tasosathan Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 (edited) Έφτιαξα λογαριασμό στο callingcredit, έβαλα λεφτά, τον αριθμό μου και ενεργοποίησα το SIP, αλλά όταν βάζω τα στοιχεία μου στο native dialer της OnePlus, δεν μου βγαζει κλήση Από την εφαρμογή, μου ζητάει συνεχώς το +30 μπροστά Υπάρχει καμία λύση? Edit: Για το πρόβλημα που δεν μπορώ να βγάλω κλήση μέσω της native εφαρμογης του OnePlus, ευθύνεται η Wind που μάλλον κλείνει πόρτες. Με 4g δουλεύει κανονικότατα Edited April 24, 2019 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis78 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 (edited) ευθύνεται η Wind που μάλλον κλείνει πόρτες. Αν μπορείς, με περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ ( περιοχή, WiFi η mobile internet; έκανες κάτι; ). Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη Wind. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με 4g δουλεύει κανονικότατα 4G ποιος πάροχος; Edited April 24, 2019 by Agis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Αν μπορείς, με περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ ( περιοχή, WiFi η mobile internet; έκανες κάτι; ). Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη Wind. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 4G ποιος πάροχος; Δεν το έλυσα με την Wind απλά έχω 4G από την cosmote που ακόμα φαίνεται να δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Για το adsl της wind μαλλον η nat ip που δίνει φταίει. Δοκίμασε να ζητήσεις να σου δώσουν κανονική δυναμική ip και οχι πισω απο nat. Αν έχεις τέτοια π.χ. ούτε πόρτες μπορείς να ανοίξεις. Κοίτα τι ip σου δείχνει το ρούτερ,αν είναι τύπου 10.x.x.x τότε είσαι πίσω από nat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 (edited) Για το adsl της wind μαλλον η nat ip που δίνει φταίει. Δοκίμασε να ζητήσεις να σου δώσουν κανονική δυναμική ip και οχι πισω απο nat. Αν έχεις τέτοια π.χ. ούτε πόρτες μπορείς να ανοίξεις. Κοίτα τι ip σου δείχνει το ρούτερ,αν είναι τύπου 10.x.x.x τότε είσαι πίσω από nat. Επειδή είναι VDSL 100αρι έχει IP είτε 37.X.X.X είτε 9X.X.X.X είτε 100.X.X.X Edited April 24, 2019 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 SIM ONLY internet 15€ international data roaming SIM card Standard SIM, micro SIM, nano SIM 2G, 3G, 4G LTE, 124 countries Greece 0,005€/Mb globaldata https://teztele.com/only-internet/?fbclid=IwAR1rbYOyb-wuno56YLPHO3E5bIo4toNQ2e-jOqyNqij3E60UKBPCp8sy1to&ref=1541 Online Παραγγελία 15€, το αρχικό διαθέσιμο ποσό 15€ και ισχύει για 180 ημέρες. Μετά από κάθε σύνδεση στο Internet, προστίθενται άλλες 180 ημέρες. Ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€. Μετά από κάθε ανανέωση, επίσης προστίθενται άλλες 180 ημέρες. Ο ιστότοπος δεν διαθέτει πολυγλωσσική πλατφόρμα, λείπει η επιλογή γλώσσας και η κύρια γλώσσα είναι μόνο ρωσική. Προφανώς, κατά την παραγγελία κάρτας, ο πελάτης θα χρειαστεί βοήθεια (π.χ. αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας). Από τότε που ενεργοποιήθηκε η κάρτα (~1 χρόνο), μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν προβλήματα. Πήρα και γω την κάρτα της teztele. Όλα πολύ καλά εκτός από το ότι πιάνει μόνο wind που δεν φημίζεται και για το δίκτυο της σε σχέση με τις άλλες δυο. Αν είχε περιαγωγή και με τις τρεις θα ήταν σούπερ. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis78 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Πήρα και γω την κάρτα της teztele. Όλα πολύ καλά εκτός από το ότι πιάνει μόνο wind που δεν φημίζεται και για το δίκτυο της σε σχέση με τις άλλες δυο. Αν είχε περιαγωγή και με τις τρεις θα ήταν σούπερ.Ναι, δεν το ανέφερα αυτό, ήταν λάθος μου, φυσικά, απλά ξέχασα και ζητώ συγγνώμη :( Έχω δύο άλλες κάρτες για περιαγωγή, ίσως γι 'αυτό δεν το σκέφτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ναι, δεν το ανέφερα αυτό, ήταν λάθος μου, φυσικά, απλά ξέχασα και ζητώ συγγνώμη :( Έχω δύο άλλες κάρτες για περιαγωγή, ίσως γι 'αυτό δεν το σκέφτηκα. Μα δεν κατηγόρησα εσένα :) Απλώς το έγραψα ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται να την προμηθευτούν! Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Έκανα δοκιμή ένα SMS μέσω της callingcredit εφαρμογής κόστος 0.06€ αλλά ο παραλήπτης λαμβάνει μήνυμα όχι με τον αριθμό σου αλλά από ένα infomessage οπότε πρέπει να γράφεις το όνομα σου στο τέλος για να ξέρουν ποιος είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Έκανα δοκιμή ένα SMS μέσω της callingcredit εφαρμογής κόστος 0.06€ αλλά ο παραλήπτης λαμβάνει μήνυμα όχι με τον αριθμό σου αλλά από ένα infomessage οπότε πρέπει να γράφεις το όνομα σου στο τέλος για να ξέρουν ποιος είσαι. Εγώ κάποια sms που έστειλα, πήγαν κανονικά από τον αριθμό που έχω ρυθμίσει να φαίνεται και στις κλήσεις! Μου έχει τύχει όμως κάποιες φορές όταν κάνω κλήση να βγαίνει στον άλλον απόκρυψη! Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 πάντως εγώ που δοκίμασα το zoiper είχε φοβερή ποιότητα και άμεση σύνδεση ενώ μέσω Viber out μου έχει τύχει να κολλήσει ή να καλεί ενώ δεν κτυπάει πουθενά ! και το zoiper το κανονικό το lite δεν μπορω να το κατεβάσω και έχω το beta. η εταιρεία που χρησιμοποιώ είναι η intertelecom. και τους είπα ότι θα λήξει η beta και μου είπανε την linphone που ήθελε να περάσω τις ρυθμίσεις και δεν είναι τόσο πεντα καθαρή η επικοινωνία σε σχέση με το zoiper beta. πάντως έχει χρέωση ανά λεπτό και η εφαρμογή beta είναι ελαφρύα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έκανα δοκιμή ένα SMS μέσω της callingcredit εφαρμογής κόστος 0.06€ αλλά ο παραλήπτης λαμβάνει μήνυμα όχι με τον αριθμό σου αλλά από ένα infomessage οπότε πρέπει να γράφεις το όνομα σου στο τέλος για να ξέρουν ποιος είσαι. Την προηγούμενη εβδομάδα έστειλα 1 sms απο την callingcredit και εμφάνισε κανονικά τον αριθμό μου που ειχα δηλώσει στο caller id. Τώρα που έστειλα ένα δοκιμαστικό όντως λέει infomessage!!.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έχω δοκιμάσει σχεδόν με όλες τις εφαρμογές που παίρνουν την Callingcredit. Δοκίμασα σήμερα ξανά με zoiper και έβαλα και το mizudroid και έκανα δοκιμές.. Παιδιά σαν την εφαρμογή της Callingcredit δεν υπάρχει. Κάντε όσες δοκιμές θέλετε.. Όχι όμως μόνο με zoiper. Δεν είναι έτσι η σωστή δοκιμή. Θα καλέσεις με το ίδιο δίκτυο τον ίδιο άνθρωπο με zoiper και με callingcredit. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πει ο άλλος ότι σας ακούει με zoiper καλύτερα. Με καμιά δύναμη. Αν σας πει κάτι τέτοιο σας λέει ψέμματα. Έμαθα τη γυναίκα μου να καλεί me callingcredit, zoiper κλπ τόσες κλήσεις που κάναμε για να δω την ποιότητα... Της callingcredit είναι η πιο καθαρή σε ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έχω δοκιμάσει σχεδόν με όλες τις εφαρμογές που παίρνουν την Callingcredit. Δοκίμασα σήμερα ξανά με zoiper και έβαλα και το mizudroid και έκανα δοκιμές.. Παιδιά σαν την εφαρμογή της Callingcredit δεν υπάρχει. Κάντε όσες δοκιμές θέλετε.. Όχι όμως μόνο με zoiper. Δεν είναι έτσι η σωστή δοκιμή. Θα καλέσεις με το ίδιο δίκτυο τον ίδιο άνθρωπο με zoiper και με callingcredit. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πει ο άλλος ότι σας ακούει με zoiper καλύτερα. Με καμιά δύναμη. Αν σας πει κάτι τέτοιο σας λέει ψέμματα. Έμαθα τη γυναίκα μου να καλεί me callingcredit, zoiper κλπ τόσες κλήσεις που κάναμε για να δω την ποιότητα... Της callingcredit είναι η πιο καθαρή σε ήχο. Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με τελευταίες δοκιμές που έχω κάνει. Το mizudroid είναι πανεύκολο στην χρήση για άτομα κάποιας ηλικίας για να εξοικειωθουν εύκολα σε κλήσεις voip αρκεί να μην κλείνει η εφαρμογή στο background. Κάνει πολύ γρήγορο connect με τον λογαριασμό της callingcredit και κλήση πιάνει απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μπορεί κάποιος που ξέρει να μας πει τα βήματα για να σεταρουμε στην εφαρμογή groundwire τον λογαριασμό της callingcredit? Προσπάθησα και δεν με κάνει register Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis78 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 να σεταρουμε στην εφαρμογή groundwire τον λογαριασμό της callingcredit? Προσπάθησα και δεν με κάνει registerΠριν από αυτό, Groundwire λειτούργησε καλά με οποιονδήποτε άλλο πάροχο, ή ήταν απλώς η πρώτη προσπάθεια να σεταρεις callingcredit; Ποια έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιείται (αγορασμένο η όχι) και ποια έκδοση του Android έχεις; Πρόσφατα, τα προβλήματα του πρωτοκόλλου SIP με το Android 9 έχουν παρατηρηθεί από ορισμένους χρήστες του Groundwire. Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι η πιο σταθερή έκδοση Groundwire είναι Version: 5.1 build 969528 και προτιμότερη έκδοση OS Android 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Πριν από αυτό, Groundwire λειτούργησε καλά με οποιονδήποτε άλλο πάροχο, ή ήταν απλώς η πρώτη προσπάθεια να σεταρεις callingcredit; Ποια έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιείται (αγορασμένο η όχι) και ποια έκδοση του Android έχεις; Πρόσφατα, τα προβλήματα του πρωτοκόλλου SIP με το Android 9 έχουν παρατηρηθεί από ορισμένους χρήστες του Groundwire. Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι η πιο σταθερή έκδοση Groundwire είναι Version: 5.1 build 969528 και προτιμότερη έκδοση OS Android 7. Έχω την τελευταία έκδοση του groundwire σε Android 9. Προσπαθεί να κάνει συνέχεια register χωρίς αποτέλεσμα. Είναι το πρώτο σεταρισμα που προσπαθώ με την εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά κατέβασα την έκδοση 5.1 και δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Τις επόμενες μέρες θα κάνω πιθανόν φορητότητα σταθερού, συγγενικού προσώπου σε voip στην intertelecom. Μέσα στη σελίδα τους ειδα ότι προτείνει το zoiper για android. Με ποια εφαρμογή θα έχω όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα, στις κλήσεις; Επειδή το τηλ θα μένει μόνιμα στο σπίτι, κάτι Handytones συσκευές που κυκλοφορούν, αν κάποιος γνωρίζει, είναι συμβατές με κάθε αναλογική συσκευή; Αξίζει μια τέτοια αγορά; Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Τεστάρισε πρώτα το zoiper. Αν λειτουργεί καλά κράτα το. Σε εμένα το zoiper είχε προβλήματα (για άλλο voip) οπότε έβαλα το csipsimple και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ευχαριστώ. Το csipsimple πρώτη φορά το ακούω. Στο playstore δεν το βρήκα, αλλά θα το βρω από αλλού να το κατεβάσω να υπάρχει. Στο play έχει μόνο codec επί πληρωμή. Είναι απαραίτητοι για τη καλή λειτουργία της εφαρμογής αυτής; Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Όχι δε χρειάζεται codec. Υπήρχε στο playstore αλλά το βγάλανε , έχεις δίκιο. Μάλλον σταμάτησαν να το αναπτύσσουν. Στο site της εταιρείας http://www.csipsimple.com/ (που εμφανίζεται και στη wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/CSipSimple ) δεν εμφανίζεται πλέον τπτ. Πάντως δουλεύει μια χαρά ακόμα και ταυτόχρονα για 2 διαφορετικά νούμερα voip από διαφορετικές εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Το csipsimple αναπτύχθηκε τη διετία 2010-2012 από τον Régis Montoya Εγκαταλείφθηκε οριστικά από το δημιουργό του το 2017 Ο G729 codec for CSipSimple που διατίθεται στο play ανήκει πλέον στην Securax LTD. η οποία αναπτύσσει το zoiper Νομίζω ότι πρόκειται για εφαρμογή-δεινόσαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis78 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) Νομίζω ότι πρόκειται για εφαρμογή-δεινόσαυροΝαι, έχουν εγκαταλείψει εντελώς την υποστήριξη αυτής της εφαρμογής, κάτι που δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί καλά αυτή τη στιγμή. Φοβάμαι όμως ότι στο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android. Έχω χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή για αρκετά χρόνια, αλλά μόνο ως επίσημο SIPclient (CSipSimple v1.02.03) της Zadarma project με το όνομα «Zadarma SIP». Τώρα έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για τη δική της υπηρεσία, είναι πλέον γνωστή ως «Zadarma» στο Google Play (+ G.729 & push μέσα) και δεν δουλεύει με άλλους παρόχους. Την χρησιμοποιώ παράλληλα με το Groundwire 5.1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της έκδοσης 1.02.03 είναι η έλλειψη υποστήριξης push (για εισερχόμενες), ωστόσο οι προηγμένες ρυθμίσεις επιτρέπουν την επίλυση σχεδόν όλων των προβλημάτων. Edited May 12, 2019 by Agis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 εγώ που έχω λογαριασμό στην Intertelecom και μόνο το beta zoiper μπορούσα να κατεβάσω.τώρα που έληξε με πετάει έξω. τέλος πάντων μου φαινότανε λίγο καλύτερη η επικοινωνία και πιο γρήγορη η σύνδεση από το Viber out. αλλά μου είπανε να κατεβάσω το linphone οπόυ και με αυτό κάνω κλήσεις. λίγο χαμηλότερη η ποιότητα από το zoiper αλλά εντάξει μια χαρά μιλάω με Wi-Fi άλλες φορές με Wi-Fi δεν μπορούσα να μιλήσω καλά ούτε με Viber out. και ήμουνα δίπλα στο Wi-Fi. τέλος το zoiper παίρνει αναβαθμίσεις και έχει και interteleco m λογαριασμό έτοιμο. ενώ το linphone όχι το έχουν σταματήσει τις αναβαθμίσεις. επίσης δεν ενδυκνυεται η εφαρμογή Linphone για μη γεωγραφικό αριθμό έχει θέμα με τις επερχόμενες έτσι μου είπανε. ( αν και εγώ μόνο εξερχομενες μόνο κάνω! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts