Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εχεις εγκατεστημενο το nokia bigscreen βγαλτο κατα 99% αυτο φταιει. Αν οχι θα ειναι μια αλλη εφαρμογη που εχεις στο κινητο.

Και εμενα αυτο βγαζει και δεν εχω το big screen....

android or ios or wm......who cares.....???

Καποιος να βοηθησει..ειχα 5 τραγουδια στο κινητο τα οποια εσβησα,ομως εμειναν στη μουσικη οι επικεφαλιδες-ετικετες και δεν σβηνονται με τιποτα.Μου γραφει -αρχειο κατεστραμενο,η λειτουργια ακυρωθηκε.Εχω δοκιμασει με explorer, τα εχω ξαναπερασει,αλλα τιποτα.Εκτος του format καμμια αλλη λυση??

Συνδέσου στον υπολογιστή σου και κάνε την διαγραφή των αρχείων σου από εκεί.

Λογικά έτσι θα λυθεί και το πρόβλημα σου.

Racing because all other sports require one ball only!

Παιδια, εχω εγκαταστησει το facebook απο το ovi store, και μου λεει μετα "ΣΦΑΛΜΑ". Το κατεβαζω ξανα και οταν παει να κανει την εγκατασταση παλι λεει "ΣΦΑΛΜΑ".

Βλεπω οτι στην λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες υπάρχει, αλλά εικονιδιο δεν υπάρχει. Επίσης δεν μπορώ να το κάνω uninstall αφού λεει οτι χρησιμοποιείται ήδη.

Καμια ιδεα;

Samsung S21 Ultra

Δεν έχω δοκιμάσει να περάσω την εφαρμογή από το ovi store αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν σε αφήνει γιατί είναι ήδη ενσωματωμένη στο κοινωνικά δίκτυα. Για τρέξτο και δες στις πληροφορίες τι έκδοση σου βγάζει.

Με ποιον τρόπο μπορώ να επικοινωνώ με το pc μέσω w.f.?

Κάπου υπήρξε προγραμματακι για αλλαγή σε 3g από την αρχική θέση του κινητού αλλά δεν το θυμάμαι. Ποιο ήταν?

Ευχαριστώ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το X-plore 1.51 πέθανε... Το πατάω, κάνει ότι πάει να ανοίξει αλλά τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση, πάλι τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση με μεσολάβηση restart, πάλι τίποτα... Μάλλον θα πρέπει να βάλω αυτό από το ovi store...

Άσχετο, λέτε τώρα με τη μικρομαλακή να πάρουμε επιτέλους και windows live messenger για το Ν8? Αν και θα προτιμούσα χίλια χρόνια να μη γίνει αυτή η συνεργασία και να μείνω με το nimbuzz....

Edited by Moralas

Η τελευταία έκδοση είναι η 1.52 και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ. Λειτουργεί άψογα.

Με ποιον τρόπο μπορώ να επικοινωνώ με το pc μέσω w.f.?

Κάπου υπήρξε προγραμματακι για αλλαγή σε 3g από την αρχική θέση του κινητού αλλά δεν το θυμάμαι. Ποιο ήταν?

Ευχαριστώ.

Το πρώτο που ζητάς λέγεται Dukto.

Το άλλο λέγεται quickNet.

Το X-plore 1.51 πέθανε... Το πατάω, κάνει ότι πάει να ανοίξει αλλά τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση, πάλι τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση με μεσολάβηση restart, πάλι τίποτα... Μάλλον θα πρέπει να βάλω αυτό από το ovi store...

Βάλε την τελευταία έκδοση που είναι η 1.52.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όχι,μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κριμα:( Οποτε μονο με βιντεοκλιση κανονικα με χρεωση μπορει να δεις τον αλλον?

Και κατι ακομα..Το swype δεν εχει ελληνικα?

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Υποστηρίζει Ελληνικά,μπορείς να κατεβάσεις το πακέτο από το betalabs.Έχει δοθεί και σε αυτό το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3461531#post3461531

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κριμα:( Οποτε μονο με βιντεοκλιση κανονικα με χρεωση μπορει να δεις τον αλλον?

Και κατι ακομα..Το swype δεν εχει ελληνικα?

Φιλε το swype εχει ελληνικα κανονικα ριξε μια ματια και στα μαγαζακια και στο nokia beta labs αν θυμαμε καλα!!!;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Φιλε το swype εχει ελληνικα κανονικα ριξε μια ματια και στα μαγαζακια και στο nokia beta labs αν θυμαμε καλα!!!;);)

δεν χρειαζετι μαγαζακια μονο betalabs αλλα στα ελληνικα λειτουργει μονο σε landscape

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι!!Υπαρχει msn messenger για το Ν8??Μου ειναι απαραιτητο:)

Επίσημη εφαρμογή δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν άλλες εφαρμογές οι οποίες λειτουργούν ως instant messengers, nimbuzz, fring, ebuddy, WhatsApp Messenger, IM+ All-in-One Messenger, κ.α.. Κάνε μια αναζήτηση στο Ovi Store και θα σου βγάλει αρκετές εφαρμογές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δηλαδη με αυτες τις εφαρμογες μπορω να μιλαω με καποιον ο οποιος μου μιλαει μεσω messenger??Κανονικη εφαρμογη messsenger υπαρχει περιπτωση να βγει ή....:(

Δηλαδη με αυτες τις εφαρμογες μπορω να μιλαω με καποιον ο οποιος μου μιλαει μεσω messenger??Κανονικη εφαρμογη messsenger υπαρχει περιπτωση να βγει ή....:(

kάνε τον κόπο και δοκιμασε κάποια, οι περισσότερες είναι πολύ καλες, επικοινωνεις κανονικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει επίσημη εφαρμογή του msn για symbian εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει ούτε ξέρω αν θα βγει ποτέ. Ναι όλες όσες σου είπα λειτουργούν ως instant messengers, θα είναι το ίδιο όπως όταν χρησιμοποιείς το msn στον υπολογιστή σου. Μπες στο ovi store να δεις τις εφαρμογές, δες και βίντεο στο youtube για να πάρεις μια ιδέα και όποια σου αρέσει κατέβασε την.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ενταξει κοιταξα αυτες τις εφαρμογες που μου ειπατε και ειναι πολυ ωραιες:)μαλλον το nimbuzz θα κατεβασω αλλα δειτε και αυτο που βρηκα στο youtube
..Ειναι σιγουρο οτι λειτουργει??Αν και ποιο ωραιο ειναι το nimbuzz:happy:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned