Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα. ψαχνω ενα προγραμμα μπλακλιστ κλησεων και μηνυματων. οσα εχω δοκιμασει ειτε δε δουλεουν σωστα (δυστυχως μεταξυ αυτων και το mcleaner που στο ν82 ηταν αψογο) ειτε ειναι ασυμβατα ειτε δεν εχουν την επιλογη divert calls to number την οποια την θελω οπωσδηποτε. μπορει καποιος να βοηθησει? εχω δοκιμασει αυτα

symbian oncall manager8.10

handy blacklist 1.12

melon advance call manager 2.78.286

mcleaner 2.14

blackballer3.05

smartphoneware best blacklist 3.02

αυτο με το ovi store εχει καταντησει αηδια ρε παιδια, εδω και ποσο καιρο δε μπορω να μπω, απο την ωρα που εβαλα το nokia bubbles, στην ενημερωση μου βγαζει το ovi store καταστημα για update και μου λεει η εγκατασταση ειναι αδυνατη, ξερει κανεις τιποτα?

το ιδιο θεμα ειχα και εγω... Για να δουλεψει πρεπει να κανεις install to QT στο C:

Επισης, εβγαλα καποιες βιβλιοθηκες που ειχαν μπει και μετα το ovistore δουλεψε αμεσως και βρηκε και το update!

Το κινητο παει πλεον γενικα πολυ ποιο γρηγορα (ημουν τα ορια να το κανω format)

παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα. ψαχνω ενα προγραμμα μπλακλιστ κλησεων και μηνυματων. οσα εχω δοκιμασει ειτε δε δουλεουν σωστα (δυστυχως μεταξυ αυτων και το mcleaner που στο ν82 ηταν αψογο) ειτε ειναι ασυμβατα ειτε δεν εχουν την επιλογη divert calls to number την οποια την θελω οπωσδηποτε. μπορει καποιος να βοηθησει? εχω δοκιμασει αυτα

symbian oncall manager8.10

handy blacklist 1.12

melon advance call manager 2.78.286

mcleaner 2.14

blackballer3.05

smartphoneware best blacklist 3.02

Το handy blackist γιατι δεν σου δουλευει!? Σε μενα παιζει αψογα εδω και καιρο!

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

δε θυμαμαι ποιο ηταν το προβλημα του. ειτε πριν κανει τοdivert χτυπουσε και στο δικο μου, ειτε δεν ειχε divert

για κοιτα λιγο σε παρακαλω. εχει divert/? και αν εχει, οταν το βαλεις να κανει divert σε αλλο νουμερο δε χτυπαει εστω και για λιγο σε εσενα?

παιδια εχω κιαλλο θεμα

σημαντικο

2 αλαρμς βρηκα και εβαλα και οταν χτυπανε, δεν ακουγεται ηχος απο το τηλεφωνο παρα μονο απο το μπλουτουθ που εχω συνδεδεμενο.

ξερετε κανα αλλο προγραμμα για ξυπνητηρι που να ακουγεται ο ηχος απ οτο τηλεφωνο ασχετως αν εχεις συνδεσει ακουστικο?

Edited by BURNIN_AMBITION

δε θυμαμαι ποιο ηταν το προβλημα του. ειτε πριν κανει τοdivert χτυπουσε και στο δικο μου, ειτε δεν ειχε divert

για κοιτα λιγο σε παρακαλω. εχει divert/? και αν εχει, οταν το βαλεις να κανει divert σε αλλο νουμερο δε χτυπαει εστω και για λιγο σε εσενα?

παιδια εχω κιαλλο θεμα

σημαντικο

2 αλαρμς βρηκα και εβαλα και οταν χτυπανε, δεν ακουγεται ηχος απο το τηλεφωνο παρα μονο απο το μπλουτουθ που εχω συνδεδεμενο.

ξερετε κανα αλλο προγραμμα για ξυπνητηρι που να ακουγεται ο ηχος απ οτο τηλεφωνο ασχετως αν εχεις συνδεσει ακουστικο?

Χτυπαει στο πρωτο κινητο πριν γινει προωθηση... Αν θελεις προωθηση για ολα μπορεις να το κανεις και απο την sim (ιδιως αν εχεις δωρεαν "ενδο-εταιρικες" ή "ενδο-οικογενειακες" κλησεις μεταξυ των 2 κινητων!

Απο ξυπνητηρια τι εχεις βρει?! Ψαχνω καποιο που να παιζει ολοκληρο mp3 και να μην σταματαει αν δεν το κλεισω...

Χρήστης:

μα το θεμα ειναι να μη χτυπαει στο πρωτο κινητο. ποιο το νοημα τοτε? να καλυφθουμε απο γκομενες θελουμε οχι να καουμε

απο ξυπνητηρια εχω το handy alarm πολυ καλο αν και μολις ανακαλυψα οτι αν εχω το μπλουτουθ ανοιχτο βγαινει ηχος μονο απ οτο μπλουτουθ

σπασιμο μεγαλο. ψαχνω κατι αλλο....

μπορει καποιο καλο παιδι να με βοηθησει λιγακι? :rolleyes:

καταρχην με τα κοινωνικα δικτυα... οταν τα ανοιγω και επιλεγω προσθηκη, βγαζει μια ασπρη οθονη που πανω γραφει επιλογη δικτυου και κατω "ακυρο" και... τιποτα αλλο!

επισης με τα email... οταν παταω και δινω email-password δεν μου εμφανιζει πουθενα να επιλεξω hotmail/gmail/yahoo κτλ αλλα μου βγαζει κατι για mail for exchange...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

opera browser vs minibrowser

Τι προτεινετε??

υγ: γενικα και περα απο αυτους τους 2 ποιον θεωρειτε καλυτερο??

εννοειται κ τους 2 πετας πανω,αλλα εγω προσωπικα ειχα τον μινι λογω δεδομενων κ ταχυτητας.ο αλλος ειναι πιο ολοκληρωμενος κ τον χρησιμοποιησα για 2-3 μηνες ομως ειχε κ αυτος 2-3 μειονεκτηματα.θεωρω οτι ενα μιξ των 2 θα ηταν ο τελειος browser..οποτε οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω,δοκιμασε τους κ διαλεξε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εννοειται κ τους 2 πετας πανω,αλλα εγω προσωπικα ειχα τον μινι λογω δεδομενων κ ταχυτητας.ο αλλος ειναι πιο ολοκληρωμενος κ τον χρησιμοποιησα για 2-3 μηνες ομως ειχε κ αυτος 2-3 μειονεκτηματα.θεωρω οτι ενα μιξ των 2 θα ηταν ο τελειος browser..οποτε οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω,δοκιμασε τους κ διαλεξε..

μηπως το ιδανικο μιξ ειναι ο οπερα-μινι...?? δλδ η μικρη εκδοση του οπερα??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

μηπως το ιδανικο μιξ ειναι ο οπερα-μινι...?? δλδ η μικρη εκδοση του οπερα??

δεν εχει pinch to zoom (καπως ετσι δε το λενε αυτο?) καθως και μερικα αλλα οπως οτι δεν ανοιγει σελιδες οπως το meteo που το κανονικος το ψιλοανοιγει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μα το θεμα ειναι να μη χτυπαει στο πρωτο κινητο. ποιο το νοημα τοτε? να καλυφθουμε απο γκομενες θελουμε οχι να καουμε

απο ξυπνητηρια εχω το handy alarm πολυ καλο αν και μολις ανακαλυψα οτι αν εχω το μπλουτουθ ανοιχτο βγαινει ηχος μονο απ οτο μπλουτουθ

σπασιμο μεγαλο. ψαχνω κατι αλλο....

Έχω ακριβως το ιδιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω..

Στο 6710 το mcleaner εντομεταξύ δούλευε σωστά... τώρα το Ε7 χτυπάει για 1sec... και μετά το στέλνει σε κατηλημένο.... άμα είναι να μας καρφώσει τι να το κάνω χαχα!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μιας και εδώ είναι πιο σωστή ενότητα για την ερώτηση μου την ξανακάνω εδώ.

πριν κανω φορματ με τον οπερα 11 στο facebook ειχε την επιλογη ιστοτοπος αφης. απο το φορματ και μετα δεν το εχει ουτε στο μινι ουτε στο 11 , ξερει κανεις τι παιζει ?? νομιζω ειχε γινει θεμα παλαιοτερα

το ιδιο θεμα ειχα και εγω... Για να δουλεψει πρεπει να κανεις install to QT στο C:

Επισης, εβγαλα καποιες βιβλιοθηκες που ειχαν μπει και μετα το ovistore δουλεψε αμεσως και βρηκε και το update!

το qt 473 to εχω βαλει και γω αλλα τιποτα δε λεει να μπει στο καταστημα, μηπως θυμασαι ποιες βιβλιοθηκες αφαιρεσες να κανω και γω το ιδιο μηπως και δουλεψει καμια επιτελους, ειναι πολυ ιδιοτροπο κινητο τελικα ολα το επιρεαζουν

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

το qt 473 to εχω βαλει και γω αλλα τιποτα δε λεει να μπει στο καταστημα, μηπως θυμασαι ποιες βιβλιοθηκες αφαιρεσες να κανω και γω το ιδιο μηπως και δουλεψει καμια επιτελους, ειναι πολυ ιδιοτροπο κινητο τελικα ολα το επιρεαζουν

C libraries

Open-C

Edited by impreza_sti

Χρήστης:

C libraries

Open-C

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου επιτελους με το που εσβησα τις βιβλιοθηκες εκανα την ενημερωση και συνδεθηκα στο καταστημα

Edited by impreza_sti

παιδια οτα νειχα κανει τον φακελο _paibtn (δε θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) οτι φωτο ειχα βαλει εκει δε φαινοταν στις εικονες!

τελειο. ομως εβαλα και καποια βιντεο εκει κα ιδυστυχως φαινονται

υπαρχει καποιο κολπο για να μη φαινονται τα βιντεο που θελω να κρυψω?

επισης μηπως υπαρχει εφαρμογη να κρυβει αλλα και να κλειδωνει φακελους?

και κατι τελευταιο. εβαλα μια εφαρμογη το foodland και οτι εικονιδια ειχε μεσα φαινονται στις φωτος. υπαρχει καποιο κολπο να τα εξαφανιζω?

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου επιτελους με το που εσβησα τις βιβλιοθηκες εκανα την ενημερωση και συνδεθηκα στο καταστημα

και εγω οταν το βρηκα τρελαθηκα!! Τοσο καιρο δεν επαιζα για αυτο τον λογο!!! :-)

Edited by impreza_sti

Χρήστης:

Έχει βάλει κανείς αυτή την εφαρμογή: http://store.ovi.com/content/105925?clickSource=search ? Προσπαθώ μάταια να την περάσω. Κάθε φορά βγάζει σφάλμα και μου λέει να συνεχίσω την εγκατάσταση από ένα εικονίδιο του smart installer μέσα στις εφαρμογές. Το κάνω αλλά πάλι τα ίδια.

Παιδια εχω βαλει το shazam μπορω να κατεβαζω τα τραγουδια που βρισκει στο κινητο...???
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια εχω βαλει το shazam μπορω να κατεβαζω τα τραγουδια που βρισκει στο κινητο...???

Νομίζω πως όχι αλλά σου έχει link να το δείς στο youtube.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Παιδιά, είναι ιδέα μου, ή το Camera Pro γράφει βίντεο με μονοφωνικό ήχο; Μόλις γύρισα σπίτι από κάποια live τα οποία τράβηξα, τα άκουσα με ακουστικά και έφαγα φρίκη. Χτες με το μανίσιο πρόγραμμα κάμερας μια χαρά βιντεοσκόπησε με στερεοφωνικό ήχο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι' αυτό στο Camera Pro (έκδοση 2.0.3); :what: Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά πως μπορούμε (δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πουθενά) πως μπορούμε να κάνουμε όταν μας καλεί κάποιος να φαίνεται πρώτα το επίθετο και όχι το όνομα?

Παιδιά πως μπορούμε (δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πουθενά) πως μπορούμε να κάνουμε όταν μας καλεί κάποιος να φαίνεται πρώτα το επίθετο και όχι το όνομα?

Επαφές -> Ρυθμίσεις -> Προβολή ονομάτων και διαλέγεις πως θέλεις να φαίνονται οι επαφές σου.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Δε γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Πρόβλημα σοβαρό του Symbian^3. Ασχετα τι επιλέγεις για τις επαφές, όταν σε καλούν βγάζει το όνομα πρώτα.
Xiaomi Mi 9T 128GB

Δε γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Πρόβλημα σοβαρό του Symbian^3. Ασχετα τι επιλέγεις για τις επαφές, όταν σε καλούν βγάζει το όνομα πρώτα.

αν στο πεδιο του ονοματος βαλεις το επιθετο και στου επιθετου το ονομα;

θα χαθει η αλφαβητικη σειρα του καταλογου σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned