Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχως οχι και αυτο ειναι το πιο σοβαρο προβλημα αυτης της υπεροχης εφαρμογης, για το οποιο και παραπονιουνται ολοι...

Γι'αυτο και το εβγαλα απ'το κινητο μου!

Τρωει τη μπαταρια!

Περιμενουμε καποια αναβαθμιση μηπως και το φτιαξουν...

Αυτό είναι το νόημά του ρε παιδιά. Να είναι συνέχεια συνδεδεμένο ώστε να σε ειδοποιεί όταν σου στέλνουν μήνυμα. Αλλά είναι βλακεία, δεν αξίζει τον κόπο.

Θα ηθελα την βοήθεια σας σε κάτι μετά την εγκατάσταση του fring δεν λειτουργεί το rss από τον ιστό ξέρω ότι άμα το βγάλω θα φτιάξει αλλά επειδή το θέλω μπορώ με κάποια εφαρμογή να εχω rss και να μπορώ να το βγάζω και στην αρχική οθόνη και να ανανεώνεται μόνο του?

spacer.png

Το Accuweather δεν είναι ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για καιρό, widget όμως έχει μόνο το SPB Weathet απ' ό,τι ξέρω. Μπορείς να δοκιμάσεις και τα Flake (θέλει να έχεις εγκατεστημένη την Qt 4.7.3 ή 4.7.3), WeatherBug, Yr.no (επίσης θέλει την Qt), ForecaWeather.

widget εχει και το meteonews. το accuweather ειναι μια χαρα απλα μερικες φορες κολλαει και αν η συνδεση σου δεν ειναι ισχυρη δεν ανανεωνει ευκολα.

widget εχει και το meteonews. το accuweather ειναι μια χαρα απλα μερικες φορες κολλαει και αν η συνδεση σου δεν ειναι ισχυρη δεν ανανεωνει ευκολα.

Ώπα, αυτό δεν το είχα υπόψη μου. Ευχαριστώ. :D

swype portrait με το νεο, λογισμικο - δειτε το

Πωπω, τι καλο...Swype σε portrait mode, μονο ετσι μπορω να γραψω, αντε να δουμε ποτε θα ερθει με Ελληνικη γλωσσα!

Ισως αυτο που περιμενω πιο πολυ απ'ολα (ακομα και απο την Αννουλα, αλλα μαλλον μ'αυτη θα ερθει...:()

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα

1.Mετά την εγκατάσταση του fring δεν λειτουργεί το rss από τον ιστό ξέρω ότι άμα το βγάλω θα φτιάξει αλλά επειδή το θέλω μπορώ με κάποια εφαρμογή να εχω rss και να μπορώ να το βγάζω και στην αρχική οθόνη και να ανανεώνεται μόνο του?

2.Πιο από τα 2 προγράμματα μου προτείνεται να βάλω το Jbak TaskMan v1.41 ή το Best TaskMan v3.00?

Ευχαριστώ

spacer.png

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα

1.Mετά την εγκατάσταση του fring δεν λειτουργεί το rss από τον ιστό ξέρω ότι άμα το βγάλω θα φτιάξει αλλά επειδή το θέλω μπορώ με κάποια εφαρμογή να εχω rss και να μπορώ να το βγάζω και στην αρχική οθόνη και να ανανεώνεται μόνο του?

2.Πιο από τα 2 προγράμματα μου προτείνεται να βάλω το Jbak TaskMan v1.41 ή το Best TaskMan v3.00?

Ευχαριστώ

πετα το fring Που ειναι μπουρδα προφανως κ δοκιμασε ebuddy.δε ξερω ποσο γνωστο ειναι,αλλα θεωρω οτι ειναι το καλυτερο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

πετα το fring Που ειναι μπουρδα προφανως κ δοκιμασε ebuddy.δε ξερω ποσο γνωστο ειναι,αλλα θεωρω οτι ειναι το καλυτερο.

φιλε μου το θέλω γιατί κάνω κλίση video αλλιώς θα το είχα πετάξει

spacer.png

Τον Jbak TaskMan αν θες τη γνώμη μου. Δεν παίζεται. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τον Jbak TaskMan αν θες τη γνώμη μου. Δεν παίζεται. :)

Οντως δε παιζεται ο Jbak οσον αφορα το βαθος επιλογων και παραμετροποιησης που διαθετει αλλα θεωρω τον Best επαρκεστατο και σαφως πιο ευχρηστο για οθονες αφης ενω ειναι και πιο ελαφρυς και γρηγορος. Εγω ειχα τον Jbak αλλα εδω και λιγο καιρο τον εχω αντικαταστησει. Το μονο ουσιαστηκο που λειπει απο τον Best ειναι η δυνατοτητα επανεκινησης αλλα κατεβασα αλλη εφαρμογη για αυτο και ολα καλα. Γιατι δεν κανεις ομως μια δοκιμη και μονος σου και να κρατησεις αυτον που προτιμας? Ο Jbak ειναι δωρεαν ενω μπορεις να βρεις και τον Best με λιγο ψαξιμο επισης δωρεαν.;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ο Jbak έχει επιπλέον και επιλογή καθαρισμού μνήμης, που πολλές φορές ελευθερώνει μερικά MB. Ο Ρώσσος δεν παίζεται, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ο Jbak έχει επιπλέον και επιλογή καθαρισμού μνήμης, που πολλές φορές ελευθερώνει μερικά MB. Ο Ρώσσος δεν παίζεται, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. ;)

Και ο best έχει επιλογή compact memory.

Ο Jbak είναι κορυφαίος σε λειτουργίες και παραμετροποίηση (έχει ρυθμίσεις για τα πάντα - σου συνιστώ να αλλάξεις αμέσως τις ρυθμίσεις για τα μεγέθη των γραμματοσειρών και εικονιδίων που στις default είναι πολύ μικρά) ενώ ο Best είναι πιο απλός και εύχρηστος για έναν αρχάριο. Εννοείται ότι προσωπικά προτιμώ τον Jbak. Από τον καιρό του N95 τον χρησιμοποιώ και είναι αχτύπητος.

καλησπερα.

υπαρχει μηπως το folder play;;; ειχα ενα κατεβασμενο, μονο που εκανα επανεγκατασταση ελληνικων μεσω phoenix (εκανα βλακεια κανοντας sw update μεσω USB και ετσι εχασα τα ελληνικα), και το εχασα. μολις δοκιμασα να το περασω μου εβγαζε "certificate expired"..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

καλησπερα.

υπαρχει μηπως το folder play;;; ειχα ενα κατεβασμενο, μονο που εκανα επανεγκατασταση ελληνικων μεσω phoenix (εκανα βλακεια κανοντας sw update μεσω USB και ετσι εχασα τα ελληνικα), και το εχασα. μολις δοκιμασα να το περασω μου εβγαζε "certificate expired"..

υπαρχει στα μαγαζακια αλλα νομιζω unsinged.για ψαξε

κατεβασα 3 διαφορετικα sisx αρχεια, ολα unsigned αλλα ολα μου βγαζουν expired certificate οταν τα τρεχω..

καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

ΥΓ: ακολουθωντας καποιες οδηγιες που βρηκα εδω, γυρισα την ημερομηνια σε παλαιοτερη απο αυτη του sisx αρχειου και επαιξε. οποτε ειμαστε ΟΚ!

Edited by 7020029

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Nokia Battery Monitor 1.3 μου κανει installation error σε C7. πριν το sw update το ειχα κανονικα.. τωρα μου το κανει fail...! την ιδια ωρα τον Opera τον περασα κανονικα απο ovi store (μεσω wifi).

προσπαθώ να βάλω το JbakTaskMan_1.41 το κάνω signed και μου βγάζει η εγκατάσταση είναι αδύνατη περιορισμοί πιστοποιητικού τι να κάνω??

τελικά το έβαλα εγώ έκανα βλακεία τελικά φαίνεται πολύ καλο αν και η επιλογή καθαρισμού μνήμης δεν μου έσβησε τίποτα

Edited by andreas443

spacer.png

Nokia Battery Monitor 1.3 μου κανει installation error σε C7. πριν το sw update το ειχα κανονικα.. τωρα μου το κανει fail...! την ιδια ωρα τον Opera τον περασα κανονικα απο ovi store (μεσω wifi).

Μήπως έχεις και το Energy Profiler; Κάνουν conflict αυτά τα δύο.

Τον Opera είναι καλύτερα να τον περνάς από το site του (m.opera.com), έχει πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση.

οχι δεν εχω energy profiler πανω.. θα το δοκιμασω κι αυτο μηπως τουλαχιστον αυτο εγκατασταθει.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για εφημερευοντα φαρμακεια την ειχα σε android και ηταν πολυ βολικη.Επισης καμια μαγκια για εορτολογιο ρε παιδια

Nimbuzz η Fring? κ τα 2 ειναι τα ιδια πανω κατω αλλα πιο ειναι το καλυτερο για ν8?

το fring κανει και βιντεοκλησεις αλλα νομιζω δημιουργει κατι προβληματακια σε αλλες εφαρμογες :confused:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned