montoya_42 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Πολύ καλή εφαρμογή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Το SPB Weather ειναι. Το θεμα στην φωτο ποιο ειναι?:) Παιδιά έχω το C6-01 και έβαλα το spb shell. Τρομερή διαφορά ρε παιδιά το τηλ. Πολύ πιο καλύτερο πλέον. Για το θέμα εδώ http://www.symbianthemes.us/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 να προτεινω κανα δυο νεα πραγματα ακομα 1. το νεο youlou address book πολυ καλο και δυνατο τηλεφωνικο καταλογο Youlu Address Book v1.1.8 S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.5 Signed 2. Lonely Cat Games PhotoBook v.2.01(0) S^3 signed πολυ καλη περιηγηση στις φωτο. δοκιμαστε το. 3. Harald Meyer CameraFX v.1.0.0 S^3 signed σε οσους αρεσε το camera pro εδω ειναι και τα εφε του - πολυ καλα θα ελεγα. παρα πολυ καλες εφαρμογες ολες....:) ειδικα το youlou address δεν παιζεται.... εχει και επιλογη για ηχογράφηση συνομιλιας αλλα δυστηχως υπαρχει το γνωστο μπιπ...και παλι ομως σαν συνολο φοβερη εφαρμογη.... το Lonely Cat Games PhotoBook εχει και επιλογη αν θελεις να ανεβασεις την photo σου στο facebook!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 παρα πολυ καλες εφαρμογες ολες....:) ειδικα το youlou address δεν παιζεται.... εχει και επιλογη για ηχογράφηση συνομιλιας αλλα δυστηχως υπαρχει το γνωστο μπιπ...και παλι ομως σαν συνολο φοβερη εφαρμογη.... το Lonely Cat Games PhotoBook εχει και επιλογη αν θελεις να ανεβασεις την photo σου στο facebook!!!! φιλε επειδη τα εψαξες εσυ,πες μου εαν γινετε (Lonely Cat Games PhotoBook) απο την αρχικη οθονη της συσκευης να βλεπουμε τις φωτο με το προγραμμα; η πρεπει να το ανοιγουμε εμεις πρωτα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 φιλε επειδη τα εψαξες εσυ,πες μου εαν γινετε (Lonely Cat Games PhotoBook) απο την αρχικη οθονη της συσκευης να βλεπουμε τις φωτο με το προγραμμα; η πρεπει να το ανοιγουμε εμεις πρωτα; δεν καταλαβα τι εννοεις.... μπορεις να το βαλεις αν θελεις σαν συντόμευση να ανοιγεις το προγραμμα και να βλεπεις τους φακελους με τις photos σου απο εκει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 δεν καταλαβα τι εννοεις.... μπορεις να το βαλεις αν θελεις σαν συντόμευση να ανοιγεις το προγραμμα και να βλεπεις τους φακελους με τις photos σου απο εκει........ Ναι αυτο ηθελα.ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ένα review από το AAS για την εφαρμογή PhoneTorch για το N8-00 http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/12636_PhoneTorch_N8.php Καλη εφαρμογη, αν και δεν μενει συνεχεια αναμενο το led οπως στο Κ810 που ειχα αντιστοιχη εφαρμογη, τουλαχιστον μια λυση για να μην αναβεις την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλός ο νέος Opera αλλά θα ήθελα κάπως πιο γρήγορο το pinch to zoom...;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7mv Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παίδες, ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο english και sto international sis αρχείο? http://www.opera.com/mobile/download/nokia/c7/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παίδες, ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο english και sto international sis αρχείο? http://www.opera.com/mobile/download/nokia/c7/ exεχω την εντυπωση οτι ο english ειναι στα αγγλικα ετσι κι αλλιως ενω ο international προσαρμοζεατι στη γλωσσα του τηλεφωνου. εγω αυτον εβαλα και ειναι στα ελληνικα σε ν8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7mv Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ευχαριστώ για την ενημέρωση, να σε ρωτήσω ακόμα κάτι please, με την international εκδοση που εγκατέστησες εμφανίζεται σωστα το opera keyboard αναφορικά με τους μη λατινικούς χαρακτήρες? (πληκτρο αριστερα απο το space).. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) και κατι γιαυτους που δεν αρεσει ο browser του Ν8. Opera Mobile v11.00(1397) S60v5 SymbianOS9.4 Signed {HOT NEW RELEASE} http://www.youtube.com/watch?v=aKdp9JY57h8&feature=player_embedded εκει που το βρηκα εχει 1 μερος κ 2 μερος στην διεθνη εκδοση.ποιο απο τα δυο βαζουμε; Edited March 22, 2011 by gianpithio Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) ευχαριστώ για την ενημέρωση, να σε ρωτήσω ακόμα κάτι please, με την international εκδοση που εγκατέστησες εμφανίζεται σωστα το opera keyboard αναφορικά με τους μη λατινικούς χαρακτήρες? (πληκτρο αριστερα απο το space).. εχω ν8 και ειναι οκ. εχεις καποιο θεμα? εκει που το βρηκα εχει 1 μερος κ 2 μερος στην διεθνη εκδοση.ποιο απο τα δυο βαζουμε; και τα 2 μαζι τα κανεις αποσυμπιεση Edited March 22, 2011 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) και τα 2 μαζι τα κανεις αποσυμπιεση ενταξει αλλα και τα δυο τα κανουμε εγκατασταση στην συσκευη;ειναι τα ιδια αρχεια; ευχαριστω Edited March 22, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7mv Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 δεν ειναι κατι τραγικο, απλα δεν εμφανίζονται σωστά οι ελληνικοί χαρακτήρες στο opera keyboard. δοκίμασα και τις δυο εκδόσεις. δεν πειραζει, θα χρησιμοποιώ το Keyboard της συσκευης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ενταξει αλλα και τα δυο τα κανουμε εγκατασταση στην συσκευη;ειναι τα ιδια αρχεια; ευχαριστω οταν τα κανεις αποσυμπιεση θα μεινει 1 αρχειο sis. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Χαιρετώ την παρέα! Σας έχω πολύ καλά νέα. Κυκλοφόρησε ο Opera Mobile 11, με pinch-to-zoom, text reflowing, απτική ανάδραση (που μου έλειπε στην προηγούμενη έκδοση) και χωρίς το πρόβλημα που είχε η προηγούμενη έκδοση με τη μνήμη (που σου έβγαζε «μνήμη πλήρης» ακόμη κι όταν είχες 90MB ελεύθερα). Μπορείτε να τον κατεβάσετε από το κινητό στο m.opera.com. Τον χρησιμοποιώ εδώ και λίγη ώρα και είμαι άκρως ικανοποιημένος. Ποιος χρειάζεται πλέον την PR2.0; :D ΥΓ: Για όσους αναρωτιέστε για τις αιτίες της αποχής μου όλον αυτόν τον καιρό, υπεύθυνη είναι τόσο η έλλειψη χρόνου όσο και η απογοήτευση μου από το συγκεκριμένο forum (νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε τους λόγους). Ήρθε και η ανακοίνωση της Nokia για τα WP κι έδεσε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 πολύ καλύτερος ο opera 11 αν και beta πάει σφαίρα, με αυτό νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τον εργοστασιακό browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 με το οπερα 11 οταν τον εγκαταστησουμε πρεπει να αφαιρεσουμε τον εργοστασιακο browser ? η απλα δεν τον δουλευουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καποια καλη εφαρμογη youtube downloader? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 με το οπερα 11 οταν τον εγκαταστησουμε πρεπει να αφαιρεσουμε τον εργοστασιακο browser ? η απλα δεν τον δουλευουμε? καλησπερα. και να θελεις να αφαιρεσεις τον εργοστασιακο ΔΕΝ μπορεις. απλα δεν τον δουλευεις :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilgames Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Χαιρετώ την παρέα! Σας έχω πολύ καλά νέα. Κυκλοφόρησε ο Opera Mobile 11, με pinch-to-zoom, text reflowing, απτική ανάδραση (που μου έλειπε στην προηγούμενη έκδοση) και χωρίς το πρόβλημα που είχε η προηγούμενη έκδοση με τη μνήμη (που σου έβγαζε «μνήμη πλήρης» ακόμη κι όταν είχες 90MB ελεύθερα). Μπορείτε να τον κατεβάσετε από το κινητό στο m.opera.com. Τον χρησιμοποιώ εδώ και λίγη ώρα και είμαι άκρως ικανοποιημένος. Ποιος χρειάζεται πλέον την PR2.0; :D Παιδιά επιβεβαιώνω κι εγώ, o νέος Opera είναι άψογος! Ελάχιστα sluggish στο pinch to zoom, αλλά κατά τα άλλα, το text reflow δουλεύει μια χαρά, ενώ υπάρχουν κι άλλες μικροβελτιώσεις που δε θυμάμαι αν υπήρχαν στο προηγούμενο (το keyboard για παράδειγμα σε φόρμες κλπ βγαίνει από κάτω, αλλά χωρίς να κρύβει πια τη σελίδα επειδή σε μετέφερε σε ξεχωριστό πεδίο εισαγωγής κειμένου). Αν είχε και flash lite συμβατότητα...! :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καποια καλη εφαρμογη youtube downloader? Για δοκίμασε αυτή που αναφέρεται στο μήνυμα #81 από το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Ανακοινώσεις / Προτάσεις εφαρμογών Symbian^3. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδιά επιβεβαιώνω κι εγώ, o νέος Opera είναι άψογος! Ελάχιστα sluggish στο pinch to zoom, αλλά κατά τα άλλα, το text reflow δουλεύει μια χαρά, ενώ υπάρχουν κι άλλες μικροβελτιώσεις που δε θυμάμαι αν υπήρχαν στο προηγούμενο (το keyboard για παράδειγμα σε φόρμες κλπ βγαίνει από κάτω, αλλά χωρίς να κρύβει πια τη σελίδα επειδή σε μετέφερε σε ξεχωριστό πεδίο εισαγωγής κειμένου). Αν είχε και flash lite συμβατότητα...! :D Και εγώ το δούλευα τώρα κανένα τέταρτο. Κλάσεις ανώτερος απο τον ενσωματωμένο δε το συζητάω αλλα το κινητό ζεστάθηκε υπερβολικά ή είναι η ιδέα μου? :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ψάχνω μια εφαρμογή η οποια να κάνει αποκλεισμό στις κλήσης να κάνει αποκλεισμό και σε άτομα που με καλούν με απόκρυψη και να κάνει και αποκλεισμό και στα μηνύματα γνωρίζετε κάποια τέτοια εφαρμογή που να κάνει και τα 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts