pinkrose Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Παιδια κανενας που να εδινε σημερα ECCE να μας πει εντυπωσεις....??? Eδινε η κολλητη μου και μου ειπε οτι ηταν δυσκολο και επισης οτι ειχε δυσκολο λεξιλογιο!!Ειπε πως εγραψε καλα εκθεση και περιμενει αυριο να δωσει προφορικα και να περασει γιατι αν δεν τα πηγε καλα στο voc θα συμψηφιστει με τα αλλα και θα περασει!! Καλη επιτυχια σε οσους δινουν και αυριο!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Kαι μενα εδινε ο κολλητος μου (λολ) και του φανηκε δυσκολο το ακουστικο,ειδικα το δευτερο μερος.Ας ελπισουμε να παει καλα.Προφορικα εδωσε το προηγουμενο Σαββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Eχουμε κανενα νεο σχετικα με τις εξετασεις May 2008 σε Michigan & Cambridge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igouana Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Εχω δει το Certificate Proficiency σε δυο μορφες...(γιατι???) το χαρτι ειναι καπως σκλυρο, και το αλο εχει χαρτι λεπτο και γιαλιστερο.. πηγα να δωσω για πυροσβεστικη, και στην αναμονη επιασα κουβεντα με κατι παιδια και λεγαμε τι χαρτια εχουμε για μορια. Υ.Σ. εμενα ειναι ενα φυλο Α4 λιγο σκλυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 mhpws to ena einai apo cambridge, to allo apo michigan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Άσχετο παιδιά,αλλά μιάς που είδα το θέμα είπα να μοιραστώ τη χαρά μου..Το πήρα τελικά το τιμημένο απ' ότι έμαθα με B σε όλα τα parts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Κόπηκα Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Κόπηκα Ντάξει μικρός είσαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Pira to michigan...!! Epitelous!! xthes to ematha... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bulma Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 το ECPE?βγηκαν τα αποτελεσματα? πως το εμαθες? κι εγω εδωσα αλλα μου ειχαν πει πως θα βγουν το Μαρτιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 paidia bgikan ta apotelesmata toy michigan?giati stin episimi istoselida den leei tpt. Poy to mathate eseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotalx Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Cambridge ή Michigan, πειτε μου την γνωμη σας μηπως βοηθηθω και εγω. Το μονο που με σπρωχνει προς το cambridge ειναι η ωρα εξετασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα του ECPE. To πέρασα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Πραγματι τα αποτελέσματα του ECPE ειναι Online και μπορείτε να τα δειτε στο http://results.hau.gr/ ! Καλη επιτυχια σε ολους!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splar Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Προετοιμάζομαι για το michigan,θα το δώσω τον Μάϊο,αγχος πολύ δεν έχω ακόμα αλλα όσο περνάει ο καιρός...και πρεπει οπωσδήποτε να το πάρω γιατί δεν έχω άλλη ευκαιρία είναι η 4 φορά που προσπαθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Δεν θέλει αγχος!Πολύ απλα λίγο διαβασμα παραπανω,ενα καλο καθηγητη και προσπαθεια και ολα θα πανε καλα!Τις προηγουμενες φορες που κοπηκες(σε ποια sections δηλ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bulma Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 κι εγω περασα!!:D splar να προσεξεις το Listening γιατι γενικως τα τελευταια χρονια το δυσκολευουν.. και φετος ηταν απαισιο! στο τσακ το περασα... προσωπικα απο θεματολογια το χαρακτηριζω ελεεινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splar Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Δεν θέλει αγχος!Πολύ απλα λίγο διαβασμα παραπανω,ενα καλο καθηγητη και προσπαθεια και ολα θα πανε καλα!Τις προηγουμενες φορες που κοπηκες(σε ποια sections δηλ.? den thimamai akrivos na sou po exoun perasei kapoia xronia exo dosei pantos t cambridge.t michigan kai eixa epixeirisei kai t kratiko prin 3-4 xronia ola auta...alla na sas po tin alitheia den t eixa parei kai poly sta sovara tora omos den me pairnei na min to paro:) Δεν θέλει αγχος!Πολύ απλα λίγο διαβασμα παραπανω,ενα καλο καθηγητη και προσπαθεια και ολα θα πανε καλα!Τις προηγουμενες φορες που κοπηκες(σε ποια sections δηλ.? den thimamai akrivos pou eixa kopei exoun perasei 4 xronia.eixa dosei michigan,cambridge kai to kratiko,alla na po tin alitheia den to eixa parei poly sovara pou mualo tote...tora omos den me pairnei na min to paro... Δεν θέλει αγχος!Πολύ απλα λίγο διαβασμα παραπανω,ενα καλο καθηγητη και προσπαθεια και ολα θα πανε καλα!Τις προηγουμενες φορες που κοπηκες(σε ποια sections δηλ.? den thimamai akrivos pou eixa kopei exoun perasei 4 xronia.eixa dosei michigan,cambridge kai to kratiko,alla na po tin alitheia den to eixa parei poly sovara pou mualo tote...tora omos den me pairnei na min to paro... κι εγω περασα!!:D splar να προσεξεις το Listening γιατι γενικως τα τελευταια χρονια το δυσκολευουν.. και φετος ηταν απαισιο! στο τσακ το περασα... προσωπικα απο θεματολογια το χαρακτηριζω ελεεινο! alitheia??kai to listening sta mathimata mou fainetai sxetika eukolo!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Γενικα ευκολο ειναι και στην πραγματικη εξεταση,αλλα πολυ απλα μιλανε αρκετα γρηγορα ή στα κρισιμα σημεια καπως να τα μασανε.Γενικα θελει εξασκηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bulma Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 συμφωνω!^^ απλα μιλαω για τη θεματολογια! ε τωρα να βαζουν για πουλια που πεφτουν στα τζαμια και για μαϊμουδες που ανταλλαζουν αγγουρια και φρουτα παει πολυ!:rolleyes: ( οπως δηλαδη στο τριτο μερος του Listening) γενικα το λεξιλογιο ηταν βατο εως ευκολο. η γραμματικη μου φανηκε μετρια οπως και το cloze! η εκθεση ευκολη! καλη επιτυχια σε οσους δινουν το μάιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Και εγω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία παιδια και οσοι εδωσαν Cambridge να σας βγουν τα αποτελεσματα θετικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 δεν περιμενα να το παρω το ρημαδι, δεν ειχα διαβασει ποτε μου :p ευκολο ηταν και τελικα δε χρειαζεται καθολου αγχος. μονο στα προφορικα πετυχα μια στριγγλα, αφου η προηγουμενη που βγηκε με τρομαξε με το υφος της, εκανε νοηματα μεχρι να βγει απο το σχολειο...ωχ λεω εδω ειμαστε :p καλη επιτυχια και στους εξεταζομενους του Μαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Tι εδωσες nikoskat?Μιchigan,Cambridge,ECCE,ECPE,FCE,CPE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 michigan ecpe. εχουν βγει και στο site http://www.hau.gr/?i=hau.el.exams_allresults δεν ξερω αν το αναφερατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 To αναφερα και πριν Nikoskat αλλα δεν πειραζει που το ξανααναφερεις! Καλο ειναι να το ξαναβλεπουν τα παιδια που εδωσαν! Παντως με παραξενευει που εχεις κακή εμπειρία με τα προφορικα του Michigan?!I Know οτι ειναι ευγενεστατοι για αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts