συγκεντρώσω μία-μία τις διευθύνσεις... Στα ΕΛΤΑ πάντως που ρώτησα δεν έχουν κάποιο μεγάλο φάκελο ή δική τους κούτα,τπτ, ούτε για να αγοράσεις :down: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetSpirit Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ΕΛΤΑ sucks απο θέμα ενημέρωσης των πελατών κλπ. Και παλιότερα έχω χάσει γράμματα με αυτό το τρόπο (ευτυχώς μόνο γράμματα και όχι κανενα πακέτο) ... Παράθεση Don't you ever dream of escaping...?** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Στειλτα με κουριερ. Με ΕΛΤΑ μπορει να 'χαθουν' conveniently :p Αν και, τι ακριβως θες να πετυχεις? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Με κούριερ (συγκεκριμένα DHL) έστειλα κατευθείαν αυτές που πήγαν σε υπουργούς, και με την υπηρεσία να με ενημερώσουν για τον αρ. πρωτοκόλλου. 20€ ο φάκελος πήγε, οπότε θέλω μια πιο φθηνή λύση τώρα. Θα τα στείλω τελικά με ΕΛΤΑ bulk κατευθείαν στη Βουλή. μην είσαι περίεργος :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 λοιπον μου χασανε pda απο αμερικη αξιας 250 ευρω και ουτε γατα ουτε ζημια παραδοθηκε ελλαδα κανονικα αλλα δεν παραληφθηκε ποτε με ελτα μου ειπαν δεν φερουν ευθυνη ,ε ναι λοιπον δεν φερουν ευθυνη αν ακομη τους εμπιστευεται κανεις Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Ας το στέλνανε συστημμένο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Ας το στέλνανε συστημμένο. ;) με tracking code κανονικα;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 με tracking code κανονικα;) mpas kai to parelave kanenas allos stin 8esi sou??? Gt einai poli makakes...:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Τότε είναι αδικαιολόγητοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts