panosz75 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Πάντως από τη στιγμή που έβαλα τους καινούργιους Opera, δεν μου κράσαρε ξανά το Τ9 στο κατακόρυφο πληκτρολόγιο. Ακόμα και με την PR1.1, είχα πρόβλημα με τον Opera Mobile 10 και τον Opera Mini 5. Ευτυχώς από χτες δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα αυτό. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Έχει βάλει κανείς το ramblow? Κάνει τίποτα...? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πάντως εγώ δοκιμάζοντας τον opera mobile11 δεν έμεινα ευχαριστημένος. Εδώ κάνω login στο myphone και δεν το κρατάει δλδ δεν κάνει ουσιαστικά login. Επίσης δεν διαπίστωσα αυτή την τρομερή ταχύτητα που λέτε παραπάνω αντιθέτως έχει πολλά bugs και επανέρχομαι στον μαμά browser που όπως είχα πει και παλιότερα δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτόν και αυτή τη στιγμή που γράφω σερφάρω μέσω αυτού. Ευχαριστώ!!! σε μενα κανει κανονικα Login και το κραταει κανονικα.....ολο το πρωι ποσταρα μεσα απο το κινητο στο Myphone χωρις κανενα προβλημα..... κατι αλλο ρε παιδια...μερικες φορες γραφω με το swype και μου βγαζει τελεια μετα απο καποιες λεξεις(σαν να τελειωνει η προταση) ενω εγω δεν θελω.....και πρεπει να γυρισω πισω να σβησω την τελεία.... ποια ρυθμιση ειναι αυτη για την αλλαξω....? γνωριζει κανεις γιατι εγω δεν μπορεσα να καταλαβω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ανακοινωθηκε νεος οπερα φιλε??:) φιλε εχεις χασει επεισόδια....:lol::lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272836&page=67 τρεχα να τον κατεβασεις ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 φιλε εχεις χασει επεισόδια....:lol::lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272836&page=67 τρεχα να τον κατεβασεις ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ:lol: τελειαααα...αμα κατεβασω τον καινουριο θα μπει πανω στον παλιο!!ετσι δεν ειναι??απο ovi να τον κατεβασω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 τελειαααα...αμα κατεβασω τον καινουριο θα μπει πανω στον παλιο!!ετσι δεν ειναι??απο ovi να τον κατεβασω? Aπο το m.opera.com. Σπευσατε ολοι να τον κατεβασετε,το κινητο μας πλεον ολοκληρωνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Με την ελευση του Opera11 δεν μπορω πλεον να σκεφτω ενα λογο να μην παρω το Ν8. Τελειοποιηθηκε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ουτε εγω εμεινα ευχαριστημενος..Στο meteo που μπαινω συχνα με τον opera11 δεν μπορω να μπω στις διαφορες περιοχες που εχει γιατι με ''ξεζουμαρει'' συνεχεια. Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ουτε εγω εμεινα ευχαριστημενος..Στο meteo που μπαινω συχνα με τον opera11 δεν μπορω να μπω στις διαφορες περιοχες που εχει γιατι με ''ξεζουμαρει'' συνεχεια. φιλαρακι μη κρινεις τον browser απο ενα site.καλος ειναι ο opera αλλα οπως ολοι εχουν τα προβληματα τους. νομιζω οτι ειναι ενα βημα παρακατω αλλα οχι οτι τελειοποιηθηκε το ν8 λογω opera!!ας δουμε και τον νεο με την μεγαλη αναβαθμιση και θα δουμε μεχρι που τελικα μπορουν να φτασουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 φιλαρακι μη κρινεις τον browser απο ενα site.καλος ειναι ο opera αλλα οπως ολοι εχουν τα προβληματα τους. νομιζω οτι ειναι ενα βημα παρακατω αλλα οχι οτι τελειοποιηθηκε το ν8 λογω opera!!ας δουμε και τον νεο με την μεγαλη αναβαθμιση και θα δουμε μεχρι που τελικα μπορουν να φτασουν συμφωνω με αυτα που λες αλλα ειναι ενα site που το χρησιμοποιουσα καθημερινα!θα περιμενω επομενη εκδοση! 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 συμφωνω με αυτα που λες αλλα ειναι ενα site που το χρησιμοποιουσα καθημερινα!θα περιμενω επομενη εκδοση! εχει δικιο κατι δεν παει καλα με την πλαινη μπαρα. μπορεις αν θελεις βεβαια να βαλεις το accuweather και να προσθεσεις τις περιοχες που σε ενδιαφερουν και να τις ανανεωνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) ουτε εγω εμεινα ευχαριστημενος..Στο meteo που μπαινω συχνα με τον opera11 δεν μπορω να μπω στις διαφορες περιοχες που εχει γιατι με ''ξεζουμαρει'' συνεχεια. Στο meteo.gr να μπαίνεις από τον εργοστασιακό browser, γιατί αν θέλεις να επιλέξεις κάποια περιοχή εκτός από αυτές που έχει στο χάρτη, δηλαδή κάποια από τις ομάδες και υποομάδες που έχει στα αριστερά, θέλεις αναγκαστικά flash. Ούτε ο Opera Mobile ούτε ο Opera Mini θα σε βολέψουν εδώ. Μία άλλη λύση είναι να μπεις με τον Opera από τον υπολογιστή σου και να αποθηκεύσεις τις περιοχές που χρησιμοποιείς συχνά σε bookmarks. Αν ενεργοποιήσεις το Opera Link σε υπολογιστή και κινητό, τα bookmarks που έφτιαξες στον υπολογιστή σου θα είναι άμεσα διαθέσιμα και στο κινητό σου. Εγώ αυτό κάνω. :) εχει δικιο κατι δεν παει καλα με την πλαινη μπαρα. μπορεις αν θελεις βεβαια να βαλεις το accuweather και να προσθεσεις τις περιοχες που σε ενδιαφερουν και να τις ανανεωνεις. Η πλαϊνή μπάρα πάντα είχε πρόβλημα, όχι μόνο τώρα. Είναι θέμα έλλειψης flash στον Opera. Θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι του εν λόγω site να φτιάξουν μία mobile έκδοση ώστε να είναι διαθέσιμη η πλαϊνή μπάρα. Edited March 24, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 πάντως εγώ δοκιμάζοντας τον opera mobile11 δεν έμεινα ευχαριστημένος. Εδώ κάνω login στο myphone και δεν το κρατάει δλδ δεν κάνει ουσιαστικά login. Επίσης δεν διαπίστωσα αυτή την τρομερή ταχύτητα που λέτε παραπάνω αντιθέτως έχει πολλά bugs και επανέρχομαι στον μαμά browser που όπως είχα πει και παλιότερα δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτόν και αυτή τη στιγμή που γράφω σερφάρω μέσω αυτού. Ευχαριστώ!!! δες στις ρυθμισεις>ρυθμισεις απορρητου αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη να αποθηκευει τους κωδικους :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Aπο το m.opera.com. Σπευσατε ολοι να τον κατεβασετε,το κινητο μας πλεον ολοκληρωνεται. Πωω, πρώτη φορά χρησιμοποιώ τον opera σε symbian (χρησιμοποιούσα τόσο καιρό τον default , πώς άντεχα!!:lol:) και πραγματικά είναι εκπληκτικός!Όλοι πρέπει να τον κατεβάσουν , αλλάζει το κινητό τελείως!:X 1 Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ποιον να κατεβασω για C7 κατα την γνωμη σας? 1 Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ποιον να κατεβασω για C7 κατα την γνωμη σας? την πληρη εκδοση εννοειται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 δες στις ρυθμισεις>ρυθμισεις απορρητου αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη να αποθηκευει τους κωδικους :) ενεργοποιημένη είναι. 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) την πληρη εκδοση εννοειταιΟχι την mini δηλ,αν καταλαβα καλα και πρεπει να εχεο και την PR 2.0 firmware,σωστα? Edited March 24, 2011 by Navar 1 Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Οχι την mini δηλ,αν καταλαβα καλα και πρεπει να εχεο και την PR 2.0 firmware,σωστα? για την 2.0 δεν ξερω αλλα νομιζω οτι καλο ειναι να εχεις την πληρη εκδοση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 απο που κατεβαζουμε τον οπερα11?γιατι μπαινω στο site και δεν το βρισκω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδιά τέλειος ο νέος opera.. Μπαίνει και youtube κανονικά.. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει.. Μειονέκτημα η έλλειψη ελληνικών.. 1 Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Στο meteo.gr να μπαίνεις από τον εργοστασιακό browser, γιατί αν θέλεις να επιλέξεις κάποια περιοχή εκτός από αυτές που έχει στο χάρτη, δηλαδή κάποια από τις ομάδες και υποομάδες που έχει στα αριστερά, θέλεις αναγκαστικά flash. Ούτε ο Opera Mobile ούτε ο Opera Mini θα σε βολέψουν εδώ. Μία άλλη λύση είναι να μπεις με τον Opera από τον υπολογιστή σου και να αποθηκεύσεις τις περιοχές που χρησιμοποιείς συχνά σε bookmarks. Αν ενεργοποιήσεις το Opera Link σε υπολογιστή και κινητό, τα bookmarks που έφτιαξες στον υπολογιστή σου θα είναι άμεσα διαθέσιμα και στο κινητό σου. Εγώ αυτό κάνω. :) Η πλαϊνή μπάρα πάντα είχε πρόβλημα, όχι μόνο τώρα. Είναι θέμα έλλειψης flash στον Opera. Θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι του εν λόγω site να φτιάξουν μία mobile έκδοση ώστε να είναι διαθέσιμη η πλαϊνή μπάρα. thanks για τις απαντησεις...με τον 10 δεν παρουσιαζε αυτο προβλημα στις πλαινες καρτελες!anyway θα μπαινω με τον εργοστασιακο το πολυ πολυ οπως ειπες! 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 απο που κατεβαζουμε τον οπερα11?γιατι μπαινω στο site και δεν το βρισκω. απο το m.opera.com . :) 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπερα σε ολους.Αγορασα και εγω το c7 με την προσφορα απο το πλαισιο. Μια ερωτηση,οταν μπω στην εκθεση φωτογραφιων μου τις δειχνει ολες μαζι.μπορω να δημιουργησω φακελους ετσι ωστε να τις ομαδοποιησω? η εστω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο. Πριν ειχα το 5800 και το εκανε αυτο!!ειναι δυνατο μεταγενεστερη εκδοση sybianκαι να μην ανοιγει φακελους??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια τι κανει αυτη η Qt 4.7.2 !χρειαζετε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts