stratos76 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Δεν εχω φιλε μου αλλα μπορεις να το δοκιμασεις μονος σου και να μου πεις γιατι εχω βαλει το update να ανεβαινει.Μολις το περασεις και το τσεκαρεις γραψε εδω για την επιβεβαιωση,Σε συνδιασμο με το Magisk hide και αυτο που εφτιαξα πιστευω θα εισαι κομπλε. Εννοείται πως θα το δοκιμάσω αλλά έλεγα μήπως το είχες και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) @Germak Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να αυξήθει το κοντραστ στην οθόνη γρήγορων συντομεύσεων (QS switch); Πχ, κάνοντας, πιο σκούρα τα εικονίδια (το σώμα τους) όταν είναι ανενεργά και, πιο άσπρα (πιο ανοιχτό γκρι) τα γράμματα και το σώμα των εικονιδίων και πιο σκούρο το σχέδιο των εικονιδίων όταν είναι ενεργά. ΥΓ Όχι ότι το θεωρώ απ' τα βασικά. Είπα να το πω, μήπως και γίνεται σχετικά εύκολα (αν γίνεται, γιατί μου φαίνεται κάτι παρεμφερές με τα θέματα που είπες ότι είναι θέμα kernel). Edited March 5, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Πάντως εγώ είμαι με τη μαμά rom και δουλεύει άψογα το κινητό. Δεν ξέρω αν αξίζουν τα πειράγματα - πειράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Πάντως εγώ είμαι με τη μαμά rom και δουλεύει άψογα το κινητό. Δεν ξέρω αν αξίζουν τα πειράγματα - πειράματα. Θα συμφωνήσω, μόνο ένα official LineAge OS θα μας έσωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) Ανεβηκε και το update της νεας Rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465111 Edited March 6, 2018 by Germak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Παιδιά για κοιτάξτε στο system update, local update έχει ένα viber. Zip από τις 10/2. Τι είναι αυτό? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 12% έκπτωση στο banggood με το κουπόνι BG6M26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) Σήμερα παρέλαβα, το δικό μου Μ2 από LITB, το τηλέφωνο πρέπει να είναι αυτό που κυκλοφορεί στην Κίνα γιατί δεν υπάρχει ίχνος αγγλικών στη συσκευασία, βέβαια η ρομ έχει ελληνικά. Σε σχέση με αυτό που είχα πάρει από banggood αυτό έχει μέσα θήκη σιλικόνης και ο φορτιστής του δεν είναι ευρωπαϊκός και QC3 , αλλά κινέζικος, επάνω γράφει neocharge και είναι 5V 5,2A Edited March 6, 2018 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μόλις παρέλαβα ( με'γεια μου ... καλά νέα πάντα από το νεο κινητό ) ... πρώτες εντυπώσεις παρα πολύ καλές . Περίμενα πιο "γλυκιά" μετάβαση ( σαν να να κάνει ένα gap κατεβάσματος φωτεινότητας ) από την οθόνη στο αρχικό σκοτείνιασμα ( πριν ακολουθήσει το μαύρο ). Γενικώς με την φωτεινότητα της οθόνης δεν έχω εξοικειωθεί. Τα μισά ελληνικά - μισά αγγλικά δεν με χαλάνε ( αρχικά ) Οι δύο θήκες κουμπώνουν άψογα ( θα κρατήσω την διάφανη αρχικά και θα γυρίσω στην μαύρη αργότερα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μπαϊ δε γουεϊ ενα tip που κυκλοφορεί στου γιουτιουμπι με το ελαιόλαδο και την μπατονετα για τα αυτιά στο σαπιοtempered glass του bangood κάνει θαύματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μπαϊ δε γουεϊ ενα tip που κυκλοφορεί στου γιουτιουμπι με το ελαιόλαδο και την μπατονετα για τα αυτιά στο σαπιοtempered glass του bangood κάνει θαύματα!! Ωραίος φιλε...όντως δουλεύει! Προσοχή στο ηχείο μη περάσει λαδακι. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) Όσο παιδιά για θήκη αυτή που πήρα είναι πολύ τούμπανο πραγματικά ομορφαίνει το κινητό. Ελπίζω να φαίνονται. Κάτι κάνω λάθος. Ξαναπροσπαθω https://ibb.co/jGMLXn https://ibb.co/cTsYk7 https://ibb.co/dhhkXn Edited March 6, 2018 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) Από το πρωί που το έβγαλα απ'το φορτιστή, 7 ώρες και 15 λεπτά οθόνη (SOT). Τωρα είναι στο 28% και στα 3750 mV. Χρήση σερφαρισμα κυρίως, με WiFi. ROM η 1.10 του Gizchina.it. ... - Edit - 10 ώρες οθόνη, στα 5%, 3570 mV!! 10 ώρες SOT νομίζω ότι πρώτη φορά βλέπω σε τηλέφωνο! ... Και τώρα η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος! Από χθες το πρωί, με λίγα τηλέφωνα κι αρκετό σερφαρισμα με 4G και WiFi (περισσότερο), στο 22%, 6 ώρες και 40 λεπτά SOT. Πολύ το χαίρομαι! (και προέρχομαι κι από redmi note 4X). - Edit - Στο 9%, 8 ώρες SOT. Edited March 6, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Μπαϊ δε γουεϊ ενα tip που κυκλοφορεί στου γιουτιουμπι με το ελαιόλαδο και την μπατονετα για τα αυτιά στο σαπιοtempered glass του bangood κάνει θαύματα!!Για δώσε λινκ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 έξτρα παρθένο με χαμηλή οξύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ερώτηση #1 Φόρτιση από 8% σε 86% σε 3 ώρες . Κρίνεται ικανοποιητικό ? Ερώτηση #2 Αυτή η εικόνα ( που ήταν και στην διαφήμιση του Banggood ) που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση ( όταν είναι σε κατάσταση αναμονής ) προς την ενεργή κατάσταση του κινητού αλλάζει ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ερώτηση #1 Φόρτιση από 8% σε 86% σε 3 ώρες . Κρίνεται ικανοποιητικό ? Ερώτηση #2 Αυτή η εικόνα ( που ήταν και στην διαφήμιση του Banggood ) που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση ( όταν είναι σε κατάσταση αναμονής ) προς την ενεργή κατάσταση του κινητού αλλάζει ? Ευχαριστώ 1.Όχι είναι παρα πολύ. 2.αλλαζει μόνο με root και custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Παρελαβα και εγω σημερα σφραγισμενο απο banggood,αυτη την φορα ομως μου εστειλε αυτο με το τετραγωνο κουτι ενω την προηγουμενη φορα αυτο με το ορθογωνιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ερώτηση #1 Φόρτιση από 8% σε 86% σε 3 ώρες . Κρίνεται ικανοποιητικό ? Ερώτηση #2 Αυτή η εικόνα ( που ήταν και στην διαφήμιση του Banggood ) που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση ( όταν είναι σε κατάσταση αναμονής ) προς την ενεργή κατάσταση του κινητού αλλάζει ? Ευχαριστώ Φίλε είσαι σίγουρος είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος. Μήπως έχεις κάνει λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Δοκίμασα miui και την Rom του Germak. (Ευχαριστούμε για την δουλειά που έριξες) Κατέληξα σ αυτήν του Germak, για διάφορους λόγους, όμως ήθελα να ρωτήσω αν σ αυτή τη Rom υπάρχει ένδειξη μπαταρίας της συσκευής Bluetooth που είναι συνδεδεμένη, γιατί στην "μαμά" Rom υπάρχει κανονικά. Επίσης δεν βρίσκω την εφαρμογή dolby, ενώ υπάρχει στις εγκατεστημένες εφαρμογές, δεν υπάρχει εικονίδιο... Ευχαριστώ Edited March 8, 2018 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Μόλις παρέλαβα ( με'γεια μου ... καλά νέα πάντα από το νεο κινητό ) ... πρώτες εντυπώσεις παρα πολύ καλές . Περίμενα πιο "γλυκιά" μετάβαση ( σαν να να κάνει ένα gap κατεβάσματος φωτεινότητας ) από την οθόνη στο αρχικό σκοτείνιασμα ( πριν ακολουθήσει το μαύρο ). Γενικώς με την φωτεινότητα της οθόνης δεν έχω εξοικειωθεί. Τα μισά ελληνικά - μισά αγγλικά δεν με χαλάνε ( αρχικά ) Οι δύο θήκες κουμπώνουν άψογα ( θα κρατήσω την διάφανη αρχικά και θα γυρίσω στην μαύρη αργότερα ) Με γεια σου! Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις που είναι όλα άσπρα, κλείσε την αυτόματη φωτεινότητα και παίξε με την φωτεινότητα, από 0% σε 100% και αντίστροφα και πες μας αν βλέπεις κάτι περίεργο. Edited March 7, 2018 by Matrix_Gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Θήκες και tempered glass από που πήρατε; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Με γεια σου! Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις που είναι όλα άσπρα, κλείσε την αυτόματη φωτεινότητα και παίξε με την φωτεινότητα, από 0% σε 100% και αντίστροφα και πες μας αν βλέπεις κάτι περίεργο. ( ευχαριστώ ) Εκανα ότι μου είπες . Όταν περνάω την περιοχή 20-40% ( πρός τα πάνω και προς τα κάτω ) η ομαλότητα μετάβασης παύει να υπάρχει ( εμφανίζει ακριβως τα gaps που περιέγραφα. ) Σε περίπτωση που δεν είναι διορθώσιμο σκέφτομαι να αλλάξω τον τρόπο σβησίματος της οθόνης και να γίνεται ακαριαία . Είναι αυτό εφικτό ? Υπάρχει ρύθμιση για τον χρόνο σβησίματος της οθόνης ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θήκες και tempered glass από που πήρατε; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Banggood .... οι θήκες μου είναι εκπληκτικές , το glass θα μπορούσε να ήταν καλύτερο ( όχι τόσο τραγικό όσο περιγράφουν οι περισσότεροι αλλά όχι στο επίπεδο των θηκών ) Αν ξαναγόραζα θα έπερνα την full cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmar Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Kαλημέρα, Παρέλαβα και εγώ χθες και επιβεβαιώνω πως η μεγάλη συσκευασία είχε μέσα QC φορτιστή :up: Edited March 12, 2018 by jmar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Δοκίμασα miui και την Rom του Germak. (Ευχαριστούμε για την δουλειά που έριξες) Κατέληξα σ αυτήν του Germak, για διάφορους λόγους, όμως ήθελα να ρωτήσω αν σ αυτή τη Rom υπάρχει ένδειξη μπαταρίας της συσκευής Bluetooth που είναι συνδεδεμένη, γιατί στην "μαμά" Rom υπάρχει κανονικά. Επίσης δεν βρίσκω την εφαρμογή dolby, ενώ υπάρχει στις εγκατεστημένες εφαρμογές, δεν υπάρχει εικονίδιο... Ευχαριστώ 1.Για την μπαταρία υπάρχει και βγαίνει κανονικά. 2.Για το dolby η εφαρμογή ενεργοποιειται μόνο αν συνδέσεις τα dolby ακουστικά της Nubia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts