Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι γίνεται με την Vodafone?Πότε σκοπεύουν να το φέρουν το τηλέφωνο. Τους πέρνω τηλ και ολό και πιο μετά μου λένε ότι θα έρθει. Η τελευταίες ημερομηνίες είναι μέχρι τις 15 από ένα Voda Shop και τέλος του μήνα από ένα άλλο. Σημειωτέων ότι και τα δύο καταστήματα που μου εδωσαν διαφορετικές ημερονημίες τα πήρα τηλ σήμερα!!!!! :mad:

Aλήθεια την απορία με το βίντεο την έχω και γω, δε μπορείς να τραβήξεις βίντεο και να έχεις παράλληλα αναμμένο και το φλας;; Τη βλακεία έκανε η nokia πάλι;; Και το περίεργο είναι και με το ΕΤΙ camocorder2 ενώ έχει επιλογή για να ανάβει το φλας κατά τη λήψη δε κάνει τίποτα είτε το επιλέξεις είτε όχι

Γιατί το φλας των κινητών έλάχιστη πραγματικότητα έχουν με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών- πόσο περισσότερο με τους προβολείς των κινηματογραφικών ή βιντεο μηχανών λήψης- και αν συλλογιστείς το πόσο θα μείωναν ή θα εκμιδένιζαν τη διάρκεια χρήσης του κινητού ως τηλέφωνο, τότε ούτε θα το σκεφτόσουν... ;)

Γιατί το φλας των κινητών έλάχιστη πραγματικότητα έχουν με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών- πόσο περισσότερο με τους προβολείς των κινηματογραφικών ή βιντεο μηχανών λήψης- και αν συλλογιστείς το πόσο θα μείωναν ή θα εκμιδένιζαν τη διάρκεια χρήσης του κινητού ως τηλέφωνο, τότε ούτε θα το σκεφτόσουν... ;)

Άσχετο αυτό σε όλα τα κινητά που ξέρω λειτουργεί το φλας κανονικά και στο βίντεο, η nokia λες αυτό να σκέφτηκε και να μην έδωσε τη δυνατότητα;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Άσχετο αυτό σε όλα τα κινητά που ξέρω λειτουργεί το φλας κανονικά και στο βίντεο, η nokia λες αυτό να σκέφτηκε και να μην έδωσε τη δυνατότητα;;

Τα υπόλοιπα κινητά δεν έχουνε φλας. Έχουνε ένα δυνατό φωτάκι. Το Ν70 έχει κανονικό φλας (κάτι που στις φωτο είναι μακράν καλύτερο) το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι αναμένο συνεχώς (για τους λόγους που σου είπανε παραπάνω) αλλά ανάβει στιγμιαία. Ίσως αυτό που θα μπορούσανε να κάνουνε θα ήταν να βάλουνε και δεύτερο φωτάκι για το βίντεο.

Λεωνίδας

pedia molis pira to n70 pos diagrafo ta pexnidia

Πας Εργαλεία->Διαχείρηση εφαρμογών.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ρε παιδια...

Δοκίμασα να τρέξω το music box και δεν έτρεχε. Έτρεξα το Smart Alarm, απενεργοποίησα τα alarms και τώρα δεν μου ανοίγει ούτε αυτό... Τα απεγκατέστησα, το εγκατέστησα ξανα αλλά τίποτα... Υπάρχει κάποια λύση;

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Τα υπόλοιπα κινητά δεν έχουνε φλας. Έχουνε ένα δυνατό φωτάκι. Το Ν70 έχει κανονικό φλας (κάτι που στις φωτο είναι μακράν καλύτερο) το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι αναμένο συνεχώς (για τους λόγους που σου είπανε παραπάνω) αλλά ανάβει στιγμιαία. Ίσως αυτό που θα μπορούσανε να κάνουνε θα ήταν να βάλουνε και δεύτερο φωτάκι για το βίντεο.

anabei to fotaki sto video alla oxi me poli dinato fws.diladi to k750 otan bgazei foto den anabei stigmiaia alla monima?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

ean dne apatomai sto k750i to fotaki sthn arxh einia monimo k meta kanei thn analampi pu lene pano sto klik thn ora pu patas gia na bgei h foto..

ean kano la8os dior8osteme;-0

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Πας Εργαλεία->Διαχείρηση εφαρμογών.

pao file mou eki ala den iparxoun ta pexnidia 8elo na kratiso mono to fidaki ta ala dio pou exi 8elo na ta sbiso gia na elef8eroso mnimi.

Pedia na rotiso kati giati nomizo pos exi problima to kinito pou pira simera,ta pliktra den anaboune panta i o8oni mpori na ine anameni me terma tin fotinotita kai ta pliktra na ine sbista.TI ginete to kani kai se sas?

Kai kati alo eki pou doulebo to kinito mia xara meta apo ligo i fotinotita tis o8onis pefti ligo giati? giati den parameni sta8eri i fotinotita?.

spacer.png

An prose3eis aristera apo ekei pou grafei N70 panw sthn proswpsh, brisketai enas ais8hthras fwtos. Analoga me ton fwtismo tou periballontos, ry8mizei kai ton fwtismo ths o8onhs kai twn plhktrwn. Den einai bug,apla ena feature arketa e3ypno kai xrhsimo sthn e3oikonomish mpatarias.

An prose3eis aristera apo ekei pou grafei N70 panw sthn proswpsh, brisketai enas ais8hthras fwtos. Analoga me ton fwtismo tou periballontos, ry8mizei kai ton fwtismo ths o8onhs kai twn plhktrwn. Den einai bug,apla ena feature arketa e3ypno kai xrhsimo sthn e3oikonomish mpatarias.

Efxaristo file mou giati tromaksa

spacer.png

re paidia edw kai diomish bdomades den exei to kin pouthena.

"Pote tha to ferete???? -De kseroume..."

kala mas douleuei i nokia??? ena ena ta dinei? ti na pw.... Exw ksenerwsei entelws apo to perimene...

De kserei kanenas pote tha erthei toulaxiston???? H tha perimenoume kana mina akoma???

mono se kana magazi Tim na to xei..

mono se kana magazi Tim na to xei.
αν ειναι ετσι ασχημα τα πραγματα, τι σε πειραζει να το παρεις απο ΤΙΜ;

pao file mou eki ala den iparxoun ta pexnidia 8elo na kratiso mono to fidaki ta ala dio pou exi 8elo na ta sbiso gia na elef8eroso mnimi.

Για να διαγράψεις χειροκίνητα μια εφαρμογή, πας με ένα file manager (ProfiExplorer, Fexplorer) στον κατάλογο C:\System\Apps και διαγράφεις τον φάκελο της εφαρμογής που θες να απεγκαταστήσεις. Αν η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στην κάρτα μνήμης τότε πας Ε:\System\Apps.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

παιδια κατι αλλο....

πολλες φορες ο ηχος κλησης μου(Mp3) μπουκωνει και παιζει αργα και αλλες φορες ενω το τηλ χτυπαει δεν ακουγεται καθολου...με αποτελεσμα να χανω κλησεις....

με restart ολα γινονται Normal και παλι....

εχει συμβει και σε κανεναν αλλο...αυτο...???

επισης δεν μπορω να "δω" κινουμενη εικονα σε μορφη gif.....

anabei to fotaki sto video alla oxi me poli dinato fws.diladi to k750 otan bgazei foto den anabei stigmiaia alla monima?

Aκριβώς αυτό κάνει στο Κ700 και από τι θυμάμαι και στο Κ750, το φλας παραμένει ανοιχτό για όσο θες αφού χρησιμεύει άνετα και για φακός, όταν ψάχνεις στα σκοτάδια ή θέλεις να βάλεις τα κλειδιά στη πόρτα. ήλπιζα ότι και η νοκια θα το είχε προβλέψει αυτό αλλά...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

de thelw tim ase pou to exei 15 eurw pio akriba... kai to plaisio exei 12 atokes doseis kiolas. ta neura mou me th nokia !"£!%"$£^

Σκεφτηκες Mηπως ομως ,οτι κουραζεις λιγο, και τους υπολοιπους στο θεμα ? :O

@wew : Εδω ομως μιλαμε για το Ν70 :whistle:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

...Και εκει που ειμαι ετοιμος να αρχιζω να ψαχνω για το Ν70,τσουπ...μας ξεπεταγεται το Ν80!"Πλακα μας κανει η nokia λεω"...και ομως ειναι γεγονος!Απιστευτο!3 megapixel καμερα, φανταστικη αναλυση οθονης, wi-fi κ.α!Θα μας τρελανουν.Καλα που κρατησαμε τα λεφτα μας και δεν πηραμε το Ν70.Παμε για Ν80. :w00t: :w00t:

Χαίρετε μάγκες,και καλορίζικο το n70 σε όσους το έχουν αποκτήσει :) θέλω μια ερώτηση να κάνω: επειδή έχω ένα 6600 και ήμουνα και εγώ από τους τσουρουφλισμένους με τα καμμένα pixels (όσοι έχουνε 6600 την θυμούνται την ιστορία...) και σκοπεύω εντος τον ημερών να γίνω και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του κινητού,τι παίζεται,έχουμε τίποτα κρούσματα καμμένων pixel και εδώ ; Ευχαριστώ...

To e-bay οπως ηταν αναμενομενο ,γεμιζει με προσοψεις για Ν70 ,αγνωστης ποιοτητας παντως :worry:

http://img369.imageshack.us/img369/7651/13hq1.th.jpg http://img369.imageshack.us/img369/4705/10tu.th.jpg http://img369.imageshack.us/img369/603/11vu.th.jpg http://img369.imageshack.us/img369/9945/16kl.th.jpg

http://search.ebay.com/N70-covers_W0QQfromZR8QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQssPageNameZWD10S

τι παίζεται,έχουμε τίποτα κρούσματα καμμένων pixel και εδώ ; Ευχαριστώ...

Καμμια σχεση με 6600 φιλε μου ,

Εγω παντως πρεπει να εχω 1 :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish