Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περιεργο αλλα αληθινο δεμα απο αγγλια παραληφθηκε σε 4 ημερες θαυμα

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Για την περιπτωση μου καμμια ιδεα?

Θα μου ερθει ποτε?

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Για την περιπτωση μου καμμια ιδεα?

Θα μου ερθει ποτε?

Φίλε , δεν νομίζω να υπάρχει κανείς να σου πει με σιγουριά! Μόνο ο Θεός...

Είναι τι θα σου τύχει απ' ότι κατάλαβα και φυσικά να μην πέσεις σε πολλές αποστολές! Παρ' όλα αυτά αν ξέρεις το αριθμό παραγγελίας μπορείς να παίρνεις και κάπου κάπου τηλ. στο ΕΛ.ΤΑ. της πόλης σου και να ρωτάς! (και φυσικά να το πάρεις εσύ , μιας και σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που λόγο πολλών αποστολών θα είναι σε καμιά αποθήκη μέχρι να έρθει η σειρά σου να στο φέρουν)! Anyway , τα φαντάζομαι όλα αυτά!:happy:

περιεργο αλλα αληθινο δεμα απο αγγλια παραληφθηκε σε 4 ημερες θαυμα

Καθόλου παράξενο. Μένω Αγγλία και κάθε φορα που μου στέλνουν κάποιο δέμα η στέλνω εγώ στα Γιάννενα κάνει 4 μέρες. Σπανίως 5 - το έχω πάρει ακόμα και σε 3!!:)

• 1 month later...
Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Πρέπει να στείλω στις ΗΠΑ μία χρεωστική VISA κάρτα χωρίς να πληρώσω τζάμπα λεφτά σε courier (ζητάνε 30-40 Ευρώ). Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος επίδοσης απλά μην πέσει σε λάθος χέρια. Με το express και συστημένο των ΕΛΤΑ τι χρόνο επίδοσης να αναμένω; Υπάρχει κάποια υπηρεσία courier φθηνότερη των 30 Ευρώ για την περίπτωσή μου; Πάντως και οι τράπεζες στέλνουν τις κάρτες σε φακέλλους, εντός Ελλάδας φυσικά, ωστόσο αν κάποιος ξέρει το νούμερο αφού είναι VISA δεν θα μπορούσε να με χρεώσει; Το εκτιμώμενο βάρος φακέλλου 0.50-0.80 γρ.

Γνωμη μου να την στειλεις την καρτα Spiros_k με ΕΛΤΑ συστημενο+εξπρες οπως λες. Υπολογιζω πως σε 5-7 εργασιμες την καρτα θα την εχει στα χερια του (στις ΗΠΑ).

Δεν υπαρχει λογος για πεταμενα χρηματα σε κουριερ.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

• 2 months later...

Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος εδώ αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο θέμα παρόμοιο...

Είμαι αρχάριος στις Online αγορές και δε γνωρίζω..Αγόρασα ένα αντικείμενο προχτές το βράδυ,χτες το βράδυ το στείλανε από Γερμανία και σήμερα πρωί είναι στα γραφεία της DHL στην Ελλάδα.Υπάρχει περίπτωση να το παραλάβω σήμερα ή από Δευτέρα?

έχει κανείς εμπειρία από τη DHL?

• 3 weeks later...
Έχουν ανανεώσει το site των ΕΛΤΑ προς το καλύτέρο, όντως, αλλά δεν βλέπω πουθενά την αναζήτηση αποστολής! Την βγάλανε; Και πως θα κάνουμε τώρα αναζήτηση στις αποστολές των ΕΛΤΑ μέσω του tracking number;;

Έχουν ανανεώσει το site των ΕΛΤΑ προς το καλύτέρο, όντως, αλλά δεν βλέπω πουθενά την αναζήτηση αποστολής! Την βγάλανε; Και πως θα κάνουμε τώρα αναζήτηση στις αποστολές των ΕΛΤΑ μέσω του tracking number;;

http://212.205.82.71/trackandtrace/

• 2 weeks later...

Θέλω να κάνω μία μαζική αποστολή επιστολών στους 300 της Βουλής. Έχω ετοιμάσει τους 300 φακέλους με τις επιστολές και τα ονόματα των Βουλευτών και σκέφτομαι αντί να στείλω την κάθε μία ξεχωριστά, να τις στείλω όλες μαζί στη Βουλή και να μοιραστούν στις θυρίδες τους.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Θα έχουν στα ΕΛΤΑ κάτι να τις βάλουν μέσα ή θα πρέπει να τις βάλω εγώ σε καμιά κούτα (πολύ κιτς μου φαίνεται :p )

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

το καλυτερο ειναι να τις πας εσυ ο ιδιος αφου εχεις καλεσει και 5-6 καναλια για συμπαρασταση :p

"Δυστυχώς" μένω μακρυά κι ο φακός δε με κολακεύει :p

καλυτερη λυση δεν θα ηταν να τα στειλεις στα πολιτικα τους γραφεια?αλλωστε και στην μια και στην αλλη καποια γραμματεας θα τα διαβασει(?)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτο θα ήταν πιο δύσκολο γιατί πρέπει να συγκεντρώσω μία-μία τις διευθύνσεις...

Στα ΕΛΤΑ πάντως που ρώτησα δεν έχουν κάποιο μεγάλο φάκελο ή δική τους κούτα,τπτ, ούτε για να αγοράσεις :down:

ΕΛΤΑ sucks απο θέμα ενημέρωσης των πελατών κλπ. Και παλιότερα έχω χάσει γράμματα με αυτό το τρόπο (ευτυχώς μόνο γράμματα και όχι κανενα πακέτο) ...
Don't you ever dream of escaping...?**

Στειλτα με κουριερ. Με ΕΛΤΑ μπορει να 'χαθουν' conveniently :p

Αν και, τι ακριβως θες να πετυχεις?

Με κούριερ (συγκεκριμένα DHL) έστειλα κατευθείαν αυτές που πήγαν σε υπουργούς, και με την υπηρεσία να με ενημερώσουν για τον αρ. πρωτοκόλλου. 20€ ο φάκελος πήγε, οπότε θέλω μια πιο φθηνή λύση τώρα.

Θα τα στείλω τελικά με ΕΛΤΑ bulk κατευθείαν στη Βουλή.

μην είσαι περίεργος :p

λοιπον μου χασανε pda απο αμερικη αξιας 250 ευρω και ουτε γατα ουτε ζημια παραδοθηκε ελλαδα κανονικα αλλα δεν παραληφθηκε ποτε με ελτα μου ειπαν δεν φερουν ευθυνη ,ε ναι λοιπον δεν φερουν ευθυνη αν ακομη τους εμπιστευεται κανεις

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Ας το στέλνανε συστημμένο. ;)

με tracking code κανονικα;)

με tracking code κανονικα;)

mpas kai to parelave kanenas allos stin 8esi sou???

Gt einai poli makakes...:!:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB