androu Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 παίζει να βγάζει προβλήματα στις φωτογραφίες με την έκδοση 5? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 oxi kai ego authn thn version 5.0609.2.0.1exo kai den mou vgazei provlimata sthn kamera alla ama deis otan exeis ektetameni megenthinsi kai kaneis zoom meta apo ena orio soy exei kokkino pou simainei pos den tha exoun kai toso kali poiotita oi fotografies se toso megalo zoom ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Ρε παιδες καμια φορα οταν χτυπάει το κινητο παιζει στην αρχη κανονικα τον ηχο και μετα απο λιγο ακουγετε ο ηχος αργος και σαν να κολλαει. Δεν μου το κανει παντα. Μηπως ξερετε γιατι και αν μπορώ να το φτιαξω? Ευχαριστώ:) ΤΟ κάνει αυτό επειδή πηγαίνει από 3G σε GSM. H nokia έβγαλε ένα patch. Βρές το. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mercurius04 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Μηπως ξερεις που θα βρώ το patch? ΟΚ το βρηκα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ρε παιδια με την μεταβαση τι γινεται; θα πει καποιος; μπορειτε να βαζετε εφαρμογες στην μεταβαση στην καινουρια εκδοση; Το appman βαζει συντομευσεις με καποια ομως μικρα προβληματα τα οποια ειχα να τα δω απο τα πρωτα firmwares του 6600.Αν φυσικα δουλευει σε σενα πληρες γιατι σε μενα ειναι με τα κεφια του.Μεχρι format ειχα κανει στις αρχες και χωρις να βαλω τιποτα δεν δουλευε.Αργοτερα απο μονο του εστρωσε και τωρα τελευταια παλι τα ιδια.Αβυσσος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonik Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Οταν παω στο ρολοι,διπλα εκει που λεει τρεχουσα ωρα εχει κατι σαν ηλιο(!) τι ειναι αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Οταν παω στο ρολοι,διπλα εκει που λεει τρεχουσα ωρα εχει κατι σαν ηλιο(!) τι ειναι αυτο? Το ότι είναι η θερινή ώρα νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τελικώς δεν ήταν αυτό. Εκανα ένα restart, και είδα πως το πρόβλημα το δημιουργεί το SMS Count. Μόλις το κάνω kill απο την μνήμη το τηλέφωνο επανέρχεται κανονικά. Να πώ επίσης ότι σιγά σιγά το 8 είχε σταματήσει να δουλεύει πλήρως και στις κλήσεις αλλά και στα μηνύματα. Αλλος παρόμοια εμπειρία με το SMS Count? Γ. Τελικώς κατεβάζοντας την νέα έκδοση του SMS count το πρόβλημα λύθηκε εντελώς Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 θα πας στην κάμερα ,ρυθμήσεις εκτεταμένη μεγένθυνση και ενεργοποίηση Ούτε εγώ δεν το ήξερα αυτό.Και μου φαινόταν πολύ λίγο το ζουμ για 20χ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Έχω ορισμένες ερωτησούλες αν και με το ψάξιμο πήρα κάποιες απαντήσεις αλλά αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να επιβεβαιωθώ. 1) Η πρώτη είναι συγκεκριμένη. Εγώ μιλάω γύρω στα 15 λεπτά τη μέρα, στέλνω και λαμβάνω 15 sms περίπου και γενικά παίζω με το κινητό (μουσική κλπ) κάπου 45 λεπτά, πόσο περίπου θα μου κρατήσει η μπαταρία; 2) Επίσης θέλω να μάθω τι λέει από πλευράς ποιότητας κατασκευής. Διάβασα θετικά σχόλια αλλά θέλω να επιβεβαιωθώ μιας και έχω πολύ καιρό να πάρω κινητό νόκια. Με ενδιαφέρει πολύ να είναι το κινητό "σφιχτό" και γερή κατασκευή. 3) Ηχογράφηση συνομιλίας κάνει έτσι; Όταν κάνεις ηχογράφηση συνομιλίας χτυπάει κάθε 10 δευτερόλεπτα κάτι σαν *μπιπ*; Η ηχογράφηση γενικότερα είναι καλή σαν ποιότητα; Ακούγεται καθαρά ο ήχος; Και αυτά που ηχογραφεί μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή; Θέλω ένα κινητό που να μην το βαρεθώ γρήγορα και πιστεύω να αξίζει το Ν70(το παίρνω με επιδότηση) μιας και έχω τον τελευταίο χρόνο το QTEK 8010 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Αλήθεια το κάπακι της μπαταρίας αν τρίζει τόσο πολύ όσο λένε, μπορείς να το βγάλεις τελείως ή θα φαίνεται αηδία; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ηχογράφιση έκανα με το call recorder και δυστυχώς χτυπάει αυτα τα bip .. κάθε λίγο Για ηχογραφιση ενσωματωμένη είδα κ δεν εχει το 1 λεπτό που είχει το 6600 οσο χωράει η κάρτα.. :) -> Αυτή κάνει για το Ν70 ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569824 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 -> Αυτή κάνει για το Ν70 ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569824 Nai, giati opws leei exei dipli tasi. 1,8V kai 3,0V, diladi einai dual voltage, opws kai oi rs-mmc pou dexetai to n70, simvouli mou einai na koitakseis kai se parapano MB, to plaisio exei 512 MB DV/RS-MMC sta 40E, sto internet tha vreis kai poio ftina;) psaks'to, den exeis na xaseis tpt 1 Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Έχω ορισμένες ερωτησούλες αν και με το ψάξιμο πήρα κάποιες απαντήσεις αλλά αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να επιβεβαιωθώ. 1) Η πρώτη είναι συγκεκριμένη. Εγώ μιλάω γύρω στα 15 λεπτά τη μέρα, στέλνω και λαμβάνω 15 sms περίπου και γενικά παίζω με το κινητό (μουσική κλπ) κάπου 45 λεπτά, πόσο περίπου θα μου κρατήσει η μπαταρία; 2) Επίσης θέλω να μάθω τι λέει από πλευράς ποιότητας κατασκευής. Διάβασα θετικά σχόλια αλλά θέλω να επιβεβαιωθώ μιας και έχω πολύ καιρό να πάρω κινητό νόκια. Με ενδιαφέρει πολύ να είναι το κινητό "σφιχτό" και γερή κατασκευή. 3) Ηχογράφηση συνομιλίας κάνει έτσι; Όταν κάνεις ηχογράφηση συνομιλίας χτυπάει κάθε 10 δευτερόλεπτα κάτι σαν *μπιπ*; Η ηχογράφηση γενικότερα είναι καλή σαν ποιότητα; Ακούγεται καθαρά ο ήχος; Και αυτά που ηχογραφεί μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή; Θέλω ένα κινητό που να μην το βαρεθώ γρήγορα και πιστεύω να αξίζει το Ν70(το παίρνω με επιδότηση) μιας και έχω τον τελευταίο χρόνο το QTEK 8010 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Αλήθεια το κάπακι της μπαταρίας αν τρίζει τόσο πολύ όσο λένε, μπορείς να το βγάλεις τελείως ή θα φαίνεται αηδία; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα. 1.2 μερες+ θα σου κρατισει.. 2.ειναι πολυ καλης ποιοτητας..καλυτερα απο τα 6680 κτλ αν τα εχεις δει η πιασει..κλασεις ανωτερο το Ν70..και γενικως ειναι πολυ καλη συσκευη..σου προτεινω παντως να παρεις την θικουλα νοκια cp-71 με 13-15 ευρω.. 3.γινετε αυτο..αλλα οπως λες θα ακουγετε αυτο το μπιπ..ακουγεται καθαρα ο ηχος..η ποιοτητα ειναι αναλογα την εφαρμογη που θα χρησιμοποιησεις..ειναι αρκετα ικανοποιητικη η ποιοτητα..φυσικαι και μπορεις να την περασεις στο pc :) καποιοι τα μεγαλωποιουν καπως τα πραγματα..επειδη εδωσαν αρκετα χρηματα..τεσπα..δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα..εμενα τουλαχιστον και του κολητου μου..ποτε δεν μας ενοχλησε κατι τετοιο..πρεπει να εισαι πολυ λεπτεπιλεπτος..:p τωρα πως θα φαινετε αν το βγαλεις δεν το χω δοκιμασει..αλλα υπαρχουν πιο πισω φωτος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 kostakiss σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Πάντως γίνεται να βγάλεις το καπάκι ανέξαρτητα από το πως θα φαίνεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 To προγραμματακι smart settings το έχει βάλει κανείς; Εχει auto lock κλπ και μενού start όπως στα Pc Καταπληκτικό (αλλά κάθε τρείς μέρες θέλει επανεγκατάσταση) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Υπάρχει τρόπος να μπούμε στο internet από το κινητό μέσω της σύνδεσης του υπολογιστή μας?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GT_ Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 ΤΟ κάνει αυτό επειδή πηγαίνει από 3G σε GSM. H nokia έβγαλε ένα patch. Βρές το. Re paidia ki emena mou to kanei to N80 pou k pou...pou mporw na brw to patch kai an to brw 8a kanei douleia sto N80? 1 Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ !!! http://www.danasoft.com/sig/__GT__.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 λοιπον παιδια σχετικα με το θεμα που ανεφερα πιο πανω..... για το "προβληματικο" βιντεο.... εχω pm απο παιδια που εχουν το ιδιο προβλημα.... ενω δηλαδη παιζει το mp4 κολαει η οθονη για 3 με 4 δευτερολεπτα και ο ηχος παιζει κανονικα..... εγω δοκιμασα τα παντα και το προβλημα παραμενει... το κινητο μου το ειχα παρει απο την tim.... ελπιζω να μην ειναι "μπαγκ" του κινητου αυτο γιατι εχω αρχισει να στραβωνω με το θεμα αγρια....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 yparxei ena paromio topic arketa palio! isos na se boithisei! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=13948 pocket pc exo sundesei kai exo mpei sto internet! kinito oxi! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 λοιπον παιδια σχετικα με το θεμα που ανεφερα πιο πανω..... για το "προβληματικο" βιντεο.... εχω pm απο παιδια που εχουν το ιδιο προβλημα.... ενω δηλαδη παιζει το mp4 κολαει η οθονη για 3 με 4 δευτερολεπτα και ο ηχος παιζει κανονικα..... εγω δοκιμασα τα παντα και το προβλημα παραμενει... το κινητο μου το ειχα παρει απο την tim.... ελπιζω να μην ειναι "μπαγκ" του κινητου αυτο γιατι εχω αρχισει να στραβωνω με το θεμα αγρια....:mad:Κι όμως φίλε μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά πρόκειται για ένα bug ΗΔΗ εντοπισμένο από την Νόκια .τους το εχουμε κάνει report ,οπότε υπομονή κάποια επόμενη αναβάθμιση!;) :) 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 ναι αλλα να τονισουμε οτι δεν συμβαινει σε ΟΛΑ τα 70........ και αυτο πραγματικα με προβληματιζει...... τελος παντων...... αντε να δουμε τι θα γινει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Τα προβληματάκια αυτά δεν συμβαίνουν σε όλα τα κινητα εστω το κ στο ίδιο μοντέλο!!Εδω η ίδια παρτίδα του Ν-70 για παράδειγμα μπορεί να είναι και ενα κινητό εχει άλλα συμπτωματα(Bugs)από ενα άλλο!! 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Σχετικά με τα κολλήματα στα βίντεο άρχισε να το κάνει το Ν70 ενός φίλου μου εντελώς ξαφνικά. Του έκανα format (πράσινο ακουστικό + 3 + *) και το πρόβλημα λύθηκε.Για δοκιμάστε το, με κάθε επιφύλαξη γιατί χωρίς backup χάνεις τα πάντα από το C drive. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COACH1 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 εχω και εγω το ιδιο προβλημα.να αναφερω στα γρηγορα την..ιστορια μου. παιρνω το κινητο (vodafone live παρεπιπτοντως) και πριν την..πτωση της πρωτης μπαταριας τραβηξα κανα 2 βιντεακια που δεν ειχαν το παραμικρο πρβλμ.μετα την πρωτη φορτιση το πηγα αμεσως για αναβαθμιση.εκει μου βγαλανε κατα μια εννοια το vodafone live (πχ το κουμπι αυτου με στελνει στην εκθεση πλεον) και οταν τραβηξα βιντεακια ειχα τα εξης πρβλμτ: 1. οταν τραβουσα βιντεο αυτο που εβλεπα ηταν ουσιαστικα καρε σκετα και ...υπολογιζα τι περιπου τραβαω εκεινη την ωρα. 2. οταν εβαλα το βιντεο να δω τι και ΑΝ τραβηξα κατι σωστο συνεβη το εξης οπως ειπε και ο φιλος : ενω ο ηχοσ ειναι σωστος το βιντεακι ανα 4 δευτερολεπτα παγωνει και χανω σε καθε περιπτωση 2-3 δευτερολεπτα.(ισως και λιγοτερο) 3.το προβλημα αυτο το εχω ΚΑΙ στο pc!!! βλεπω το βιντεο με quick time και δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο ο λογος που ανεφερα το οτι πρεπει να ψιλοβγηκε το vodafone live ειναι ο εξης:η ξαδερφη μου ειχε ενα μοτορολα που ηταν αποκλειστικο της voda και καποιοι που το εβγαλαν ειχαν για "τιμωρια τις εξης 2 συνεπειες: 1.τα βιντεο περιοριστηκαν στα 30δευτ. και 2.τα μηνυματα περιοριστηκαν στους 60 χαρακτηρες.αυτα ειναι ακομα νεαρο το τηλεφωνο και δεν ξερω αν θα προχωρησω σε format opvw eipe ενασ φιλος.επισης μπορουμε να δουμε καπως σε ποια "παρτιδα"ανηκουμε να δουμε αν αυτοι που εχουμε το προβλημα ειμαστε οντως στα ιδια "προβληματικα κινητα";α,να αναφερω οτι στο κινητο μου εχω 1gb transcend 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ηχογράφιση έκανα με το call recorder και δυστυχώς χτυπάει αυτα τα bip .. κάθε λίγοτο ιδιο γινεται και με το alon mp3 dictaphone, αν και φαινεται παρα πολυ καλο! γιατι συμβαινει αυτο το πραμα; ειναι πολυ σπαστικο. υπαρχει καμμια καλυτερη εφαρμογη ηχογραφησης; Το appman βαζει συντομευσεις με καποια ομως μικρα προβληματα τα οποια ειχα να τα δω απο τα πρωτα firmwares του 6600.Αν φυσικα δουλευει σε σενα πληρες γιατι σε μενα ειναι με τα κεφια του.Μεχρι format ειχα κανει στις αρχες και χωρις να βαλω τιποτα δεν δουλευε.Αργοτερα απο μονο του εστρωσε και τωρα τελευταια παλι τα ιδια.Αβυσσος!ενταξει, καλο το appman, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι απενεργοποιησανε αυτη την λειτουργια στο καινουριο firmware. τωρα μενουν αναπαντητα μονο τα : στην μουσικη, η μπαρα που δειχνει την ενταση του ηχου ειναι λαθος. δεν μαυριζει το τελευταιο κουτακι της μπαρας οταν ειναι στο πιο δυνατο επιπεδο. αυτο επειδη στο πρωτο και στο δευτερο επιπεδο εντασης, χρησιμοποιειται το ιδιο κουτακι. δεν λειτουργει η επιλογη για αποστολη sms μετα απο απορριψη κλησης μηπως θελει να υποστηριζεται καποιο ιδιαιτερο δυκτιο; Οσο αφορα την ευκρινεια. μολις επιλεγω για να αλλαξω την ευκρινεια απο μια φωτογραφια και η μπαρα ερχεται στην μεσα, αυτοματα αλλαζει και την ευκρινεια. δλδ οταν το πας στο μεγιστο επιπεδο, εκει δλδ οπου φαινεται πιο καθαρη η φωτογραφια, στην ουσια ειναι η φωτογραφια ετσι οπως την τραβας! δλδ με αυτη την επεξεργασια δεν μπορεις να καλυτερεψεις την ευκρινεια, παρα μονο να την χειροτερεψεις. και αυτο με την καμερα, οπου γινεται παντα. μετα απο το τριτο zoom χαλαει παρα πολυ η ποιοτητα της φωτογραφιας αν και παραμενει στο 2MP. επισης χαζομαρα το οριο που υπαρχει για τα σταλθεντα μηνυματα που ειναι μονο 50!! Αυτο με τα προβληματικα N70 που δεν παιζουν καλα τα βιντεο, αν τα πατε πισω δεν θα τα αλλαξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts