Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα στο δικό μου και όχι δεν το κάνει. Απλά στο σημείο οπού δείχνει να μαυρίζει η οθόνη στο βίντεο, είναι η στιγμή που βγαίνει ειδοποίηση σε μένα για το επίπεδο του ήχου στα αυτιά.

Ευχαριστώ για τη δοκιμή. Πιστεύω πως και η δικιά μου συσκευή είναι ελλατωματική.

Λοιπόν φιλαράκια τελικά σήμερα το έστειλα πίσω στην Κίνα. Τελικά πρώτη φορά έκανα την διαδικασία δεν είναι κάτι το τρομερό. Δυστυχώς αποχωρίστηκα αυτό το θαυμάσιο κινητό που στάθηκα άτυχος με την οθόνη του. Όταν μου κάνουν full refund όποιος θέλει θα του χαρίσω δύο θήκες και δύο screen protect .θα διαβάζω το νήμα και εύχομαι όλοι να είστε τυχεροί μην σας βγάλει το κινητό τίποτα γιατί πραγματικά για τα λεφτά του είναι άψογο. Το κακό είναι ότι και ένας άλλος συνάδελφος μου έχει πάθει το ίδιο θέμα. Προχθές ανέβασε και βιντεακι στο YouTube.

Σου έστειλα pm σχετικά με απορίες για τη διαδικασία που έκανες.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τη δοκιμή. Πιστεύω πως και η δικιά μου συσκευή είναι ελλατωματική.

Σου έστειλα pm σχετικά με απορίες για τη διαδικασία που έκανες.

Κάνε πρώτα ενα hard reset μήπως διορθωθεί το προβλήματα .

Γειά σας. Το εχω στα χερια μου μια εβδομαδα και λειτουργει αψογα. Το μονο θεμα ειναι τα μισα Ελληνικα - Αγγλικα. Για το ηχειο που ακουω καποια παραπονα, αν επιλεξεις το surround τα σπαει, το ακουει και ο γειτονας. Φυσικα δεν πειραξα τιποτα απο ROM.

Και μια απορια: Ξερει κανεις πως δινουμε ονομασια σε φακελο; Ευχαριστω.

Γειά σας. Το εχω στα χερια μου μια εβδομαδα και λειτουργει αψογα. Το μονο θεμα ειναι τα μισα Ελληνικα - Αγγλικα. Για το ηχειο που ακουω καποια παραπονα, αν επιλεξεις το surround τα σπαει, το ακουει και ο γειτονας. Φυσικα δεν πειραξα τιποτα απο ROM.

Το γυρίζεις στην αγγλική γλώσσα από τις ρυθμίσεις, βάζεις όνομα στο φάκελο και το ξαναγυριζεις στα ελληνικά.

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που είναι η ρύθμιση surround φίλε μου? Μήπως εννοείς τη ρύθμιση Dolby?

Edited by jon_robocop
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Καλησπερα παιδια,

Εκκινηση Αndroid...

Βελτιστοποιηση της εφαρμογης 1 απο 1.

Υστερα απο 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα πλεον καθε φορα που το κανω ον η κανω επαννεκινηση μου βγαζει αυτο το μηνηματακι κανει loading και

περιμενω περιπου 5 λεπτα για να μπω.

καμια ιδεα περι τινος προκειται?

Να κανω επαναφορα λετε θα βοηθησει?

Μου το κάνει κι εμένα, αλλά περιμένω λιγότερο για την εκκίνηση (κανονικά θα έλεγα).

Είμαι με Germakrom v2.1.

Edited by Baniko

Μου το κάνει κι εμένα, αλλά περιμένω λιγότερο για την εκκίνηση (κανονικά θα έλεγα).

Είμαι με Germakrom v2.1.

Είμαι με μαμά Ρομ,τις τελευταίες 2 μέρες το κάνει.

Πριν αυτό δεν υπήρχε...

μου το εκανε κ εμενα κ σταματησε να το κανει εντελως ξαφνικα μια μερα, κρατησε 4-5 μερες κ δεν το εχει ξανακανει εως σημερα
Εγώ το τηλέφωνο δεν το κλείνω. Με προβληματισατε και έκανα επανεκκίνηση. Μου το έκανε και μένα. Τώρα αυτό ίσως να είναι καλό ίσως και όχι. Αν είναι update από την nubia ή την Google όπως γίνεται στα Windows στα pc είναι καλό. Αν γίνεται όμως από την Google για να κλειδώσει κάποια στιγμή το τηλέφωνο αργότερα επειδή υπάρχει η κόντρα των Αμερικάνων με την ZTE.... Θεωρίες Συνωμοσίας? Ίσως λέω βλακειες who knows.

Που είναι η ρύθμιση surround φίλε μου? Μήπως εννοείς τη ρύθμιση Dolby?

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα βλεπω τωρα...

Ρυθμισεις>ηχος>sound effect>Dolby, ειναι σβησμενο και οταν παταω λεει " αυτοματη επιλογη"

Και.. > Αλλοι ηχοι>power-on sound. Το εχω ενεργοποιημενο.

Καλησπερα παιδια,

Εκκινηση Αndroid...

Βελτιστοποιηση της εφαρμογης 1 απο 1.

Υστερα απο 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα πλεον καθε φορα που το κανω ον η κανω επαννεκινηση μου βγαζει αυτο το μηνηματακι κανει loading και

περιμενω περιπου 5 λεπτα για να μπω.

καμια ιδεα περι τινος προκειται?

Να κανω επαναφορα λετε θα βοηθησει?

Είμαι με Germakrom v2.1.

Είμαι με μαμά Ρομ,τις τελευταίες 2 μέρες το κάνει.

Πριν αυτό δεν υπήρχε...

μου το εκανε κ εμενα κ σταματησε να το κανει εντελως ξαφνικα μια μερα, κρατησε 4-5 μερες κ δεν το εχει ξανακανει εως σημερα

Εγώ το τηλέφωνο δεν το κλείνω. Με προβληματισατε και έκανα επανεκκίνηση. Μου το έκανε και μένα. Τώρα αυτό ίσως να είναι καλό ίσως και όχι. Αν είναι update από την nubia ή την Google όπως γίνεται στα Windows στα pc είναι καλό. Αν γίνεται όμως από την Google για να κλειδώσει κάποια στιγμή το τηλέφωνο αργότερα επειδή υπάρχει η κόντρα των Αμερικάνων με την ZTE.... Θεωρίες Συνωμοσίας? Ίσως λέω βλακειες who knows.

Δεν είναι θέμα rom είναι κάποια εφαρμογή που έχει κάνει update.το κάνει και σε εμένα.λογικα στο μέλλον θα φτιάξει με κάποια νέα αναβάθμιση.πιθανο μου φαίνεται να είναι κάποια εφαρμογή της google μιας και το κάνει σε πόλους και με διαφορετικές rom.

Παιδιά καλησπέρα σας. Μου έπεσε το κινητό κατω κι έσπασε το εξωτερικό τζαμάκι της κάμερας. Υπάρχει κάπου ανταλλακτικό?

Βασικά βρηκα με ενα 10€ θα κανει 1 μνα να ερθει ομως, αλλά αν ξέρετε εσείς κάποιον εμπιστο ή μαγαζι που να μου το κάνει πιο γρήγορα με ενα 15€?

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

Παιδιά καλησπέρα σας. Μου έπεσε το κινητό κατω κι έσπασε το εξωτερικό τζαμάκι της κάμερας. Υπάρχει κάπου ανταλλακτικό?

ή καποιο μαγαζι να απευθθυνθώ που θα εχει σίγουρα επισκευή?

Apple :rocket:

Τι έγινε ρε παιδιά με την βελτιστοποιηση 1 από 1 σταμάτησε?

Εμένα δε μ απασχολεί
Ούτε εμένα αλλά γιατί. Κάποιος είπε ότι στις 4-5 φορές σταματάει.

Έστειλα email στη nubia. Δεν ξέρω αν θα απαντήσουν. Αν μπορείτε στείλτε και εσείς μήπως και φιλοτιμηθουν και στείλουν κανένα update.

Μου απαντησαν. Μου εστειλαν ενα αρχειο με τηλεφωνα και εμαιλ service στην Ινδια.

Hi,

Thanks for contacting us!

We suggest that you can contact our service centers to get help. Attached is our service center list in india, please check.

Thanks.

support.in@nubia.com

Edited by geokat1291

Έστειλα και στην Ινδία! Για να δούμε!
Φίλε Baniko κανένα νεότερο από το μέτωπο της nubia? Συνεχίζει και το δικό σου αυτό το βιολί με την βελτιστοποίηση?

Edited by geokat1291

Geo... εξακολουθεί να το κάνει, μέτρησα χρόνο αναμονής τα 9 λεπτά.

Αν αυτό το θέμα έχει να κάνει με κάποια αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής όπως ανέφερε ο germak τότε με επαναφορά θα πρέπει να στρώσει . περιμενω από το Σαπόρτ απάντηση πρωτα και μετά θα δω αν κάνω επαναφορά.

Παιδιά, βάλτε custom ROM. Τη Germakrom V2 ή v2.1, ή μια MIUI.

Εγώ έχω Germakrom v2.1. Μου κάνει αυτό με τη βελτιστοποίηση μιας ή δυο εφαρμογών στο ξεκίνημα, αλλά δεν καθυστερει πάνω από μισό λεπτό. Οπότε, πραγματικά δε μ απασχολεί καθόλου.

Παιδιά, βάλτε custom ROM. Τη Germakrom V2 ή v2.1, ή μια MIUI.

Εγώ έχω Germakrom v2.1. Μου κάνει αυτό με τη βελτιστοποίηση μιας ή δυο εφαρμογών στο ξεκίνημα, αλλά δεν καθυστερει πάνω από μισό λεπτό. Οπότε, πραγματικά δε μ απασχολεί καθόλου.

Μαλλον για εκει παμε. Πεσ μου κατι. Την V2.1 την περνας κατευθειαν ή πρεπει πρωτα να περασεις την V2?

• The title was changed to ZTE Nubia M2