Baniko Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Ήρθε η ώρα και για το δικό μου. Μετά από 11 μήνες, πρόβλημα με την οθόνη. Έτσι απλά κάποια στιγμή, έγινε έντονα σκούρη, γκρι και σε μια περιοχή μπλε και μετά από λίγες ώρες όλη μαύρη. Το τατς ανταποκρίνεται, αλλά η οθόνη κατάμαυρη. Ευτυχώς όσο ακόμα ήταν πολύ σκούρη, κατάφερα και το συνδεσα στο πισι και πήρα τις φωτογραφίες. Το Banggood (ευτυχώς δεν είχε κλείσει χρόνο) μου λέει, αν βρω κάποιον να το επισκευάσει και να καλύψει το κόστος. Μένω Κατερίνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Edited January 10, 2019 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τα λεφτά σου τα έβγαλες και με το παραπάνω με τέτοιο κινητό. Αν τώρα βρεις και άκρη με τους Κινέζους μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ήρθε η ώρα και για το δικό μου. Μετά από 11 μήνες, πρόβλημα με την οθόνη. Έτσι απλά κάποια στιγμή, έγινε έντονα σκούρη, γκρι και σε μια περιοχή μπλε και μετά από λίγες ώρες όλη μαύρη. Το τατς ανταποκρίνεται, αλλά η οθόνη κατάμαυρη. Ευτυχώς όσο ακόμα ήταν πολύ σκούρη, κατάφερα και το συνδεσα στο πισι και πήρα τις φωτογραφίες. Το Banggood (ευτυχώς δεν είχε κλείσει χρόνο) μου λέει, αν βρω κάποιον να το επισκευάσει και να καλύψει το κόστος. Μένω Κατερίνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα; τους εστειλες κανονικα βιντεο κ φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Παίδες, μετά από 12 μήνες ήρθε update. Τι κάνουμε, το περνάμε. Θέλει backup και factory reset μετά; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Παίδες, μετά από 12 μήνες ήρθε update. Τι κάνουμε, το περνάμε. Θέλει backup και factory reset μετά; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mπορείς να ποστάρεις τον κωδικό του αρχείου ???? Η πιο ασφαλής διαδικασία είναι αυτή που ανέφερες . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τι έκδοση Ρομ λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Mπορείς να ποστάρεις τον κωδικό του αρχείου ???? Η πιο ασφαλής διαδικασία είναι αυτή που ανέφερες .V 1.13 57mb Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 V 1.13 57mb Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μικρό αρχείο,η έκδοση android παραμένει λογικά 6. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 μικρό αρχείο,η έκδοση android παραμένει λογικά 6.Όταν την περάσω θα ενημερώσω Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Όταν την περάσω θα ενημερώσω Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λογικά στο κατέβασμα θα σου έχει βγάλει changelog Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Λογικά τόσο μικρό αρχείο security patch το κόβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ναι Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν πάρω backup από αυτό της μαμάς του στο τηλέφωνο και όχι σε κάρτα μνήμης και κάνω factory reset, θα χάσω τα δεδομένα μου; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Συνήθως με factory reset δεν διαγράφεται ο εσωτερικός χώρος αλλά καλού κακού μετέφερε το backup σε καμιά κάρτα ή στο pc Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Κανένα νέο με την 57 mb ενημερωση? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Μου ήρθε αυτό το μνμ στο κινητό : Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Σχόλια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) https://ibb.co/tsGDBxR Τζάμπα χάρηκα .... και εγώ είπα μετά από 1 χρόνο θα πάρουμε official update !!:( :) Edited January 14, 2019 by qqss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Εκανα την ενημερωση. Τωρα ξαναστεινω παλι απο την αρχη μετα το factory reset. Αυριο πιστευω θα εχω νεα, αν και δεν βλεπω κατι καινουργιο. Ειδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Ιδιαίτερα συγκινημένος που έζησα να δω update στο κινεζάκι μας. Το έκανα, χωρίς κανένα reset και δεν έχασα κανένα δεδομένο, όλα καλά. Security patch είναι, πάλι καλά που δέησαν και έβγαλαν έστω κι αυτό. Α, άλλαξε η αρχική οθόνη πριν το ξεκλείδωμα, ωραία είναι :) Edited January 15, 2019 by jon_robocop Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ιδιαίτερα συγκινημένος που έζησα να δω update στο κινεζάκι μας. Το έκανα, χωρίς κανένα reset και δεν έχασα κανένα δεδομένο, όλα καλά. Security patch είναι, πάλι καλά που δέησαν και έβγαλαν έστω κι αυτό. Α, άλλαξε η αρχική οθόνη πριν το ξεκλείδωμα, ωραία είναι :) Δεν έκανες factory reset όμως; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Εμένα από εχθές που ήρθε η ειδοποίηση μου εμφανίζεται η ένδειξη (1) στις ρυθμίσεις ... σήμερα προσπαθώντας να διώξω το notification για το system ( έχω την αίσθηση ) ότι εμφανίστηκε και η ένδειξη (2) . Κάποια βοήθεια ώστε να τα αφαιρέσω και τα δύο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ιδιαίτερα συγκινημένος που έζησα να δω update στο κινεζάκι μας. Το έκανα, χωρίς κανένα reset και δεν έχασα κανένα δεδομένο, όλα καλά. Security patch είναι, πάλι καλά που δέησαν και έβγαλαν έστω κι αυτό. Α, άλλαξε η αρχική οθόνη πριν το ξεκλείδωμα, ωραία είναι :) Δηλαδή το κατέβασες και το έτρεξες ( χωρίς τίποτα άλλο ? ) Σορρυ αλλά δεν έχω καμία εμπειρία αναβάθμισης android . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Εμένα από εχθές που ήρθε η ειδοποίηση μου εμφανίζεται η ένδειξη (1) στις ρυθμίσεις ... σήμερα προσπαθώντας να διώξω το notification για το system ( έχω την αίσθηση ) ότι εμφανίστηκε και η ένδειξη (2) . Κάποια βοήθεια ώστε να τα αφαιρέσω και τα δύο ? Η "1" ένδειξη είναι το update που ήρθε και η "2" κάποιο ξυπνητήρι ή χρονόμετρο είναι ενεργοποιημένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 oK ... η ένδειξη (2) έφυγε .... η ένδειξη (1) πως φεύγει ? ( πρέπει να κάνω install το update ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 oK ... η ένδειξη (2) έφυγε .... η ένδειξη (1) πως φεύγει ? ( πρέπει να κάνω install το update )Δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Δεν έκανες factory reset όμως; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, χωρίς reset. Απλά έκανα εγκατάσταση και όλα δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts