Jump to content

Bulma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bulma

  1. ολα του Πατρικ Ζισκιντ ειναι φοβερα!!
  2. Asterix Arkas κυριως ''χαμηλες πτησεις '' :respect:
  3. χαχαχαχα ^^ :lol: :lol: :lol: ακομα και πρακτικα/οικονομικα να το δεις, δεν σε συμφερει να εχεις νευρα! :* :ρ
  4. Ειμαι κατά, πάσης φύσεως εξάρτησης ομως ψηφισα ''δεν ειμαι σιγουρος'' διοτι απο την αλλη, ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του :confused:
  5. σημερα, δυο παιδακια, για δημοτικο τα κοβω, εκαναν πικ νικ στο παρκο απεναντι απο το σπιτι μου.. ειχαν κουβαλησει και πιατα και μαχαιροπιρουνα.. :food: :dash:
  6. κι εγω μηνιαίους.. τους χρησιμοποιεις και στη θαλασσα? :shock:
  7. γραφω με το δεξι.. εχω προσπαθησει να γραψω και με το αριστερο αλλα.. αφηστε τα :whistle: παντως δεν νομιζω οτι εχει σημασια με ποιο χερι γραφει κανεις!!
  8. η αδερφη του παππου μου, καθε φορα που ερχοταν να μας επισκεφτει μας εφερνε κουπες nescafe! (ξερετε, αυτες τις κοκκινες που ηταν δωρο με τη συσκευασια!) οχι πως μας πειραζε γιατι οι περισσοτεροι ηλικιωμενοι τα βγαζουν δυσκολα περα, οικονομικα! αλλα μεσα σε μισο χρονο ειχαμε μαζεψει 13 τετοιες κουπες!:dizzy: (τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να της κοψω τον πολυ καφε,μεγαλη γυναικα!)
  9. Ημιαγωγός Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση Ημιαγωγός είναι κάθε υλικό, όπως το γερμάνιο ή το πυρίτιο, που επιτρέπει να περνά το ηλεκτρικό φορτίο από μέσα του με κάποιες προϋποθέσεις, όπως είναι αύξηση της θερμοκρασίας ή η πρόσπτωση φωτός. Ένας ημιαγωγός, όπως το πυρίτιο, στην καθαρή κρυσταλλική του μορφή, είναι καλός μονωτής. Ωστόσο, όταν έστω και ένα άτομο μέσα στα 10 εκατομμύρια αντικατασταθεί από μία πρόσμιξη (φωσφόρος ή αρσενικό) που προσθέτει ή αφαιρεί (βόριο, αργίλιο ή γάλλιο) ένα ηλεκτρόνιο από την κρυσταλλική δομή τότε η αγωγιμότητά τους αυξάνεται θεαματικά. Στην πρώτη περίπτωση, προκύπτει ημιαγωγός τύπου n (n από negative καθώς έχουμε παραπάνω ηλεκτρόνια άρα και φορείς αρνητικού φορτίου) και στη δεύτερη τύπου p (p από positive καθώς έχουμε επιπλέον οπές που δηλώνουν απουσία ηλεκτρονίων άρα ύπαρξη θετικού φορτίου). Αυτός ο τρόπος πρόσμιξης ονομάζεται doping (νόθευση). Λεπτά στρώματα ημιαγωγών υλικών συσκευασμένα μαζί συνθέτουν διάφορους τύπους τρανζίστορ που χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές που αφορούν, μεταξύ άλλων, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
  10. συμφωνω!^^ απλα μιλαω για τη θεματολογια! ε τωρα να βαζουν για πουλια που πεφτουν στα τζαμια και για μαϊμουδες που ανταλλαζουν αγγουρια και φρουτα παει πολυ!:rolleyes: ( οπως δηλαδη στο τριτο μερος του Listening) γενικα το λεξιλογιο ηταν βατο εως ευκολο. η γραμματικη μου φανηκε μετρια οπως και το cloze! η εκθεση ευκολη! καλη επιτυχια σε οσους δινουν το μάιο!
  11. κι εγω περασα!!:D splar να προσεξεις το Listening γιατι γενικως τα τελευταια χρονια το δυσκολευουν.. και φετος ηταν απαισιο! στο τσακ το περασα... προσωπικα απο θεματολογια το χαρακτηριζω ελεεινο!
  12. εγω δεν θελω να κανω... οχι οτι εχω προβλημα με τα tatoo,ισα ισα μερικα μου αρεσουν πολυ (πανω σε αλλους).. απλα νομιζω πως θα το βαρεθω γρηγορα γι'αυτο κ δεν θελω να κανω!
  13. το ECPE?βγηκαν τα αποτελεσματα? πως το εμαθες? κι εγω εδωσα αλλα μου ειχαν πει πως θα βγουν το Μαρτιο!
×
×
  • Create New...