trust0 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Ακριβώς έτσι το κάνω. Στο τέλος μου λέει ότι ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό, κάτι που δεν ισχύει. Να φταίει ο πάροχος; forthnet έχω. Edit: στον ίδιο αριθμό καλώ. Κι εγώ Θεσσαλονίκη. Στάλθηκε από Tapatalk Edited August 31, 2019 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 trust0 said: Ακριβώς έτσι το κάνω. Στο τέλος μου λέει ότι ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό, κάτι που δεν ισχύει. Να φταίει ο πάροχος; forthnet έχω. Edit: στον ίδιο αριθμό καλώ. Κι εγώ Θεσσαλονίκη. Στάλθηκε από Tapatalk Δεν νομίζω να φταίει η forthnet. Καλείς σε διάφορους αριθμούς και κάνει το ίδιο; Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Όπου και να καλέσω το ίδιο κάνει. Σε σταθερά και σε κινητά. Πήρα σε πολλούς αριθμούς. Επίσης δοκίμασα και με wifi και με δεδομένα. Οκκκκ βρέθηκε το λάθος! Εγώ το προσπαθούσα μέσα από τη εφαρμογή, ενώ την κλήση την κάνεις από το κινητό! Είναι μόνο για κλήσεις προς σταθερά ή και κινητά ; Εκτός αν πάλι δεν κατάλαβα σωστά. Πάντως μέσω εφαρμογής δεν πραγματοποιείται, ενώ μέσω κινητού ακούγεται το μήνυμα και καλεί κανονικά στον αριθμό που πληκτρολόγησα στη συνέχεια. Βέβαια δεν έχει λογική αυτό χα χα. Δε βγάζω άκρη. Στάλθηκε από Tapatalk Edited August 31, 2019 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 trust0 said: Όπου και να καλέσω το ίδιο κάνει. Σε σταθερά και σε κινητά. Πήρα σε πολλούς αριθμούς. Επίσης δοκίμασα και με wifi και με δεδομένα. Οκκκκ βρέθηκε το λάθος! Εγώ το προσπαθούσα μέσα από τη εφαρμογή, ενώ την κλήση την κάνεις από το κινητό! Είναι μόνο για κλήσεις προς σταθερά ή και κινητά ; Εκτός αν πάλι δεν κατάλαβα σωστά. Πάντως μέσω εφαρμογής δεν πραγματοποιείται, ενώ μέσω κινητού ακούγεται το μήνυμα και καλεί κανονικά στον αριθμό που πληκτρολόγησα στη συνέχεια. Βέβαια δεν έχει λογική αυτό χα χα. Δε βγάζω άκρη. Στάλθηκε από Tapatalk Όπου θέλεις καλείς από σταθερό ή κινητό από το οποίο έχεις κλήσεις προς σταθερά! Μέσα από την εφαρμογή δεν έχει νόημα να καλέσεις με αυτό τον τρόπο, θα χρεώσεις διπλά! Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ααα οκ τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Για να καταλάβω σε σχέση με το local access Στην συσκευή μου έχω 2 νούμερα. 1 καρτοτηλέφωνο από το οποίο πραγματοποιώ κλήσεις μεσω calling credit και 1 δεύτερο νούμερο το οποίο έχει πρόγραμμα με πάρα πολλά λεπτά ομιλίας. Για να κάνω κλήσεις με local access μπορω να δηλώσω αντί για σταθερό το δεύτερο νούμερο και να χρεώνεται αυτό; Και αν ναι σε αυτόν που καλώ πιο νούμερο θα φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 MAN0l0 said: Για να καταλάβω σε σχέση με το local access Στην συσκευή μου έχω 2 νούμερα. 1 καρτοτηλέφωνο από το οποίο πραγματοποιώ κλήσεις μεσω calling credit και 1 δεύτερο νούμερο το οποίο έχει πρόγραμμα με πάρα πολλά λεπτά ομιλίας. Για να κάνω κλήσεις με local access μπορω να δηλώσω αντί για σταθερό το δεύτερο νούμερο και να χρεώνεται αυτό; Και αν ναι σε αυτόν που καλώ πιο νούμερο θα φαίνεται; Στην callingcredit μπορείς να δηλώσεις παραπάνω από έναν αριθμούς για αναγνώριση (και επιλέγεις ποιον θέλεις από τις ρυθμίσεις)! Όταν καλέσεις από έναν από αυτούς τους αριθμούς στο σταθερό αριθμό του local access χρεώνεσαι από τον αριθμό που καλείς, κλήση προς σταθερό Ελλάδας. Στη συνέχεια χρεώνεσαι την κλήση προς τον τελικό προορισμό, στο λογαριασμό σου στην CallingCredit. Αυτό συμφέρει αν έχεις αρκετό δωρεάν χρόνο από το σταθερό ή το κινητό σου προς σταθερά. Έτσι καλώντας το local access αριθμό έχεις κανονική κλήση και όχι μέσω ιντερνετ με αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα. Επίσης μπορείς να καλέσεις και από τρίτο αριθμό προς το local access αλλά για να προχωρήσεις θα πρέπει να δώσεις το pin που θα βρεις στα στοιχεία λογαριασμού σου (της CallingCredit)! Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ωραία. Αν κατάλαβα σωστά αυτό που θέλω δεν γίνεται. Θέλω να καλώ από τον δεύτερο αριθμό (μέσω local access) που έχω μονάδες αλλά σε αυτόν που καλώ να φαίνεται ο πρώτος αριθμός που έχω ορίσει σαν caller id. Αυτό γίνεται; Το δοκίμασα και και στον συνομιλητή μου φαινόταν ο δεύτερος αριθμός και όχι ο πρώτος που έχω ορίσει σαν caller id. Κάνω κάτι λάθος η απλά δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 MAN0l0 said: Ωραία. Αν κατάλαβα σωστά αυτό που θέλω δεν γίνεται. Θέλω να καλώ από τον δεύτερο αριθμό (μέσω local access) που έχω μονάδες αλλά σε αυτόν που καλώ να φαίνεται ο πρώτος αριθμός που έχω ορίσει σαν caller id. Αυτό γίνεται; Το δοκίμασα και και στον συνομιλητή μου φαινόταν ο δεύτερος αριθμός και όχι ο πρώτος που έχω ορίσει σαν caller id. Κάνω κάτι λάθος η απλά δεν γίνεται; Μάλλον δεν γίνεται. Το δοκίμασα και γω μόλις τώρα και ενώ έχω δηλώσει τον αριθμό Χ για αναγνώριση, βγαίνει αυτός από τον οποίο καλώ στο local access σταθερό. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Το φαντάστηκα. Απλά έλεγα μήπως και έκανα κάτι λάθος. Αν γινόταν θα με βόλευε πολύ. Ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Σήμερα καθώς δοκίμαζα την υπηρεσία σε δικό μου τηλέφωνο η κλήση μου ήρθε μέσω viber! Είχα ανοιχτό και το wifi. Έχει συμβεί σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gf768 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Μου έχει τύχει δύο φορές να καλέσω κάποιον μέσα από την εφαρμογή και τελικά να παίρνει μέσω viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Αυτό είναι πιθανόν να συμβαίνει αν ο άλλος έχει viber και είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 tsatali22 said: Σήμερα καθώς δοκίμαζα την υπηρεσία σε δικό μου τηλέφωνο η κλήση μου ήρθε μέσω viber! Είχα ανοιχτό και το wifi. Έχει συμβεί σε κανέναν; Μήπως έχεις ενεργό το «κλήσεις Viber in” στις ρυθμίσεις του Viber που λέει να δέχεσαι μέσω Viber τις κανονικές κλήσεις; Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Προσφατα δοκίμασα την Dialcheap και εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από ποιότητα κλήσης. Σαν εφαρμογή στο κινητό χρησιμοποιώ την Grandstream Wave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 στο watch up πλέον θεωρείτε first priority υπηρεσία σε σχέση με την παραδοσιακή τηλεφωνία Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardasis Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Έχω το calling credit. Μπορώ να δηλώσω δύο νούμερα κινητών, να βάλω την εφαρμογή και στα δύο και να δουλεύουν ταυτόχρονα και τα δύο; Εννοείτε με διαφορετικό νούμερο το καθένα, αλλά με τον ίδιο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ναι γίνεται Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ναι μπορείς. Αν όμως κανείς ένα τηλ από τη μια συσκευή από τον ένα αριθμό, αυτός θα είναι επιλεγμένος και στην άλλη συσκευή. Θα πρέπει από το δεύτερο κινητό να αλλάζετε πάλι τον caller id πριν την κλήση, αν σας ενδιαφέρει να φαίνεται ο άλλος αριθμός. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardasis Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Κύριοι, σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Σε μένα παίζει κανονικά σε δύο τηλέφωνα με διαφορετικό caller id στο καθένα χωρίς να αλλάζει όταν κάνω τηλέφωνο είτε από το ένα είτε από το άλλο κινητό Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis78 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 bbbb said: Σε μένα παίζει κανονικά σε δύο τηλέφωνα με διαφορετικό caller id στο καθένα χωρίς να αλλάζει όταν κάνω τηλέφωνο είτε από το ένα είτε από το άλλο κινητό1. Δηλαδή, με τον ίδιο SIP ID και με το ίδιο login & password έχεις ταυτόχρονα δυο registration από δυο ξεχωριστές εφαρμογές και ακόμα και με διαφορετικά Caller ID? 2. Μέχρι πόσα νούμερα κινητών μπορείς να δηλώσεις και να χρησιμοποιήσεις έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Έχω ένα νούμερο cosmote και ένα νούμερο vodafone σε 2 κινητά. Στο ένα κινητό έχω βάλει να φαίνεται ο αριθμός της vodafone και στο άλλο ο αριθμός της cosmote και όποτε θέλω μπορώ και να εναλλασω χωρις πρόβλημα. Και στα δυο κινητά έχω κάνει login με τον ίδιο λογαριασμό στην εφαρμογή της calling credit και από τις ρυθμίσεις caller id επιλέγω τον αριθμό που θέλω να φαίνεται. Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο που μπορείς να δηλώσεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Agis78 said: 1. Δηλαδή, με τον ίδιο SIP ID και με το ίδιο login & password έχεις ταυτόχρονα δυο registration από δυο ξεχωριστές εφαρμογές και ακόμα και με διαφορετικά Caller ID? 2. Μέχρι πόσα νούμερα κινητών μπορείς να δηλώσεις και να χρησιμοποιήσεις έτσι; Μέχρι 5 νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 To ποιο caller id θα εμφανιστεί παίζει ρόλο αν βάλουμε τον λογαριασμό της calling credit πχ στον native dialer του κινητού. Εκεί θα εμφανιστεί οποιο caller id έχουμε επιλέξει τελευταίο μέσω της εφαρμογής. Στην ίδια την εφαρμογή δεν υπάρχει θέμα να μπερδευτεί. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts