PCMan Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Nαι!! Και παλι το κανει! Τι να κανω; Φορματ. Μετα το φορματ θα φτιαξει. Απο τις πολλες εφαρογες το κανει συνηθως. Εγω το κανω σχεδον καθε μηνα γιατι μου σπαει τα νευρα με τα κολληματα του Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patriot3132 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Nea ekdosi FW exei vgei twra teleftea? giati me to bluetooth kai tis asimvatotites pou exei me merika kinita kai ta kollimata pou trwei exw varethei:wacko: 1 Παράθεση http://www.opel-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσουμε τα sms από το Ν70 στο microsoft outlook? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 1)λοιπόν πρώτα πρέπει να κοιτάξεις τις εφαρμογές που έχεις βάλει. κλείστες όλες και μην έχεις καμιά ανοιχτεί (το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει πρόβλημα εκεί!) 2)μετά κάνε ένα νορμάλ ρεσετ στο κινητό πατώντας *#7780# αν και 3)μετα από αυτό δεν γίνει τίποτα κρατά τα αρχεία σου και κάνε εν φορματ πατώντας όταν το κινητό είναι κλειστό τα: πρασινο,3,* και καθώς τα έχεις πατημένα πάτα και το on όταν το πετύχεις θα σου ζητήσει να ξαναριθμισης την χώρα και τα αλλα Φίλε δεν έγινε τπτ...Είχα κάνει και hard format αλλά χαϊρι δεν είδα! Οι μόνες εφαρμογές που έχω είναι το goboy και το fexplorer 1.15...Μετά από τόσο καιρό τώρα εμφανίστηκε το πρόβλημα οπότε μάλλον δεν είναι υπαίτια! Εάν βρίσκεσε σε 3G δικτύο είναι γνωστό... Κολλάει μερικές φορές... Αν δεν είσαι και συμβαίνει τότε υπάρχει πρόβλημα....... Υπάρχει πρόβλημα... :) Τι να κάνω?!?!?Μια επαναναβάθμιση του κιντού θα βοηθήσει?Γενικότερα κάποιο υποστήριζαν ότι τέλη Γενάρη αρχές Φλεβάρη περιμένουμε αναβάθμιση...Που είναι λοιπόν?? 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Επειδη την ψαχνω για βα το αποκτησω το Ν70,θα θελα να ξερω πως ειναι στην αναπαραγωγη μουσικης.Γενικα συγκρινεται με ενα πλειερ της αγορας? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalzerv Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Καλησπέρα παιδιά μόλις αγόρασα μέσω e-bay το τηλέφωνο από Γερμανία δεν ξέρω όμως αν έχει ελληνικό μενού (μιλάω άριστα τα γερμανικά αλλά θα το ήθελα στα ελληνικά). Αν δεν έχει,πόσο εύκολο είναι να μπουν ελληνικά (μέσω NOKIA-SHOP ίσως)?????? Ευχαριστώ Γιάννης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 giro sta 15eyro prepei na xei den prepei na to kalipti gia alagi glossas i egiisisi den ksero sigoura! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τη λειτουργία της κάμερας όταν σύρρεται το πίσω καπάκι? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 giro sta 15eyro prepei na xei den prepei na to kalipti gia alagi glossas i egiisisi den ksero sigoura! τοσο ειναι, δεν το καλυπτει :)Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τη λειτουργία της κάμερας όταν σύρρεται το πίσω καπάκι?απ'οτι καταλαβαινω δε γινεται :OΕπειδη την ψαχνω για βα το αποκτησω το Ν70,θα θελα να ξερω πως ειναι στην αναπαραγωγη μουσικης.Γενικα συγκρινεται με ενα πλειερ της αγορας?μια χαρα ειναι. αν θες κατι παραπανω δες και το 6270 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 εκτός απο το ebay που μπορούμε να βρούμε την μαύρη πρόσοψη; 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Τελικα καταφερε κανεις να χρησιμοποιησει google mail στο Ν70??Ακομα ταλαιπωρουμαι.Αυτο το μηνυμα που μου βγαζει "packet data connection not available" τι ειναι βρε παιδια? Προβληματιζομαι:( .Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosthenes Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘ ΤΙ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ν70? MMC Ή RC-MMC? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Τελικα καταφερε κανεις να χρησιμοποιησει google mail στο Ν70??Ακομα ταλαιπωρουμαι.Αυτο το μηνυμα που μου βγαζει "packet data connection not available" τι ειναι βρε παιδια? Προβληματιζομαι:( .Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το internet πακέτων δεδομένων! (ΟΧΙ WAP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘ ΤΙ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ν70? MMC Ή RC-MMC? DV RS-MMC, δηλαδή Dual Voltage Reduced Size MMC ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosthenes Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘ ΤΙ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ν70? MMC Ή RC-MMC? Και η MMC Mobile κάνει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Καλημερα! Να ρωτησω κατι? Παιζει κανενα screen saver που να εχει μεγαλο ρολοι και να μην δημιουργει κολληματα στο τηλεφωνο? Ευχαριστω! 1 Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Πως μπορούμε να αλλάξουμε την πρόσοψη απο το N70?Όταν το παράγγειλα μου το έστειλαν με μία σοκολατο-άσπρη πρόσοψη και δεν μου αρέσει.Γίνεται να πάρω απο κάπου στην θεσσαλονίκη καινούργια σε άλλο χρώμα??????? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Πως μπορούμε να αλλάξουμε την πρόσοψη απο το N70?Όταν το παράγγειλα μου το έστειλαν με μία σοκολατο-άσπρη πρόσοψη και δεν μου αρέσει.Γίνεται να πάρω απο κάπου στην θεσσαλονίκη καινούργια σε άλλο χρώμα??????? Τσεκαρε αυτο το βιντεο για οδηγιες πως βγαινει η προσοψη: h**p://wp.jirulda.com/wp-content/N70-jak-prebalit/Demontaz%20N70.avi Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 @L3g3nD γινετε φιλε μου..απλα θα χρειαστει να πας σε καποιο νοκια σοπ(οπου υπαρχει μονο η ασιμη και αυτη που πηρες)αν θες πολυ περισσοτερη ποικιλια ψαξε στο ιντερνετ..μετα η υποθεση ειναι ευκολη με το λινκ που σου εδωσε ο ασυμβιβαστος..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 re paidia bgazoume telika photos me fullscreen mode?an oxi giati valane to koumpaki dipla?tha to prosthesoun se argoterh anavathmish i to exoun mono gia mostra to koumpi? a kai kati allo prosopseis gia to n70 ektos ths arxikhs exoun kukloforhsei se ellhnika nokia shops i akoma?exete dei pouthena? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Kυκλοφορει η εκρου που ειναι πανεμορφη...εκει που τα κανονικα ειναι μαυρα, αυτη εχει πολυ σκουρο μελιτζανι(?) μεταλικο. Επισης υπαρχει και το αντιστοιχο εκρου πληκτρολογιο. Περασα ολο το σετ (μπρος, πισω αφαιρουμενο, πισω σταθερο, πληκτρολογιο) με 29,50 σε Νokia-Shop στη Θεσσαλονικη. Όταν λες μεταλλικό;; δεν είναι πλαστικό;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Φορματ. Μετα το φορματ θα φτιαξει. Απο τις πολλες εφαρογες το κανει συνηθως. Εγω το κανω σχεδον καθε μηνα γιατι μου σπαει τα νευρα με τα κολληματα του Μισο λεπτο για να καταλαβω...οποτε συμβαινει κατι πρεπει να του κανουμε και φορματ; :D Δεν υπαρχει αλλος τροπος; Με soft reset θα φτιαξει; Αν κανω soft reset θα χασω τιποτα; Η μαλλον...τι χανω; Απ’οτι νομιζω τιποτα απολυτως. Δε νομιζω να ειναι η μοναδικη λυση το φορματ. 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τη λειτουργία της κάμερας όταν σύρρεται το πίσω καπάκι? ναι αλλα μονο αμα σπασεις το κουμπακι που βισκετε στη μεση απο αριστερα (στο πλαι:wacko: :wacko: )της μπαταριας:innocent: :innocent: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 re paidia bgazoume telika photos me fullscreen mode?an oxi giati valane to koumpaki dipla?ποιο λες; ενα κουμπι που εχει κατω απο την θεση της καρτας μνημης πρεπει να ειναι για την λειτουργια push to talk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts