Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia ti ginetai me ta ngage games? exw dokimasei arketa pou de paizoun telika. to 1)fifa2005 kai to 2)call of duty 3) ashen ta katafere kaneis?de mporesa na ta anoixw kan.

*na xerete oti an sto fakelo tou paixnidiou iparxei to exhs arxeio system/libs/ecom.dll (opws sta arena enabled) de xekinaei to kinhto!!i an valete thn karta enw to kinhto einai anoixto kai to exei mesa i mmc tote to kinhto kollaei!!!! meta apo diadoxika restart kai vazontas bgazontas arxeia entopisa to arxeio pou ftaiei.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

παιδια γνωριζει κανενας καποιο προγραμμα το οποιο να μετατρεπει αρχεια βιντεο mpeg, avi, wma, σε mp4 ???????? plz help !!!!!!!! :( :( :(

ο λογος ειναι οτι το Ν70 τα mp4 τα παιζει αψογα !!!!!! και χωρις καποιο αλλο προγραμμα :p

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

μόλις πήρα το ν70.περίμενα όλο το καλοκαίρι αλλά δε μπορώ να πώ οτι δηλώνω ενθαουσιασμένος. τα πλήκτρα είναι πολύ μικρά, η οθόνη δεν είναι καλύτερη από του 6680 που διάβασα να λέγεται εδώ μέσα, το πολυπλήκτρο ψιλοάβολο και το design του τελικά τώρα που το βλέπω καμμιά σχέση με του 6680. τί λέτε εσείς παιδιά; οι φωτογραφίες είναι όντως τόσο καλύτερες σε σχέση με το 6680; βασικά σκέφτομαι να το πουλήσω :wacko: για να πάρω το 6680ή 6681
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Λοιπον θα σου απαντησω οσο πιο συγκεκριμενα μπορω γιατι τυχαινει και εγω να ειχα το 6680 και το 6681 πριν το N70.

Οσον αφορα την οθονη εχει την φωτεινοτητα του 6681 και ταυτοχρονα τα εντονα χρωμματα του 6680 (του 6681 ηταν πολυ πιο αχνα) αρα ειναι σαν του 6680 αλλα πιο φωτεινη.

Το design ειναι κατι εντελως υποκειμενικο και προσωπικο για τον καθενα, εγω που ειμαι γυναικα για παραδειγμα, δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με τα πληκτρα ισα ισα που μου αρεσουν πολυ, ενω ο φιλος μου αν και δεν εχει χοντρα χερια στην αρχη πατουσε δυο πληκτρα μαζι αλλα τωρα το συνηθισε μια χαρα. Εμφανισιακα εμενα μου δινει την εντυπωση οτι ειναι πιο πολυτελες απο το 6680 και επιτελους η μπροστινη καμερα ειναι πολυ κομψη και διακριτικη σε αντιθεση με του 6680 που ηταν πολυ χτυπητη στο ματι.

Η καμερα ομως ειναι αντικειμενικα απαιχτη καμια σχεση με το 6680 ειδικα στο βιντεο το οποιο ειναι mp4 και σε μεγαλυτρη (επιτελους) αναλυση, και η φωτο ομως ειναι αρκετα καλυτερη το εχω συγκρινει με του 6680.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Πρόβλημα συναντώ στην ανάγνωση των μεγάλων μηνυμάτων, όταν πρέπει να κατεβάσεις την σειρά για να διαβασεις την συνέχεια....

Συγκεκριμένα η συνέχεια της σειράς δεν είναι ούτε στην πρώτη γραμμή του επόμενης σελίδας ούτε στην τελευταία, αλλά δύο γραμμές από πάνω της....Αυτό δημιουργεί σύγχυση και μπέρδεμα.... :alien:

Και μιά ερώτηση : Η υποστήριξη του word δεν περιλαμβάνει και τυχόν φωτό που βρίσκονται μέσα σε αυτό; Είναι μόνο κείμενο; :blink:

παιδια θελω κ εγω τη βοηθεια σας. πηρα μια mmc 512mb για το N70 κ θα ηθελα να μου πετε πως μπορω να βάλω στην καινουργια μνημη μου εφαρμογες οπως το quickoffice ή το acrobat reader που βρισκονται στην mmc που δινεται με την αγορα του κινητου.

Μπορείς ή να αντιγράψεις τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης του Ν70 ή να πας εδώ και να κατεβάσεις τα προγράμματα.

λοιπον παιδια να πω κατι που με κουφανε....και δεν το εχω ξανασυναντήσει.....

επειδη δεν ηθελα να χασω τα sms μου και τα mms μου(τα οποια ηταν γυρω στα 50 και βαλε....) τα αντέγραψα απο την καρτα μνημης ολα στο κινητό(21 mb ειναι αυτα)...

στην συνεχεια εκανα format την καρτα και ξαναμετεφερα όλα τα sms/mms πισω στην καρτα.....με την διαφορα ομως οτι τα mms δεν ηταν πουθενα.....στην αρχη νομιζα οτι τα σβησα..αλλα οταν ειδα το mailbox μεσα απο τον fexplorer.....βρήκα ολα τα βιντεακια και ολες τις photos απο τα mms που ειχα πριν.

μου τα εμφανιζει δηλαδη ότι υπαρχουν κανονικα

..και ομως στα εισερχομενα δεν εμφανίζονται πουθενα..... :wacko: :wacko:

μπορει κανεις να βοηθησει γιατι εγω σηκώνω τα χερια ψηλα......

καλησπερα παιδια και απο εμενα μπορειτε να μου πειτε την τιμη του Ν70? σκεφτομαι τον ιανουαριο με επιδοτηση να το χτυπησω! ξερει κανεις εαν μπορω να το κανω με ατοκες δοσεις στο λογαριασμο του σταθερου τηλ? ευχαριστω προκαταβολικα! :D

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

Παιδία χαιρεται...πρωτο μου post στο myphone για κακο ομως ειναι.......πρόσθεσα στο Ν70 πριν λιγο ενα προγραμμα, το Scicalc(παρολο που μου ελεγε οτι ενδεχεται να μην ειναι συμβατο) και τωρα δεν μπορω με τιποτα να μπω στο κυριως μενου του κινητου...!!πεταγεται στο πανω μερος η επιλογη μενου αλλα αμεσως πριν προλαβει να φορτωσει τις ρυθμισεις βγαινει ξανα στην αρχικη οθονη....Ξερει κανεις πως μπορω να κανω format?Ισχυει η εντολη *#7370# ????Help!!!!

Παιδία χαιρεται...πρωτο μου post στο myphone για κακο ομως ειναι.......πρόσθεσα στο Ν70 πριν λιγο ενα προγραμμα, το Scicalc(παρολο που μου ελεγε οτι ενδεχεται να μην ειναι συμβατο) και τωρα δεν μπορω με τιποτα να μπω στο κυριως μενου του κινητου...!!πεταγεται στο πανω μερος η επιλογη μενου αλλα αμεσως πριν προλαβει να φορτωσει τις ρυθμισεις βγαινει ξανα στην αρχικη οθονη....Ξερει κανεις πως μπορω να κανω format?Ισχυει η εντολη *#7370# ????Help!!!!

Φιλε μου καλως ηρθες.

Την εφαρμογη που τι εκανες εγκατασταση ?

στην μνημη του τηλεφωνου ή στην καρτα ?

Εαν στην καρτα ,ξεκινα το τηλεφωνο χωρις αυτην .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

λοιπον παιδια να πω κατι που με κουφανε....και δεν το εχω ξανασυναντήσει.....

επειδη δεν ηθελα να χασω τα sms μου και τα mms μου(τα οποια ηταν γυρω στα 50 και βαλε....) τα αντέγραψα απο την καρτα μνημης ολα στο κινητό(21 mb ειναι αυτα)...

στην συνεχεια εκανα format την καρτα και ξαναμετεφερα όλα τα sms/mms πισω στην καρτα.....με την διαφορα ομως οτι τα mms δεν ηταν πουθενα.....στην αρχη νομιζα οτι τα σβησα..αλλα οταν ειδα το mailbox μεσα απο τον fexplorer.....βρήκα ολα τα βιντεακια και ολες τις photos απο τα mms που ειχα πριν.

μου τα εμφανιζει δηλαδη ότι υπαρχουν κανονικα

..και ομως στα εισερχομενα δεν εμφανίζονται πουθενα..... :wacko: :wacko:

μπορει κανεις να βοηθησει γιατι εγω σηκώνω τα χερια ψηλα......

τελικα παιδια η λυση στο προβλημα ηταν το mumsms!!!!!!

δεν ξερω τι εγινε αλλα ειχα στην καρτα μου το συγκεκριμένο προγραμματακι απο το 6680....

οταν εκανα την μεταφορα των sms/mms στο τηλ μου "εκρυψε" ολα τα mms απο μονο του......

στην συνεχεια μετα το φορματ οπως ηταν φυσικο εγω τα.....έψαχνα....

δεν ξερω γιατι και πως εγινε αυτο αφου δεν εδωσα εντολη να "κλειδωθεί" κανενα mms....(Και αυτο μου κλειδωσε απο μονο του γυρω στα 50 mms!!!!!!!).....

προσοχη λοιπον με το συγκεκριμένο προγραμμα μην παθετε τα ιδια....

Δυστυχώς το πρόγραμμα το χα εγκαταστήσει στη μνήμη του τηλεφώνου... :(

Τελικά του έκανα format και τώρα λειτουργεί κανονικά....Τι παθαίνει ο κόσμος για ένα calculator!!! :D

Geia. Epeidi dinw megali simasia sti Musiki, kai fisika protou dw apo konta to N91 pu tha emfanistei edw se 2-3 vdomades, mporeite na mu peite ean to N70 exei EQUALIZER? i apla exei enan standar ixo (gia kapoious ixo flat) ?

Eilikrina perimenw apantisi!

To κινητο φιλε μου δεν εχει καποιο προεγκατεστημενο equaliser αλλα υπαρχει αυτο το φοβερο προγραμματακι (mp3 player 3.50) το οποιο εκτος του οτι τα παιζει πολυ ποιοτικα εχει και equaliser του οποιου οι αλλαγες στον ηχο ειναι εμφανεστατες.
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Γειά σας! Βασικά ειμαι καινούργιος στο Forum αλλά και σε ότι εχει να κάνει με smartphones, Symbian λογισμικό κ.λ.π. κ.λ.π. . Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Από την πρώτη στιγμή όμως(δεν το έχω ούτε μια μέρα) αντιπετωπίζω τα εξής άκρως εκνευριστικά πρόβληματα : ενώ στο pc suite το τηλ. φαίνεται να έχει συνδεθεί κανονικά με το pc μέσω usb, εκός απο συγχρονισμό με το outlook δε μπορώ να κάνω τίποτε άλλο. Ούτε να μεταφέρω αρχεία, ούτε να εγκαταστήσω εφαρμογές ούτε καν το phone browser δε μπορώ να ανοίξω (μου βγάζει το μήνυμα λάθους "the operation could not be completed" ). έχω δοκιμάσει αρκετές φορές να επανεγκαταστήσω το pc suite(και την πιο πρόσφατη έκδοση 6.6.18) χρησιμοποιώντας πρίν και το suite cleaner, αλλά δε γίνεται τίποτα. επίσης χρησιμοποιώντας την MMC μέσω του card reader που έχει ο εκτυπωτής για να μεταφέρω κανένα αρχείο στο τηλ. μετά από λίγες ώρες και βάλε βγάλε απο το τηλ. χάθηκαν όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία από την MMC παρότι φαίνεται να είναι 29MB σε χρήση. μόνο οι φάκελοι φάινονται οι οποίοι είναι (ή τουλάχιστον φάινονται να είναι) άδειοι. Σκέφτομαι αν τα δύο παραπάνω προβλήματα σχετίζονται (π.χ. προβληματική κάρτα μνήμης). Εκλιπαρώ για τη βοήθειά σας άλλα και για ένα back up της κάρτας με τις αρχικές εφαρμογές και αρχεία, αν υπάρχει. συγνώμη για το κουραστικό μήνυμα μου!

paidia to n70 de mporei na sundethei me to pc mesw mrouter?enw to vlepei leei connecting waiting for hardware kai stamataei ekei.opoios xerei as mou pei.

kai idou i proti lista sumvatothtas tou n70 me ngage games pou episunaptw gia olous tou n70 kollhmenous opws egw.xtes ekatsa mia mera oloklhrh kai dokimasa ta panta. opoios kataferei na kanei kapoio apo auta pou de paizoun na pexei as mou to pei (tha protimousa me prv munhma).thanks

THE FIRST N70 compatible ngage games LIST from ARIS K.

WORKING GAMES ARE:

1) Fifa_2004_ngage_*****ed-engage

2) Bomberman_ngage-engage-repacked

3) Rayman_3_ngage-bosley

4) SONIC

5) Ncaa_football_2004_ngage-engage

6) Operation_Shadow_NGAGE-ENGAGE

7) SegaRally (only a few slow)

8) Splinter_Cell_-_Team_Stealth_Action_NGAGE-BOSLEY

9) Xanadu_Next_ARENA_ENABLED_NGAGE-pSyGAGE

10) Puyo

11) Mlbslam

12) Sango

13) Tiger_Woods_PGA_Tour_2004_ARENA_ENABLED_NGAGE-pSyGAGE

14) Pathway_To_Glory_ARENA_ENABLED_REPACK_NGAGE-pSyGAGE

15) X-Men_Legends_BETA_NGAGE-ENGAGE

16) Pocket_kingdoms_arena_enabled_ngage-psygage (i dont get any sound)

17) The_Elder_Scrolls_Travels_Shadowkey_NGAGE-ENGAGE (i dont get any sound)

* all these play 100% perfect with great speed and colors.No trick is needed to play

WORKING WITH BAD COLORS:

1) Colin_mcrae_rally_2005_ngage-engage

2) Asphalt_urban_gt_beta_ngage-engage

3) MarcelDesaillyProSoccer

4) Ghost_Recon_Jungle_Storm_NGAGE-ENGAGE

NO WORKING GAMES are:

1) Ashen_arena_enabled_ngage-psygage

2) Call_of_duty_arena_enabled_ngage-psygage

3) System_Rush_ARENA_ENABLED_NGAGE-pSyGAGE

4) Capcom_catan_repacked_by_neiltoe

5) Atari.Master.Pieces.Vol.1.Nokia.NGAGE.*****ed-BiNPDA

6) Worms_World_Party_ARENA_ENABLED_NGAGE-pSyGAGE

7) Crash_nitro_kart_ngage-engage-repacked

8) Requiem_of_hell_ngage-engage (stucks at intro and the phone restarts)

9) WWE_Aftershock_RETAIL_NGAGE-pSyGAGE

10) Ssx_out_of_bounds_retail_ngage-psygage

11) The_Roots_Gates_Of_Chaos_NGAGE-pSyGAGE

12) Spiderman_2_ARENA_ENABLED_REPACK_NGAGE-pSyGAGE (stucks at loading)

13) Glimmerati_[binpda]_repacked_by_pkiller

14) Alien_Front_BETA_NGAGE-ENGAGE (only sound)

15) Supermonkeyball (only sound)

16) Motogp (only sound)

17) Virtual Tennis

18) Red Faction (only sound)

19) Fifa_2005_ngage-engage

20) Puzzle Bubble

21) the_sims_bustin_out_arena_enabled_ngage-psygage ( i always get memory full)

22) Barakel.NGage.Game.English.Version.Translated-oWnPDA

23) TONY HAWK PRO SKATER

IMPORTANT: IF THE NGAGE GAMES SYSTEM FILE CONTAINS THIS FILE: SYSTEM/LIBS/ECOM.DLL DELETE IT BEFORE TRANSFERINF THE SYSTEM FOLDER OF THE GAME TO DV RS MMC VIA CARD READER.IF U DONT THE MOBILE CANT START OR IF U ENTER THE MMC WHEN MOBILE IS OPEN THEN IT STUCKS YOUR MOBILE

i would be greatfull if u would tell me if anyone of no working games work to you ! ARIS K.

signwmh gia ta agglika alla exw skopo na to proothisw ;)

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Συγνώμη αν η ερώτηση έχει ξανατεθεί στις προηγούμενες σελίδες, αλλά πόσο κρατάει τελικά η μπαταρία του, με χρήση και πόσο χωρίς;

Το 6681 και 6680 δεν παίζουν ΝGAGE Παιχνίδια;

Άσχετο: τις τελευταίες μέρες έφαγα απίστευτο βρίσιμο από φίλους, που θέλω να πουλήσω το Ν70 για το 6680 ή 6681, οπότε είμαι σε δίλλημα! Θα προσπαθήσω να δώ αν θα προσαρμοστώ με κάποια πραγματάκια που δε μαρέσουν πάνω του

Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Η λιστα των παιχνιδιων N-Gage του aristotelhs2060 μπηκε στο πρωτο post του thread για να το βρισκεται με μεγαλυτερη ευκολια.

Αμα χρειαστει να γινει καμμια αλλαγη στη λιστα ενημερωστε με με ενα pm. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Γεια σας παίδες.Είμαι και εγώ ένας απο τους πολλούς που έχουν πάρει το N70.Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έστειλε κανένα e-mail στην nokia, για να τους ρωτήσει για το πρόβλημα με το ραδιόφωνο...

καλώς ήρθες φιλε μου ..

αυτό το πρόβλημα θα διορθωθεί με την επομενη αναβάθμιση..η οποια σε λίγες βδομάδες θα είναι έτοιμη! ;)

Το 6681 και 6680 δεν παίζουν ΝGAGE Παιχνίδια;

Άσχετο: τις τελευταίες μέρες έφαγα απίστευτο βρίσιμο από φίλους, που θέλω να πουλήσω το Ν70 για το 6680 ή 6681, οπότε είμαι σε δίλλημα! Θα προσπαθήσω να δώ αν θα προσαρμοστώ με κάποια πραγματάκια που δε μαρέσουν πάνω του

Πάντως αν σε ενδιαφέρει να αλλάξεις Ν70 με 6680 έχω ένα φίλο μου που θέλει το Ν70 και έχει το 6680 και εσύ το αντιθετο, και μου αν θες να γίνει ανταλλαγη. Το κινητο έιναι 90% άψογο...

καλημέρα σας. Συγνώμη αν έχει ρωτηθεί ξανά αλλά επειδή γίνετε χαμός ρωτάω.....

Υπάρχει τρόπος να βλέπω της φώτο όπως στο 6680? όταν ανοίγω την έκθεση μου τις δείχνει όλες μαζί και όλα τα βιντεο. χαμός.... Με το άλμπουμ δεν γίνετε δουλειά.Εγώ δεν θέλω αν κάποιος το πάρει να βλέπει όλα τα αρχεία.

Γιατί το κάνανε έτσι?

Πολύ χάλια....