Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εχουμε κανα νεο για βιντεο κληση με skype? ή αλλη βιντεο κληση που μπορουμε να κανουμε?

το fring εχει αυτη τη δυνατοτητα που το δινει δωρεαν το ovi

Υπάρχει τίποτα για αλλαγή λογότυπου παρόχου σαν το παλιό Oplogo

:blink::wink:Κανείς ????????????:!:

Nobody's perfect

:blink::wink:Κανείς ????????????:!:

καλημερα. εγω με το OpLogo Changer v0.03b δοκιμασα και μου εκρυψε μια χαρα το Logo της vodafone. ψαξε ομως για αυτην την εκδοση γιατι η νεωτερη που ειχα δοκιμασει πριν δεν μου δουλευε :)

Υπάρχει κάποια έκδοση του coreplayer που να παίζει κανονικά στο Ν8?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οχι δεν υπαρχει, εγω χρησιμοποιω μια παλια εκδοση για s60v3 που παιζει μονο ιντερνετ ραδιο και οχι βιντεο.

Ρε παιδιά, έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω σε ποια διαδρομή σώζει τις εγγραφές το SymbRecorder. Έχω τις default ρυθμίσεις στην εφαρμογή. Ξέρει κανείς να μου απαντήσει; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ρε παιδια εχουμε κανα νεο για βιντεο κληση με skype? ή αλλη βιντεο κληση που μπορουμε να κανουμε?

δοκιμασε το φρινγκ...

πριν απο λιγο εκανα βιντεο κληση απο samsung galaxy s σε nokia n97 mini...που ειχε επισης το fring.....;)

δεν νομίζω το fring να υποστηρίζει πια video calls

αφου σου λεω εκανα σε n97 mini ....

σημερα το δοκιμασα....:)

παιδια ειναι καρατσεκαρισμενο το δοκιμασα πριν απο λιγο και παλι...

εκανα ΒΙΝΤΕΟ κληση απο το samsung galaxy s σε symbian!!!!

με πολυ καλα αποτελέσματα.....ολα μεσω fring!!!!!!

και εγω μεχρι χθες πιστευα οτι δεν γινεται αλλα γινεται!!!!!!!!!!!

δοκιμαστε το...:)

Edited by freddaras

Μια βοηθεια φιλοι μου.ειχα εγκαταστησει το ting (φωτογραφια καλουντος κ ονομα).απο προχθες ομως οταν παιρνω απο το σπιτι μου π.χ μου εμφανιζει το ονομα μου κ επιθετο,και οχι το (σπιτι),οπως το εχω γραψει.το ιδιο κ του μαγαζιου μου.Και καποιες φωτο μου τις δειχνει μικρες κ οχι μεγαλες οπως ηταν πριν!καποιες εφαρμογες που εβαλα τωρα τελευταια, τις εβγαλα μηπως κ εκει υηρχε το προβλημα.τιποτα ομως.τι να κανω;απεγκατεστησα το ting το ξαναεβαλα κ παλι τα ιδια.τι να κανω;

βρε παιδια το bubless μπαινει σε n97 αχακαριστο;η καποιο παρομοιο προγραμμα;

Edited by impreza_sti

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

εχει καποια διαφορα απο την 1396?

Το ιδιο ρωταω και εγω.Η νεα εκδοση εχει καποια διαφορα απο την 1396 η οχι??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Το ιδιο ρωταω και εγω.Η νεα εκδοση εχει καποια διαφορα απο την 1396 η οχι??

εγώ πάντως δεν είδα κάποια διαφορά να πω την αλήθεια ........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ή κάποια άλλη εφαρμογή που να μπορεί να "διαβάσει" pls αρχεία ;

Έχω δημιουργήσει σε pls format ραδιοφωνικούς σταθμούς από το internet και με το coreplayer στο Ν95-8gb δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα με το Ν8 τι μπορώ να κάνω ;

Ευχαριστώ

εγώ πάντως δεν είδα κάποια διαφορά να πω την αλήθεια ........

Εγω μολις τον περασα νομιζω οτι παει ποιο γρηγορα της σελιδες και γενικα.Απο αυτον γραφω τωρα ειναι πολυ καλος!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

ή κάποια άλλη εφαρμογή που να μπορεί να "διαβάσει" pls αρχεία ;

Έχω δημιουργήσει σε pls format ραδιοφωνικούς σταθμούς από το internet και με το coreplayer στο Ν95-8gb δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα με το Ν8 τι μπορώ να κάνω ;

Ευχαριστώ

Nokia Internet Radio v3.01 S^3 SymbianOS9.5 Signed

Aν εχεις pls αρχειο και κανεις ανοιγμα, στο ανοιγει με το παραπανω!

Το κανεις αποθηκευση στους αγαπημενους σταθμους και μετα μπορεις να σβησεις το αρχειο και να ανοιγεις το σταθμο απ'ευθειας απ' την εφαρμογη...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Nokia Internet Radio v3.01 S^3 SymbianOS9.5 Signed

Aν εχεις pls αρχειο και κανεις ανοιγμα, στο ανοιγει με το παραπανω!

Το κανεις αποθηκευση στους αγαπημενους σταθμους και μετα μπορεις να σβησεις το αρχειο και να ανοιγεις το σταθμο απ'ευθειας απ' την εφαρμογη...

Θα το δοκιμάσω άμεσα Doukas_F,

σε ευχaριστώ :)

παιδια καμμια καλη εφαρμογη για τις επαφες;δηλαδη οταν θελω να κανω κληση σε καποιον να τον βρισκω με το αρχικο ονομα κ κατευθειαν να γινετε η κληση!ενω τωρα την βρισκω, την ανοιγω,και μετα παω στο τηλεφωνο κ τον καλω!(μαμακισια εφαρμογη της συσκευης).

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

παιδια καμμια καλη εφαρμογη για τις επαφες;δηλαδη οταν θελω να κανω κληση σε καποιον να τον βρισκω με το αρχικο ονομα κ κατευθειαν να γινετε η κληση!ενω τωρα την βρισκω, την ανοιγω,και μετα παω στο τηλεφωνο κ τον καλω!(μαμακισια εφαρμογη της συσκευης).

youlou adress book για δες μηπως σου κανει. πρεπει να υπαρχει δωρεαν στο οβι

Δε κατάλαβα.. Γιατί δε πατάς το κουμπί "κλήση" για να κάνεις γρήγορα τις κλήσεις σου από εκεί?

youlou adress book για δες μηπως σου κανει. πρεπει να υπαρχει δωρεαν στο οβι

υποστηρίζει ελληνικά όμως????

πατας κληση και ξεκινας να γραφεις το ονομα που ψαχνεις με το που το βρισκεις πατας πανω του και κανει αμεσως κληση. Το κινητο ειναι τελειο και σαν κινητο και σαν smartphone

για ολα τα παιδια που με ρωτανε για το fring....

ανοιγεις fring πας στις επαφες σου που εχεις στο fring(απο οποιοδήποτε λογαριασμο εγω το δοκιμασα με google) πατας πανω συνεχόμενα και βγαινει η επιλογη για βιντεο κληση!!!!:):)

το δοκιμασα και σε n8 αλλα και σε n97 mini:)

βαλτε τις τελευταίες εκδοσεις απο τα μαγαζακια η οτιδηποτε....

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned