marvin_martian Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αν εννοείς το site και όχι τα 2-3 ξενοδοχεία easyhotel απλά συνεργάζεται με μία εταιρεία πρακτόρευσης ξενοδοχείων και τα μεταπωλεί σε πολύ συμφέρουσες τιμές.That's all! Πάντως συνήθως συμφέρουν πολύ οι τιμές του(έχω κλείσει αρκετές φορές,χωρις κανένα πρόβλημα),οπότε ψάξε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εγώ εννοώ κανονικό easyHotel και μάλιστα αυτό στην Earls Court :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 όταν λέτε φτηνά δωμάτια στο Λονδίνο πόσο εννοείτε? εγώ μένω κάθε φορά που πάω στο Dolphin είναι κοντά στο Paddington station πας με τα πόδια 1 λεπτό απόσταση και κοντά στην oxford stρeet 5 λεπτά με το λεωφορείο και είναι φιλοι μας πολλά χρόνια, οι τιμές είναι πολύ καλές να σκεφτέιτε για δωμάτιο 4κλινο δείναμε την βραδιά 100 λίρες.Οι άνθρωποι που το έχουν είναι Ελληνες. Όποιος ενδιαφέρεται http://www.dolphinhotel.co.uk/index1.asp Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Όταν πήγα πέρσι τα Χριστούγεννα, έμεινα στο Tavistock Hotel, στην Tavistick Square, 3 λεπτά με τα πόδια από το Βρετανικό Μουσείο και επίσης 3 μέχρι το σταθμό Russel Square του μετρό. Δύο αστέρων, ικανοποιητικοί χώροι, λιτά αλλά καθαρά δωμάτια. Εξ άλλου μπαίναμε για να κοιμηθούμε μόνο... Έβγαινε περίπου 80 ευρώ το άτομο το βράδυ σε δίκλινο. Υπ' όψιν ότι δύσκολα θα βρεις ακριβότερο πράγμα στο Λονδίνο από τη διαμονή... συγκοινωνίες, φαγητό, μόνο η μπύρα είναι φθηνή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Όταν πήγα πέρσι τα Χριστούγεννα, έμεινα στο Tavistock Hotel, στην Tavistick Square, 3 λεπτά με τα πόδια από το Βρετανικό Μουσείο και επίσης 3 μέχρι το σταθμό Russel Square του μετρό. Δύο αστέρων, ικανοποιητικοί χώροι, λιτά αλλά καθαρά δωμάτια. Εξ άλλου μπαίναμε για να κοιμηθούμε μόνο... Έβγαινε περίπου 80 ευρώ το άτομο το βράδυ σε δίκλινο. Υπ' όψιν ότι δύσκολα θα βρεις ακριβότερο πράγμα στο Λονδίνο από τη διαμονή... 80 ευρώ το άτομο, δηλαδή περίπου £110 το δωμάτιο, το βραδυ για 2 αστερια;; Πανάκριβο δεν είναι, ακόμα και για Λονδίνο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Περυσι μεσα απο αυτες τις σελίδες εψαχνα για ταξιδι. Τελικα δεν πηγα την τελευταία στιγμή. Φετος το χρωστάω και θέλω να πάω ΠΑΡΙΣΙ :O Μηπως εχετε να μου πείτε: 1. καποια προσφορα απο καλο ταξ.γραφείο. 2. Ποια ξενοδοχεια ειναι καλα και κοντα στο κεντρο. 3. που πρεπει να παω οπωσδήποτε. 4. Οτιδήποτε χρήσιμο...:p Θελω να παω μετα την πρωτοχρονια για 5-6μερες. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 VeCo σ'ευχαριστώ, θα το κοιτάξω, αν και τελικά μάλλον θα κλείσουμε easyhotel στο κέντρο του Λονδίνου :) Εγώ εννοώ κανονικό easyHotel και μάλιστα αυτό στην Earls Court :) Εντυπώσεις και τιμές εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτες... :wink: συγκοινωνίες, φαγητό, μόνο η μπύρα είναι φθηνή... Γενικά είναι ακριβή πόλη, αλλά η διαμονή είναι αναλογικά το μεγαλύτερο έξοδο σου... Εμείς δώσαμε για διαμονή περισσότερα από το εισιτήριο και πήγαμε και με British... 80 ευρώ το άτομο, δηλαδή περίπου £110 το δωμάτιο, το βραδυ για 2 αστερια;; Πανάκριβο δεν είναι, ακόμα και για Λονδίνο; :confused: Μην ήτανε 3 αστέρων; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Πάντως ήταν απλά ικανοποιητικό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εμείς μείναμε σε σπίτι. Για 3 μέρες χωρίς έξοδα μας φύγανε 150 λίρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εμείς μείναμε σε σπίτι. Για 3 μέρες χωρίς έξοδα μας φύγανε 150 λίρες... Εμείς για έξι μέρες μπήκαμε σε τετραψήφιο νούμερο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Ε ΒεΚε, ανάλογα με τις τσέπες απλώνεις και τα χέρια :p Ή είναι με τα πόδια και το στρώμα :confused: Δεν ξέρω, κάτι τέτοιο, you got the point :p Εμείς κλείσαμε για 5 διανυκτερεύσεις, στην Earls Court, 3' από τον σταθμό του μετρό, 220€ τα δύο άτομα :grin: Πολύ καλά νομίζω, έτσι κι αλλιώς ελάχιστες ώρες (σκοπεύουμε) να περνάμε στο δωμάτιο, και πιο πολλά λεφτά για ξόδεμα! Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Πολύ καλά νομίζω, έτσι κι αλλιώς ελάχιστες ώρες (σκοπεύουμε) να περνάμε στο δωμάτιο Kαταλάβαμε...:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εμείς για έξι μέρες μπήκαμε σε τετραψήφιο νούμερο... Εμείς μέναμε σε σπίτι και οι 100 λίρες ήταν μετακινήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Περυσι μεσα απο αυτες τις σελίδες εψαχνα για ταξιδι. Τελικα δεν πηγα την τελευταία στιγμή. Φετος το χρωστάω και θέλω να πάω ΠΑΡΙΣΙ :O Μηπως εχετε να μου πείτε: 1. καποια προσφορα απο καλο ταξ.γραφείο. 2. Ποια ξενοδοχεια ειναι καλα και κοντα στο κεντρο. 3. που πρεπει να παω οπωσδήποτε. 4. Οτιδήποτε χρήσιμο...:p Θελω να παω μετα την πρωτοχρονια για 5-6μερες. ........................:( Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εμείς μέναμε σε σπίτι και οι 100 λίρες ήταν μετακινήσεις... Εγώ έμεινα στο Reading που είναι κοντά στο Heahtrow,περίπου 40 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λονδίνου και ΜΟΝΟ για μετακινήσεις ξόδεψα περίπου 230 ευρώ για 6 μέρες. (εννοείται πάντα μόνο public transport, όχι ταξί κτλ που εκτοξεύουν το κόστος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εγώ έμεινα στο Reading που είναι κοντά στο Heahtrow,περίπου 40 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λονδίνου και ΜΟΝΟ για μετακινήσεις ξόδεψα περίπου 230 ευρώ για 6 μέρες. (εννοείται πάντα μόνο public transport, όχι ταξί κτλ που εκτοξεύουν το κόστος...) Εμείς μέναμε στο Sunbury, αλλά θέλαμε ημερίσια κάρτα για προαστιακό αλλά και για μετρό. Να φανταστείς μια μπύρα δεν ήπιαμε έξω. Φαγητό στα SubWay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ........................:( σακαφλια μου στα τρικαλα δε ξερω τι ταξιδιωτικα γραφεια εχετε...εμεις για παρισι ειχαμε κλεισει στον ζορπιδη. ολα ικανοποιητικα εκτος απο το ξενοδοχειο..πανακριβο ,δεν ανοιγαν τα παραθυρα,δεν ειχε ψυγειακι(ηταν και καλοκαιρι),:down: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 σακαφλια μου στα τρικαλα δε ξερω τι ταξιδιωτικα γραφεια εχετε...εμεις για παρισι ειχαμε κλεισει στον ζορπιδη. ολα ικανοποιητικα εκτος απο το ξενοδοχειο..πανακριβο ,δεν ανοιγαν τα παραθυρα,δεν ειχε ψυγειακι(ηταν και καλοκαιρι),:down: ΘΥΜΑΣΑΙ πως το ελεγαν το ξενοδοχείο; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Περυσι μεσα απο αυτες τις σελίδες εψαχνα για ταξιδι. Τελικα δεν πηγα την τελευταία στιγμή. Φετος το χρωστάω και θέλω να πάω ΠΑΡΙΣΙ :O Μηπως εχετε να μου πείτε: 1. καποια προσφορα απο καλο ταξ.γραφείο. 2. Ποια ξενοδοχεια ειναι καλα και κοντα στο κεντρο. 3. που πρεπει να παω οπωσδήποτε. 4. Οτιδήποτε χρήσιμο...:p Θελω να παω μετα την πρωτοχρονια για 5-6μερες. Εαν πας με ταξ. γραφειο περιττο να ψαχνεις ξενοδοχειο γιατι παει με το πακετο,αλλωστε δε σε συμφερει να κλεισεις μονος σου γιατι σε καλο ξενοδοχειο (εαν βεβαια βρεις τετοιες μερες), θα σου ερθει ο κουκος αηδονι.Τα ταξιδιωτικα γραφεια κλεινουν ξενοδοχεια στο κεντρο, συνηθως 3* η 3* sup. Ενα αρκετα καλο κεντρικο ξενοδοχειο ειναι το AMBASSADOR. Τωρα το που θα πας, πολυ ευκολη και συγχρονως πολυ δυσκολη ερωτηση. Εξαρταται τι θελεις και τι σ ενδιαφερει. Αρκει να σου πω οτι για το μουσειο του Λουβρου δε σε φτανει μια βδομαδα για να πεις οτι το ειδες, αρα καταλαβαινεις τι εννοω. Τωρα τι να σου πω? πηγαινε στα κλασσικα, Notre Dame,Tour Eiffel,Monmarte κλπ? Ε αυτα ολος ο κοσμος ξερει οτι πρεπει να τα δει. Καλυτερα γραψε σ ενα ψαχτηρι "Αξιοθεατα Παρισου" η κατι σχετικο, δες τι θα σου βγαλει, κρατα τι σ ενδιαφερει και οτι προλαβεις να δεις σε 5-6 μερες. Για μασες να προτιμας κινεζικα, ειναι καλα,μεγαλη ποικιλια και κυριως φτηνα. Βολτα στο champs elysees ναι, αλλα τιποτ αλλο (ψωνια και φαγητο),οι τιμες ειναι για Γιαπωνεζους ;) Βολτα στο cartier latin σιγουρα, αλλα μη φας τιποτα εκει,ποιοτητα χαλια και μη παρασυρθεις απο Ελληνικες πινακιδες. Αυτο που πρεπει σιγουρα να κανεις ειναι να βγαλεις μια εβδομαδιαια carte orange 2 zones(ισχυει απο Δευτερα μεχρι Κυριακη) και να χρησιμοποιεις το μετρο. Ετσι θα προλαβεις να πας σε αρκετα μερη,ανετα,γρηγορα και οι μετακινησεις θα σου στοιχισουν παμφθηνα. Επισης στις 9 Γεναρη αρχιζουν οι εκπτωσεις :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Εαν πας με ταξ. γραφειο ..........θα προλαβεις να πας σε αρκετα μερη,ανετα,γρηγορα και οι μετακινησεις θα σου στοιχισουν παμφθηνα. Επισης στις 9 Γεναρη αρχιζουν οι εκπτωσεις :lol: Τελεια ....σε ευχαριστω πολυ Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Τελεια ....σε ευχαριστω πολυ Αν σ ενδιαφερουν και τα ψωνια, μακρυα απο galleries lafayette και γενικα κεντρο. Φανταστικα και παμφθηνα στοκατζιδικα σε φιρματα ειδη ρουχισμου (cacharel,chenignon,Marlboro classic κλπ)βρισκονται στη rue Alésia, σταση μετρο Alésia, Μετρο Ligne 4, Porte Clignacourt-Porte d'Orléans Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ΘΥΜΑΣΑΙ πως το ελεγαν το ξενοδοχείο;φυσικα..το εχω θαψει αλλωστε και στο αντιστοιχο θρεντ.μερκιουρι στο γκαρ ντε λεστ Αν σ ενδιαφερουν και τα ψωνια, μακρυα απο galleries lafayette και γενικα κεντρο. Φανταστικα και παμφθηνα στοκατζιδικα σε φιρματα ειδη ρουχισμου (cacharel,chenignon,Marlboro classic κλπ)βρισκονται στη rue Alésia, σταση μετρο Alésia, Μετρο Ligne 4, Porte Clignacourt-Porte d'Orléans διαφωνωωωωωωω.τα λαφαγιετ μια χαρουλα ειναι!με αγορες μαλιστα ανω των 30€ σου δινουν αι δωρακι(τα οποια δωρακια εγω ξεχασα να παρω!!!:mad: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Για μετακινήσεις στο Λονδίνο (με ΜΜΜ φυσικά) απ'όσο έψαξα βλέπω συμφέρει καλύτερα να βγάλω μια Oyster card, και σκέφτομαι συγκεκριμένα να πάρω με πακέτο εισιτήρια για τον Tut. Καλύτερα δεν είναι κάρτα απ'ό,τι ξεχωριστά εισιτήρια κάθε φορά; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Τι δωράκι δίνουν στις Gallerie Lafayette? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 τον αυγουστο με καθε αγορα ανω των 30€ διναν μια τσαντα δωρο.μαυρη που στο πλαι εγραφε λαφαγιετ... ειχαμε ψωνισει περιπου για 2000€ (συνολικα σε οσες φορες πηγαμε)αλλα ξεχασαμε να παρουμε εστω και μια τσαντουλα για αναμνηστικο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Ε ΒεΚε, ανάλογα με τις τσέπες απλώνεις και τα χέρια :p Ή είναι με τα πόδια και το στρώμα :confused: Δεν ξέρω, κάτι τέτοιο, you got the point :p Εμείς κλείσαμε για 5 διανυκτερεύσεις, στην Earls Court, 3' από τον σταθμό του μετρό, 220€ τα δύο άτομα :grin: Πολύ καλά νομίζω, έτσι κι αλλιώς ελάχιστες ώρες (σκοπεύουμε) να περνάμε στο δωμάτιο, και πιο πολλά λεφτά για ξόδεμα! Σωστό κι αυτό, αλλά κάναμε και σπατάλες... Υπέροχη τιμή, εμπνέομαι ιδιαίτερα! :p Εμείς μέναμε σε σπίτι και οι 100 λίρες ήταν μετακινήσεις... Δεν βγάλατε Oyster; Κακώς! ;) Για μετακινήσεις στο Λονδίνο (με ΜΜΜ φυσικά) απ'όσο έψαξα βλέπω συμφέρει καλύτερα να βγάλω μια Oyster card, και σκέφτομαι συγκεκριμένα να πάρω με πακέτο εισιτήρια για τον Tut. Καλύτερα δεν είναι κάρτα απ'ό,τι ξεχωριστά εισιτήρια κάθε φορά; Μακράν καλύτερα. Θα σας στοιχίσει γύρω στα πενήντα ευρώ αν θυμάμαι καλά, για 5 μέρες Oyster. Εμείς την πήραμε από το αεροδρόμιο και δώσαμε περίπου 26 στερλίνες για μετακινήσεις με όλα τα μέσα, για πέντε μέρες, για δύο ζώνες, συν η μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts