stratos76 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Tελικά έχει fast charge ή όχι και γενικά πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε ? Fast charge έχει, το δικό μου δεν έχει τον αναλογο φορτιστή για fast charge! Το δικό σου ήρθε με την μεγάλη συσκευασία η με τη μικρή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Fast charge έχει, το δικό μου δεν έχει τον αναλογο φορτιστή για fast charge! Το δικό σου ήρθε με την μεγάλη συσκευασία η με τη μικρή; εχω τον φορτιστη του leeco λογικα θα μπορω να το φορτιζω μ αυτον ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εγώ ένα που πήρα για φίλο, είχε μέσα φόρτιση QC3, πάντως το κινητό είναι φοβερό, αξίζει με χίλια τα 140 ευρώ που έδωσε, το μόνο που με χαλάει είναι που έχει τα πλήκτρα του ήχου , αριστερά, αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Εγώ ένα που πήρα για φίλο, είχε μέσα φόρτιση QC3, πάντως το κινητό είναι φοβερό, αξίζει με χίλια τα 140 ευρώ που έδωσε, το μόνο που με χαλάει είναι που έχει τα πλήκτρα του ήχου , αριστερά, αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας. από banggood το είχες πάρει ? Edit Τελικά το "δικό μου" είχε αυτόν Edited January 25, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παρέλαβα και γω σήμερα σε μαύρο παραγγελία 04/01/2018 απο Banggood στα 136 ευρώ. Πρώτη εντύπωση ωραία φωτεινή οθόνη, καλός ήχος ηχείου, σχεδόν καθόλου bloatware μόνο δυο εφαρμογές οι οποίες διαγράφονται, ωραίες κάμερες,δακτυλικό γρήγορο, μπαταρία θα δείξει.Μενού έχει κάποια αγγλικά.Αρκετά λεπτό θα έλεγα και ούτε πολύ βαρυ, το χρυσό δεν με ενοχλεί θα μπορούσε να έλειπε απο τα κουμπιά για τα δικά μου γούστα.Τώρα σε σχέση με το βίντεο του ελληνικού review έχει κάποιες διαφορές π.χ. το κουτί είναι διαφορετικό ειναι πιο μεγάλο και τετράγωνο, ο φορτιστής είναι διαφορετικός είναι πιο μικρός travel charger λέει και χωρίς quick charge 3 μάλλον γιατί δεν έχει το σηματακι οπως στο βίντεο και συγκεκριμένα γράφει 5.0V στα 1500mA, όπως και το usb καλώδιο δεν έχει μεσα στο "γλωσσακι" πράσινο χρώμα αλλά μαύρο! Sim δεν εχω βάλει ακόμα αλλά update δεν μου έβγαλε να κάνει φοράει V4.0 NX551J_V1.11.αυτο που αναφέρεις ειναι σοβαρό, δηλαδη στέλνει fast charger επιλεκτικα.Εγω στην θέση σου θα μίλαγα με banggood και αυτο θα κάνω οταν ερθει το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 από banggood το είχες πάρει ? Edit Τελικά το "δικό μου" είχε αυτόν Ναι, ίδιος είναι και αυτός που πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο που αναφέρεις ειναι σοβαρό, δηλαδη στέλνει fast charger επιλεκτικα.Εγω στην θέση σου θα μίλαγα με banggood και αυτο θα κάνω οταν ερθει το δικο μου Εφόσον το banggood στέλνει σφραγισμένο το τηλέφωνο, δεν νομίζω να ευθύνεται ,για ποιον φορτιστή βάζει μέσα στη συσκευασία, η nubia. Επίσης στην περιγραφή γράφει ότι η συσκευασία περιέχει EU Charger, οπότε από μεριά του θεωρεί ότι σου στέλνει πλήρες προϊόν. Πάντως και εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορετικοί φορτιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ναι, ίδιος είναι και αυτός που πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφόσον το banggood στέλνει σφραγισμένο το τηλέφωνο, δεν νομίζω να ευθύνεται ,για ποιον φορτιστή βάζει μέσα στη συσκευασία, η nubia. Επίσης στην περιγραφή γράφει ότι η συσκευασία περιέχει EU Charger, οπότε από μεριά του θεωρεί ότι σου στέλνει πλήρες προϊόν. Πάντως και εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορετικοί φορτιστές. αρα ο ΄΄δικός μας ΄΄΄είναι fast charger :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ναι, έχει σήμα δίπλα στη θύρα φόρτισης, αλλά και από τα volt και mah που φαίνονται και στη φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Όταν είχα παραγγείλει το τηλέφωνο στις 15/1 το είχα τσεκαρει ότι στην περιγραφή έγραφαν fast charge και μάλιστα ,είχαν και φωτό με μια τεχνολογία της Nubia.τωρα που το βλέπω έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά,άρα είναι ενήμεροι για τους φορτιστές, θέλω να πιστεύω ότι είναι για τις νέες παραγγελίες ο φορτιστής αυτος,. Αλλιώς πρέπει να μας στείλουν τον κανονικό που διαφήμιζαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elnino072004 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει unlock bootloader και να εγκαταστήσει twrp ? Γιατί εμένα δεν μου δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Στη nubia πρέπει να τα εχουν κάνει λιγο μαντάρα. Σε ινδικά site η οθονη αναφέρεται σαν super amoled όπως εδω https://www.google.gr/amp/s/www.digit.in/product/amp/mobile-phones/58895/nubia-m2-price και με διαφορετικό κουτί με ακουστικά κ tpu θήκη οπως εδω https://youtu.be/vrm3cUMT5pU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Στη nubia πρέπει να τα εχουν κάνει λιγο μαντάρα. Σε ινδικά site η οθονη αναφέρεται σαν super amoled όπως εδω https://www.google.gr/amp/s/www.digit.in/product/amp/mobile-phones/58895/nubia-m2-price και με διαφορετικό κουτί με ακουστικά κ tpu θήκη οπως εδω https://youtu.be/vrm3cUMT5pU Όταν το είχα παραγγείλει από banggood ήμουν σίγουρος ότι τα είχε αυτά τα δύο.έκανα βλακεία τότε που δεν τραβήξα screen shot. Φυσικά μετά που πήγα να κάνω μανούρα οι κινέζοι μου έκαναν τον κινέζο......Δεν είχα αποδείξεις :) Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 από banggood το είχες πάρει ? Edit Τελικά το "δικό μου" είχε αυτόν Ναι απο banggood το πήρα....τελικα μονο εγώ έχω το μεγάλο κουτι με τον "μικρο" φορτιστη; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία του φορτιστή και θα το βάλω στη φόρτιση να δω πόση ώρα θα κανει να φορτίσει και για να συγκρίνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis72 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Εντελώς τυχαία διαχείριση των παραγγελιών από πλευράς Banggood πιστεύω. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ LIVE CHAT TOY BANGOOD ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΑΥΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ TRACKING NUMBER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΧΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ Θ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ;) ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!! Edited January 26, 2018 by Makis72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ LIVE CHAT TOY BANGOOD ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΑΥΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ TRACKING NUMBER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΧΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ Θ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ;) ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!! θα παραμεινει ανενεργο για λιγες μερες,μετα pre advised,κανει 2-3 βδομαδες να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αυτόν τον φορτιστή εχω εγω Με αυτό το κουτί το "μεγαλο" χωρίς qc3 φορτιστή Και η μικρή συσκευασία με τον qc3 φορτιστή. Οπότε αν δείτε μεγάλη συσκευασία qc3 πάπαλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ LIVE CHAT TOY BANGOOD ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΑΥΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ TRACKING NUMBER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΧΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ Θ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ;) ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!! Και εγώ μετά από επικοινωνία ακύρωσα την πρώτη παραγγελία και προχώρησα σε καινούρια χθες . Πήρα tracking number σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis72 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Και εγώ μετά από επικοινωνία ακύρωσα την πρώτη παραγγελία και προχώρησα σε καινούρια χθες . Πήρα tracking number σήμερα. ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ..............:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ..............:D μία παρατήρηση.........απαγορεύεται η γραφή με κεφαλαία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Bangggood με αυξημενη τιμη οπως συνηθιζει σε κινητα με εντονο ενδιαφερον https://www.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=home-bottom-hotNew&ID=224&cur_warehouse=HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Απ οτι καταλαβα ειτε "λαχειο" ο ταχυφορτιστης ή οι πρωτες παρτιδες τον ειχαν μονο.Η απορια μου ειναι οσα έρχονται χωρις ταχυφορτιστη...εαν αγορασουμε εμεις το κινητο ταχυφορτιζεται;ή το αφαιρεσαν κι απ το hardware του κινητου; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Απ οτι καταλαβα ειτε "λαχειο" ο ταχυφορτιστης ή οι πρωτες παρτιδες τον ειχαν μονο.Η απορια μου ειναι οσα έρχονται χωρις ταχυφορτιστη...εαν αγορασουμε εμεις το κινητο ταχυφορτιζεται;ή το αφαιρεσαν κι απ το hardware του κινητου; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από φωτογραφίες στο banggood χρηστών που έχουν παραλάβει οι πρωτοι μέχρι περίπου 20 Ιανουαρίου έχουν την έκδοση με τον ταχυφορτιστη απο κει και μετά άλλοι τον έχουν άλλοι όχι γιατί πιθανότητα καποια δέματα άργησαν να φτάσουν οπότε πιθανολογώ ότι τα επόμενα θα είναι χωρίς ταχυφορτιστη γιατι ειναι αλλη παραλαβη του banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Από φωτογραφίες στο banggood χρηστών που έχουν παραλάβει οι πρωτοι μέχρι περίπου 20 Ιανουαρίου έχουν την έκδοση με τον ταχυφορτιστη απο κει και μετά άλλοι τον έχουν άλλοι όχι γιατί πιθανότητα καποια δέματα άργησαν να φτάσουν οπότε πιθανολογώ ότι τα επόμενα θα είναι χωρίς ταχυφορτιστη γιατι ειναι αλλη παραλαβη του banggood.Γνωριζεις εαν αυτα που ερχονται χωρις ταχυφορτιστη.....Αν αγορασουμε εμεις εναν ταχυφορτιστη,το κινητο θα ταχυφορτιζεται ή εχει αφαιρεθει κι απ το hardware; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γνωριζεις εαν αυτα που ερχονται χωρις ταχυφορτιστη.....Αν αγορασουμε εμεις εναν ταχυφορτιστη,το κινητο θα ταχυφορτιζεται ή εχει αφαιρεθει κι απ το hardware; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, η έκδοση της συσκευής είναι μία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, η έκδοση της συσκευής είναι μίαΑπ οτι καταλαβα "ειτε με,ειτε χωρις ταχυφορτιστη.......την ταχυφορτιση την υποστηριζει ουτως η αλλως το κινητο.Οποτε μικρο το κακο γιατι απο μια ματια που ειδα απο ελλαδα,κοστιζουν περιπου 5-7€ οι ταχυφορτιστες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts