Jump to content

gap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gap

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1983

gap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Haier 9000 btu με ιονιστή, ενεργειακή κατηγορία Α ψύξη Α θέρμανση απόδοση 9000 ψύξη, 9000 θέρμανση 350€ ευχαριστημένος απο τον 1 μήνα που το έχω!! :rolleyes:
  2. τη χτύπησα τελικά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... SAMSUNG LE40M86BD :D:rolleyes::lol::)
  3. ρε παιδιά ξέρετε τι διαφορές έχουν και αν έχουν ?? τα χαρακτηριστικά είναι ίδια ακριβώς. η μία είναι η Β http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=955957 και η άλλη η ΒD http://www.hardshop.gr/shop/item.asp...8724&catid=392 τι παίζει ??
  4. http://www.123market.gr/product_info...oducts_id=2227 ti lete gi auto ? einai to JVC KD-G631 jerei kaneis ti diafora exei me to 731 ? http://www.pixmania.com/gr/gr/546150/art/jvc/naaeuouii-aooieei-oio-cd.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMDM1Mzg0NDk7
  5. gianpithio είσαι τεράστιος.. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!!
  6. Παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση αλλα θέλω χωρίς άλμπουμ και χωρίς λίστες. θέλω να διαβάζει το φάκελο και όλα τα περιεχόμενα του. (και να τα παίζει)
  7. το πρόβήμα που έχω είναι οτι στην κάρτα μνήμης έχω φακέλους με full albums απο τραγούδια που μ'αρέσουν. θέλω να ακούσω τον δίσκο τάδε που είναι στο φάκελο τάδε. (όλα τα περιεχόμενα του φακέλου δλδ, το ένα song μετα το άλλο) απο διαχείριση αρχείων που βλέπω τους φακέλους όταν ανοίγω το πρώτο κομμάτι του φακέλου παίζει μόνο το πρώτο. αν τα διαλέξω όλα δεν έχει μετα μενού αναπαραγωγής όλων τι κάνω ? απο το μενού της μουσικής δεν αναγνωρίζει τους φακέλους και ανα καλλιτέχτη δεν τα βγάζει όπως θέλω. μουσικο κινητό και να μην το κάνει? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ? Help pls!!!
  8. thx... auto den to eixa prosejei ka8oloy.. alla sto imerologio de fainetai pali dustuxws!! sta palia nokia to evazes sto imerologio k xtypoyse... tora den eida stin epafi ektos apo to oti to simeioneis pedio gia na orizeis pote na sto 8umizei... eyxaristw poly pantws!!
  9. paidia mia akoma erotisi .. sto tilefono sto imerologio de mporo na simeiono gene8lia?? (kai na xtypaei san simeiosi otan einai i mera ton gene8lion, opos sta palia nokia) oxi se jexoristo programma.. mesa sto imerologio p yparxei idi
  10. paidia i teleutaia ekdosi logismikoy einai i v5.0638.3.0.1 18-09-06 rm-84 ??
  11. έβγαλα έβαλα την κάρτα μνήμης και οκ! :)
  12. εχθες ξαφνικά πατάω το κάτω βελάκι να κατέβει τα ονόματα στις επαφές.. ενώ το κρατάω πατημένο δεν τα κατεβαίνει γρήγορα το ένα μετά το άλλο αλλά κολλάει και πρέπει να το αφήνω και να το πατάω για να κατέβω... το ίδιο και στο ζοομ! αντί όταν το πατάω συνεχόμενα να ζουμάρει συνεχώς κάνει ζουμ ένα κλικ και πρέπει να το αφήσω και να το πατήσω πάλι και πάλι και πάλι!! έχει ρύθμιση ή εφαγε κόλλημα?? έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλα τπτ... έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού.
  13. 2 ερωτησούλες να κάνω.. μήπως υπάρχει κάποιος mp3 player της προκοπής ? (που που τον βρίσκουμε) εκτός απο αυτόν που έχουν τα my files. κάτι καλό.. έχει κανείς ιδέα? και ακόμα αν υπάρχει flash player ? (και που τον βρίσκουμε)
  14. to poy 8a to vroyme an mas eleges pls.. :ninja:
×
×
  • Create New...