evi_zoi Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Για ηχο κλησης εχω αυτην την περιοδο το Δεν το χωραει ο νους της Παολα. Για sms εχω το I Love you baby,mouts mouts mouts!!! Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη σβηστηκε το τελυταιο μου ποστ στο θεμα αυτο. επειδη θελω να πιστευω πως προκειται περι λαθους επαναλαμβανω μπορει καποιος να προτεινει καποιο ηχο κλησης -εκτος απο τραγουδια- για σμς?κατι πιο πρωτοτυπο.. ευχαριστω Οχι δεν πρόκειται περί λάθους.Όπως το έγραψες τώρα χωρίς το "αγγλικό" στο τέλος,είναι οκ.Την επόμενη φορά που θα έχεις παρόμοιες απορίες θα παρακαλούσα να μου στείλεις pm. Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 to I don't feel like dancin' se remix Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ger Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη σβηστηκε το τελυταιο μου ποστ στο θεμα αυτο. επειδη θελω να πιστευω πως προκειται περι λαθους επαναλαμβανω μπορει καποιος να προτεινει καποιο ηχο κλησης -εκτος απο τραγουδια- για σμς?κατι πιο πρωτοτυπο.. ευχαριστω Εγώ θέλω πολύ να σου προτείνω κάτι πρωτότυπο, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβως ψάχνεις. Ήχους κλήσης ή ήχους ειδοποίησης για SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εγω εχω βαλει το να εισαι εκει...το ρεφρεν:happy: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Το "Φιλί φιλί με λυτρώνεις". Τι άλλο; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Chris Cornell - You know my name Για όσους δεν το ξέρουν, είναι το theme song από το τελευταίο James Bond. :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Chris Cornell - You know my name Για όσους δεν το ξέρουν, είναι το theme song από το τελευταίο James Bond. :) και ειναι κομματαρα!:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ειμαι ερωτευμενος... κ με εχει τρελανει το 'Ενα' της Πεγκυς :love: αχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 to htan h zoh mou kolash thelo na to alakso me to den anikeis ekei tou danth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 to htan h zoh mou kolash thelo na to alakso me to den anikeis ekei tou danth. Το άλλαξα και εγώ πρόσφατα και έβαλα ένα άλλο του Δάντη,πιο παλιό όμως.Μόνο το ρεφρέν από το ''Κομμάτια''.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μια και τώρα είμαι κάτοχος ενός υπέροχου SE w300i και επιτέλους μπορώ να έχω δικούς μου ήχους αντί ήχους απλούς του κινητού, το έχω τσακίσει στα mp3 Αυτή την εβδομάδα έχω το Nelly Furtado feat Timbaland - Promiscuous Girl ατσ ατσ ατσ :respect: μια ερώτηση κρίσεως...επειδή θέλω τις περισσότερες φορές να παίζει το ρεφρέν ενος mp3 σαν ήχος κλήσης και δεν θέλω να ακούγεται το τραγούδι απο την αρχή του...μπορώ με κάποιο τρόπο να 'κόψω' το mp3 ώστε να κρατήσω το ρεφρεν μόνο? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν ακριβώς αυτό. Επιλέγεις το σημείο που θες να ξεκινάει και να τελειώνει και στο ετοιμάζει το πρόγραμμα αυτόματα σε ένα νέο αρχείο μόνο το συγκεκριμένο μέρος που επέλεξες σε ότι μορφή θέλεις. Ψάξε για mp3 splitter ή στείλε πμ να σου πω συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Justin Timberlake - Lovestoned/I think she knows! poli kalo! :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) auth th periodo exw duo hxous tou kinitou (typou bib bib) - aplhs eidopoihshs... den vriskw kati kalo na valw! o,ti kian valw meta apo ligo me kourazei .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Call me when you're sober-evanescence Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Temperature-Sean Paul:cool: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Αντύπας - Καταιγίδα :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalel Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Εγώ έχω την εισαγωγή του superman!!!Την ακούς και σου'ρχεται να πετάξεις.http://bluecoupe.com/uploaded_images/superman%20returns%20CD-708752.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikipe Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 έχω ήχο βουκολικό. (με φλογέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Π@παριζου - The Game Of Love Ωραιο για ηχος κλησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr)) San hxo klhshs within temptation - angels k gia ta minimata ever dream apo nightwish (proswrina mallon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Justin Timberlake - What goes around...comes around... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Κοτσιρας - Αν δεν μ'αγαπας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Sexy back - Justin Timberlake Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts