dkostas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Για να δεις τον φάκελο αυτό στον υπολογιστή σου, όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή πήγαινε συνδεσιμότητα > USB και πάτα Μον. μαζ. αποθ.το εκανα δεν εμφανιζει τον private της c: μονο της καρτας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predator_ Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μη συμβατες εφαρμογες για Belle.http://europe.nokia.com/EUROPE_NOKIA_COM_3/Find_products/Belle-Software-Update/non-compatible-apps.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει σε belle.Τι χρησιμοποιείτε και εμπιστεύεστε για να βλέπετε την ram; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει σε belle.Τι χρησιμοποιείτε και εμπιστεύεστε για να βλέπετε την ram; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Ergo's Memory Info, αλλά έχει κάποιο θέμα με τη Belle και σταμάτησε να δουλεύει. Πλέον ελεύθερη RAM βλέπω μέσω του Jbak Taskman. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Πάνο τι ακριβώς εννοείς;Γιατί και αυτό και το best taskman δουλεύουν κανονικά αλλά δεν δείχνει να πέφτει και πολύ η μνήμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Πάνο τι ακριβώς εννοείς;Γιατί και αυτό και το best taskman δουλεύουν κανονικά αλλά δεν δείχνει να πέφτει και πολύ η μνήμη. Πόλύ σωστά δείχνει! :):D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει σε belle.Τι χρησιμοποιείτε και εμπιστεύεστε για να βλέπετε την ram; Εγώ χρησιμοποιώ το RamInfo (από Nokia Store, free). 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @Moralas Εκεί βρίσκεται η απορία μου και για αυτό ρώτησα αν δουλεύει σωστά.Γιατί αυτό που βλέπω τώρα με πάρα πολύ ζόρισμα με opera και να μην συγκινείται ιδιαίτερα η ram,μου κάνει είτε για πρόβλημα στην ανάγνωση αυτής ή για κάτι μαγικό που έχουν κάνει στην belle. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @Moralas Εκεί βρίσκεται η απορία μου και για αυτό ρώτησα αν δουλεύει σωστά.Γιατί αυτό που βλέπω τώρα με πάρα πολύ ζόρισμα με opera και να μην συγκινείται ιδιαίτερα η ram,μου κάνει είτε για πρόβλημα στην ανάγνωση αυτής ή για κάτι μαγικό που έχουν κάνει στην belle. Μην ανησυχείς, το δέυτερο είναι. 4 μήνες την έχω και απορούσα όπως εσύ! Αλλά δε με κρέμασε ποτέ. Προσπαθούσα να το κολλήσω και δε κολλούσε. Οκ όταν το παραέκανα η εναλλαγή από τον task manager γινόταν κάπως αργά, αλλά από τη στιγμή που επέλεγες εφαρμογή και έμπαινε σε αυτήν, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Και μιλάω για games (fruit ninja και ShrekKart HD), opera και άλλα ταυτόχρονα.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Ergo's Memory Info, αλλά έχει κάποιο θέμα με τη Belle και σταμάτησε να δουλεύει. Μια χαρα δουλευει με την επισημη η εκδοση 2.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μια χαρα δουλευει με την επισημη η εκδοση 2.5. και σε εμένα δεν δουλευει, έχει τις μπάρε κενές και δεν σε αφήνει να πας κάτω κάτω που εχει 2 ΄΄κουμπια΄΄ ένα πράσινο αριστερα και ένα κόκκινο δεξια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Μια χαρα δουλευει με την επισημη η εκδοση 2.5. Αν έβαλες την επίσημη Belle μόλις χθες-προχτές, περίμενε λίγο καιρό να δεις ότι θα σταματήσει να λειτουργεί. Κι εμένα λειτουργούσε μέχρι που ξαφνικά αποφάσισε να σταματήσει να δουλεύει. Εκτός κι αν στην επίσημη Belle δουλεύει κανονικά. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Πάνο τι ακριβώς εννοείς;Γιατί και αυτό και το best taskman δουλεύουν κανονικά αλλά δεν δείχνει να πέφτει και πολύ η μνήμη. Πόλύ σωστά δείχνει! :):D @Moralas Εκεί βρίσκεται η απορία μου και για αυτό ρώτησα αν δουλεύει σωστά.Γιατί αυτό που βλέπω τώρα με πάρα πολύ ζόρισμα με opera και να μην συγκινείται ιδιαίτερα η ram,μου κάνει είτε για πρόβλημα στην ανάγνωση αυτής ή για κάτι μαγικό που έχουν κάνει στην belle. Μην ανησυχείς, το δέυτερο είναι. 4 μήνες την έχω και απορούσα όπως εσύ! Αλλά δε με κρέμασε ποτέ. Προσπαθούσα να το κολλήσω και δε κολλούσε. Οκ όταν το παραέκανα η εναλλαγή από τον task manager γινόταν κάπως αργά, αλλά από τη στιγμή που επέλεγες εφαρμογή και έμπαινε σε αυτήν, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Και μιλάω για games (fruit ninja και ShrekKart HD), opera και άλλα ταυτόχρονα.. @impreza_sti: Δεν τίθεται θέμα πλήρους μνήμης με τίποτα στην Belle, τουλάχιστον στην ανεπίσημη που έχω μέχρι και σήμερα. Με πάρα πολύ ζόρισμα (π.χ. κάμποσες καρτέλες στον Opera Mobile) μπορεί να ανταποκρίνεται κάπως αργά, αλλά η μνήμη ποτέ δεν μου έπεσε κάτω από 95-100ΜΒ. Και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην καταπληκτική διαχείριση μνήμης που έχει η Belle. :) Edited February 9, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 υπαρχει εφαρμογη αν θυμαμαι καλα, για να πειραζεις τα tags των τραγουδιων ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @impreza_sti: Δεν τίθεται θέμα πλήρους μνήμης με τίποτα στην Belle, τουλάχιστον στην ανεπίσημη που έχω μέχρι και σήμερα. Με πάρα πολύ ζόρισμα (π.χ. κάμποσες καρτέλες στον Opera Mobile) μπορεί να ανταποκρίνεται κάπως αργά, αλλά η μνήμη ποτέ δεν μου έπεσε κάτω από 95-100ΜΒ. Και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην καταπληκτική διαχείριση μνήμης που έχει η Belle. :) Δεν διαφωνώ,το διαπίστωσα.Πιστεύω όμως ότι κάπου,τουλάχιστον όσα προγράμματα αναφέρθηκαν,δεν μετράνε καλά.Ίσως να χρειάζεται ένα πρόγραμμα που θα <<πατάει>> πάνω στην belle.Με δοκιμές όπως λες και ενώ έβλεπα ελεύθερα γύρω στα 95 mb πήγα να ανοίξω το galaxy και έβγαλε μνήμη πλήρης.Οπότε από ένα σημείο και μετά μήπως <<ξεχνάνε>> να κατέβουν και κολλάνε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Δεν διαφωνώ,το διαπίστωσα.Πιστεύω όμως ότι κάπου,τουλάχιστον όσα προγράμματα αναφέρθηκαν,δεν μετράνε καλά.Ίσως να χρειάζεται ένα πρόγραμμα που θα <<πατάει>> πάνω στην belle.Με δοκιμές όπως λες και ενώ έβλεπα ελεύθερα γύρω στα 95 mb πήγα να ανοίξω το galaxy και έβγαλε μνήμη πλήρης.Οπότε από ένα σημείο και μετά μήπως <<ξεχνάνε>> να κατέβουν και κολλάνε; Δεν το αποκλείω καθόλου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις δίκιο. ;) υπαρχει εφαρμογη αν θυμαμαι καλα, για να πειραζεις τα tags των τραγουδιων ? Πιο παλιά είχα δοκιμάσει με το Alon Mp3 Dictaphone, αλλά δεν δούλευε πάντα σωστά, άλλα κομμάτια τα διόρθωνε, άλλα όχι. Αν έχεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή, give it a try. ;) Πάντως, η άλλη έλλειψη του Music Player, το να διορθώνεις το equalizer, λύνεται με αυτό: http://store.ovi.com/content/178889?categoryId=8 Edited February 9, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) υπαρχει εφαρμογη αν θυμαμαι καλα, για να πειραζεις τα tags των τραγουδιων ? MP3Tag . κορυφαίο & δωρεάν . Να επιλέγεις ID3v2.3 για καλύτερη συμβατότητα. Edited February 9, 2012 by lagoskon ID3v2.3 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 MP3Tag . κορυφαίο & δωρεάν . Να επιλέγεις ID3v2.3 για καλύτερη συμβατότητα. λινκ? κατέβασα ένα MP3 Tag Editor v2.8.6 αλλά δεν δουλεύει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 http://www.mp3tag.de/en/download.html Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδια ξερετε αν ο κωδικος ασφαλειας του κινητου αλλαξε μετά την αναβάθμιση σε belle? 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδια ξερετε αν ο κωδικος ασφαλειας του κινητου αλλαξε μετά την αναβάθμιση σε belle? Αν στην επίσημη ισχύει ό,τι και στην ανεπίσημη, τότε δεν υπάρχει κωδικός ασφαλείας. Την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κλείδωμα του τηλεφώνου, θα σου βγάλει μήνυμα για να δημιουργήσεις νέο κωδικό. Αν παρόλα αυτά η συσκευή σου έχει κωδικό, δοκίμασε τον κλασσικό προεπιλεγμένο των συσκευών Nokia (=12345). Αν αναβάθμισες κατευθείαν από την Anna χωρίς να κάνεις μορφοποίηση, πολύ πιθανόν να έχει κρατήσει τον κωδικό που είχες πριν. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Αν στην επίσημη ισχύει ό,τι και στην ανεπίσημη, τότε δεν υπάρχει κωδικός ασφαλείας. Την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κλείδωμα του τηλεφώνου, θα σου βγάλει μήνυμα για να δημιουργήσεις νέο κωδικό. Αν παρόλα αυτά η συσκευή σου έχει κωδικό, δοκίμασε τον κλασσικό προεπιλεγμένο των συσκευών Nokia (=12345). Αν αναβάθμισες κατευθείαν από την Anna χωρίς να κάνεις μορφοποίηση, πολύ πιθανόν να έχει κρατήσει τον κωδικό που είχες πριν. ειχα βαλει κωδικο στην anna διαφορετικο απο τον κλασσικο και τωρα με την αναβάθμιση δεν ισχυει ουτε αυτος που εβαλα ουτε ο 12345 και μου με πεταει μηνυμα στα καλα καθουμενα (2-3φορες το εχει κανει) ''κωδικος ασφαλειας'' Υ.Γ. εκ μερος ενος φιλου που δεν εχει προσβαση στο site! 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Αν έβαλες την επίσημη Belle μόλις χθες-προχτές, περίμενε λίγο καιρό να δεις ότι θα σταματήσει να λειτουργεί. Κι εμένα λειτουργούσε μέχρι που ξαφνικά αποφάσισε να σταματήσει να δουλεύει. Εκτός κι αν στην επίσημη Belle δουλεύει κανονικά. Δεν σε καταλαβα, για την επισημη μιλας 'η για την beta οτι δεν λειτουργει? Στην beta δεν λειτουργουσε ουτε και σε μενα αλλα εβαλα την επισημη του lagoskon και μεχρι τωρα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν σε καταλαβα, για την επισημη μιλας 'η για την beta οτι δεν λειτουργει? Στην beta δεν λειτουργουσε ουτε και σε μενα αλλα εβαλα την επισημη του lagoskon και μεχρι τωρα ειναι οκ. Παιδιά μιλαω για επίσημη και σε ελληνικο κινητο! 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Ναι το Σκαι το παιζει ανετα. Τωρα ολα τα αλλα ειναι θεμα player, δηλαδη μερικα τα παιζει και μερικα οχι, λογο του flash lite. Και μαζι με την επισημη belle ξαναπαιζει το live του αντ1!:up: Παιζει και τον player απο ustream μετα απο καιρο. Παιδιά μιλαω για επίσημη και σε ελληνικο κινητο! Τι να πω ο χρονος θα δειξει, μεχρι τωρα μου λειτουργει. Edited February 9, 2012 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 http://www.mp3tag.de/en/download.html εδώ μιλάγαμε για εφαρμογή για symbian,λέω κι εγω:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts