FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Εγω παλι ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι και 8α η8ελα την βοη8εια σας.. Κατ αρχην τοποι προορισμου ειναι το λονδινο και μετα New York. Θα ηθελα να μου προτεινετε απο που να βγαλω εισητηριο.Ολυμπιακη η αλλη εταιρεια?Ξενοδοχεια γνωριζει κανεις?Αξιο8εατα? Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 8α πρεπει να κατεβω α8ηνα(ευκολο)με παραμονη μια μερα,απο εκει να παω λονδινο(ευκολο) οπου 8α μεινω 5 μερες και μετα προς Ν.Υ. Ε,και μετα κατα προτιμηση να γυρισω απευ8ειας θεσσαλονικη.Γινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα τελικα 8α ταξιδεψω πρωτα προς N.Y και μετα απο λιγες μερες για λονδινο. ξενοδοχειο εκλεισα μεσω του http://www.booking.com δε ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο,γιαυτο και επικοινωνησα και με το Quality Hotel Times Square οπου και 8α διαμεινω.. εχει κανεις περισσοτερες πληροφοριες/εμπειριες? απο αξιοθεατα τι μου προτεινετε?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 αν μπορει ας με βοηθησει καποιος, τον επομενο μηνα θα παω αμερικη και συγκεκριμενα los angeles εχει παει κανεις? γενικα ειναι ακριβη η ζωη εκει? ποσες ωρες ειναι με αεροπλανο? αντεχοντε η θα βαραω ενεσεις? τα ταξι ειναι ακριβα? To Hollywood ειναι μακρια? βασικα θελω να ριξω και μια ματια για μελλοντικη μου μετακομιση εκει δεν εχω σκοπο να πεθανω στην Ελλαδα.. αν ξερετε κατι κ θελετε να βοηθησετε πεστε μου pls :) Aν και λιγο καθυστερημενα σου απανταω.Το ποσες ωρες θα κρατησει το ταξιδι εξαρταται ποια πτηση θα εχεις γιατι αν θυμαμαι καλα δεν παει τιποτα απευθειας.Οι ωρες μεσα στο αεροπλανο ειναι γυρω στις 10.Το LA ειναι τεραστιο οποτε παιζει ρολο το που θα μεινεις για να δεις αν θα εισαι κοντα στο Hollywood.Πρεπει να ξερεις οτι δεν πρεπει να κυκλοφορεις με τα ποδια μετα την δυση του ηλιου γιατι το λιγοτερο που θα παθεις ειναι να σε κλεψουν.Αμα θες τιποτα αλλο ρωτα με αν και εχουν περασει 14 χρονια απο τοτε που εφυγα απο εκει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Καμιά ιδέα για ταξίδι, μάλλον τα Χριστούγεννα, στο εξωτερικό? Κάποιο site για να κοιτάξω για δωμάτια? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Τι λες για Λονδίνο; Καλή επιλογές και Βιέννη - Πράγα, έχω ακούσει τα καλύτερα. Για Λονδίνο ρίξε μία ματιά στο British Airways Holidays. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Βιέννη - Πράγα έχω πάει και όντως είναι τέλεια! Λονδίνο σίγουρα θέλω να πάω αλλά έλεγα όχι Χριστούγεννα. Στο Βερολίνο πάλι θα ήθελα να πάω... Και στο Άμστερνταμ θα ήθελα, αλλά δεν θέλει ο φίλος μου... Θα κοιτάξω πάντως τη σελίδα που μου έδωσες. Ευχαριστώ :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Και στο Άμστερνταμ θα ήθελα, αλλά δεν θέλει ο φίλος μου... To Amsterdam είναι πολύ ωραία πόλη και έχει πολλά πράγματα να δείς και να κάνεις πέραν του Red Lights District (το οποίο και αυτό ακόμα μπορείς να το αντιμετωπίσεις σαν αξιοθέατο) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 εγω παλι αυτη τη περιοδο νιωθω μια δυστυχια... το μονο πραγμα που θελω ειναι ενα ταξιδι στο εξωτερικο και αντι αυτου (που το εχω αναγκη 3000 %) για προσωπικους λογους , εχω πηξει στη δουλεια! Εχω πελαγωσει και εχω χαθει στη δουλεια.. ουφ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Βιέννη - Πράγα έχω πάει και όντως είναι τέλεια! Λονδίνο σίγουρα θέλω να πάω αλλά έλεγα όχι Χριστούγεννα. Στο Βερολίνο πάλι θα ήθελα να πάω... Και στο Άμστερνταμ θα ήθελα, αλλά δεν θέλει ο φίλος μου... Θα κοιτάξω πάντως τη σελίδα που μου έδωσες. Ευχαριστώ :) Βερολίνο δεν έχω πάει, αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μου. Πάντως το Λονδίνο τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφο (το λέω επειδή πρόκειται να το επισκεφθώ φέτος). Άμστερνταμ πήγα το καλοκαίρι και πραγματικά είναι μία πανέμορφη πόλη, είμαι σίγουρος πως και τον χειμώνα θα είναι ακόμη ομορφότερη. :) Υ.Γ. Η ιστοσελίδα τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι μόνο για Λονδίνο. Οπότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμη όπου κι αν αποφασίσεις να πας. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 εχει παει κανεις αιγυπτο?εντυπωσεις? φευγω την πεμπτη.με τα κινητα ξερετε τι γινεται εκει?με τις εταιρείες ξερει κανεις ποσο κοστιζουν εκει τα καρτοκινητα, να παρω κανενα να μην ξεπαραδιαστω με το ροαμινγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Αίγυπτο έχω πάει δύο φορές, πολύ μικρός όμως. Το μόνο που θυμάμαι είναι τις πυραμίδες... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κατατοπιστικοτατος....λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εχει παει κανεις αιγυπτο?εντυπωσεις? φευγω την πεμπτη.με τα κινητα ξερετε τι γινεται εκει?με τις εταιρείες ξερει κανεις ποσο κοστιζουν εκει τα καρτοκινητα, να παρω κανενα να μην ξεπαραδιαστω με το ροαμινγκ? πολυ ομορφα ειναι..8α περασεις καλα. εμενα δε μου πολυαρεσε η κουζινα τους,αλλα δε νομιζω να πεινασεις κιολας.. για κινητα δε μπορω να σε βοη8ησω.οταν πηγα δεν υπηρχαν καρτοκινητα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 κατατοπιστικοτατος....λολ Ήμουν ο αφιλότιμος... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Καλησπερα.τωρα τα χριστουγεννα θα παω Αγγλια και θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να βγαλω αεροπορικα εισητηρια της easyjet.πηγα σε καποια τουριστικα γραφεια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου βγαλουν με την συγκεκριμενη εταιρια και ο λογος οτι δεν εχουν κερδος :blink: :mad: και οτι θα χρειαστω πιστωτικη καρτα.μηπως ξερει κανενας τι γινεται σε αυτην την περιπτωση!? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Καλησπερα.τωρα τα χριστουγεννα θα παω Αγγλια και θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να βγαλω αεροπορικα εισητηρια της easyjet.πηγα σε καποια τουριστικα γραφεια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου βγαλουν με την συγκεκριμενη εταιρια και ο λογος οτι δεν εχουν κερδος :blink: :mad: και οτι θα χρειαστω πιστωτικη καρτα.μηπως ξερει κανενας τι γινεται σε αυτην την περιπτωση!? Μπορείς να κλείσεις από την ιστοσελίδα της Easyjet. Για εισιτήρια, μπορείς να κοιτάξεις και εδώ. Πάντως καλό θα ήταν να ξέρεις πως τα ταξίδια με την Easyjet είναι λίγο δύσκολα (λόγω των περιορισμένων παροχών), πάνε σε Luton/Gatwick μόνο και κοστίζουν περίπου 50-60 ευρώ λιγότερα από τις άλλες εταιρείες. Οπότε εάν διαθέτεις αυτά τα επιπλέον χρήματα, κλείσε με άλλη εταιρεία... Υ.Γ. Για British Airways ειδικά, για εισιτήριο και ξενοδοχείο μαζί (πολύ καλές τιμές), κοίταξε εδώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Καλησπερα.τωρα τα χριστουγεννα θα παω Αγγλια και θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να βγαλω αεροπορικα εισητηρια της easyjet.πηγα σε καποια τουριστικα γραφεια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου βγαλουν με την συγκεκριμενη εταιρια και ο λογος οτι δεν εχουν κερδος :blink: :mad: και οτι θα χρειαστω πιστωτικη καρτα.μηπως ξερει κανενας τι γινεται σε αυτην την περιπτωση!? Πηγαίνεις στην ιστοσελίδα της easy jet και επιλέγεις μέρα, ώρα, αεροδρόμιο κτλ...οι τιμές αλλάζουν ανάλογα τη ζήτηση. Δλδ οσο πιο νωρις κλεισεις το εισιτηριο σου τοσο το καλυτερο. Οσο περισσοτερο ζητανε μια συγκεκριμενη πτηση (αεροδρομιο,μερα,ωρα) τοσο ανεβαινει η τιμη. πχ κοιταξα για Λονδινο τον Μαρτιο και η τιμη για να παω ειναι 16ευρω και να γυρισω 30ευρω που μαζι με φορους βγαινει 92ευρω πηγαινε-ελα! Αν αρχισουν να κλεινουν ανθρωποι θεση στη συγκεκριμενη πτηση η τιμη θα ανεβαινει...μπορει σε 1 βδομαδα να χει φτασει και 400ευρω πηγαινε-ελα. Απαραιτητη η πιστωτικη καρτα! Το "εισιτηριο" που εχεις στα χερια σου ειναι ουσιαστικα ενας κωδικος που πρεπει να σημειωσεις καπου και να τον δειξεις στο check-in! :) @Veco: περιορισμενες παροχες; 4 ωρες ταξιδι, εμπειροι πιλοτοι, ικανοποιητικο εσωτερικο αεροπλανου (καθισματα κτλ), προσφερουν πορτοκαλαδα/νερο/αναψυκτικο. (μονο οσοι ειναι πολυ ψηλοι καλυτερα να κλεισουν θεση μπροστα-μπροστα ή στη σειρα θεσεων μετα το κενο που υπαρχει στην μεσαια-πισω εξοδο κινδυνου!) Επίσης, όταν λες "50-60 ευρω λιγοτερα απο τις αλλες εταιρειες" τι εννοεις;; Δεν ειναι μονο τοσα....:wacko: :) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 @Veco: περιορισμενες παροχες; 4 ωρες ταξιδι, εμπειροι πιλοτοι, ικανοποιητικο εσωτερικο αεροπλανου (καθισματα κτλ), προσφερουν πορτοκαλαδα/νερο/αναψυκτικο. (μονο οσοι ειναι πολυ ψηλοι καλυτερα να κλεισουν θεση μπροστα-μπροστα ή στη σειρα θεσεων μετα το κενο που υπαρχει στην μεσαια-πισω εξοδο κινδυνου!) Επίσης, όταν λες "50-60 ευρω λιγοτερα απο τις αλλες εταιρειες" τι εννοεις;; Δεν ειναι μονο τοσα....:wacko: :) Βασικά αυτά. Ξέρω ότι δεν προσφέρουν φαγητό, τώρα η αλήθεια είναι πως δεν έχω ταξιδέψει με easy, απλά ξέρω από εμπειρίες φίλων. Για τις τιμές αυτό που λες ακριβώς είναι το πρόβλημα για μένα. Δεν μπορώ να κλείνω εισιτήριο 5 μήνες πριν. Πριν δύο εβδομάδες που κοίταγα να κλείσω για Λονδίνο, μου έβγαζε 170 ευρώ περίπου το εισιτήριο, ενώ της British είχε 230. Προτίμησα φυσικά την δεύτερη, από την οποία είμαι πάντα απόλυτα ευχαριστημένος (και επειδή πάει Heathrow). Μία φίλη που έκλεισε χθες για την επόμενη εβδομάδα, πλήρωσε 260... :blink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εχω τσεκαρει το airtickets.gr και η διαφορα στην τιμη με την easyjet μετ'επιστροφης αγγιζει κοντα τα 200ευρο.παντως δεν εχω πιστωτικη..Επισης ειμαι και 2,02 υψος,λετε να ειναι προβλημα αυτο..:p Y.Γ.δηλαδη χωρις πιστωτικη δεν θα βγαλω ακρη με easyjet!? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εχω τσεκαρει το airtickets.gr και η διαφορα στην τιμη με την easyjet μετ'επιστροφης αγγιζει κοντα τα 200ευρο.παντως δεν εχω πιστωτικη..Επισης ειμαι και 2,02 υψος,λετε να ειναι προβλημα αυτο..:p Y.Γ.δηλαδη χωρις πιστωτικη δεν θα βγαλω ακρη με easyjet!? :( Πάρε στο 210 353 0300 και ρώτα...είναι το τηλ. της easyjet στην Ελλάδα! Οταν ειχα καλεσει παλια, ειχα εξυπηρετηθει μια χαρα. :happy: 2,02;;!! Θα σφηνωσεις...κανονισε να κατσεις στις θεσεις που προανεφερα! @Veco: το μονο μη ικανοποιητικο στο εσωτερικο του αεροπλανου ειναι ο χωρος μπροστα στα καθισματα αν εισαι καποιου υψους...πανω απο 1,90! edit: διαστασεις καθισματων και κενου από το site της easyjet! και το τσεκαρα...δεχονται μονο πιστωτικη...ουτε μετρητα, ουτε επιταγη! Δεν εχει καποιος γνωστος/συγγενης σου πιστωτικη; :shifty: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δυστηχως δεν εχει κανενας.παντως θα τηλεφωνησω και θα μαθω περισσοτερες λεπτομερειες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εχω τσεκαρει το airtickets.gr και η διαφορα στην τιμη με την easyjet μετ'επιστροφης αγγιζει κοντα τα 200ευρο. Ε; :blink: :wacko: Για ποιές μέρες έβαλες; Πολλά μου φαίνεται για διαφορά. @Veco: το μονο μη ικανοποιητικο στο εσωτερικο του αεροπλανου ειναι ο χωρος μπροστα στα καθισματα αν εισαι καποιου υψους...πανω απο 1,90! I'll take your word for it... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εβαλα για 22 δεκεμβριου και επιστροφη 6 ιανουαριου.μου εβγαλε 4 εταιριες(olympic,alitalia,lufhansa,swiss) και με επιστροφη χωρις φορους αεροδρομιων τα εισητηρια ηταν στα 346 ευρο.ενω με easyjet το πηγαινε ηταν 49 ευρο και ο γυρισμος 75 ευρο.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 @Veco: περιορισμενες παροχες; 4 ωρες ταξιδι, εμπειροι πιλοτοι, ικανοποιητικο εσωτερικο αεροπλανου (καθισματα κτλ), προσφερουν πορτοκαλαδα/νερο/αναψυκτικο. Η easy δεν προσφέρει τίποτα αν δεν το πληρώσεις. Εκτός αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους 12 μήνες;; (μονο οσοι ειναι πολυ ψηλοι καλυτερα να κλεισουν θεση μπροστα-μπροστα ή στη σειρα θεσεων μετα το κενο που υπαρχει στην μεσαια-πισω εξοδο κινδυνου!) Δε μπορείς να κλείσεις συγκεκριμένη θέση. Όταν μπεις στο αεροπλάνο, ότι είναι ελεύθερο! Καλησπερα.τωρα τα χριστουγεννα θα παω Αγγλια και θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να βγαλω αεροπορικα εισητηρια της easyjet.πηγα σε καποια τουριστικα γραφεια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου βγαλουν με την συγκεκριμενη εταιρια και ο λογος οτι δεν εχουν κερδος :blink: :mad: και οτι θα χρειαστω πιστωτικη καρτα.μηπως ξερει κανενας τι γινεται σε αυτην την περιπτωση!? Η ίδια η easy δε συνεργάζεται με πρακτορεία (και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που είναι φθηνότερη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 @gmac: Κι ελεγα ποτε θα πεταχτει (με την καλη εννοια) καποιο απο τα Λονδινοπαιδα του αλλου θρεντ να βαλει τα πραγματα στη θεση τους...:) Eγω ειχα πεταξει το 2003 και μου προσεφεραν πορτοκαλαδα! Επισης, ειμαι σιγουρη πως ειχα θεση! Δεν την κλεινεις ηλεκτρονικα αλλα αμα πας νωρις στο τσεκ-ιν (πως το λενε), στο οποιο σου δινουν το αποκομμα σου, σε βαζουν σε συγκεκριμενη θεση...τι στο καλο με αλλη εταιρεια πεταξαμε εμεις οι 2; :worry: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Καλημερα.και κατι αλλο που ελω να σας ρωτησω..α)η easyjet απο ποια αεροδρομια της Ελλαδας φευγει? και β)στο αεροδρομιο εχει γραφειο που να μπορω να παω και να βγαλω το εισητηριο απο εκει..? γ)Ποιες εταιριες μου προτεινεται για φθηνο ταξιδι προς την Αγγλια.δεν με νοιαζει το αερδρομιο,θελω να ειναι κοντα στο southaptoon(καλα το εγραψα):blink: με 200ευρο μπορω να πεταξω πηγαινε ελα η ειναι αδυνατον.και οχι για χριστουγεννα αλλα μαρτιο(αλλαξανε τα πλανα μου) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts