anastasiszn Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 υπαρχει εφαρμογη που να κανει αναζητηση τραγουδιων και κατεβασμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Και καμια εφαρμογη που να μπορεις να τροποποιησεις τα στοιχεια του τραγουδιου μεσα απο το κινητο μεχρι να εδεησει η Nokia να επαναφερει αυτη την δυνατοτητα στον musicplayer της? Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Και καμια εφαρμογη που να μπορεις να τροποποιησεις τα στοιχεια του τραγουδιου μεσα απο το κινητο μεχρι να εδεησει η Nokia να επαναφερει αυτη την δυνατοτητα στον musicplayer της? καλησπερα. εαν εχεις hackαρισμενο το Ν8 δες εδω . το δοκιμασα και δουλευει :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλησπερα. εαν εχεις hackαρισμενο το Ν8 δες εδω . το δοκιμασα και δουλευει :) Αυτο λειτουργει μονο σε χακαρισμενα N8 δηλαδη? Κριμα αλλα ευχαριστω:) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αυτο λειτουργει μονο σε χακαρισμενα N8 δηλαδη? Κριμα αλλα ευχαριστω:) παλι στο ιδιο blog κατεβασε αυτο και κανετο sign με τα πιστοποιητικα σου. εαν γινει εγκατασταση τοτε μπορεις να κανεις και το παραπανω :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 παλι στο ιδιο blog κατεβασε αυτο και κανετο sign με τα πιστοποιητικα σου. εαν γινει εγκατασταση τοτε μπορεις να κανεις και το παραπανω :) Αφου το χεις δοκιμασει και λειτουργει θα ειναι ακινδυνο φανταζομαι. Θα το δοκιμασω και παλυ ευχαριστω! Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αν δεν κάνω λάθος,το λέω γιατί το δοκίμασα σπίτι μου που συνδέομαι αυτόματα,πρέπει να υπάρχει επιβεβαίωση internet σύνδεσης για να ανοίξει η φόρμα εισόδου στον λογαριασμό nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καλησπερα,περασε κανεις τα Qt v4.7.3 + Qt Mobility v1.1.2? δουλευουν ολα καλα? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αφου το χεις δοκιμασει και λειτουργει θα ειναι ακινδυνο φανταζομαι. Θα το δοκιμασω και παλυ ευχαριστω! καλησπερα. σου δουλεψε τελικα ? :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλησπέρα. 2 ερωτήσεις. 1) Τι διαφορά εχει ο opera mobile από τον opera mini, ποιος είναι καλύτερος; 2) Πως μπορ'ω να βάλω το swype στο Ν8 για ελληνικό πληκτρολόγιο; Κατέβασα την έκδοση για 5th Symbian και την ελληνική γλώσσα απο το beta labs αλλα μου βγάζει μόνο αγγλικά. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλησπέρα. 2 ερωτήσεις. 1) Τι διαφορά εχει ο opera mobile από τον opera mini, ποιος είναι καλύτερος; 2) Πως μπορ'ω να βάλω το swype στο Ν8 για ελληνικό πληκτρολόγιο; Κατέβασα την έκδοση για 5th Symbian και την ελληνική γλώσσα απο το beta labs αλλα μου βγάζει μόνο αγγλικά. 1. o μινι ειναι μικρη εκδοση. ο mobile που εχω ειναι παρα πολυ καλος στη νεα εκδοση για ν8. 2. εκανες restart?αλλιως δεν θα στα παρει ταελληνικα και δουλευει μονο landscape 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 * Light control (25%, 50% and 100%) Πολύ καλό αλλά μήπως απενεργοποιεί τον αυτόματο φωτισμό? Εννοώ τον αισθητήρα φωτεινότητας της οθόνης? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Πολύ καλό αλλά μήπως απενεργοποιεί τον αυτόματο φωτισμό? Εννοώ τον αισθητήρα φωτεινότητας της οθόνης? οχι το οριζεις εσυ με πατηματα του κουμπιου. το προγραμμα τα σπαιε φιλε μην το χασεις. μπαινει στην αρχικη οθονη και ολα με ενα αγγιγμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) 1. o μινι ειναι μικρη εκδοση. ο mobile που εχω ειναι παρα πολυ καλος στη νεα εκδοση για ν8. 2. εκανες restart?αλλιως δεν θα στα παρει ταελληνικα και δουλευει μονο landscape Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παίζει να εγκατέστησα πρώτα το αρχείο για την ελληνική γλώσσα και μετά το swype για 5th edition (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο). Μετα έκανε restart αλλα μου έβγαζε μόνο το αγγλικό. Κάτι θα χω κάνει λάθος προφανώς. Το ξανάκανα αλλα τπτ. Έκανα εγκατάσταση το swype (Απο Ovi store), έκανα επανεκίνηση, έγκατέστησα την ελληνική γλώσσα αλλα τπτ. Μόνο τις γλώσσες που χε βγάζει. Έχω κάνει κάτι λάθος; Edited April 7, 2011 by Johnious13 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλησπερα. σου δουλεψε τελικα ? :) Δυστυχως πρεπει να χακαραω το κινητο πρωτα για να δεχτει να εγκαταστησει την φαρμογη την υπεργαψα κιολας. Σε ευχαριστω παντως! Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ας μου εξηγήσει κάποιος το πως δουλεύει το data counter, το έχω εγκαταστήσει και δεν μετράει τίποτα όταν μπαίνω μέσω wifi:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οχι το οριζεις εσυ με πατηματα του κουμπιου. το προγραμμα τα σπαιε φιλε μην το χασεις. μπαινει στην αρχικη οθονη και ολα με ενα αγγιγμα Το έβαλα και είναι πολύ καλό αλλά δε με κατάλαβες. Αν το έχεις βάλει και σου δουλέυει δοκίμασε να κλείσεις με το δάχτυλο τον αισθητήρα φωτός, χωρίς το πρόγραμμα αυτό η οθόνη προσαρμοζόταν αυτόματα στο φωτισμό, τώρα δε το κάνει. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ναι αλλα τωρα την βαζεις οπως θελεις εσυ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ποια εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη, το Nokia sports tracker η το Endomondo και γιατί; Επίσης έχει αγοράσει κανείς συμβατό heart rate monitor (bluetooth)? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 για ολους οσους ζητανε ηχογραφηση χωρις μπιπ - δεν την εχω δοκιμασει καλησπερα. στο γνωστο "μαγαζι" λενε οτι κανει μπιπ στο Ν8 :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ας μου εξηγήσει κάποιος το πως δουλεύει το data counter, το έχω εγκαταστήσει και δεν μετράει τίποτα όταν μπαίνω μέσω wifi:O Οι data counter μετράνε μόνο τα δεδομένα που λαμβάνονται και αποστέλλονται και αφορούν συνδέσεις δεδομένων. Δεν έχει κανένα νόημα να μετράνε και τα δεδομένα μέσω wi-fi αφού δεν χρεώνεσαι. Αν πάλι, για ενημερωτικούς λόγους θέλεις να βλέπεις το σύνολο των δεδομένων που διακινείς σε κάθε σύνδεσή σου μέσω wi-fi, μπορείς να πας στο μητρώο, δεξιά καρτέλα και να κάνεις κλικ στην κάθε σύνδεση wi-fi και να βλέπεις ξεχωριστά τις πληροφορίες της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Οι data counter μετράνε μόνο τα δεδομένα που λαμβάνονται και αποστέλλονται και αφορούν συνδέσεις δεδομένων. Δεν έχει κανένα νόημα να μετράνε και τα δεδομένα μέσω wi-fi αφού δεν χρεώνεσαι. Αν πάλι, για ενημερωτικούς λόγους θέλεις να βλέπεις το σύνολο των δεδομένων που διακινείς σε κάθε σύνδεσή σου μέσω wi-fi, μπορείς να πας στο μητρώο, δεξιά καρτέλα και να κάνεις κλικ στην κάθε σύνδεση wi-fi και να βλέπεις ξεχωριστά τις πληροφορίες της. μάλιστα , ευχαριστώ, νόμιζα ότι μετρούσε και wifi ........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ψαξε το data counter widget που μετραει τα data kai tou wifi 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ρε παιδια εχουμε κανα νεο για βιντεο κληση με skype? ή αλλη βιντεο κληση που μπορουμε να κανουμε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έκανα εγκατάσταση το swype (Απο Ovi store), έκανα επανεκίνηση, έγκατέστησα την ελληνική γλώσσα αλλα τπτ. Μόνο τις γλώσσες που χε βγάζει. Έχω κάνει κάτι λάθος; Καμιά βοήθεια εδώ για ελληνική γλώσσα; ξέρει κανείς τι παίζει; 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts