Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει εφαρμογη που να κανει αναζητηση τραγουδιων και κατεβασμα?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Και καμια εφαρμογη που να μπορεις να τροποποιησεις τα στοιχεια του τραγουδιου μεσα απο το κινητο μεχρι να εδεησει η Nokia να επαναφερει αυτη την δυνατοτητα στον musicplayer της?

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Και καμια εφαρμογη που να μπορεις να τροποποιησεις τα στοιχεια του τραγουδιου μεσα απο το κινητο μεχρι να εδεησει η Nokia να επαναφερει αυτη την δυνατοτητα στον musicplayer της?

καλησπερα. εαν εχεις hackαρισμενο το Ν8 δες εδω . το δοκιμασα και δουλευει :)

καλησπερα. εαν εχεις hackαρισμενο το Ν8 δες εδω . το δοκιμασα και δουλευει :)

Αυτο λειτουργει μονο σε χακαρισμενα N8 δηλαδη? Κριμα αλλα ευχαριστω:)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Αυτο λειτουργει μονο σε χακαρισμενα N8 δηλαδη? Κριμα αλλα ευχαριστω:)

παλι στο ιδιο blog κατεβασε αυτο και κανετο sign με τα πιστοποιητικα σου. εαν γινει εγκατασταση τοτε μπορεις να κανεις και το παραπανω :)

παλι στο ιδιο blog κατεβασε αυτο και κανετο sign με τα πιστοποιητικα σου. εαν γινει εγκατασταση τοτε μπορεις να κανεις και το παραπανω :)

Αφου το χεις δοκιμασει και λειτουργει θα ειναι ακινδυνο φανταζομαι. Θα το δοκιμασω και παλυ ευχαριστω!

Αν δεν κάνω λάθος,το λέω γιατί το δοκίμασα σπίτι μου που συνδέομαι αυτόματα,πρέπει να υπάρχει επιβεβαίωση internet σύνδεσης για να ανοίξει η φόρμα εισόδου στον λογαριασμό nokia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αφου το χεις δοκιμασει και λειτουργει θα ειναι ακινδυνο φανταζομαι. Θα το δοκιμασω και παλυ ευχαριστω!

καλησπερα. σου δουλεψε τελικα ? :)

καλησπέρα. 2 ερωτήσεις.

1) Τι διαφορά εχει ο opera mobile από τον opera mini, ποιος είναι καλύτερος;

2) Πως μπορ'ω να βάλω το swype στο Ν8 για ελληνικό πληκτρολόγιο; Κατέβασα την έκδοση για 5th Symbian και την ελληνική γλώσσα απο το beta labs αλλα μου βγάζει μόνο αγγλικά.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

καλησπέρα. 2 ερωτήσεις.

1) Τι διαφορά εχει ο opera mobile από τον opera mini, ποιος είναι καλύτερος;

2) Πως μπορ'ω να βάλω το swype στο Ν8 για ελληνικό πληκτρολόγιο; Κατέβασα την έκδοση για 5th Symbian και την ελληνική γλώσσα απο το beta labs αλλα μου βγάζει μόνο αγγλικά.

1. o μινι ειναι μικρη εκδοση. ο mobile που εχω ειναι παρα πολυ καλος στη νεα εκδοση για ν8.

2. εκανες restart?αλλιως δεν θα στα παρει ταελληνικα και δουλευει μονο landscape

* Light control (25%, 50% and 100%)

Πολύ καλό αλλά μήπως απενεργοποιεί τον αυτόματο φωτισμό? Εννοώ τον αισθητήρα φωτεινότητας της οθόνης?

Πολύ καλό αλλά μήπως απενεργοποιεί τον αυτόματο φωτισμό? Εννοώ τον αισθητήρα φωτεινότητας της οθόνης?

οχι το οριζεις εσυ με πατηματα του κουμπιου. το προγραμμα τα σπαιε φιλε μην το χασεις. μπαινει στην αρχικη οθονη και ολα με ενα αγγιγμα

1. o μινι ειναι μικρη εκδοση. ο mobile που εχω ειναι παρα πολυ καλος στη νεα εκδοση για ν8.

2. εκανες restart?αλλιως δεν θα στα παρει ταελληνικα και δουλευει μονο landscape

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παίζει να εγκατέστησα πρώτα το αρχείο για την ελληνική γλώσσα και μετά το swype για 5th edition (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο). Μετα έκανε restart αλλα μου έβγαζε μόνο το αγγλικό. Κάτι θα χω κάνει λάθος προφανώς.

Το ξανάκανα αλλα τπτ. Έκανα εγκατάσταση το swype (Απο Ovi store), έκανα επανεκίνηση, έγκατέστησα την ελληνική γλώσσα αλλα τπτ. Μόνο τις γλώσσες που χε βγάζει. Έχω κάνει κάτι λάθος;

Edited by Johnious13

καλησπερα. σου δουλεψε τελικα ? :)

Δυστυχως πρεπει να χακαραω το κινητο πρωτα για να δεχτει να εγκαταστησει την φαρμογη την υπεργαψα κιολας. Σε ευχαριστω παντως!

ας μου εξηγήσει κάποιος το πως δουλεύει το data counter, το έχω εγκαταστήσει και δεν μετράει τίποτα όταν μπαίνω μέσω wifi:O

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

οχι το οριζεις εσυ με πατηματα του κουμπιου. το προγραμμα τα σπαιε φιλε μην το χασεις. μπαινει στην αρχικη οθονη και ολα με ενα αγγιγμα

Το έβαλα και είναι πολύ καλό αλλά δε με κατάλαβες. Αν το έχεις βάλει και σου δουλέυει δοκίμασε να κλείσεις με το δάχτυλο τον αισθητήρα φωτός, χωρίς το πρόγραμμα αυτό η οθόνη προσαρμοζόταν αυτόματα στο φωτισμό, τώρα δε το κάνει.

Ποια εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη, το Nokia sports tracker η το Endomondo και γιατί;

Επίσης έχει αγοράσει κανείς συμβατό heart rate monitor (bluetooth)?

για ολους οσους ζητανε ηχογραφηση χωρις μπιπ - δεν την εχω δοκιμασει

καλησπερα. στο γνωστο "μαγαζι" λενε οτι κανει μπιπ στο Ν8 :(

ας μου εξηγήσει κάποιος το πως δουλεύει το data counter, το έχω εγκαταστήσει και δεν μετράει τίποτα όταν μπαίνω μέσω wifi:O

Οι data counter μετράνε μόνο τα δεδομένα που λαμβάνονται και αποστέλλονται και αφορούν συνδέσεις δεδομένων. Δεν έχει κανένα νόημα να μετράνε και τα δεδομένα μέσω wi-fi αφού δεν χρεώνεσαι.

Αν πάλι, για ενημερωτικούς λόγους θέλεις να βλέπεις το σύνολο των δεδομένων που διακινείς σε κάθε σύνδεσή σου μέσω wi-fi, μπορείς να πας στο μητρώο, δεξιά καρτέλα και να κάνεις κλικ στην κάθε σύνδεση wi-fi και να βλέπεις ξεχωριστά τις πληροφορίες της.

Οι data counter μετράνε μόνο τα δεδομένα που λαμβάνονται και αποστέλλονται και αφορούν συνδέσεις δεδομένων. Δεν έχει κανένα νόημα να μετράνε και τα δεδομένα μέσω wi-fi αφού δεν χρεώνεσαι.

Αν πάλι, για ενημερωτικούς λόγους θέλεις να βλέπεις το σύνολο των δεδομένων που διακινείς σε κάθε σύνδεσή σου μέσω wi-fi, μπορείς να πας στο μητρώο, δεξιά καρτέλα και να κάνεις κλικ στην κάθε σύνδεση wi-fi και να βλέπεις ξεχωριστά τις πληροφορίες της.

μάλιστα , ευχαριστώ, νόμιζα ότι μετρούσε και wifi ........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ψαξε το data counter widget που μετραει τα data kai tou wifi

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Έκανα εγκατάσταση το swype (Απο Ovi store), έκανα επανεκίνηση, έγκατέστησα την ελληνική γλώσσα αλλα τπτ. Μόνο τις γλώσσες που χε βγάζει. Έχω κάνει κάτι λάθος;

Καμιά βοήθεια εδώ για ελληνική γλώσσα; ξέρει κανείς τι παίζει;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned