Dimitriskr Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παιδιά για την αναβάθμιση τι χρειάζομαι πολύ συνοπτικά γιατί στο αντίστοιχο thread μπερδεύομαι όταν μπαίνω πάντα,και δε βγάζω άκρη!Δώστε link με όλα τα εργαλεία που θα χρειαστώ για να αναβαθμίσω το Ν70 μου σε ΜΕ ελληνική έκδοση πάντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Diavase kai akolouthise prosextika tis odigies pou iparxoun edw (http://myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264)...I didikasia anafairetai leptomeros...den ginetai pio analitika..!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 τελικα ποσο ολη η προσοψη η ΜΑΥΡΗ?εχω μπερδευτει..το 58αρι€ που μας ζητουσαν πριν μειωθηκε η οχι?ρωταω γιατι μπορει να λετε για την ασημενια! Εγω σημερα που εβαλα την μαυρη, ολο το πακετο, εδωσα 31 ευρα. Νοκια club στην Αγια Παρασκευη 1 Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jan9 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 paidia leo na paro k ego to n70,oi kritikes apo oti vlepo einai ekseretikes. 2 erothseis 1)to binteo sto pc to diabazei to media player? 2)gia na to paro se mayro paizei??oxi to ME. an aplos valo prosopseis mayres posa tha stakso? sas eyxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 1)to binteo sto pc to diabazei to media player? 2)gia na to paro se mayro paizei??oxi to ME. an aplos valo prosopseis mayres posa tha stakso? 1)Ναι 2)Οχι δεν μπορεις να το παρεις σε μαυρο απλο θα πρεπει να δωσεις 37 ευρο για τα καπακια Γιατι δεν αγοραζεις το ΜΕ? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν70. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 1 Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaindino Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Αν έχεις κάνει συγχρονισμό των επαφών με το outlook τότε δεν έχεις φωνητική κλήση και πρέπει νε ξαναπεράσεις τις επαφές από την αρχή. Γνωρίζει κανείς τίποτε για την εφαρμογή MWDRec? Είναι εγκατεστημένη στην κάρτα μνήμης με μέγεθος 1Κ χωρίς να την έχω εγκαταστήσει εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskr Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 1)Ναι 2)Οχι δεν μπορεις να το παρεις σε μαυρο απλο θα πρεπει να δωσεις 37 ευρο για τα καπακια Γιατι δεν αγοραζεις το ΜΕ? :) To video tou N70 den paizei sto windows media player(xwris petatropi)..einai mpeg4 kai paizei me quick time player 'h me to player pou iparxei sto cd egkatastasis efarmogwn pou iparxei sto paketo..!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Γνωρίζει κανείς τίποτε για την εφαρμογή MWDRec? Είναι εγκατεστημένη στην κάρτα μνήμης με μέγεθος 1Κ χωρίς να την έχω εγκαταστήσει εγώ. προφανως με καποια αλλη εφαρμογη εχει μπει, μη σε ανησυχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Στην Θεσσαλονίκη, έκανε κανείς μαύρο το Ν70 απο Νόκια σοπ? 1 Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 επισης..τα πουλανε ξεχωριστα το πληκτρολογιο κτλ?γτ ειχα ρωτησει και μου παν πως ηταν ολο μαζι πακετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Νομιζω οτι τα πουλανε και χωριστα καμια φορα ειναι αναλογα και που θα πεσεις μπορει ο αλλος να σου πει δινω μονο ολο το πακετo ενω κανονικα θεωρουνται ανταλακτικα και μπορουν να πωληθουν ενα ενα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 οποιος γνωριζει κατι..σχετικα με αυτο απο θεσσαλονικη(αν τα πουλανε ξεχωριστα) ας μας ενημερωσει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν70. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! dsmous το εχω παθει και εγω αυτο απο τοτε που εκανα την μετατροπη απο ν-70 σε ν-70 me δεν ξερω πια ειναι ακριβος η ετηα μερικοι μου λενε οτι φτεει το pc-suit που κσαναπερασα της επαφες μεσα και εκανα τον συχρονισμο στο κινιτο μου....Μηπως και εσενα το προβλημα εμφανιστικε οταν εκανες την μετατροπη εαν την εκανες? Κανονικα το προβλημα δεν θα επρεπαι να συνεχιζοταναι οταν θα εφτιαχνες καινουργια επαφη,αλλα σε εμενα συνεχιζεται να υπαρχει το προβλημα και στης καινουργιες επαφες χωρις να δημιουργουντε φωνιτικες κλησης..... Δεν ξερω τι να πω...... :( Αν έχεις κάνει συγχρονισμό των επαφών με το outlook τότε δεν έχεις φωνητική κλήση και πρέπει νε ξαναπεράσεις τις επαφές από την αρχή. Αυτο δν θα εχει αποτελεσμα στη δικια μου περιπτωση(και δεν ξερω ενα εχει και στου φιλουμας) αφου και αυτο που λες να κανω παλη δεν θα εχω φωνιτηκες εντολες εφοσον δημιουργω καινουργιες επαφες και εκσακολουθω να μην εχω της εντολες.....:confused: 1 Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 μμμ ..... τελικά τι παραπάνω εχει το music edition ειναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο 1 Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 μμμ ..... τελικά τι παραπάνω εχει το music edition ειναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο Εχει φιλε μου καποια παραπανω πραγματακια και γιαυτο εχει και μια μηκρι ανωδο της τιμης! Μερικα απο αυτα ειναι:1)Αναβαθμισμενο λογισμικο 2)1gb μνημη 3)αλλα ακουστικα σαφος καλητερα 4)αλλη προσοψη(black) Νομιζω πως αυτες ειναι η συμαντικοτερες αλλαγες και πιστευω οτι ειναι αρκετες για να το προτιμησει καποιος απο το απλο N70!:) Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 :1)Αναβαθμισμενο λογισμικο Αναφέρεσαι στην έκδοση του λογισμικού; Δηλαδή με μία απλή αναβάθμιση και το απλό Ν70 μπορεί να αποκτήσει το ίδιο λογισμικό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Δηλαδή με μία απλή αναβάθμιση και το απλό Ν70 μπορεί να αποκτήσει το ίδιο λογισμικό; Ναι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Πειραζει να σβησω τα παιχνιδια μεσω ενως file explοrer? Εχει 1 βλακεια το κινητο μεσα κ τσαμπα μνημη παιρνει και πιστευω οτι οσο περισσοτερη μνημη εχει ελευθερη στην ενσωματωμενη μνημη παιζει ρολο στην ταχυτητα, επεισης τι αλλο μπορω να σβησω και θα γλυτωσω κανενα ΚΒ? εστω και αρχεια που καταναλωνουν Βytes κ ειναι αχρηστα μην διστασετε να τα πειτε.. Αν σβησω ενα προγραμμα με file explοrer θα σβηστει κ το εικονιδιου που βρησκεται στο κινητο? 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ναι αλλα θα μηνουν μερικα υπολιματα και αλλου γιατη δεν κανεις ενα hard format στο κινητο και στην καρτα σου ειναι το καλητερο απο ολα :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Μα δν σβηνονται! Επαναφερονται ξανα με την διαφορα οτι θα εχουν χαθει ολα! Υποληματα? Θα βοσκησω τον καθε φακελο να βρω υποληματα! Δν νομιζω να υπαρξει τπτ τοτε! Αλλα αν μεινει αχρηστο το εικονιδιο πως να το σβησω? 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ανηξε τα προγραμματα μεσα στο pc σου με το UnMakeSIS και μετα πηγενε και σβηστα με ενα fileman ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Α, το εκανα περιπου, εσβησα αμεσως με ενα ειδικο προγραμμα γιατι ο ΡrοfiΕxplοrer δεν μπορουσε να τα σβησει, κ τα εσβησε αλλα εχει μεινει το εικονιδιο κ το μετακινησα στο Αλλα να μην το βλεπω, αν ειναι πως το ξεφορτωνωμαι? Δοκιμασα να πατησω C Στο παιχνιδι αλλα λεει αδυνατη διεγραφη, αν κ δν εχει αρχεια που μπορει να το δημιουργουν αυτο το μηνυμα, θα μου ξεφυγε κανενα προβατο στο System.. Αν ξες πως να το διεγραψω πες μου κ τσαμπα ψαχνω. 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Τι ακριβος θελεις να σου πω? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ξανακαντο εγκατασταση..και σβηστο οπως ολοι απο την διαχειρηση εφαρμογων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Kserei kaneis pou borw na vrw tin mavri prosopsi tou N70 sto internet me antikatavoli? To nokia shop kerkyras 8a ferei se 2misi evdomades... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts