Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελικά έχει fast charge ή όχι και γενικά πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε ?

Fast charge έχει, το δικό μου δεν έχει τον αναλογο φορτιστή για fast charge!

Το δικό σου ήρθε με την μεγάλη συσκευασία η με τη μικρή;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Fast charge έχει, το δικό μου δεν έχει τον αναλογο φορτιστή για fast charge!

Το δικό σου ήρθε με την μεγάλη συσκευασία η με τη μικρή;

εχω τον φορτιστη του leeco λογικα θα μπορω να το φορτιζω μ αυτον ε?

Εγώ ένα που πήρα για φίλο, είχε μέσα φόρτιση QC3, πάντως το κινητό είναι φοβερό, αξίζει με χίλια τα 140 ευρώ που έδωσε, το μόνο που με χαλάει είναι που έχει τα πλήκτρα του ήχου , αριστερά, αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας.

Εγώ ένα που πήρα για φίλο, είχε μέσα φόρτιση QC3, πάντως το κινητό είναι φοβερό, αξίζει με χίλια τα 140 ευρώ που έδωσε, το μόνο που με χαλάει είναι που έχει τα πλήκτρα του ήχου , αριστερά, αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας.

από banggood το είχες πάρει ?

Edit

Τελικά το "δικό μου" είχε αυτόν e2e2dc8d4298374fb36b7875bdc02a1e.jpg

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρέλαβα και γω σήμερα σε μαύρο παραγγελία 04/01/2018 απο Banggood στα 136 ευρώ.

Πρώτη εντύπωση ωραία φωτεινή οθόνη, καλός ήχος ηχείου, σχεδόν καθόλου bloatware μόνο δυο εφαρμογές οι οποίες διαγράφονται, ωραίες κάμερες,δακτυλικό γρήγορο, μπαταρία θα δείξει.Μενού έχει κάποια αγγλικά.Αρκετά λεπτό θα έλεγα και ούτε πολύ βαρυ, το χρυσό δεν με ενοχλεί θα μπορούσε να έλειπε απο τα κουμπιά για τα δικά μου γούστα.Τώρα σε σχέση με το βίντεο του ελληνικού review έχει κάποιες διαφορές π.χ. το κουτί είναι διαφορετικό ειναι πιο μεγάλο και τετράγωνο, ο φορτιστής είναι διαφορετικός είναι πιο μικρός travel charger λέει και χωρίς quick charge 3 μάλλον γιατί δεν έχει το σηματακι οπως στο βίντεο και συγκεκριμένα γράφει 5.0V στα 1500mA, όπως και το usb καλώδιο δεν έχει μεσα στο "γλωσσακι" πράσινο χρώμα αλλά μαύρο!

Sim δεν εχω βάλει ακόμα αλλά update δεν μου έβγαλε να κάνει φοράει V4.0 NX551J_V1.11.

αυτο που αναφέρεις ειναι σοβαρό, δηλαδη στέλνει fast charger επιλεκτικα.Εγω στην θέση σου θα μίλαγα με banggood και αυτο θα κάνω οταν ερθει το δικο μου

Edit

Ναι, ίδιος είναι και αυτός που πήρα.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο που αναφέρεις ειναι σοβαρό, δηλαδη στέλνει fast charger επιλεκτικα.Εγω στην θέση σου θα μίλαγα με banggood και αυτο θα κάνω οταν ερθει το δικο μου

Εφόσον το banggood στέλνει σφραγισμένο το τηλέφωνο, δεν νομίζω να ευθύνεται ,για ποιον φορτιστή βάζει μέσα στη συσκευασία, η nubia. Επίσης στην περιγραφή γράφει ότι η συσκευασία περιέχει EU Charger, οπότε από μεριά του θεωρεί ότι σου στέλνει πλήρες προϊόν. Πάντως και εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορετικοί φορτιστές.

Ναι, ίδιος είναι και αυτός που πήρα.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εφόσον το banggood στέλνει σφραγισμένο το τηλέφωνο, δεν νομίζω να ευθύνεται ,για ποιον φορτιστή βάζει μέσα στη συσκευασία, η nubia. Επίσης στην περιγραφή γράφει ότι η συσκευασία περιέχει EU Charger, οπότε από μεριά του θεωρεί ότι σου στέλνει πλήρες προϊόν. Πάντως και εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορετικοί φορτιστές.

αρα ο ΄΄δικός μας ΄΄΄είναι fast charger :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι, έχει σήμα δίπλα στη θύρα φόρτισης, αλλά και από τα volt και mah που φαίνονται και στη φωτογραφία.

Όταν είχα παραγγείλει το τηλέφωνο στις 15/1 το είχα τσεκαρει ότι στην περιγραφή έγραφαν fast charge και μάλιστα ,είχαν και φωτό με μια τεχνολογία της Nubia.τωρα που το βλέπω έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά,άρα είναι ενήμεροι για τους φορτιστές, θέλω να πιστεύω ότι είναι για τις νέες παραγγελίες ο φορτιστής αυτος,. Αλλιώς πρέπει να μας στείλουν τον κανονικό που διαφήμιζαν

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει unlock bootloader και να εγκαταστήσει twrp ? Γιατί εμένα δεν μου δουλεύει..

Στη nubia πρέπει να τα εχουν κάνει λιγο μαντάρα. Σε ινδικά site η οθονη αναφέρεται σαν super amoled όπως εδω https://www.google.gr/amp/s/www.digit.in/product/amp/mobile-phones/58895/nubia-m2-price και με διαφορετικό κουτί με ακουστικά κ tpu θήκη οπως εδω https://youtu.be/vrm3cUMT5pU

Στη nubia πρέπει να τα εχουν κάνει λιγο μαντάρα. Σε ινδικά site η οθονη αναφέρεται σαν super amoled όπως εδω https://www.google.gr/amp/s/www.digit.in/product/amp/mobile-phones/58895/nubia-m2-price και με διαφορετικό κουτί με ακουστικά κ tpu θήκη οπως εδω https://youtu.be/vrm3cUMT5pU

Όταν το είχα παραγγείλει από banggood ήμουν σίγουρος ότι τα είχε αυτά τα δύο.έκανα βλακεία τότε που δεν τραβήξα screen shot. Φυσικά μετά που πήγα να κάνω μανούρα οι κινέζοι μου έκαναν τον κινέζο......Δεν είχα αποδείξεις :)

Sent from my 1+3T

Edit

Ναι απο banggood το πήρα....τελικα μονο εγώ έχω το μεγάλο κουτι με τον "μικρο" φορτιστη;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία του φορτιστή και θα το βάλω στη φόρτιση να δω πόση ώρα θα κανει να φορτίσει και για να συγκρίνουμε.

Εντελώς τυχαία διαχείριση των παραγγελιών από πλευράς Banggood πιστεύω.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ LIVE CHAT TOY BANGOOD ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΑΥΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ TRACKING NUMBER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΧΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ Θ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ;)

ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!

Edited by Makis72

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ LIVE CHAT TOY BANGOOD ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΑΥΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ TRACKING NUMBER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΧΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΙ Θ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ;)

θα παραμεινει ανενεργο για λιγες μερες,μετα pre advised,κανει 2-3 βδομαδες να ερθει

5a72984541374b1e7bb315174995ba2a.jpg

Αυτόν τον φορτιστή εχω εγω

94ba753eade5f909965a679b78b9c8e0.jpg

Με αυτό το κουτί το "μεγαλο" χωρίς qc3 φορτιστή

4cd9801109f0dea6791fcc8b1374c7cf.jpg

Και η μικρή συσκευασία με τον qc3 φορτιστή.

Οπότε αν δείτε μεγάλη συσκευασία qc3 πάπαλα!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ;)

Και εγώ μετά από επικοινωνία ακύρωσα την πρώτη παραγγελία και προχώρησα σε καινούρια χθες . Πήρα tracking number σήμερα.

Και εγώ μετά από επικοινωνία ακύρωσα την πρώτη παραγγελία και προχώρησα σε καινούρια χθες . Πήρα tracking number σήμερα.

ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ..............:D

ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ..............:D

μία παρατήρηση.........απαγορεύεται η γραφή με κεφαλαία

Απ οτι καταλαβα ειτε "λαχειο" ο ταχυφορτιστης ή οι πρωτες παρτιδες τον ειχαν μονο.Η απορια μου ειναι οσα έρχονται χωρις ταχυφορτιστη...εαν αγορασουμε εμεις το κινητο ταχυφορτιζεται;ή το αφαιρεσαν κι απ το hardware του κινητου;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απ οτι καταλαβα ειτε "λαχειο" ο ταχυφορτιστης ή οι πρωτες παρτιδες τον ειχαν μονο.Η απορια μου ειναι οσα έρχονται χωρις ταχυφορτιστη...εαν αγορασουμε εμεις το κινητο ταχυφορτιζεται;ή το αφαιρεσαν κι απ το hardware του κινητου;

Από φωτογραφίες στο banggood χρηστών που έχουν παραλάβει οι πρωτοι μέχρι περίπου 20 Ιανουαρίου έχουν την έκδοση με τον ταχυφορτιστη απο κει και μετά άλλοι τον έχουν άλλοι όχι γιατί πιθανότητα καποια δέματα άργησαν να φτάσουν οπότε πιθανολογώ ότι τα επόμενα θα είναι χωρίς ταχυφορτιστη γιατι ειναι αλλη παραλαβη του banggood.

Από φωτογραφίες στο banggood χρηστών που έχουν παραλάβει οι πρωτοι μέχρι περίπου 20 Ιανουαρίου έχουν την έκδοση με τον ταχυφορτιστη απο κει και μετά άλλοι τον έχουν άλλοι όχι γιατί πιθανότητα καποια δέματα άργησαν να φτάσουν οπότε πιθανολογώ ότι τα επόμενα θα είναι χωρίς ταχυφορτιστη γιατι ειναι αλλη παραλαβη του banggood.
Γνωριζεις εαν αυτα που ερχονται χωρις ταχυφορτιστη.....Αν αγορασουμε εμεις εναν ταχυφορτιστη,το κινητο θα ταχυφορτιζεται ή εχει αφαιρεθει κι απ το hardware;

Γνωριζεις εαν αυτα που ερχονται χωρις ταχυφορτιστη.....Αν αγορασουμε εμεις εναν ταχυφορτιστη,το κινητο θα ταχυφορτιζεται ή εχει αφαιρεθει κι απ το hardware;

δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, η έκδοση της συσκευής είναι μία

δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, η έκδοση της συσκευής είναι μία
Απ οτι καταλαβα "ειτε με,ειτε χωρις ταχυφορτιστη.......την ταχυφορτιση την υποστηριζει ουτως η αλλως το κινητο.Οποτε μικρο το κακο γιατι απο μια ματια που ειδα απο ελλαδα,κοστιζουν περιπου 5-7€ οι ταχυφορτιστες.

• The title was changed to ZTE Nubia M2