Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν ξέρω αν τελικά λύθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις όπως viber messenger κτλ .έστειλα μήνυμα στην εταιρεία και μου απάντησαν αυτό : Hi,

Thanks for contacting us!

Please try to operate as below:

Enter setting---other system setting--battery---power save managment to turn off power save managment.

Thanks. Ελπίζω να βοήθησα

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί το περιμένω από αυτή την εβδομάδα κ έχω αγχωθει. Αλλά στο samsung που έχω δεν έχω τέτοια προβλήματα που γράφουν εδώ για το viber
Κοίτα όσο αφορά το viber τσέκαρε τα σχόλια στο playstore, όλοι γράφουν για αυτό.

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον εγκατεστησα κ παλι δεν ερχονται οι ειδοποιησεις. Σ'εσενα πως λυθηκε δηλαδη το προβλημα?

Σχετικά με τις ειδοποιήσεις το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να ενεργοποιήσω τα unread badges μέσα απο τα settings του launcher. Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύουν κανονικά.

Σχετικά με τις ειδοποιήσεις το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να ενεργοποιήσω τα unread badges μέσα απο τα settings του launcher. Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύουν κανονικά.
Εγώ έκανα αυτό που είπε ο challenge και επί πλέον τσέκαρα και το smart management. Τώρα όλα δουλεύουν κανονικά ακόμα και το arc, αρκεί να το εχεις φορτωμένο. Σε όλα τα υπόλοιπα έχω ειδοποιήσεις.

Παιδιά δεν ξέρω αν τελικά λύθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις όπως viber messenger κτλ .έστειλα μήνυμα στην εταιρεία και μου απάντησαν αυτό : Hi,

Thanks for contacting us!

Please try to operate as below:

Enter setting---other system setting--battery---power save managment to turn off power save managment.

Thanks. Ελπίζω να βοήθησα

Το εχω κανει ηδη αυτο κ εξακολουθει να μην δουλευει. Εκανα κ ολα αυτα που λεει ο φιλος με τον evie launcher, τπτ παλι. Αν 'σκοτώσεις' το viber καποια στιγμη κ δεν το ξανανοιξεις δεν ερχεται ειδοποιηση με τπτ. Μονο αν το ανοιξεις κ ξαναβγεις θα ερχονται. Αν καποιος αλλος βρει κατι ας μας πει..

Το εχω κανει ηδη αυτο κ εξακολουθει να μην δουλευει. Εκανα κ ολα αυτα που λεει ο φιλος με τον evie launcher, τπτ παλι. Αν 'σκοτώσεις' το viber καποια στιγμη κ δεν το ξανανοιξεις δεν ερχεται ειδοποιηση με τπτ. Μονο αν το ανοιξεις κ ξαναβγεις θα ερχονται. Αν καποιος αλλος βρει κατι ας μας πει..

Μάλλον φίλε μου τελικά πρέπει να είναι πρόβλημα του viber διάβασε στο play store πόσα πρόβλημα υπάρχουν. Την 8.2.0 version έχεις? Στείλε μήνυμα στο viber μήπως και σου απαντήσουν.

Μάλλον φίλε μου τελικά πρέπει να είναι πρόβλημα του viber διάβασε στο play store πόσα πρόβλημα υπάρχουν. Την 8.2.0 version έχεις? Στείλε μήνυμα στο viber μήπως και σου απαντήσουν.
Ολοι τους βρίζουν γιατί έχουν αυτό το πρόβλημα. Είναι θέμα του viber. Πρέπει να είναι ανοιχτό στο παρασκήνιο και έρχονται όλα κανονικά. Το ίδιο και το ARC για καταγραφή κλήσεων.

Τι διάολο, εμένα στο Letv μου γιατί έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις του viber τότε?
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Τι διάολο, εμένα στο Letv μου γιατί έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις του viber τότε?

Γιατι θα εχει το κινητο ρυθμιση να κραταει καποιες εφαρμογες μαζι και το viber ανοιχτα στο background..

Το τηλέφωνο μου είναι τρελό. Τώρα έρχονται και τα μηνύματα από το viber.

Μου ήρθε και εμένα το τηλέφωνο επιτέλους, μαζί με την θήκη του!! Ανυπομονω να γυρισω σπιτι να το επεξεργαστώ! Θα στείλω και εγώ ενα review late tonight!

εγω το εστειλα σημερα πισω στη μαμα Κινα..αναμονη τωρα.ελπιζω να φτασει και να ειναι σωο και αβλαβες.Τωρα αν θα παρω παλι το ιδιο δεν ξερω να πω την αληθεια...

εγω το εστειλα σημερα πισω στη μαμα Κινα..αναμονη τωρα.ελπιζω να φτασει και να ειναι σωο και αβλαβες.Τωρα αν θα παρω παλι το ιδιο δεν ξερω να πω την αληθεια...

Ωχ ελπίζω να βρεις άκρη.η διαδικασία της επιστροφής είναι χρονοβόρα? Τα έξοδα αποστολής είναι πολλά?

Παντως οσο το χρησιμοποιω τοσο περισσοτερο μου αρεσει,η οθονη ειναι απιστευτη για κινεζικο κι εχω αγορασει δεκαδες τοσα χρονια,δεν μπαινω στα τεχνικα γιατι ειμαι απλος χρηστης και θεωρω οτι μετα το Letv x600 x620 k x626 που ειχα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο πλεον με δεδομενο οτι για το χ620 προ ειχα δωσει τα διπλασια χρηματα.

Αριθμός: RU NL

Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν

Προορισμός: Ελλάδα

2018-02-01 00:15 ΟΛΛΑΝΔΊΑ, ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΑΠΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ EXCHANGE

Προέλευση: Ολλανδία

2018-02-01 16:04 Το στοιχείο είναι για τις μεταφορές προς τη χώρα προορισμού

2018-02-01 00:15 Το στοιχείο είναι σε επεξεργασία στο κέντρο διαλογής PostNL

2018-02-01 00:15 Το στοιχείο είναι στο κέντρο διαλογής PostNL

2018-01-29 09:55 Το στοιχείο είναι προ-ενημέρωσε

Τόσες μέρες που βρίσκετε κ δεν υπάρχει ενημέρωση?

Αριθμός: RU NL

Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν

Προορισμός: Ελλάδα

2018-02-01 00:15 ΟΛΛΑΝΔΊΑ, ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΑΠΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ EXCHANGE

Προέλευση: Ολλανδία

2018-02-01 16:04 Το στοιχείο είναι για τις μεταφορές προς τη χώρα προορισμού

2018-02-01 00:15 Το στοιχείο είναι σε επεξεργασία στο κέντρο διαλογής PostNL

2018-02-01 00:15 Το στοιχείο είναι στο κέντρο διαλογής PostNL

2018-01-29 09:55 Το στοιχείο είναι προ-ενημέρωσε

Τόσες μέρες που βρίσκετε κ δεν υπάρχει ενημέρωση?

Επρεπε να εχει φτασει.εμενα δεμα που αναχωρησε απο Ολλανδια 5/2 εφτασε εδω σημερα.δες το στο τρακ των ελτα

Επρεπε να εχει φτασει.εμενα δεμα που αναχωρησε απο Ολλανδια 5/2 εφτασε εδω σημερα.δες το στο τρακ των ελτα

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

1/2/2018, 00:15:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

25/1 εδωσα την παραγγελια κινητο και θηκη - τζαμακι

δεν εφυγαν μαζι αν και στο καλαθι τα ειχα ολα μαζι με priority,το κινητο το παρελαβα την παρασκευη που μας περασε.

το συγκεκριμενο status ειναι η θηκη και το tempered glass.

το περιεργο ειναι οτι αυτη η καθυστερηση μου θυμιζει προ 3 μηνων το τελωνειο που περασε το xiaomi redmi note 4x(gearbest) της γυναικας μου.

ιδιο status ηταν κολλημενο σττις αποθηκες του αερολιμενα 1 1/2 μηνα για να μπει τελωνειο,αλλα απο την αλλη αυτο το δεματακι να περασει τελωνειο,ειναι δυνατον?

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

1/2/2018, 00:15:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

25/1 εδωσα την παραγγελια κινητο και θηκη - τζαμακι

δεν εφυγαν μαζι αν και στο καλαθι τα ειχα ολα μαζι με priority,το κινητο το παρελαβα την παρασκευη που μας περασε.

το συγκεκριμενο status ειναι η θηκη και το tempered glass.

το περιεργο ειναι οτι αυτη η καθυστερηση μου θυμιζει προ 3 μηνων το τελωνειο που περασε το xiaomi redmi note 4x(gearbest) της γυναικας μου.

ιδιο status ηταν κολλημενο σττις αποθηκες του αερολιμενα 1 1/2 μηνα για να μπει τελωνειο,αλλα απο την αλλη αυτο το δεματακι να περασει τελωνειο,ειναι δυνατον?

δεν ειχες priority mail σε αυτο?

Ωχ ελπίζω να βρεις άκρη.η διαδικασία της επιστροφής είναι χρονοβόρα? Τα έξοδα αποστολής είναι πολλά?

Δεν ξέρω πόσο χρόνο θέλει μέχρι να φτάσει.. Τα έξοδα αποστολής 9.20 ήταν.. Τα οποία αν όλα πάνε καλά και παραλάβουν το κινητό θα μου τα επιστρέψουν..!

ναι , priority ειχα.

δεν εχω διαβασει να εχουν σταματησει τετοιου ειδους δεμα,παρε τα ελτα να παραπονεθεις

Edited by mobile59

Πως απενεργοποιουμε την maximum φωτεινοτητα οταν ανοιγουμε την καμερα;

Δεν το βρίσκω στις ρυθμισεις της καμερας.

Παντως οσο το χρησιμοποιω τοσο περισσοτερο μου αρεσει,η οθονη ειναι απιστευτη για κινεζικο κι εχω αγορασει δεκαδες τοσα χρονια,δεν μπαινω στα τεχνικα γιατι ειμαι απλος χρηστης και θεωρω οτι μετα το Letv x600 x620 k x626 που ειχα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο πλεον με δεδομενο οτι για το χ620 προ ειχα δωσει τα διπλασια χρηματα.

Έτσι μπράβο, να ακούμε και κανένα θετικό σχόλιο :).

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Έτσι μπράβο, να ακούμε και κανένα θετικό σχόλιο :).

Και για τα δικα μου δεδομενα το τηλεφωνο ειναι απιστευτο. Εκτος απο την οθονη που ειναι πραγματικα υπεροχη, και τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα, κανει απιστευτη διαχειριση ραμ δηλαδη οσες εφαρμογες και να εχεις ανοιχτες δεν αγκωμαχαει ποτε, την μπαταρια την φορτισα εχθες αργα το βραδυ, το πρωι ηταν στο 99% και τωρα που γραφω ειναι στο 71% με καλη χρηση και ανοιχτα ολα. Τα μυνηματα μου ερχονται κανονικα (εμαιλ προσωπικα, επαγγελματικα καθως και οπου εχω ζητησει να εχω ενημερωση). Το gorilla τα παει θαυμασια εκτος απο τις δαχτυλιες... και γενικα δεν θα μπορουσα να ειμαι με κατι δυσαρεστημενος εκτος και αν μου το ματιασουν και αρχισουν τα προβληματα.:D

Πάντως με τα tempered glass ενώ φαινομενικά είναι ίδια παίζει ρόλο η ποιότητα.Πηρα ένα από το eBay και ήταν μαύρο χάλι.με φουσκάλες και στις δύο πλευρές.Πηρα το ίδιο από το banggood και έκατσε μια χαρά.Τωρα εκανα παραγγελία και το full face πάλι από το banggood για να δούμε.Αυτα που πουλάνε σε Ali και eBay είναι λίγο ποιο φτηνά αλλά είναι β διαλογής

• The title was changed to ZTE Nubia M2