Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχει βγάλει επίσημα η nokia θήκη για το n70;

Ευχαριστώ

Υ.Σ.Ξέρετε πότε θα έρθουν οι 1 gig κάρτες;

Οσοι δεν εχουν αποφασισει ακομα αν θα παρουν το Ν70, ανεβηκε και

η Αναλυτικη Παρουσιαση του :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οσοι δεν εχουν αποφασισει ακομα αν θα παρουν το Ν70, ανεβηκε και

η Αναλυτικη Παρουσιαση του :)

Η οποία κατα τη γνώμη μου είναι πληρέστατη και άκρως ενημερωτική.

Διαβάζοντάς τη αλλά και διαβάζοντας τις εντυπώσεις και τα σχόλια των φίλων που ήδη το έχουν εχω πεισθεί πλέον πλήρως ότι αυτό είναι το κινητό που θα αγοράσω σε λίγες μέρες ;) .....

Τελικά έχει και ενα καλό η πληθώρα των νέων μοντέλων, βρίσκεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις ανάγκες κια επειδή το Ν70 είναι και Symbian το παραμετροποιείς ακόμη περισσότερο προσθέτοντας τις εφαρμογές που θέλεις :) ;)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Ρε παιδιά μήπως το gallery δεν το έχουν φτιάξει πολυ καλά? Είχα κατι φωτο στο 6680 στην MMC και τώρα στο Ν70 κανει πολύ ώρα να τις ανοίξει + δεν βλέπει τους φακέλους. Με τα άλμπουμ τι παίζει? Τέλος, στο 6680 πάταγες * και έκανε πλήρη οθόνη και μετά πατούσες το 3 και έκανε δεξια περιστροφή. Αυτά δεν τα έχω βρεί ακόμα. Κατα τ'αλλα το κιν ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΓΡΗΓΟΡΟ

Ίσως θα έπρεπε να ανεβάσω και ένα βιντεάκι τραβηγμένο απο το Ν70. Νομίζω οτι είναι το μόνο που λείπει.

Μολις ανακάλυψα ένα ψιλοbug. Οταν έχεις βάλει ένα ringtone απο την ΜΜC και την βγάλεις απο το τηλ και σε παρει κάποιος τοτε δεν παίζει κανέναν ήχο. Το 6680 γυρνούσε στον Nokia Tune.... :cool:

Ρε παιδιά έχει βγάλει επίσημα η nokia θήκη για το n70;

Ευχαριστώ

Υ.Σ.Ξέρετε πότε θα έρθουν οι 1 gig κάρτες;

Εγω πηρα απο Nokia shop μια που ειναι για το 6χχχχ (αυτο που ειναι στρογγυλο στο κατω μερος) και ταιριαζει μια χαρα. :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

elpizw na mou paizei kala to radio mono giati s allous kanei to thoribo s allous oxi :p

Eνημερωθηκα σημερα απο το Νοκια shop απο το οποιο το αγορασα,

οτι Ολα :worry: τα Ν70 που εχουν κυκλοφορησει μεχρι τωρα,

εχουν το προβληματακι με το ραδιοφωνο :X .

Με διαβεβαιωσαν, οτι θα λυθει με την επομενη αναβαθμιση. :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Eνημερωθηκα σημερα απο το Νοκια shop απο το οποιο το αγορασα,

οτι Ολα :worry: τα Ν70 που εχουν κυκλοφορησει μεχρι τωρα,

εχουν το προβληματακι με το ραδιοφωνο :X .

Με διαβεβαιωσαν, οτι θα λυθει με την επομενη αναβαθμιση. :)

εγω δεν εχω κανενα προβλημα παντως...

Ara mathame oti einai sigoura problima me to firmware.

Wraia giati me anabathmish tha luthei :D :D :D isixasa twra :p

Les na min parw twra??? Egw lew na to parw kai an exei to problima kanw anbathmish siga ( an to brw epitelous)

Mipws sou eipan se poso kairo peripou tha bgei kai h anabathmish??? tha argisei poli h oxi? an ksereis :)

επιτελους το πηρα σημερα απο vodafone shop γαλατσιου.οντως πολυ ομορφο κινητο!αλλα εχω μια απορια:αυτα τα περι 6-8 ωρες για την πρωτη φορτιση ισχυουν η ειναι βλακειες?δεν εχω δει σε κανενα μανουαλ κανενος κινητου να γραφει τετοιο πραγμα.νομιζω οτι μολις τελειωσει η φορτιση σταματαει και η παροχη ρευματος στο τηλεφωνο.καμμια υπευθυνη γνωμη?ευχαριστω

Παιδια ερωτηση και σορρυ εαν εχει ξαναπαντηθει :( Ειναι αναγκαιο να στελνουμε το κινητο Αθηνα για το update του f/w ή μπορουμε και απ το σπιτι?

Παιδια ερωτηση και σορρυ εαν εχει ξαναπαντηθει :( Ειναι αναγκαιο να στελνουμε το κινητο Αθηνα για το update του f/w ή μπορουμε και απ το σπιτι?

δυστυχως φιλε μου πρεπει να το στελνεις το κινητο,απο τη στιγμη ομως που δεν θα σου παρουσιαζει καποιο σοβαρο προβλημα το βλεπω περιττο αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

επιτελους το πηρα σημερα απο vodafone shop γαλατσιου.οντως πολυ ομορφο κινητο!αλλα εχω μια απορια:αυτα τα περι 6-8 ωρες για την πρωτη φορτιση ισχυουν η ειναι βλακειες?δεν εχω δει σε κανενα μανουαλ κανενος κινητου να γραφει τετοιο πραγμα.νομιζω οτι μολις τελειωσει η φορτιση σταματαει και η παροχη ρευματος στο τηλεφωνο.καμμια υπευθυνη γνωμη?ευχαριστω

οχι δεν σταματαει φιλε μου η παροχη ρευματος ακομα κι οταν σου χει δειξει οτι ειναι φουλ.

προσωπικα ποτε δεν αφησα κινητο στη πριζα για πανω απο 4 ωρες και ποτε μα ποτε δεν μου παρουσιασε καποιο κινητο καποιο προβλημα με την μπαταρια και μιλαω για κινητα που εχω κρατησει καποιο καιρο.

τωρα ειναι στην δικη σου κριση το τι πρεπει να κανεις.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλοριζικο φιλε μου.Τα περι μπαταριας και αρχικη φορτιση θυμιζουν την διαφιμηση για το "παντου υπαρχει ενας μυθος" .Στην Nokia Χαλανδριου μου ειπαν να μην το φορτισω καθολου στην αρχη αλλα να εξαντλησω την λιγο φορτισμενη μπαταρια του και μετα να το φορτισω μονο οσο χρειαστει για να ξαναγεμισει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

δυστυχως φιλε μου πρεπει να το στελνεις το κινητο,απο τη στιγμη ομως που δεν θα σου παρουσιαζει καποιο σοβαρο προβλημα το βλεπω περιττο αυτο.

Μονο για το θεμα του ραδιοφωνου :( Αλλα εαν εχω προβλημα θα το διαπιστωσω αυριο :)

Καλοριζικο φιλε μου.Τα περι μπαταριας και αρχικη φορτιση θυμιζουν την διαφιμηση για το "παντου υπαρχει ενας μυθος" .Στην Nokia Χαλανδριου μου ειπαν να μην το φορτισω καθολου στην αρχη αλλα να εξαντλησω την λιγο φορτισμενη μπαταρια του και μετα να το φορτισω μονο οσο χρειαστει για να ξαναγεμισει.

ευχαριστω φιλε και γω ετσι νομιζω απλως δε καταλαβαινω απο που εχει βγει αυτη η μ......κια.ισως να ισχυε για τις παλιου τυπου μπαταριες και μας εμεινε στο υποσυνειδητο....

Oποιος εχει περιεργεια για το πως θα ειναι εμφανισιακα το Ν70 οταν κυκλοφορησει σε Vodafone και υποστηρικτει απο το live ,ας δει τις παρακατω φωτος (Οπως εχουμε πει θα ειναι optimised και οχι customised)

Ετσι λογικα πρεπει να ειναι :

http://img350.imageshack.us/img350/7534/n70vodafone01aj.th.jpg http://img350.imageshack.us/img350/7207/n70vodafone18nn.th.jpghttp://img350.imageshack.us/img350/5999/n70vodafone23cx.th.jpg

iPhone 5S Space Grey

Γνωρίζουμε πότε θα βγει αναβάθμιση; Μπορώ να την κάνω δωρεάν σε όποιο Νοκια center επί τόπου; Τέλος, με την αναβάθμιση θα είναι σαν να κάνω format? Δηλαδή θα χάσω όλα τα δεδομένα που έχω;

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Γνωρίζουμε πότε θα βγει αναβάθμιση; Μπορώ να την κάνω δωρεάν σε όποιο Νοκια center επί τόπου; Τέλος, με την αναβάθμιση θα είναι σαν να κάνω format? Δηλαδή θα χάσω όλα τα δεδομένα που έχω;

Tnx...

Περι αναβαθμισης δεν εχουμε κατι νεοτερο (μου ειπαν σημερα οτι θα κυκλοφορησει συντομα).Ναι μπορεις αρκει να την εχουν κατεβασει στο nokia shop οταν κυκλοφορησει ;) .

Ακριβως ,οτι υπαρχει στην μνημη του τηλεφωνου χανεται .Πριν την αναβαθμιση

παιρνεις ενα back up στην καρτα και μετα κανεις μια επαναφορα απο καρτα. :)

Εγω παντα αυτο κανω ,αποφευγοντας το pc suite.

iPhone 5S Space Grey

Aποκλείεται... Παίρνω κάθε μέρα στη vodafone και δε ξέρουν τίποτα, ούτε στο κεντρικό Στουρνάρη, ούτε και στη γραμμή εξυπηρέτησης 80011... όλοι μου λένε ότι θ΄αργήσει γιατί δεν έχουν καμία πληροφόρηση, τελευταία φορά πήρα σήμερα στη 1 το μεσημέρι. Τι ώρα πήγες; Σε αυτό στη Λεωφόρο Βείκου πήγες;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Aπο Δεκεμβρη θα το παρω τοτε...να φτιαχθουν τα οποια μικροπροβληματακια εχει...η αλλιως, παιδικες αρρωστιες

Το πήρα από τη ΝΟΚΙΑ της Χαριλάου Τρικούπη. Πρόκειται για εκπληκτικό κινητό, έχω εντυπωσιαστεί αφάνταστα. Έχω μια απορία όμως, καθώς πρόκειται και για το πρώτο μου smartphone: τί ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο access point για να μου δουλέψει ο html browser & το e-mail? Είμαι συνδρομητής vodafone και μου βγαίνουν κάποιες επιλογές αλλά καμία δεν δουλεύει: το vodafone live! δουλεύει μόνο σε σελίδες wap ενώ το vodafone web δεν ανοίγει τίποτα.

Έχει κανείς καμία πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.