Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οφείλω να πω πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω γράψει - με κάθε παραλλαγή της - την έκφραση "nubia m2 problems" στο google και μου βγάζει μόνο το εδώ φόρουμ !!!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω, μάλλον όσοι έχουν το κινητό και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα προφανώς και δεν αναφέρουν κάτι, παρά μόνο όσοι έχουν πρόβλημα με τη συσκευή. Να πω και εγώ τότε πως έχω το κινητό εδώ και 10 μέρες και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντίθετα είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που απέκτησα με μόλις 140 ευρώ. Είναι το απόλυτο VFM αυτή την περίοδο

Οφείλω να πω πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω γράψει - με κάθε παραλλαγή της - την έκφραση "nubia m2 problems" στο google και μου βγάζει μόνο το εδώ φόρουμ !!!

Και αν μπεις στο facebook της Nubia εκτος απο παραπονα για αναβαθμιση σε nougat δεν θα βρεις κανενα αλλο σχολιο. Κοινως εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως επειδη το Μ2 εχει κατσει στο λαιμο μερικων .... Τι να πεις αφου δεν εχουν τσιπα!

Θα ήθελα να σας κάνω μια μικρή ανασκόπηση γιατί παρακολουθώ από την αρχή όλο το νήμα κ τα προβλήματα που αναφέρονται για το κινητό κ μακάρι να βοηθήσω τα παιδιά που διαφωνούν μεταξύ τους. Τα τεράστια προβλήματα που αναφέρονται για το κινητό είναι από 4 άτομα, που ο πρώτος το έστειλε πίσω είχε πρόβλημα με την οθόνη που παταγε όπου θέλει το touch ,το οποίο το είχε αντιμετώπιση κ ένα άλλο παιδί το οποίο έφταιγε τα features με το που απενεργοποιησε έφτιαξε. 2ος σταμάτησε ο ήχος να ακούγεται ο οποίος με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διορθώθηκε. 3ος κόλλησε το logo της nubias στην οθόνης κ δεν ξεκολλήσε και ξεκόλλησε με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και τέλος το σοβαρότερα που δεν μάθαμε από το παλικάρι εμφανίστηκε μια γραμμή στην οθόνη κ μετά μαύρισε. Αυτά είναι τα τρομερά προβλήματα που αναγράφονται. Συμπέρασμα βγάζετε οι ίδιοι.

Παιδιά βλέπω εδώ και μέρες υπάρχει μια φαγωμάρα με το κινητό.. Δυστυχώς σε αρκετούς έβγαλε προβλήματα (δεν εννοώ software). Το κινητό γενικά για τα χρήματα του είναι εξαιρετικό μπλα μπλα μπλα. Έχω αγοράσει τα τελευταία 4-5 χρόνια άπειρα τηλέφωνα για φίλους και γνωστούς( και για μένα αρκετά) ... Xiaomi, meizu,lenovo, coolpad, zte, κλπ. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο δείγμα ελλατωματικων κινητών.. Αυτό κάτι σημαίνει.. Επίσης βλέπω πχ γράφουν κάποιοι ότι ο αριστειδοπουλος το κακολογησε επειδή τον έβαλε η infoquest κλπ κλπ. Παιδιά το παλικάρι reviews κάνει και απλά λέει την άποψη του. Μην ξεχνάμε ήταν ο πρώτος που έκανε unboxing και είπε τα καλύτερα. Τέλος θα πω εγώ δεν είμαι ούτε reviewer ούτε τπτ.. Δεν έχω κανένα κέρδος η οτιδήποτε. Το forum είναι για να λέμε τα προβλήματα/ εντυπώσεις/συμβουλές/λυσεις και όχι πότε θα έρθει και ποτε το παραγγειλαμε και γιατί αργεί να έρθει και κλαψ κλαψ. Είναι καλό να λέμε τα πρόβληματα της όποιας συσκευης ώστε ο καθένας να μπορεί να "ζυγίσει" μόνος του την κατάσταση. Γιατί καλώς η κακώς με τα κινητά από Κίνα είναι ο μόνος τρόπος να δούμε τι "παίζει" με ένα τηλέφωνο πριν το αγοράσουμε.αυτά Edited by tsakalos125

Παιδιά βλέπω εδώ και μέρες υπάρχει μια φαγωμάρα με το κινητό.. Δυστυχώς σε αρκετούς έβγαλε προβλήματα (δεν εννοώ software). Το κινητό γενικά για τα χρήματα του είναι εξαιρετικό μπλα μπλα μπλα. Έχω αγοράσει τα τελευταία 4-5 χρόνια άπειρα τηλέφωνα για φίλους και γνωστούς( και για μένα αρκετά) ... Xiaomi, meizu,lenovo, coolpad, zte, κλπ. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο δείγμα ελλατωματικων κινητών.. Αυτό κάτι σημαίνει.. Επίσης βλέπω πχ γράφουν κάποιοι ότι ο αριστειδοπουλος το κακολογησε επειδή τον έβαλε η infoquest κλπ κλπ. Παιδιά το παλικάρι reviews κάνει και απλά λέει την άποψη του. Μην ξεχνάμε ήταν ο πρώτος που έκανε unboxing και είπε τα καλύτερα. Τέλος θα πω εγώ δεν είμαι ούτε reviewer ούτε τπτ.. Δεν έχω κανένα κέρδος η οτιδήποτε. Το forum είναι για να λέμε τα προβλήματα/ εντυπώσεις/συμβουλές/λυσεις και όχι πότε θα έρθει και ποτε το παραγγειλαμε και γιατί αργεί να έρθει και κλαψ κλαψ. Είναι καλό να λέμε τα πρόβληματα της όποιας συσκευης ώστε ο καθένας να μπορεί να "ζυγίσει" μόνος του την κατάσταση. Γιατί καλώς η κακώς με τα κινητά από Κίνα είναι ο μόνος τρόπος να δούμε τι "παίζει" με ένα τηλέφωνο πριν το αγοράσουμε.αυτά

Πρωτον που ειδες τον μεγαλο αριθμο ελλατωματικων και δευτερο οταν ενας το "παιζει" reviewer οφειλει να λεει την γνωμη του χωρις ακραιους χαρακτηρισμους αλλα και χωρις να επιτιθεται σε καποιον που λεει την γνωμη του και ειναι αντιθετη απο την δικη του γιατι αλλιως θα πρεπει να ειναι ετοιμος να "τα ακουσει" οχι ευγενικα και απο την αλλη πλευρα. Και κατι αλλο. "Το μαπα το καρπουζι" και "οθονη για τα σκουπιδια" ειναι μεσα στα καλυτερα που ειπε κατα την γνωμη σου?

To έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 20 μέρες περίπου. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος δεν έχω πρόβλημα ούτε στο δακτυλικό ούτε στην οθόνη. Μου ήρθε σε μεγάλο κουτί και μέσα είχαν τον φορτιστή ταξιδιού. Από banggood μαζί με το κινητό πήρα και την θήκη

https://www.banggood.com/Bakeey-Ultra-Slim-Shockproof-Soft-Silicone-Case-for-Nubia-M2-Global-Rom-Nubia-M2-p-1245017.html?cur_war η οποία είναι καλή και θα μπορούσα να την προτείνω αντιθετα το tempered glass https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Nubia-M2-Global-RomNubia-M2-p-1242042.html?cur_warehouse=CN όπως είπαν και άλλοι δεν ταίριαξε με τίποτα.

Παιδιά μια και ξεκίνησε αυτό "παιχνίδι" με το κινητό ας πως και εγώ μιας και το αγόρασα για τον αδερφό μου και μετά από ένα μήνα μου λέει τα καλύτερα!!! Και επειδή είμαι και εγώ για αγορά κινητού με παροτρύνει να το πάρω!!! Όσο αφορά για τις ειδοποιήσεις του viber που έγινε θέμα τώρα τελευταία συμβαίνει σε αρκετούς που μιλάω!και στο δικό μου MATE 7 έχει θέματα !!

ΥΣ. Εύχομαι να τελειώσει αυτή η κόντρα γιατί χάνουμε το θεμα και δεν οφέλη πουθενά!! Ο καθένας πιστεύω έχει την λογική να κρίνει !!! Μην τσιμπατε!!:ninja:

Δώστε τόπο στις αντιπαραθέσεις γιατί καταστρεφουμε το νήμα.

Τα παιδιά με τα προβλήματα σεφεστατα και θα τα λένε καθώς και αυτός ειναι ο λόγος ύπαρξης του topic παράλληλα και με την ανταλλαγή απόψεων πάνω στην λειτουργία της συσκευής με βελτιώσεις και διάφορα tips που μοιραζόμαστε.

Δώστε τόπο στις αντιπαραθέσεις γιατί καταστρεφουμε το νήμα.

Τα παιδιά με τα προβλήματα σεφεστατα και θα τα λένε καθώς και αυτός ειναι ο λόγος ύπαρξης του topic παράλληλα και με την ανταλλαγή απόψεων πάνω στην λειτουργία της συσκευής με βελτιώσεις και διάφορα tips που μοιραζόμαστε.

Έτσι ακριβώς!!! Και αν θέλει κάποιος να το χαλάσει μην ασχολείστε πιστεύω είναι το καλύτερο γιατί η απαξίωση πονάει!!

Καλησπέρα και ευχαριστώ σ όσους απάντησαν ! Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά του κινητού και πραγματικά

είναι ένα στολίδι. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτά τα προβληματάκια αλλά η γνώμη μου δεν έχει αλλάξει.

Φιλε ξαναπερνα την 1.11 που μαλλον εχεις να δεις, αν δεν ειναι hardware mmmc μνημης τοτε θα λυθουν τα προβληματακια σου ,αν και για μενα καλυτερα αν τα καταφερνεις ,να περασεις την 1.10 απο gizchina γινεται αστραπιαια η συσκευη σε ολα της θα εκπλαγεις... Οσο για το φορουμ εδω τι να πω;... Το λιγοτερο που θα πω ειναι ασχετοσυνη και ψευτοπαλικαρισμος

απο καποιους για μια συσκευη κοσμημα που κυριολεκτικα τη (κλεψανε )... εκτος και αν αλλα συμφεροντα τους κανουν να ασχολουνται συνεχεια λες και τους εβαλαν δικαστες. Καντε τη χαρη στους υπολοιπους να δωσετε τη συσκευη σας και μην ξανασχοληθειτε ,who cares...

Προφανώς αναφέρεσαι σε κάποια έκδοση. Γενικότερα δεν έχω ιδέα απ' αυτά. Δώσε μου κάποια παραπάνω βοήθεια αν σου είναι εύκολο.

Πως περνιέται η 1.10 έκδοση και τι πιθανόν θα διορθώσει ?

Και με του ποδιου?! :P

Χάχα δεν το δοκίμασα να πω την αλήθεια αλλά με την παλάμη όπως το κρατάς στο χέρι και περπατάς ξεκλειδώνει δεν μασάει..

Πρωτον που ειδες τον μεγαλο αριθμο ελλατωματικων και δευτερο οταν ενας το "παιζει" reviewer οφειλει να λεει την γνωμη του χωρις ακραιους χαρακτηρισμους αλλα και χωρις να επιτιθεται σε καποιον που λεει την γνωμη του και ειναι αντιθετη απο την δικη του γιατι αλλιως θα πρεπει να ειναι ετοιμος να "τα ακουσει" οχι ευγενικα και απο την αλλη πλευρα. Και κατι αλλο. "Το μαπα το καρπουζι" και "οθονη για τα σκουπιδια" ειναι μεσα στα καλυτερα που ειπε κατα την γνωμη σου?

Οταν βλέπω τουλάχιστον 5 τηλέφωνα ίσως κ παραπάνω να έχουν θέμα σε ενα δείγμα 20-30 κινητών ε κάπου εκεί τον είδα το μεγάλο αριθμό.επειδή έχω όρεξη για γλέντι απόψε οκ ξεκινάω. Στο review ξεκινάει κ λέει μάπα το καρπούζι;; με ερωτηματικό..τώρα τι κατάλαβες εσύ δικό σου θέμα. Ναι είπε ότι η οθόνη είναι για πεταμα. Υπερβολή; μάλλον.. Αλλα όπως ανέφερε το δικό του τηλέφωνο άρχισε να τρεμοπαιζει κ να κάνει κουλα. Τι έπρεπε να πει;; αααα όλα τέλεια.. Review κάνει ο άνθρωπος.. Ανασκόπηση πως αλλιώς να το πούμε!! Λογικό είναι να πει την άποψη του αφού αυτός είναι ο σκοπός.. Σε όλα τα υπόλοιπα το τηλέφωνο το εκθείασε.Τώρα αν επιτεθηκε η όχι σε άλλους ούτε το ξέρω αλλά δν με νοιάζει κιόλας!δικό του θέμα κ πρόβλημα.

και εγώ όταν το πήρα το κινητό όλα καλά ήταν όλα μου άρεσαν αλλά η οθόνη ήταν ελλατωματικη.. Να μην το πω ώστε κάποιος υποψήφιος αγοραστής να προσέξει λίγο παραπάνω;λέω εγώ τώρα..

...

Την 1.10 απο gizchina φιλε μου.

Οδηγειες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7492572#post7492572

...

Κολλάω στο πέρασμα του custom recovery.

Δίνω την επιλογή 1 όταν τρέχω το bat και μου κολλάει με μήνυμα "waiting fo device response".

Εννοείται ότι πιο πριν, μόλις συνδέω το τηλέφωνο επιλέγω file transfer.

Το ίδιο γίνεται κι αν ακολουθήσω τον οδηγό του πρώτου post.

Έχω windows 10

Καμιά ιδέα γιατί;

Δες και στο κινητό μήπως σου ζητάει κάποια άδεια εκείνη τη στιγμή

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Εγώ παρήγγειλα το κινητό για έναν συνάδελφο της κουνιάδας μου, στις 29/12, το θεώρησα την πιο value for money επιλογή για μέχρι 150 ευρω. Το τηλέφωνο το έχει στην κατοχή του πάνω από μήνα και απ'ότι μου λέει είναι κατενθουσιασμένος με τη συσκευή. Προσωπικά παρήγγειλα και για μένα ένα όταν τα έβγαλε προσφορά το banggood 126 ευρώ με το priority.

Οταν βλέπω τουλάχιστον 5 τηλέφωνα ίσως κ παραπάνω να έχουν θέμα σε ενα δείγμα 20-30 κινητών ε κάπου εκεί τον είδα το μεγάλο αριθμό.επειδή έχω όρεξη για γλέντι απόψε οκ ξεκινάω. Στο review ξεκινάει κ λέει μάπα το καρπούζι;; με ερωτηματικό..τώρα τι κατάλαβες εσύ δικό σου θέμα. Ναι είπε ότι η οθόνη είναι για πεταμα. Υπερβολή; μάλλον.. Αλλα όπως ανέφερε το δικό του τηλέφωνο άρχισε να τρεμοπαιζει κ να κάνει κουλα. Τι έπρεπε να πει;; αααα όλα τέλεια.. Review κάνει ο άνθρωπος.. Ανασκόπηση πως αλλιώς να το πούμε!! Λογικό είναι να πει την άποψη του αφού αυτός είναι ο σκοπός.. Σε όλα τα υπόλοιπα το τηλέφωνο το εκθείασε.Τώρα αν επιτεθηκε η όχι σε άλλους ούτε το ξέρω αλλά δν με νοιάζει κιόλας!δικό του θέμα κ πρόβλημα.

και εγώ όταν το πήρα το κινητό όλα καλά ήταν όλα μου άρεσαν αλλά η οθόνη ήταν ελλατωματικη.. Να μην το πω ώστε κάποιος υποψήφιος αγοραστής να προσέξει λίγο παραπάνω;λέω εγώ τώρα..

Φιλε οταν γραφεις σε ενα φορουμ, συνηθως δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος, τι δουλεια κανει, τι ηλικια εχει κλπ. Προσεχεις λοιπον και ειδικα αν αποφσισεις να εκθεσεις την γνωμη σου στο κοινο (π.χ.review στο youtube), προσεχεις διπλα!!! Αν λοιπον κανεις καπου λαθος και προσβαλεις καποιον ζητας συγγνωμη, τι πιο ωραιο, συγγνωμη ρε φιλε εκανα λαθος!!! Οσο για τους reviewers ας μην συζητησουμε καλυτερα τι και εαν εξυπηρετουν κατι ή καποιους, φυσικα οχι ολοι. Τωρα οσο αναφορα την συσκευη, βεβαιως και θα πεις το προβλημα σου και βεβαιως θα ζητησεις βοηθεια και αν μπορει καποιος να το κανει, νασαι σιγουρος οτι ετσι θα γινει. Οσο για το ποσοστο, οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, γιατι οσοι αγορασαν δεν μπηκαν εδω μεσα και αρχισαν να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους, οποτε δεν ξερεις ποσοι αγορασαν και ποσοι ειναι ευχαριστημενοι. Εδω ο αλλος φιλος μπηκε στο google και αναζητησε "nubia m2 problems" με ολους τους τροπους, και τον εβγαζε στο τοπικ εδω. Τυχαιο? Οχι στο site της Nubia ουτε στο facebook. Εδω!!! Και για να τελειωνουμε δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω τον καθε τυχαρπαστο να με προσβαλει για να εξυπηρετησει οτιδηποτε. Αυτα.

Αα και κατι αλλο. Αν φερεσαι ετσι, δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα. Αν λοιπον θελει να κανει αυτη την δουλεια που διαλεξε, καλο ειναι να γυρισει τον δισκο απο την αλλη πλευρα και να δεχεται και την αλλη αποψη με πιο ευγενικο τροπο.

Edited by geokat1291

Κολλάω στο πέρασμα του custom recovery.

Δίνω την επιλογή 1 όταν τρέχω το bat και μου κολλάει με μήνυμα "waiting fo device response".

Εννοείται ότι πιο πριν, μόλις συνδέω το τηλέφωνο επιλέγω file transfer.

Το ίδιο γίνεται κι αν ακολουθήσω τον οδηγό του πρώτου post.

Έχω windows 10

Καμιά ιδέα γιατί;

Κατεβαζεις πρωτα και περνας απο μαμα recovery την κινεζικη 1.59 που εχει ξεκλειδωτο bootloader φιλε. Με την 1.11 δε γινεται

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7492572#post7492572

26s by CrisBall :)

Κατεβαζεις πρωτα και περνας απο μαμα recovery την κινεζικη 1.59 που εχει ξεκλειδωτο bootloader φιλε. Με την 1.11 δε γινεται

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7492572#post7492572

Έχω περάσει την 1.59.

Πάω με τις οδηγίες σου βήμα βήμα.

Επίσης, στο κινητό δε μου βγάζει κάποιο μυνημα.

Έχω περάσει την 1.59.

Πάω με τις οδηγίες σου βήμα βήμα.

Επίσης, στο κινητό δε μου βγάζει κάποιο μυνημα.

Εχεις το adb στο pc; Αν οχι περνα το . Επισης θα πρεπει να βαλεις στο κινητον μολις το συνδεεις την επιλογη transfer files οχι σκετη φορτιση. Αν δεις στις συσκευες σου στο pc adb android ok αλλιως πρεπει να περασεις και τους drivers . Aν τα εχεις ολα αυτα μολις πατησεις το ενα στο gizflasher θα σου πεταξει ενα ασπρο τετραγωνο στο κινητο που θα ζηταει να τικαρεις αν θες να εχει πληρη εξουσιοδοτηση το pc στο κινητο. Αν δεν το βγαλει πηγαινε στις ρυθμισεις για προγρμματιστες και κανε ανακληση εξουσιοδοτησεων σφαλματων usb και ξανασυνδεσετο στο pc θα στο βγαλει

26s by CrisBall :)

Εχεις το adb στο pc; Αν οχι περνα το . Επισης θα πρεπει να βαλεις στο κινητον μολις το συνδεεις την επιλογη transfer files οχι σκετη φορτιση. Αν δεις στις συσκευες σου στο pc adb android ok αλλιως πρεπει να περασεις και τους drivers . Aν τα εχεις ολα αυτα μολις πατησεις το ενα στο gizflasher θα σου πεταξει ενα ασπρο τετραγωνο στο κινητο που θα ζηταει να τικαρεις αν θες να εχει πληρη εξουσιοδοτηση το pc στο κινητο. Αν δεν το βγαλει πηγαινε στις ρυθμισεις για προγρμματιστες και κανε ανακληση εξουσιοδοτησεων σφαλματων usb και ξανασυνδεσετο στο pc θα στο βγαλει

Έχω εγκαταστήσει τους drivers adb (νομίζω τουλάχιστον).

Όταν τσεκάρω το transfer files και μετά πάω στη διαχείριση συσκευών, στις ¨φορητές συσκευές" βλέπω NX551J, αλλά δε βλέπω κάπου "adb android OK".

Αυτό που γίνεται όταν τρέχω το GizFlasher.bat και αφού βάλω επιλογή 1 και πατήσω enter, είναι ότι στο τέλος το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση σε fastboot.

Στο PC βλέπω:

""

--- Attendo il dispositivo...

Accertati che i driver siano installati

e che il telefono sia connesso con debug attivo

--- Il telefono sta per entrare in fastboot

--- Attendo il dispositivo

***************************************************************************************

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

* *

* reinstalla i driver presenti nella cartella *

***************************************************************************************

--- Sblocco il bootloader ---

< waiting for device >

""

To waiting for device είναι το τελευταίο μήνυμα, ενώ το τηλέφωνο είναι σε fastboot .

Εκεί μου δίνει επιλογές:

reboot system now

reboot to recovery mode

reboot to nubia emergency recovery

power down

reboot to emergency download mode

Τις έχω δοκιμάσει όλες. Στις επιλογές που είναι για recovery καταλήγει στο μαμά recovery.

Θεωρώ ότι κάτι πάει στραβά με τους drivers σε συνδυασμό με τα windows 10, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι.

Έχω εγκαταστήσει τους drivers adb (νομίζω τουλάχιστον).

Όταν τσεκάρω το transfer files και μετά πάω στη διαχείριση συσκευών, στις ¨φορητές συσκευές" βλέπω NX551J, αλλά δε βλέπω κάπου "adb android OK".

Αυτό που γίνεται όταν τρέχω το GizFlasher.bat και αφού βάλω επιλογή 1 και πατήσω enter, είναι ότι στο τέλος το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση σε fastboot.

Στο PC βλέπω:

""

--- Attendo il dispositivo...

Accertati che i driver siano installati

e che il telefono sia connesso con debug attivo

--- Il telefono sta per entrare in fastboot

--- Attendo il dispositivo

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

* *

* reinstalla i driver presenti nella cartella *

--- Sblocco il bootloader ---

< waiting for device >

""

To waiting for device είναι το τελευταίο μήνυμα, ενώ το τηλέφωνο είναι σε fastboot .

Εκεί μου δίνει επιλογές:

reboot system now

reboot to recovery mode

reboot to nubia emergency recovery

power down

reboot to emergency download mode

Τις έχω δοκιμάσει όλες. Στις επιλογές που είναι για recovery καταλήγει στο μαμά recovery.

Θεωρώ ότι κάτι πάει στραβά με τους drivers σε συνδυασμό με τα windows 10, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι.

Δες αυτό το βιντεάκι εγώ έτσι το έλυσα που είχα το ίδιο θέμα.

mythos ειναι εφικτο να μας φτιαξεις ενα βιντεο με ολα τα σταδια ?
Ναι ρε συ φίλε Mythos01, στείλε ένα βιντεακι. Σου έστειλα και pm.

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to ZTE Nubia M2