KonKart Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Αλίμονο... Τους πείραξε το υψηλό κόστος.. Το να τα σκας για κινεζοκορεατικα 700+ ευρώ, ειναι φυσιολογικό άλλωστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Πολύ ησυχία στο μέτωπο.. το καινούριο μοντέλο δεν φαίνεται απο πουθενά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το έχει βγάλει το Amazon στα 267 με μεταφορικά και τελωνείο. Το πήρα να το δοκιμάσω.. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δυστυχώς η προσφορά δεν ισχύει πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δυστυχώς η προσφορά δεν ισχύει πλέον Μια χαρά ισχύει, απλώς είναι προσωρίνα out of stock. Το αγοράζεις όμως κανονικά στην τιμή που ανέφερα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μια χαρά ισχύει, απλώς είναι προσωρίνα out of stock. Το αγοράζεις όμως κανονικά στην τιμή που ανέφερα. Ναι πράγματι. Κοίταξα λάθος αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μια χαρά ισχύει, απλώς είναι προσωρίνα out of stock. Το αγοράζεις όμως κανονικά στην τιμή που ανέφερα.Does not ship to Greece γράφει. Μου διαφεύγει κάτι? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Does not ship to Greece γράφει. Μου διαφεύγει κάτι? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εδώ είσαι: https://www.amazon.com/gp/product/B074BWGRKH/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το πήρα και εγώ με την προσφορά του Amazon. Το συγκεκριμένο το είχα απωθημένο από όταν κυκλοφόρησε αλλά η τιμή του ήταν υπερβολική. Στα 260 με αυτό το hardware ήταν κλέψιμο. Όποιος έχει να προτείνει κανένα tempered glass και καμιά ωραία θήκη σιλικόνης ας δώσει κανένα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το πήρα και γω! Δεν είχε απόθεμα, αλλά ελπίζω να μην αργήσει το Αμαζον να φερει κομμάτια. Σε συνδιασμό με revolut για να μην χάσουμε απο την ισοτιμία, το expedited shipping ήρθε μια η άλλη! Αντε να δούμε! Μετά απο 4 χρόνια, επιστροφή σε επεξεργαστή σειράς 8χχ. Για τζαμάκι και θήκη αναμένω και γω προτάσεις όπως ο Xander Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αν μας ερθει με το καλό, τι θηκη του βάζουμε? Μαθαίνω οτι δεν ειναι να το κυκλοφορείς γυμνο και να σου πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το δικό μου ξεκίνησε σήμερα! Θα κάνω έρευνα το βράδυ για θήκες κτλ και θα ποσταρω αν βρω τίποτα αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Και το δικό μου έφυγε σημερα! Τι χρώμα πήρατε μαγκες? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μαύρο εγώ. Μετά είδα ότι και τα άλλα χρώματα ήταν στην προσφορά. Ίσως διάλεγα το λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 ξερουμε ποσες μερες κανει να ερθει στο περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Με το τελωνείο παίδες τι παίζει μεσω amazon.com πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το δικό μου ξεκίνησε σήμερα! Θα κάνω έρευνα το βράδυ για θήκες κτλ και θα ποσταρω αν βρω τίποτα αξιόλογο Αδερφέ όταν το παρήγγειλες, είχε απόθεμα ακόμα? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 ξερουμε ποσες μερες κανει να ερθει στο περιπου? Περίπου 10 εργάσιμες με το αργό. Με το τελωνείο παίδες τι παίζει μεσω amazon.com πλέον; Το προπληρωνεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν περίπου 30$ Αδερφέ όταν το παρήγγειλες, είχε απόθεμα ακόμα? Ναι το πήρα σχεδόν άμεσα όταν βγήκε η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Για την 360 καμερα του που ειναι επισης σε προσφορα στα 93$ (+40$ μεταφορικα+τελωνειο), τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Για την 360 καμερα του που ειναι επισης σε προσφορα στα 93$ (+40$ μεταφορικα+τελωνειο), τι λετε? Η κάμερα βγήκε σε προσφορά στα 19$! Μόλις πήρα μια (+32$ για μεταφορικά) Φαίνεται τρομερή ευκαιρία! https://shop.essential.com/products/360-camera-sa Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δεν στέλνει Ελλάδα σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δεν στέλνει Ελλάδα σωστά; Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Μένω Αγγλία, οπότε δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα προσωπικά. Αν θες στείλε μου πριβέ μήνυμα μιας και κατεβαίνω Ελλάδα σε 2 βδομάδες και μπορώ να στην φέρω. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 19 ? Τι λες τωρα?! Θα μας τρελλανεις?! Μηπως εκαναν λαθος με την τιμη της θηκης της? :p Οχι! Βλεπω και την θηκη της στα 5$ απο 19$! Να ακυρωσω την καμερα απο το αμαζον? Σου στελνω pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 19 ? Τι λες τωρα?! Θα μας τρελλανεις?! Μηπως εκαναν λαθος με την τιμη της θηκης της? :p Οχι! Βλεπω και την θηκη της στα 5$ απο 19$! Να ακυρωσω την καμερα απο το αμαζον? Σου στελνω pm! Η τιμή είναι σωστή! Εμφανίζεται και σαν ειδοποίηση όταν μπαίνεις στο website της. Ο χαζός ξέχασα να προσθέσω και την θήκη και τώρα μου ζητάει άλλα $34 αμανάτικα για να μου την στείλουν.. Έστειλα Inquiry αλλά η διαφορά ώρας με λυγίζει προς το παρόν :lol: Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Βλέπω πως μόλις ήρθε Ελλάδα, οπότε αύριο θα το έχω σε άσπρο, πωπω το τελευταίο άσπρο τηλέφωνο που είχα ηταν το og moto X..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts