Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas kai apo mena,

exo ena nokia n70 kai apofasisa na tou peraso tin teleutaia anavathmisi, dioti eixa na to kanw apo persi to noemvri. to piga sto topiko nokia shop mou edw kai pera oti to kratise 2 meres mou eipe oti parousiazei to eksis provlima.

ta dedomena ths anabathmisis pou thelei na perasei sto kinito kolane sto 80%

kai episis kolaei kai to pc tou..

gia ayto eipe oti xreiazete na paei thessaloniki gia 10 meres kai an de ginei kai ki

sto eksoteriko gia ena mina!!

apo to tipota mou vgale to kinito provlimatiko o typos..

de kserw ti na kanw twra na to paro piso kai na litourgei opos eipe alla elatomatika i na ton afisw na to stili gia service?

an kai ti service? pera apo tin anabathmisi pou ithela na peraso den eixe kai tpt! parepiptontos ena filaraki mou eipe oti prepei na to kapse to kinito giati aposindethike o upologistis tou tin ora tis anabathmisis!!

akouo symvoules giati exo taraxtei !!! konta 2 xronia kai pote den eixa provlima me to sigekrimeno tilefono :cry: :cry:

Γεια παιδιά.

Μερικές ερωτήσεις θα 'θελα να μ' απαντήσετε:

1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ΑΥΤΗ τη μπαταρία (βάζω link) στο N70;

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003236

2. Μπορώ να κάνω το Ν70 ν' ανοίγει ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, να μην περιμένω τόσα δευτερόλεπτα πριν το ΡΙΝ και να 'πενεργοποιήσω το "wellcome" βιντεάκι της ΝΟΚΙΑ;

3. Όσο "φορτώνει" κάποιος τη κάρτα μνήμης (με video, εικόνες κτλ.), αρχίζει πλέον να καθυστερεί το Ν70 όταν πατάς κάποιο πλήκτρο για να πας από μενού σε μενού; Κι αν όχι, σε τι να οφείλεται (όχι κάποια ΤΡΟΜΕΡΗ καθυστέρηση, αλλά... καθυστέρηση);

4. Θα ήθελα να μου βάζατε κανένα link για να κατεβάσω games/utilities για το Ν70 (αν είναι δυνατόν, δίχως να κάνω register).

5. Για τι απόσταση έχει δύναμη το φλας της κάμερας του Ν70; Γιατί, στις Απόκριες που ήμουν σ' ένα μπαρ, τράβηξα την δικιά μου από κοντά κι ήταν "jet" η φωτό και μετά τράβηξα τη παρέα που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντί μου (σε στρογγυλό-μικρό τραπεζάκι) και ΜΟΛΙΣ που αχνο-φαίνονταν τα παιδιά, ενώ το φόντο ήταν ΣΧΕΔΟΝ μαύρο...

6. Μπορώ να ορίζω ονομασία/μέρος που θα σωθεί, σε φωτο/βίντεο (φαντάζομαι, ναι) - και ΠΩΣ το κάνω;

7. Να υποθέσω ότι πρέπει να κάνω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας ΑΝ θέλω ν' αλλάξω κάρτα μνήμης (από την αρχική, σε κανά GB), γιατί η αρχική έχει μέσα τα utilities, σωστά;

8. Υπάρχει κάποιο topic για Ν70, που να έχει hint/tips για καλύτερη απόδοση μπαταρίας και γενικά για μέγιστη απόδοση του κινητού;

Αυτά τα... πολλά. Sorry για τις μπόλικες ερωτήσεις μου, αν θέλετε απαντήστε μου.

Thanks.

αν θέλετε παιδιά, απαντήστε στις υπόλοιπες ερωτήσεις μου...

(κι ευχαριστώ για την 5η που μου απαντήσατε).

όσο αφορά αναβαθμήσεις... εδώ στο pc μου όταν περναώ updates, το pc γίνεται... "που**να"!

οπότε... ΔΕΝ περνάω τίποτε καινούργιο! δεν έχω εμπιστοσύνη. αφού από το εργοστάσιο παίζει καλά το Ν70 (με το λειτουργικό που είχε από τη "μάνα" του), δεν το πειράζω...

έχω καεί στο παρελθόν και δεν περνάω τίποτα...

1.ναι γινεται αλλα θα ναι πολυ σφιχτο μεσα..

2.οχι δεν γινεται να ανοιγει γρηγοροτερα,ετσι ειναι το hardware,αντι για το welcome της νοκια μπορεις να βαλεις πχ μια εικονα..να το απενεργοποιησεις οχι..εκτος κ αν το ειχες απο πριν στο αθορυβο,ετσι στην εκκινηση δεν θα ακουγεται ο ηχος(αν σε ενδιαφερει αυτο)

3.οταν ειναι στο οριο της μνημης ναι το κινητο αρχιζει κ αργει..

4.xxxxxxxxxxxxx με ρετζιστερ

5.δεν ειναι και για πολυ μεγαλη εμβρελεια..μισο με 1 μετρο ισως ειναι ικανοποιητικη!(λεμε τωρα)

7.δεν νομιζω να χρειαζεσε καποιο utility..και παλι αν χρειαζεσε με ενα backup θα σωθουν ολα τα δεδομενα :)

8.δεν νομιζω να θελει κατι συγκεκριμενο..παρα μονο,να το φορτιζεις οταν τελειωνει η μπαταρια του..!

αν θέλετε παιδιά, απαντήστε στις υπόλοιπες ερωτήσεις μου...

(κι ευχαριστώ για την 5η που μου απαντήσατε).

όσο αφορά αναβαθμήσεις... εδώ στο pc μου όταν περναώ updates, το pc γίνεται... "που**να"!

οπότε... ΔΕΝ περνάω τίποτε καινούργιο! δεν έχω εμπιστοσύνη. αφού από το εργοστάσιο παίζει καλά το Ν70 (με το λειτουργικό που είχε από τη "μάνα" του), δεν το πειράζω...

έχω καεί στο παρελθόν και δεν περνάω τίποτα...

1.Ναι αφοβα.2.Οχι.3Μια πολυ μικρη καθυστερηση δεν ειναι κατι παραλογο.4.xxxxxxxxxxxx.6.Αν εννοεις φωτο βιντεο αυτο που μπορεις να επιλεξεις ειναι καρτα η τηλεφωνο.Απο εκει και περα δημιουργεις αλμπουμ η για παραπερα με εναν explorer.7.Αυτα που εχει η αρχικη δεν χρειαζονται ιδιαιτερα,ασε που βρισκονται ευκολα.Τωρα αν θες να αλλαξεις καρτα κανε copy paste την παλια στην καινουργια για να μην χασεις τιποτα και μην ξεχασεις να βαλεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια στον υπολογιστη.8.Οτι ισχυει γαι ολα τα κινητα ισχυει και για το Ν70.Αν θες παραπανω βοηθεια ψαξε εδω μεσα η απο μια μηχανη αναζητησης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

thanks φίλοι, χάρηκα που μ' απαντήσατε...

1. ΤΕΛΕΙΑ! η εν λόγο μπαταρία "μαμεί"! με τη πρώτη ευκαιρία, την αλλάζω!

2. γαμώτο! μου την "σπάνε" όλες αυτές οι μπουρδο-wellcome screens/videos!

3. δηλαδή, ΠΑΙΖΕΙ ρόλο στην ταχύτητα (πως "κινήσαι" στα μενού), το μέγεθος της κάρτας μνήμης και ΠΟΣΟ την έχει "φορτώσει", ε;

4. thanks!

5. ναι ρε γαμώτο... κοντά, οι φωτό είναι σούπερ! μακρύτερα... άστα να πάνε! (ήθελα να τραβήξω μια χορεύτρια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ - με "ΘΑΝΑΤΟ"-κορμάρα! - και... τράβηξα "μπουρμπούτσαλα"! ΤΙΠΟΤΑ δε φαινόταν... να... υποθέσω ότι έπρεπε να ήμουν σε... "close-contact", στο 1 μέτρο;;;)

6. οκ.

7. α, καλά. κι εγώ νόμιζα ότι θα 'χανα τίποτα σπουδαία ulitilies... καλώς τότε.

8. οκ. απλά (είμαι εντελώς καινούργιος ΝΟΚΙΑ χρήστης), μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση που μόλις αδειάζει εντελώς η μπαταρία (πάντα την αφήνω να αδειάζει), μετά όταν βάζω τον φορτιστή... σε 2-3 ώρες το πολύ (!!!) βγάζει ήχο ότι τέλειωσε/γέμισε... και ΟΝΤΩΣ γεμίζει! strange, isn't it?

ευχαριστώ και πάλι...

Παιδιά είχα βάλει κωδικό ασφαλείας άλλον αλλά τον ξέχασα.Τι γίνεται τώρα?

πληκτρολογείς το PAK number, κάτω από το PIN number που γράφει το χαρτί που σου δώσανε...

αλλιώς... πας σε κανά NOKIA stores!

πληκτρολογείς το PAK number, κάτω από το PIN number που γράφει το χαρτί που σου δώσανε...

αλλιώς... πας σε κανά NOKIA stores!

ο κωδικός ασφαλείας εννοώ τον 12345 που είναι ο αρχικός,όχι το πιν.Και αν ναι που ακριβώς το πληκτρολογώ?

ο κωδικός ασφαλείας εννοώ τον 12345 που είναι ο αρχικός,όχι το πιν.Και αν ναι που ακριβώς το πληκτρολογώ?

sorry φίλε, δεν το ξέρω... (είμαι και "ψάρακας" με τα nokia).

Αν δεν βρεις κατι καλυτερο κανε ενα hard format.Νομιζω επανερχεται το 12345

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1680384#post1680384 :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

8. οκ. απλά (είμαι εντελώς καινούργιος ΝΟΚΙΑ χρήστης), μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση που μόλις αδειάζει εντελώς η μπαταρία (πάντα την αφήνω να αδειάζει), μετά όταν βάζω τον φορτιστή... σε 2-3 ώρες το πολύ (!!!) βγάζει ήχο ότι τέλειωσε/γέμισε... και ΟΝΤΩΣ γεμίζει! strange, isn't it?

βασικά εμένα πάντα θέλει 1:20 για να φορτισει εντελως,από εντελώς άδειο.

βασικά εμένα πάντα θέλει 1:20 για να φορτισει εντελως,από εντελώς άδειο.

Α! Ωραία, άρα δεν ανησυχώ για το ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ γεμίζει...

exw ena nokia n70 kai tou "fortwsa:thn teleytaia anaba8mish (V.5,0638,3,0,1 18-09-06) me elpida na exei mesa to theme pou psaxnw toso kairo... (einai ena prasino pou ta exoune ta music edition...) kai h erwthsh einai oi exhs DYO:

1.pou mporw na brw ayto to theme?

2.kai ektos apo nokia shop PWS mporw na to anabma8isw monos mou se music edition???

2.kai ektos apo nokia shop PWS mporw na to anabma8isw monos mou se music edition???

Θα κανεις οτι λεει εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264

και θα βαλεις το product code του Ν70 ΜΕ το λεει πιο κατο :)

Παιδια ξαναεπαθα το προβλημα που ειχα με τα γραμματα.Οπως σας ειχα πει εκαν ανβαθμιση πριν σχεδον 20 μερες.Το ανοιξα δουλευε κανονικα και μολις το εκλεισα για πρωτη φορα οταν ανοιξε ειχε διαφορετικη γραμματοσειρα και οροισμενα δεν τα αναγνωριζε σε ολο το μενου.Κανω φορματ και ολα εγιναν οπως ηταν.Εχτες που το ξαναεκλεισα εγινε παλι το ιδιο.Χαλασε η γραμματοσειρα.εχουν αλλαξει το πως γραφει το μενου τα παντα οι συντομεσυεις δεν γραφει σωστα το αθορυβο...Τι να κανω??

Α! Ωραία, άρα δεν ανησυχώ για το ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ γεμίζει...

ειναι ταχυφορτιστης ο συγκεκριμενος. αν βαλεις τον τετραγωνο κλασσικο της νοκια θα κανεις 3 ωρες να φορτισει :)

Παιδια ξαναεπαθα το προβλημα που ειχα με τα γραμματα.Οπως σας ειχα πει εκαν ανβαθμιση πριν σχεδον 20 μερες.Το ανοιξα δουλευε κανονικα και μολις το εκλεισα για πρωτη φορα οταν ανοιξε ειχε διαφορετικη γραμματοσειρα και οροισμενα δεν τα αναγνωριζε σε ολο το μενου.Κανω φορματ και ολα εγιναν οπως ηταν.Εχτες που το ξαναεκλεισα εγινε παλι το ιδιο.Χαλασε η γραμματοσειρα.εχουν αλλαξει το πως γραφει το μενου τα παντα οι συντομεσυεις δεν γραφει σωστα το αθορυβο...Τι να κανω??

πηγαινε με τον Fexplorer στο C:\system\fonts\ και μετονομασε το φακελο Fonts και μετα σβηστο. αν δεν υπαρχει εκει, πηγαινε στο E:\system\fonts\.

εβαλες καποιο θεμα που αλλαζει γραμματοσειρα ή καποια γραμματοσειρα μονη της και δεν το καταλαβες. δεν αλλαζει ετσι μονη της..

σορρυ, double post...:rolleyes:

Στο c δεν υπαρχει φακελος fonts στην καρτα μνημης υπαρχει αλλα δεν μπορω να τον πειραξω.Οσο για τα θεμα που λες δεν εχω πειραξει τιποτα.Αυτο που ειχε αφησα.δεν εχω βαλει κανενα καινουριο αλλα ουτε καν αλλο...Κμαι αλλη ιδεα??

ΟΚ.το διορθωσα.Εβαλα την καρτα στον υπολογιστη ston card reader και εσβησα απο κει τον φακελο fonts την ξανα εβαλα στο κινητο και ολα ενταξει...

Ευχαριστω παντως nikoskat για την βοηθεια

Το κινητό μου τα "παιξε". Στα καλά καθούμενα χάνετε το σήμα... εχθές έλεγε οτι φορτίζει και η μπαταρία φόρτιζε/γέμιζαν τα κουτάκια χωρίς να το έχω στον φορτιστή! ΧΑαχΑΑχααα. Τα χρώματα τα δείχνει λίγο ρόζ.. ;p

Α ΡΕ γμτ!

Samsung S21 Ultra

Ισως να στρωση με ενα hard format! :)

Μόλις αγόρασα ένα N70 η απορία μου είναι η εξής το κινητό μετά απο 1 εβδομάδα

κόλλησε(έπρεπε να βγάλω την μπαταρία) και δέν κατάλαβα γιατί,εντωμεταξύ το κινητό βραδυπορεί όταν ανοίγω τα μηνύματα,και γενικά κολλάει τα fonts η έκδοση είναι η 5.0638.3.0.1.Θέλω να ρωτήσω φταίει η έκδοση η συγκεκριμένη?ζητάω συγνώμη αν έχει γίνει ήδη κάποιο παρόμοιο post,αλλά δέν έχω αρκετό χρόνο.

Με εκτίμηση:

Γιώργος.

kioysis